Oblikovati

30 najboljih smislenih ideja za dizajn Yin Yang tetovaža

Vjerujete li u moć yina i yanga? Jeste li ikada čuli za to? Većina ljudi diljem svijeta vjeruje da ovaj koncept može nadomjestiti nevjerojatnu ideju o tetovažama. Yin i Yang govore o privlačnosti i sili između dvije različite ličnosti, dvije različite duše, kao i različitih i suprotnih osoba.

To je čaroban i moćan koncept koji osnažuje, ali i popularan među parovima koji traže izvrsne ideje za tetoviranje. Nastavite čitati i pronađite svoju ideju o tetovažama te eksperimentirajte s različitim vrstama i ispisima dolje!

Što Yin Yang simbolizira?

Yin i Yang jedinstven je proces tetoviranja koji ima posebno značenje. U biti, radi se o snazi ​​privlačenja između suprotnosti. Ova dva znaka mogu se međusobno upotpuniti unatoč razlikama.

Predstavljaju dualnost i savršeni sklad koji se može kombinirati. Postoji i jedna nevjerojatna izreka koja kaže “ne može biti svjetla bez tame”.

10 crnih ideja za dizajn Yin Yang tetovaža

1. Dizajn tetovaže Yin Yang preko leđa

Dizajn tetovaže Yin Yang preko leđaIzvor slike: @kekenattt

Komad ramena ili leđa nevjerojatan je odabir za vašu sljedeću tetovažu. Posebno ćete uživati ​​ako ste u potrazi za yin i yang tetovažom. Nije ni komad koji oduzima puno vremena.

Ova tetovaža predstavlja vašu ljubav prema prirodi i svako godišnje doba. Ako ste zbunjeni što se tiče vašeg omiljenog godišnjeg doba, pokušajte kombinirati ovaj komad kako biste izvukli najbolje iz oba svijeta.

Jeste li znali da izvorni prijevod Yin Yang znači tamno i svijetlo?!

2. Yin Yang tetovaža Mala

Mala tetovaža Yin YangIzvor slike: @dawidroszak_tattoo

Možete pokazati svoju ljubav prema cijelom Sunčevom sustavu, kao i prema kulturi yin i yang. Ova tetovaža zaustavlja prikazivanje i prekrasna je na svoj način + savršeno izgleda preko vaše podlaktice.

Simbolizirajte svoj unutarnji mir i ljubav prema ravnoteži, kao i mjesec i zvijezde. Ako vjerujete da se sve događa s razlogom i vjerujete u karmu, ova tetovaža je vaše najbolje rješenje.

3. Crna & Bijela tetovaža Yin Yang na leđima

Crno & amp; Bijela tetovaža Yin Yang na leđimaIzvor slike: @lapiz.azl

Ima li žena u potrazi za sljedećom tetovažom na leđima? Jeste li ljubitelj seksi i detaljnih komada? Ako uživate ili gravitirate prema većim tetovažama, ova će vam odgovarati. Uvjerite se da je savršeno centriran prije nego što mu se u potpunosti posvetite.

Ovaj dizajn govori i vrišti za jednakošću. Omogućuje svijetu da vidi i zna gdje se nalazite i pokazuje da se borite za svoja prava.

Zabavna činjenica: Yin i yang kineska je filozofija i priča o ravnoteži.

4. Ideja za tetovažu Artsy Yin Yang

Ideja za umjetničku tetovažu Yin YangIzvor slike: @the27life

Ako volite umjetničke tetovaže i netko ste koji se obično bavi apstraktnom umjetnošću, ovo je za vas! To je prekrasna tetovaža na vratu za oblikovanje vam neće trebati više od tri sata.

Crna boja i ovaj umjetnički ispis pokazuju da ste netko tko voli nastupati i uvijek ostaje u središtu pozornosti. Kreativni pojedinci uživat će ljuljajući ovu sliku preko leđa ili vrata.

5. Podlaktica Black Design Yin Yang tetovaža

Podlaktica Black Design Yin Yang tetovažaIzvor slike: @aiyotattoo

Ova crna ideja podlaktice najbolje je rješenje za svakoga tko se bavi minimalizmom i slatkom umjetnošću. Kombinacija crno-bijele boje vrhunski je izbor kada je yin i yang u pitanju, dok je umjetnost sama po sebi jednostavna i jasna.

Ova tetovaža označava isprepletene duše i čisti je pokazatelj kako se suprotnosti mogu međusobno privući. Izvrstan je za parove koji na svom putovanju žele izgledati motivirano i optimistično.

