Oblikovati

30+ najboljih ideja za dizajn tetovaža stabla života (i što one znače)

Jeste li duhovna osoba? Možda ste netko tko voli šarene tetovaže? Pa, u svakom slučaju, moglo bi se dogoditi da će vam stablo stabla života odgovarati! Ovaj simbol je prilično umjetnički & drugačiji od bilo koje druge tetovaže na drvetu koju možete zamisliti. Ako tražite nešto što će izraziti vaše putovanje, kao i vašu osobnost, nastavite čitati i pronađite svoju tetovažu koju morate imati!

Što simbolizira tetovaža stabla života?

Što simbolizira tetovaža stabla životaKreditna: @fraktalgazam

Jeste li znali smisao stabla života? Simbolizira osobni rast, razvoj, snagu, kao i unutarnju i vanjsku ljepotu! Različitim ljudima to može značiti različite stvari, ali to je prekrasan dizajn s kojim se može obratiti svatko.

Tko bi trebao otići na tetovažu stabla života?

 • Možete otići na tetovažu stabla života ako ste pojedinac koji je prošao veliki rast i duhovno putovanje.
 • Možete otići na tetovažu stabla života ako ste umjetnica i volite otkačene tetovaže.
 • Ovo je nevjerojatna ideja za bračne parove ili obitelji koji žele proširiti svoje podrijetlo i ostaviti svoje naslijeđe kroz prilagodljivu ideju tetovaža!

Koju boju odabrati?

Smisliti koju boju odabrati može biti zeznuta stvar jer različite boje simboliziraju različite emocije. Što se tiče dizajna tetovaža vašeg drveta života, evo vaših mogućnosti:

 • Plava – simbolizira vašu vjeru, moć, kao i povjerenje.
 • Crvena – pokazuje vašu ljubav, strast, kao i ljutnju.
 • Crno – za ljude koji su odvažni, bogati, tajanstveni i elegantni.
 • Smeđa – kaže stabilnost, rast, kao i pouzdanost.
 • Zelena – djeluje umirujuće, uravnoteženo i opuštajuće.
 • Žuta – simbolizira toplinu, energiju, kao i optimizam.
 • Naranča – zalaže se za zdravlje, bogatstvo i sreću.
 • Ružičasta – kaže emocije, osjetljivost, kao i suosjećanje.
 • Ljubičasta – zalaže se za luksuz, kreativnost, kao i za kraljevstvo.

10 šarenih tetovaža stabla života

1. Tattoo Tree of Life Šareni plavi dizajn

Drvo života tetovaža Šareni plavi dizajnIzvor slike: Tattoodo

Ova tetovaža stabla života svijetloplavom tintom sama će ispričati zabavnu priču. Ako ste ljubitelj šarenih tetovaža i volite pop plavu boju ili vam je to omiljena boja, idite s ovom slikom preko podlaktice.

Plava obično simbolizira pobjedu i sreću. Ako ste sretni pojedinac i znate što vas veseli ili kako to postići, izrazite svoje emocije ovim slatkim dizajnom. Idealan je za muškarce i žene koji vole drvo života, kao i jedinstvenu miksologiju kada je u pitanju njegov ishod.

2. Drvo života Tattoo Designs Slika podlaktice

Tattoo Tree of Life Designs Slika podlakticeIzvor slike: Instagram

Ova tetovaža stabla života podlaktice s hrpom različitih boja namijenjena je ljubiteljima glasnih i uočljivih tetovaža. Ovo drvo života je dugotrajan dizajn, stoga se usredotočite prije nego što se posvetite tome.

Mnoštvo različitih boja može simbolizirati vašu razigranu i odlučnu osobnost. Jeste li netko odvažan i glasan? Želite li to pokazati svijetu? To možete učiniti s ovom prekrasnom tetovažom stabla života.

3. Svijetlo & Šareno stablo života tetovaža akvarel

Svijetlo & amp; Šareno stablo života tetovaža akvarelIzvor slike: @rexrex505

Jeste li netko tko voli pokazivati ​​noge ili listove? Gravitirate li prema dramatičnoj tinti i volite uočljive boje? Ova tetovaža s teletom namijenjena je muškarcima ili ženama koji se znaju istaknuti kada je u pitanju njihova osobnost, kao i njihove slike.

