Oblikovanje

Smešne tetovaže: 80+ najboljših oblikovalskih idej (2021 posodobljeno)

Humor nam izboljša življenje, kajne? V teh časih testiranja je pomembno ostati pozitiven, se dobro nasmejati in se osredotočiti na stvari, ki nas nasmejijo. Ena stvar, ki nas lahko spomni na pomen dobrega smeha, je smešna tetovaža.

Seveda je morda nenavadno, da si narediš tetovažo, da bi nekako postal smešna, pozitivna oseba, vendar je to dober začetek. Smešna tetovaža vas lahko nasmeje, lahko pa tudi izzove pozitivno reakcijo nekoga drugega.

Torej, če iščete kul in resnično smešne, duhovite in pametne tetovaže, ste na pravem mestu. Ne glede na vaše želje imamo vse, od temnega humorja do tetovaž, ki jih navdihujejo memi. Torej, brez odlašanja, začnimo!

Najboljše smešne ideje za tetovaže

Smešne tetovaže mačk

Smešne tetovaže mačk 1Kredit: Instagram

Mačke so bile vedno najboljši zabavljači iz živalskega sveta. So tako domiselni in zanimivi in ​​vsi radi gledajo dober, smešen videoposnetek o mačkah na YouTubu. Torej, zakaj ne bi šli s smešno mačjo tetovažo, še posebej, če imate radi mačke ali imate eno od teh majhnih, krznenih kroglic. Te smešne tetovaže mačk bi lahko služile kot odličen navdih.

Smešne tetovaže mačk 2Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 3Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 4Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 5Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 6Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 7Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 8Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 9Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 10Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 11Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 12Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 13Kredit: Instagram Smešne tetovaže mačk 14Kredit: Instagram

Smešne ujemajoče se tetovaže

Smešne ujemajoče se tetovaže 1Kredit: Instagram

Če želite imeti kul, smešen trenutek, ki ga delite s prijatelji, zakaj si ne bi privoščili ustrezne tetovaže, ki se ji boste verjetno smejali do konca življenja. Te tetovaže so majhne, ​​vendar precej učinkovite v svojem komičnem poskusu. Uporabite to kot navdih in si s prijatelji privoščite ustrezno tetovažo, kar bo zagotovo odlična izkušnja.

Smešne ujemajoče se tetovaže 2Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 3Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 4Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 6Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 5Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 7Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 8Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 9Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 10Kredit: Instagram Smešne ujemajoče se tetovaže 11Kredit: Instagram

Tetovaže z navdihom Meme

Tetovaže z navdihom Meme 1Kredit: Instagram

Memi so vrhunski vir smešnih modelov tetovaž. Ljudje po vsem svetu sprejmejo modele memov, ki jih imajo radi, in ustvarijo super smešne in zanimive tetovaže. Te tetovaže so zabavne tudi tistim, ki ne poznajo nujno določenega mema, kar je precej priročno in ne bo ustvarilo neprijetne situacije (v primeru, da kdo ne pozna reference mema).

Tetovaže z navdihom Meme 2Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 3Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 4Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 5Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 6Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 7Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 8Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 9Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 10Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 11Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 12Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 13Kredit: Instagram Tetovaže z navdihom Meme 14Kredit: Instagram

Majhne smešne tetovaže

Majhne smešne tetovaže 1Kredit: Instagram

Včasih ne želite, da bi bila vaša tetovaža tam zunaj, popolnoma vidna. Dobro, smešno tetovažo je včasih treba dobro skriti in uporabiti kot presenečenje za najboljši učinek. Torej, če iščete majhen, subtilen, a izredno smešen navdih za tatoo, bi morali ti modeli delovati v redu.

Majhne smešne tetovaže 2Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 3Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 4Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 5Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 6Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 7Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 8Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 9Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 10Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 11Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 12Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 13Kredit: Instagram Majhne smešne tetovaže 14Kredit: Instagram

Smešne tetovaže za pare

Smešne tetovaže za pare 1Kredit: Instagram

Ustvarjanje smešne ali duhovite tetovaže s svojo drugo osebo je resnično edinstveno doživetje. Te tetovaže ne kažejo le vaše ljubezni drug do drugega, ampak tudi, da ste zabavni, sproščeni in resnično čudoviti ljudje v bližini. Prav tako kažejo, da se ne jemljete preveč resno, kar je zelo privlačno in oboje še bolj povežete med seboj.

Smešne tetovaže za par 2Kredit: Instagram Smešne tetovaže za pare 3Kredit: Instagram Smešne tetovaže za pare 4Kredit: Instagram Smešne tetovaže za pare 5Kredit: Instagram Smešne tetovaže za pare 7Kredit: Pinterest Smešne tetovaže za pare 8Kredit: Pinterest

Smešne tetovaže najboljših prijateljev

Smešne tetovaže najboljših prijateljev 1Kredit: Instagram

Najboljši prijatelji so vam na voljo, v dobrih in slabih časih. Z njimi delite svoje življenje, oni pa svoje življenje z vami. To je vez, ki traja vse življenje in imamo srečo z najboljšim prijateljem. Torej, kakšen boljši način za krono te vezi, kot če si s prijateljem privoščite kul, smešno tetovažo (po možnosti ujemajočo se). Če se to sliši kot dobra ideja, si za navdih oglejte nekaj naslednjih modelov tetovaž.

Smešne tetovaže najboljših prijateljev 2Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 3Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 4Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 5Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 6Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 7Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 8Kredit: Instagram Smešne tetovaže najboljših prijateljev 9Kredit: Instagram

Druge smešne ideje za tetoviranje

Če vam nobeden od prej omenjenih modelov tatujev ne govori kot resnično smešen, potem bi morda radi razmislili o kakšnih drugih, nenavadnih, a nadvse smešnih in duhovitih oblikah. Morda boste dobili navdih in prišli do svoje še smešnejše ideje za oblikovanje tetovaže.

Druge smešne ideje za tetoviranje 1Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 2Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 3Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 4Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 5Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 6Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 7Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 8Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 9Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 10Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 11Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 12Kredit: Instagram Druge smešne ideje za tetoviranje 13Kredit: Instagram

Smešne tetovaže – pomembne informacije, ki jih je treba upoštevati

Ko si želite narediti smešno, nenavadno tetovažo, je pomembno, da pomislite na nekaj stvari;

  • Oblika in barva tetovaže
  • Postavitev tetovaže
  • Velikost tetovaže

Vsak od zgoraj omenjenih vidikov tetovaže je bistvenega pomena. Na primer, če želite resnično smešno, smešno tetovažo, morate skrbno pretehtati njeno postavitev. Razlog za to je lahko v tem, da bi se nekomu na primer vaša tetovaža zdela neprimerna. Morda se vašim strankam ali ljudem, s katerimi delate, zdi preveč moteče ali smešno.

Seveda vaše tetovaže ne bi smeli določiti drugi ljudje, vendar se morate zavedati, da se ljudje “sprožijo”, zlasti v okoliščinah, ko se od vas pričakuje, da ste zelo profesionalni.

Upoštevajte tudi, da je lahko to, kar vam je smešno, žaljivo za druge. Zato se izogibajte tetoviranju, ki bi ga lahko ocenili kot žaljivo ali sprožilo druge. Da, kakšne tetovaže boste dobili, je vaša osebna izbira, vendar se morate zavedati tudi drugih ljudi, še posebej, če so vaše stranke, sodelavci, študenti itd..