6. Ideje za tetovaže Yin Yang preko podlaktice

Ideje za tetovaže Yin Yang preko podlakticeIzvor slike: @dhrn.tattoo

Ako ste ljubitelj geometrije i elemenata jedinstvenog oblika, uživat ćete u ovom umjetničkom djelu. Simbolizira vaš željan i optimističan duh, kao i ljubav prema ženstvenim printovima.

Ova je tetovaža izvrsna za žene i djevojke zbog svoje ljepote bez napora. Ako ste netko tko voli geometriju i izvanredne elemente vašeg asimetričnog ispisa, ovo su vaši obavezni yin i yang!

Jeste li znali da Yin & yang su dio taoizma?

7. Mala & Jednostavna tetovaža Yin Yang

Mali & amp; Jednostavna tetovaža Yin YangIzvor slike: @aura.i.govorio

Ako se bojite procesa tetoviranja i ljubitelji ste manjih ideja, ova podlaktica je savršena za vas! Suptilno je i lako se postiže, a savršeno je i za muškarce i za žene.

Predstavlja vezu koju imate između sebe i svojih najbližih. To je prekrasna tetovaža za skromne i minimalističke stvaratelje.

8. Prekrasna Arty Yin Yang tetovaža podlaktice

Prekrasna Arty Yin Yang tetovaža podlakticeIzvor slike: @ignorantstyletattoo

Što kažete na nešto malo drugačije? Ovaj dizajn podlaktice jedinstven je i simpatičan u isto vrijeme. Uživat ćete ako ste netko tko voli i cijeni pravu umjetnost.

Ovaj simbol predstavlja vaše sjene i vašu pravu stranu. Ako imate osjećaj da uvijek doživljavate nove osjećaje i da istražujete svoj identitet, uživat ćete u ovoj yin i yang tetovaži.

9. Mandala nadahnuta Yin Yang tetovaža

Mandala nadahnuta Yin Yang tetovažaIzvor slike: @pitusink

Ovo je još jedna suptilna tetovaža koja je slatka i jednostavna na svoj način. Dečki ili djevojke koji ne vole iglu i koji žele brzo i brzo završiti svoj proces tetoviranja poželjet će ovu umjetnost podlaktice.

Ima tu suptilnu umjetničku vibru koja će svijetu dati do znanja da ljepotu možete pronaći u različitim elementima svakodnevnog života.

Zabavna činjenica: Yin i Yang predstavljaju muškarce & ženska energija.

10. Splash Of Color Yin Yang tetovaža

Splash of Color Yin Yang tetovažaIzvor slike: @helltopaytattoos

Ako volite crne tetovaže, a ipak želite da popijete boju vašeg yin -a i yang -a, to je to! Uživat ćete pokazujući njegovu šarenu stranu i začiniti je nečim tako inovativnim!

Crvena je boja strasti i energije, kao i odlučnosti. Ispast ćete kao snažna osoba koja zna pobijediti sve poteškoće s ovim yin yangom.

10 šarenih ideja dizajna tetovaža Yin Yang

1. Prekrasna tetovaža na grudima Yin Yang ideja

Prekrasna tetovaža na grudima Yin Yang idejaIzvor slike: @damiancalandra

Što kažete na kreativnu i blistavu tetovažu na prsima? Jeste li netko tko voli pop boje? Ovaj vrišti zabavu i pozitivu, kao i čistu energiju.

Retro boje i svijetli elementi dat će svijetu do znanja da uvijek istražujete nove ljepote života. Pokazat ćete svoju energiju i svijet će vas vidjeti kao pozitivnu osobu.

Jeste li znali da su to neki od najčešćih & popularne tetovaže za par?

2. Crna & Šarena tetovaža Yin Yang

Crno & amp; Šarena tetovaža Yin YangIzvor slike: @gallant_tattoos

Ova tetovaža podlaktice je blistava i hladna. Ako pokušavate pokazati ljepotu i raspoloženi ste uvijek pričati priče o svom dizajnu, pokušajte prihvatiti ovu tetovažu.

Predstavlja vašu tamnu i čistu stranu. Ako imate često promjene raspoloženja i prekidače, uživat ćete u ovoj tetovaži jer će predstavljati vaš cijeli krug i osobnost.

3. Tetovaža na vratu Yin Yang tetovaža za žene

Tetovaža na vratu Yin Yang tetovaža za ženeIzvor slike: @psychodelink_tattoo

Možete otići na tetovažu vrata i s njom kombinirati crne i šarene elemente. Izgledat će mistično i zabavno u isto vrijeme. Ovaj yin i yang odgovarat će samo onima koji mogu ljuljati uočljive i lako uočljive tetovaže.