Ova tetovaža predstavlja žestinu i vatru koja je u vama. Vi ste netko tko zna kako dobiti ono što želite i pokušavate ostati i postati dominantni gdje god idete.

4. Keltska tetovaža stabla života

Tattoo keltsko drvo životaIzvor slike: @foxenestarr

Simbol osobnog rasta, snage i ljepote može se vidjeti kroz ovu tetovažu. Ovo je divovska i dramatična tetovaža koja će najbolje izgledati na dečkima, ali i na ljudima koji vježbaju. Njime naglasite ramena i svoju muškost.

Ova tetovaža može predstavljati vaše obiteljsko stablo i vašu baštinu. Ako ste obiteljska osoba i imate nekoga kome možete posvetiti ovu ideju, držite je se. Idealno za dečke koji žele pokazati svoju ljubav i zahvalnost za sve članove svoje obitelji.

5. Zeleno & Jednostavna tetovaža stabla života

Zelena & amp; Jednostavna tetovaža stabla životaIzvor slike: @alexlemondragon

Zelena boja uobičajen je izbor kada su u pitanju tetovaže stabla života. To je savršena kombinacija boja za umjetnike, kao i za sve koji vole preciznost, organsku hranu i svakodnevne potrepštine. Za postavljanje ove tetovaže potrebno je 3 sata na tijelo.

Ova tetovaža predstavlja mir koji možete pronaći u sebi. Ako ste netko tko se obično bori i želite svijetu pokazati svoje prave boje ili svoja unutarnja uvjerenja, držite se ove tetovaže.

6. Tetovaže stabla na ruci za muškarce

Tetovaže na ruci za muškarceIzvor slike: @melbttt

Jeste li ljubitelj preciznih i prekrasnih tetovaža? Ova će vam najbolje izgledati preko ramena i jednako će odgovarati dečkima i djevojkama, samo pazite da imate veću površinu na koju možete postaviti ovu tetovažu.

Različite boje obično simboliziraju različita raspoloženja i osjećaje. Ova šarena tetovaža pokazat će da ste netko tko ima puno osjećaja i dubokih misli o svakoj mogućoj temi. Ako želite pokazati svoje slojeve svijetu, učinite to s ovom tetovažom.

7. Drvo života tetovaže za žene Šareni ispis

Drvo života tetovaže za žene Šareni ispisIzvor slike: @aura.bydgoszcz

Osjećate li da vam je srce zaključano duboko u vama? Lako se povezujete i rezonirate s prirodom? Ova šarena tetovaža sa simbolom srca odgovarat će vam ako volite jednostavnu tintu.

Lupa li vam srce zbog jedne osobe posebno ili iz određenog razloga? Ako imate nekoga na umu i pokušavate biti primijećeni svugdje gdje idete, uživat ćete u ovoj tetovaži stabla života. Savršeno za parove, kao i za oženjene muškarce ili žene.

8. Par tetovaža Tattoo Drvo života inspiriran parom

Par Inspired Tree of Life tetovaža podlakticaIzvor slike: @delirij.studio

Muškarci ili žene koji se u svom životu osjećaju sretno i blagoslovljeno što su upoznali svoju drugu i bolju polovicu, uživat će u ovoj umjetničkoj i šarenoj tetovaži stabla života. Savršen je za svakoga tko pokušava pokazati svoje prave emocije, kao i predanost svojoj drugoj i boljoj polovici.

Ako ste zaručeni ili netko tko ima puno osjećaja, kao i poštivanja nekoga posebnog u vašem životu, trebali biste se držati ove tetovaže. Može predstavljati vaše putovanje, ali i vašu duhovnu stranu, dok govori puno o vašim emocijama.

9. Ideje za tetovaže Tree of Life Zelena tinta za muškarce

Ideje za tetovaže Tree of Life Zelena tinta za muškarceIzvor slike: @alicat_art

Želite li zaokret u dizajnu tetovaže? Kako bi bilo da se držite ove prekrasne tetovaže drveta života, ali u obliku bonsaija? Ravne i elegantne linije zajedno s ovom kombinacijom boja odgovarat će vam ako ste perfekcionist.