Predstavlja vaša unutarnja uvjerenja i uspone i padove. Ovaj dizajn namijenjen je odlučnim pojedincima koji traže pažnju.

Zabavna činjenica: proturječe jedna drugoj, ali ne mogu postojati jedno bez drugog.

4. Šarena ideja Yin Yang podlaktice

Šarena ideja Yin Yang za podlakticuIzvor slike: @kesatattoo

Jeste li ljubitelj tetovaža podlaktice? Ovaj je prilično lijep i apsolutno prekrasan. Ako ste ljubitelj tog prskanja boja (ali na suptilan pastelni način), pokušajte ovo isprobati.

Mnoštvo različitih boja predstavljat će vaše slojeve i pjenušavu osobnost. Ako često doživljavate nove promjene i promjene u svom životu, htjet ćete to sve pokazati svojim prilagođenim yin -om i yang -om.

5. Komad grudi Yin Yang crni dizajn

Prsni komad Yin Yang crni dizajnIzvor slike: @pejczi

Tetovaže na ključnoj kosti ili prsima prilično su česte i popularne među djevojkama. Ako volite seksi i slatke tetovaže, kao i ženske položaje, ovo će vam uspjeti.

Ukrasite svoju tetovažu cvijećem i granama. Par boja i lišće dat će svijetu do znanja da ste duhovna i dobro postavljena osoba koja u svakom trenutku zna uravnotežiti dobro i zlo.

6. Divovski rameni umjetnički komad Yin Yang

Divovski umjetnički komad ramena Yin YangIzvor slike: @emilymaytattoo

Pljusak boje i mnoštvo valova različitih boja odgovarat će onima koji su pravi perfekcionisti. Ako ste ljubitelj umjetničkih djela i gravitirate prema većim tetovažama, ovo je za vas.

Sretne osobe i pojedinci koji uvijek pokušavaju izgledati privlačno i pozitivno voljet će ovu umjetnost. Označava hrabrost i simbolizira privlačne duše.

Jeste li znali da njihovo značenje možete primijeniti na svaki suprotni aspekt svog života?

7. Crvena & Plava tetovaža Yin Yang

Crveno & amp; Plava tetovaža Yin YangIzvor slike: @montysiamtattoo

Plava i crvena boja prilično su česte kada je u pitanju pokazivanje i prihvaćanje razlika. Ako vam je neka od ove dvije boje omiljena i volite prekrasne razlike, ova će simbolizirati vašu ljubav prema tom prekrasnom prskanju.

Plava označava bogatstvo, a crvena je boja moći i energije. Ovaj će dvojac pokazati i dati drugima do znanja da ste za osobno bogatstvo i pozitivnu energiju, a pritom ga uspješno uravnotežiti.

8. Neobično prskanje boje Yin Yang

Neobično prskanje boje Yin YangIzvor slike: @polly_arttattoo

Za postizanje ove tetovaže na ruci trebat će vam 4-5 sati. To je najljepši dizajn za odlučne i zapažene momke ili djevojke.

Okružite svoj yin i yang suptilnom bojom. Na taj ćete način postati jednostavna osoba koja zna uživati ​​u dobrim ili lošim trenucima svojim tempom.

9. Plava & Crvena Yin Yang tetovaža

Plava & amp; Crvena Yin Yang tetovažaIzvor slike: @luanrodris_tattoo

Crvena i plava su besplatne boje i ovaj je dvojac idealan za svakoga kome ne smetaju šarene tetovaže. Tinta za podlakticu i ovaj dvojac učinit će da izgledate kao zvijezda emisije!

Crvena je boja hrabrosti i romantike, dok plava označava odane i osobne stvari. Ako ste spremni uživati ​​u najboljem iz oba svijeta, simbolizirajte to svojom tetovažom.

Zabavna činjenica: s Yinom nema dobrog ili lošeg/ispravnog i pogrešnog & yang. To su dvije suprotnosti koje rade zajedno i balansiraju u svijetu.

10. Divovske leđa Šarene tetovaže Yin Yang

Divovske leđa Šarene tetovaže Yin YangIzvor slike: @peleetintatattoo

Jeste li raspoloženi za tetovaže na leđima koje ne izgledaju previše? Ako volite suptilnu boju i taj isprani izgled, uživat ćete u ovom dizajnu. Slatka je i izvrsna za svakoga tko voli izraziti svoju umjetnost jednom jednostavnom tetovažom.

Ovaj dizajn simbolizira dobre prilike i promjene koje osjećate. Ako imate tendenciju imati dobre i loše dane (kao što svi imamo) pokažite to kroz svoje crvene i plave boje yin i yang.