Bonsai će simbolizirati vaš unutarnji mir, kao i ravnotežu. Također predstavlja pozitivne misli. Jednom u kombinaciji s drvetom života koje predstavlja osobni razvoj, definitivno ćete postati snažna i moćna osoba koja zna prihvatiti rast i promjenu.

10. Tattoo Tree Of Life Mali tisak

Tattoo Tree Of Life Mali tisakIzvor slike: @studio13tattooroma

Ljubitelj ste manjih svjetlijih tetovaža? Volite li taj minimalistički izgled i jednostavnost? Ova boja boje najbolje će odgovarati vama i vašoj senzualnoj strani.

Drvo života može simbolizirati sve vaše dobre i pozitivne misli, kao i promjene kroz koje ste prošli. Sve vas može oblikovati i gurnuti u pravom smjeru, samo pazite da ste svjesni svog puta.

10 Crna & Tetovaže bijelog stabla života

1. Dizajn tetovaža stabla crne tinte

Tattoo dizajn crnom tintomIzvor slike: Tattoodo

Crno -bijele tetovaže namijenjene su dečkima koji vole jednostavnu i jasnu tintu. Svoju tetovažu možete učiniti slatkom i jedinstvenom ako joj date pop s grčkim simbolom! Ovaj će otisak odgovarati dečkima koji pokušavaju ostati tajanstveni, ali i intrigantni u isto vrijeme.

Ova tetovaža simbolizira vašu slobodu i vašu priliku za rast. Također prikazuje različite putove i načine koji vam mogu naići. Jeste li ih spremni uzeti i jeste li hrabri?

2. Divovska tetovaža Viking Tree of Life na ramenu

Divovska tetovaža Viking Tree of Life na ramenimaIzvor slike: @domcalitattoo

Ljubitelj ste većih tetovaža i svoju žestoku stranu želite pokazati nečim jedinstvenim? Ova tetovaža ramena na drvetu života namijenjena je muškarcima koji su ponosni na svoj izgled i stas. Pažnja, jer će vam za postavljanje ove tetovaže biti potrebno 6-8 sati.

Drvo života u crnoj boji simbolizirat će vašu osobnost, kao i sve mračne misli ili grube staze koje ste dosad osvojili. Ova tetovaža idealna je za muškarce koji žele pokazati zube i svoje hrabro raspoloženje.

3. Tetovaža stabla života inspirirana parom preko podlaktice

Tetovaža stabla života inspirirana parom iznad podlakticeIzvor slike: @emma_doddrell

Jesi li zaljubljen? Možda ste patili i imali ste problema sa srcem? Ova tetovaža stabla predstavljat će vaše trenutne osjećaje i vaše emocije, stoga krenite na to samo ako predstavlja vaš lik.

Jeste li ozlijeđeni ili ste u jednom trenutku patili? Sva ljubav i osjećaji mogu izblijediti i mogu se pretvoriti u hrđu. Ako ste netko tko želi pokazati svoju stvarnost svijetu i ne bojite se svoje priče, dopustite joj da pokaže i govori u svoje ime s ovom crnom tetovažom stabla života.

4. Crna tetovaža stabla života za muškarce

Crna tetovaža stabla života za muškarceIzvor slike: @void.lamachineinfernale

Trebate li tetovažu tele? Ljubitelj ste jednostavne tinte i volite li prekrasne i jedinstvene tetovaže? Iako prilično osnovna i tipična, ova tetovaža crnom tintom pokazat će vaše prave namjere i vašu osobnost.

Svaka grana može simbolizirati vaš novi uzorak i vaše novo putovanje. Ako ste složena osoba i želite svijetu pokazati različite primjere i strane sebe, težite ovoj tetovaži!

5. Geometrijska tetovaža stabla života

Geometrijska tetovaža stabla životaIzvor slike: @zmfreespirit

Volite li prirodu? Jeste li netko tko želi pokazati svoje osjećaje i svoj izraz divljih životinja nečim specifičnim? Ovo je tetovaža koju morate imati na podlaktici.

Različiti elementi prirode i uzorci bit će jedinstveni dijelovi vaše duše. Ova tetovaža stabla predstavljat će vaša raspoloženja i faze kroz koje ste prošli. Dajte vremena i lako ćete dodati ovu tetovažu.

6. Tetovaža leđa Tree of Life

Tetovaža natrag stabla životaIzvor slike: @julia.paige.art

Što kažete na tetovažu crno -bijelog stabla? Ovaj dizajn je za muškarce koji imaju muževna leđa i koji žele pokazati svoju ljepotu nečim drugačijim i razigranijim. Crno -bijela tinta najbolje će izgledati na minimalistima, kao i onima koji imaju strog budžet što se tiče njihovih tetovaža.

Ova tetovaža na leđima simbolizirat će vaše putovanje i vaše dobre i loše dane. Ako ste imali mnogo uspona i padova i ako niste previše sigurni kako ih nadmašiti, napravite ovu tetovažu. S lakoćom će simbolizirati vaša dobra i loša vremena.

7. Tele tetovaža Black Tree Of Life

Tele tetovaža Black Tree Of LifeIzvor slike: @saveberry24

Što kažete na tetovažu teleta? Ova je slika savršena za svakoga tko ima muške noge i koji želi pokazati svoju ljepotu jednom tetovažom na drvetu života. To je također nevjerojatna ideja za tetoviranje za zaljubljene momke ili parove.

Ova tetovaža stabla pokazat će vašu ljubav i poštovanje prema drugoj osobi. Također može simbolizirati vezu koju vas dvoje imate.

8. Tetovaža Veliko bedro stablo života

Tetovaža Veliko bedro na drvetu životaIzvor slike: @morski psi.tattoo

Tetovaže na bedrima namijenjene su muškarcima koji vježbaju ili ženama s većim bedrima koje žele pokazati. Ovo je umjetnički dizajn i jedinstvena tetovaža u kojoj ćete uživati ​​ako volite crtati i izražavati se crnom tintom i estetski ugodnim dizajnom.

Ova tetovaža simbolizirat će vašu sudbinu i vaše buduće poteze. Također će obuhvatiti vaš rast i pokazati drugima koliko ste daleko došli na svom duhovnom putu.

9. Umjetnička tetovaža stabla života

Umjetnička tetovaža stabla životaIzvor slike: @travisoatestattoos

Ova zrcalna slika tetovaže stabla života odgovarat će vam ako ste ljubitelj većih tetovaža na bedrima ili nogama. Pobrinite se da imate 6-7 sati dok tetovirate ovo umjetničko djelo po tijelu!

Ova tetovaža će drugima dati do znanja da znate gledati svijet. Možda imate jedinstven pristup koji vam je uglavnom poznat i intrigantan, ali uvijek dobijete ono što želite!

10. Dizajn mitologije stabla života ramena

Mitologija dizajna stabla ramenaIzvor slike: @gentlemandavetattoo

Volite li meke i jednostavne tetovaže? Možda ste ljubitelj preciznih tetovaža i jednostavne crno -bijele tinte? Ovo je jednostavan dizajn koji će pokazati cijenjenje prema samoj prirodi.

Ova tetovaža predstavlja vaš osobni rast i razvoj koji ste spremni prihvatiti i prihvatiti. Srce svake promjene počinje u nama, a ova tetovaža će vam odgovarati ako ste spremni poduzeti nove korake.

10 jedinstvenih tetovaža stabla života

1. Svijetlozelena tetovaža stabla života inspirirana smrću

Svijetlozelena tetovaža stabla života inspirirana smrćuIzvor slike: @trube

Jeste li duhovna i autentična osoba? Želite li pokazati svoju promjenu i prihvatiti sve nove poteze koji vam se dogode u životu? Ova šarena zelena tetovaža namijenjena je muškarcima i ženama koji se ne boje napraviti taj novi korak.

Lubanja može biti simbol budućih poteza ili promjena koje bi vas mogle uplašiti. Ponekad, kako god želimo, može dovesti do lošeg ishoda, ali ako ste spremni prihvatiti promjenu, krenite s ovom tetovažom! To će drugima dati do znanja da ste hrabar i netko tko se ne boji ishoda.