10 ideja za dizajn tetovaža za životinje Yin Yang

1. Koi Fish Yin Yang tetovaža

Koi Fish Yin Yang tetovažaIzvor slike: @ed_inkedtattoo

Tetovaže s ribama su slatke, ne slažete se? Ako ste netko tko voli boje i životinje, ovaj dvojac će vam odgovarati. Ovaj položaj vrata je hrabar i izvanredan, hoćete li ga poljuljati?

Riba je simbol kruga i vašeg životnog puta. Ako se na vašem putovanju radi o pronalaženju sebe i prolasku kroz nove uspone i padove dok doživljavate dobro i loše – pokažite to ovim dizajnom.

Jeste li znali da ljudi vole kupovati ovu vrstu nakita?

2. Tetovaža Fish Yin Yang

Tetovaža Fish Yin YangIzvor slike: @katty_solano

Želite li prekrasnu tetovažu na leđima i djevojka ste koja traži nešto jedinstveno i praktično? Mnogo puta žene vole staviti koi ribu ili ribu općenito preko leđa. Izgleda smirujuće i izvrsno je za osjetljive duše.

Crno -bijela kombinacija predstavlja sve moguće gubitke u životu koje ste pobijedili. Ako ste ljubitelj karme i vjerujete da je život neprestani krug, ovo je vaša krajnja potreba!

Također pročitajte: 30+ dizajna tetovaža Koi riba (i njihovo značenje)

3. Yin Yang riba tetovaža crvena & Plava

Yin Yang tetovaža ribe crvena & amp; PlavaIzvor slike: @tattoohandsome

Ribe i pop boje idu zajedno. Dečki i djevojke svidjet će se ovom umjetničkom dizajnu, pogotovo ako čvrsto vjeruju u strast i duboke veze.

Kombinacija boja predstavlja vašu marku i žensku stranu. Svi često izražavamo emocije i pokazujemo različite osjećaje koji mogu biti ženski ili muški, zar se ne slažete?

Zabavna činjenica: ova esencija je također poznata kao: Chi ili čakra.

4. Par tetovaža Yin Yang podlaktice

Par tetovaža Yin Yang podlakticeIzvor slike: @bryan.gee

Djevojke koje uživaju u toj ženskoj i seksi energiji poželjet će ovu romantičnu tetovažu. Idealno za svakoga tko se bori sa svojim identitetom, a ipak zna da je neuništiv.

Ovaj riblji ciklus predstavlja vaš život i njegov puni krug. Ružičasta i bijela na ovaj netradicionalni način yin i yang prekrasne su, idealne za feministice!

5. Crni dizajn Yin Yang rukav za tetoviranje

Crni dizajn Yin Yang rukav za tetoviranjeIzvor slike: @inkprick

Dečki koji vole veće tetovaže ili tetovaže na podlaktici poželjet će ovaj simbol moći i čiste dominacije! Ova crno -bijela tinta ima onu jedinstvenu samurajsku atmosferu koja bi svijetu dopustila da vas vidi onakvim kakav ste – ratnik.

Crno -bijelo predstavlja vaš put pronalaska sebe. Ako ste zapeli u začaranom krugu, isprobajte ovu tetovažu.

6. Mala Koi Fish Yin Yang tetovaža

Mala Koi Fish Yin Yang tetovažaIzvor slike: @reenieb_tattoos

Ova tetovaža na ramenu je tako slatka i nježna! Svatko tko se boji igle, a ipak uživa u boji, dobit će najbolje od oba svijeta s ovom slikom ribe!

Manje ribe nalik na yin i yang simbolizirat će vašu brižnu stranu. Vjerojatno se često nađete u propitivanju svojih izbora dok trebate usavršiti sve u životu.

Jeste li znali da Ying znači voda, tama, ženska energija, zemlja & narančasta boja?

7. Koi Fish Yin Yang tetovaža preko leđa

Koi Fish Yin Yang tetovaža preko leđaIzvor slike: @barbarrusa

Koi ribe i tetovaže na donjem dijelu leđa takva su ženska namirnica! Ako ste djevojka koja pokušava izvesti nešto ženstveno i moćno, isprobajte ovo! To je komad koji oduzima vrijeme, pa razmislite prije nego što se posvetite tome.

Dvije ribe koje kruže u krugu označavaju vaše početke i završetke. Ako se vaše poglavlje u bliskoj budućnosti zatvara, ali počinje još jedno – ponosno ljuljajte ovu sliku!