2. Tetovaža na ramenu Drvo života za dečke

Tetovaža na ramenu stabla života za dečkeIzvor slike: @blackmoontattooxpiercing

Možete otići na svijetlu i šarenu tetovažu preko ramena ili ruke. Ukrasite ga otiskom imena i slikom nekoga koga volite i cijenite u svom životu. Za dobivanje ove tetovaže trebat će vam 4-5 sati.

Simbolizira vaše novo putovanje, kao i pozitivnu promjenu koju ste pozdravili! Ova tetovaža narančastog drveta života dat će drugima do znanja da ste mjehurni i pozitivni u pogledu svega što se događa u vašem životu i kroz vaša vremena.

3. Simbol tetovaže stabla života preko leđa

Tattoo simbol stabla života preko leđaIzvor slike: @graphicward

Ovo je divovska tetovaža na leđima koja će vam se svidjeti ako ste netko tko vježba i imate muška leđa. Ova kombinacija boja s različitim otiscima i simbolima odgovarat će vam ako volite znanost i biologiju!

Ova tetovaža inspirirana DNK -om namijenjena je ljudima koji imaju posao u području znanosti ili kemije. Savršen je za štrebere koji se vole isticati i pokazati svoje raskošne i šarene dizajne. Ove grane mogu simbolizirati vaše putovanje i putovanje koje ste imali.

4. Tajanstvena zelena tetovaža True Of Life

Tajanstvena zelena tetovaža True Of LifeIzvor slike: @alantazzyman

Jeste li ljubitelj magije? Volite li se isticati kada je u pitanju odabir tetovaže? Ovo je čarobna i čarobnjački nadahnuta zelena tetovaža koju ćete voljeti preko ramena ili leđa. Savršeno za muškarce i žene koji vole taj sjaj boje.

Zelena je simbol bogatstva i sreće. Ako ste netko tko zna kako dobiti ono što želite i želite zaštititi šumu, ovo je idealno za vas! To će drugima dati do znanja da ste zaštitnički nastrojeni i odlučni u isto vrijeme.

5. Ideje za tetovaže Tree of Life inspirirane religijom

Ideje za tetovaže Drvo života inspirirane religijomIzvor slike: @cerealcitytattoo

Jeste li religiozna osoba? Možda ste netko tko zna izraziti različite vrste tetovaža? Ovaj križ je upravo pravi dizajn za vas!

Predstavljat će i pokazati vašu osobnost, kao i vašu vjersku i dominantnu stranu. Ako ste kršćanin i trebate nešto za sebe što će pokazati vaše prave boje (doslovno) idite uz ovu tetovažu!

6. Tetovaža na prsima Drvo života Svijetloplava tinta

Tetovaža na prsima Drvo života Svijetloplava tintaIzvor slike: @lindybtattoo

Tetovaže na prsima mogu biti pomalo neugodne ili bolne za dobivanje, pa glavu, jer ste upozoreni! Ovaj komad u boji najbolje će izgledati na muškarcima koji vježbaju i koji imaju muške grudi. Uživat ćete u ovom ispisu i ako ste ljubitelj boja.

Ova tetovaža stabla života namijenjena je obiteljskim muškarcima i momcima koji imaju na umu određenu osobu. Cijelo ovo veliko drvo možete posvetiti svojoj obitelji i prihvatiti svoje podrijetlo, neka svi znaju koga volite i gdje se nalazite!

7. Artsy Tree of Life tetovaža za žene

Artsy Tree of Life tetovaža za ženeIzvor slike: @jltattoostudio

Ljubitelj ste sentimentalnih i ženstvenih tetovaža? Volite li malo boje kad je riječ o vašem tijelu i cvjetnim slikama? Ova tetovaža stabla života prilično se razlikuje od ostalih. To je neophodno za žene koje vole lijepe tetovaže.

Ova tinta može pokazati vaše slojeve i vašu romantičnu stranu. Jeste li netko tko zna kako se nositi s neugodnim situacijama? Vjeruješ li u ljubav? Pomoću ove tetovaže pokažite svoje prave namjere i osjećaje.

8. Podlaktica Drvo života tetovaža DNK Inspirirano

Tattoo Drvo života podlaktice DNK NadahnutoIzvor slike: @klax.tattooer

Želite li nešto malo drugačije i neobično? Jeste li netko s jedinstvenom osobnošću i obično se ističete sa svojim prijateljima i obitelji? Pazite da ovo prijeđete preko podlaktice!

Ova DNK tetovaža namijenjena je muškarcima ili ženama koji se osjećaju posebno i koji znaju da su drugačiji od ostalih. Ako se bavite biologijom ili kemijom, ovo vam može biti i nevjerojatna tetovaža, zato je prigrlite i uživajte u nečem novom i funkyju!

9. Narančasta & Tetovaža crnog stabla života

Narančasta & amp; Tetovaža crnog stabla životaIzvor slike: @nativehopetattoo

Imate široka ramena? Jeste li netko tko zna kako se nositi s promjenom? Ne mogu se svi boriti protiv svojih faza i prihvatiti promjenu. Međutim, ističete li se po pitanju svog života i svojih namjera?

Ovo drvo će pokazati vaš rast i način na koji ste do sada rasli. Predstavljat će vašu promjenu i sva vaša raspoloženja, kao i sve nove prepreke s kojima ste se suočili. Svaki novi cvijet može predstavljati nešto novo u vašem životu, pa ga dodajte s vremenom kako vrijeme prolazi!

10. Tetovaža stabla dizajna plave škrinje

Tetovaža Tree of Life Blue Chest Design Tree of LifeIzvor slike: @genesitattoo

Posljednje, ali ne i najmanje važno, što kažete na ovu šarenu tetovažu na prsima? Prilično je funky i jedinstven, idealan za muškarce koji znaju živjeti punim plućima! Jeste li zadovoljni sobom, kao i činjenicom koliko ste daleko stigli? Pokažite ovo svijetu!

Ova kombinacija boja može predstavljati vaše različite strane i svako raspoloženje koje ste imali i doživjeli. Plava je boja uspjeha, a crvena boja strasti. Pokažite svima svoj stav i prihvatite promjenu koju donosi ova tetovaža stabla života!

Tattoo Tree of Life: Više često postavljanih pitanja

Što simboliziraju različite tetovaže na drvetu?

Niste ljubitelj drveta života? Želite li staviti nešto drugo na tijelo ili želite to kombinirati sa slikom stabla života? Evo nekih drugih ideja za tetoviranje stabla na koje možete otići:

Kokosovo drvo – to je drvo koje simbolizira opuštanje i savršen je izbor za opuštene ljude, kao i za umjetničke duše.

Stabla trešnje – poznati i kao Sakura, predstavljaju ljepotu & smrti zbog njihovog kratkotrajnog života.

Zmajevo drvo – predstavlja kaos i pozitivne promjene koje se trebaju dogoditi u nama.

Bor – ovo drvo predstavlja dugi, besmrtni, kao i novi život pun nade ili pozitivnu budućnost.

Hrast – je najpopularnije drvo na svijetu. Simbolizira snagu, moral, kao i znanje.

Javorovo drvo – označava magiju, dugovječnost, kao i magiju!

Žalosna vrba – je staro drvo koje predstavlja vašu fleksibilnu i jaku stranu, kao i sklad i rast koji se događa uslijed svih loših i siromašnih oluja s kojima se često suočavamo.

Gdje je najbolje mjesto za tetoviranje drveta života?

Niste previše sigurni gdje staviti svoju novu tetovažu stabla života? Neke od najboljih mogućnosti postavljanja nalaze se preko prsa, na podlaktici, kao i na tele. Ova bi vam tetovaža trebala biti nešto smisleno i osobno, bez razloga da je pokažete cijelom svijetu stavljajući je na vrat, ruku, prste ili lice. Idite na male i srednje veličine, idealno i za muškarce i za žene!

Spremni za vašu novu tetovažu?

Dakle, koja vam je tetovaža bila najdraža s našeg popisa i jeste li uživali u njezinu značenju ?! Recite nam vaš sljedeći korak kada je u pitanju ovih 30 jedinstvenih dizajna, voljeli bismo znati!