8. Dragon Yin Yang tetovaža

Zmaj Yin Yang tetovažaIzvor slike: @underworldtattoos

Uživate li u zmajevima, morskim psima? Ako ste pravi ljubitelj životinja i želite da svijet to vidi; sve je moguće i lako se može uklopiti u ovu tetovažu.

Zmajevi su simbol povijesti i čistoće. Ako se stalno mijenjate zajedno sa svojim okruženjem i pokušavate zagrliti svoje zmajeve iz naslijeđa u simbol yin yanga, to bi moglo biti to!

9. Mala & Ideja o crvenoj ribi Yin Yang

Mali & amp; Ideja crvene ribe Yin YangIzvor slike: @arterotattooparlour

Muškarci ili žene koji pokušavaju uživati ​​u sitnoj tetovaži poželjet će ovu crvenu. Još nije previše, ali predstavlja stvarne vrijednosti koje bi yin i yang tetovaža trebala imati!

Vaša snaga i snaga itekako su vidljivi kroz ovu tetovažu. Ako ste vatrena osoba i pokušavate dopustiti svijetu da vidi da ste to prošli, ovaj yin yang je idealan!

Zabavna činjenica: Yang predstavlja mušku energiju, širenje, svjetlo vatre, kao i azurnu boju.

10. Komad grudi Crveni & Plava tetovaža Yin Yang

Prsni komad crveni & amp; Plava tetovaža Yin YangIzvor slike: @597pirritattoo

Za kraj, što kažete na ovu tetovažu na prsima? Vježbaš li? Ponosite li se svojim stasom? Ako je tako, svakako to pokažite ovim djelom!

Ribe koje jure jedna drugu preko simbola yin yang izgledat će tajanstveno i moćno. Neka svijet vidi vašu pozitivnost i jedinstvenu osobnost!

Yin Yang tetovaža: više često postavljanih pitanja

1. Jesu li Yin Yang tetovaže za svakoga?

Yin i yang tetovaže predstavljaju vašu osobnost, kao i vašu privlačnost prema drugoj osobi i ljudima kojima možda tijekom života ne biste ni dali priliku. Ako doista vjerujete da se suprotnosti privlače i da ste netko tko pokušava prigrliti vaš ljubavni život ili eteričnu sreću, uživat ćete u ovom dizajnu.

2. Koju veličinu odabrati kada je u pitanju ova tetovaža?

Držite se manjih & praktična tinta. Puno momaka & djevojke preferiraju jednostavnost & minimalizam iza ovog tiska. Ako ste netko tko zna uživati & cijenite ljepotu manjih tetovaža, ovo je umjetničko djelo!

3. Što trebate znati o povijesti Yin Yanga & Podrijetlo

Yin & Yang je star koliko i samo vrijeme. Ovaj koncept pronađen je u drevnoj Kini 600. godine prije Krista. Korišten je kao sustav za mjerenje vremena pomoću pola za mjerenje različitih duljina sjena tijekom solarne godine. Istina leži u kaosu koji je stvoren, dok je njegovo značenje povezano s harmonijom u središtu i jezgri Zemlje.

4. Koji je najbolji plasman za vašu Yin Yang tetovažu?

S obzirom na položaj, najbolje je držati se podlaktice, prsa ili vrata. Yin & yang se također može postaviti tik do srca ili ključne kosti, kao i do gležnja. Nemojte ići na snažne tetovaže na bedrima, nogama ili leđima.

5. Jesu li skupi?

Na sreću, nisu! Ove tetovaže su tako jednostavne & slatko + u procesu se ne koristi puno tinte. Vaš će umjetnik za tetoviranje koristiti jednostavnu crnu boju & bijelom tintom i bit će gotovi s vašom tetovažom za 1-3 sata. Očekujte da ćete za mali dizajn platiti oko 100 USD.

6. Koje su neke dobre ideje za tetovaže Yin Yang?

Ideje za Yin i Yang tetovaže su za svaku osobu! Evo vaših mogućnosti i ideja u kojima biste mogli uživati:

Koi riba simbol je vječnog ljubavnog života i naše prilike da trčimo u krug u potrazi za savršenstvom.

Tetovaže u pola komada Yin i yang bit će nevjerojatna ideja ako pokušate napraviti odgovarajuću tetovažu sa svojom voljenom osobom.

Pojedinačni yin i yang predstavljaju vašu jedinstvenu osobnost koju s vremenom mijenjate i rastete.

Spremni za vašu novu tetovažu?

Dakle, koji dizajn po vašem mišljenju morate imati? Postoji mnogo različitih tetovaža koje možete razmotriti, pa nas svakako obavijestite koja vam je od ovih 30 opcija najdraža!