Oblikovanje

70+ najboljših tetovaž fine linije za ljubitelje minimalizma 2021

Čeprav so zapletene, podrobne tetovaže lahko resnične mojstrovine, no, vsi ljudje ne bi želeli imeti nekaj velikih kosov telesa.

Za odprte, a minimalistične ljubitelje so tetovaže s finimi črtami vedno najboljša možnost. Ta vrsta body arta je čista in sledi le enim črnim črtam, da poda to drzno izjavo.

Tako ni čudno, zakaj se moški in ženske odločijo za te trendovske črne tetovaže, nekatere od njih subtilne, nekatere skrite ali nekatere, ki ustrezajo tetovažam drugih prijateljev.

Koncept občutljivih linijskih modelov se je še naprej razvijal, zato boste našli na stotine idej, od geometrijskih oblik do zvezd, živali, lobanj in drugih.

Tetovaže s finimi črtami pomenijo eno samo neprekinjeno črto, ki nekaterim ljubiteljem tetovaže lepo poenostavi druge zapletene umetnine.

Samo nadarjeni umetniki lahko ustvarijo tetovirano podobo, ki je lahko še vedno preprosta in sporočilo prenese na privlačen način. Ni čudno, zakaj je ta slog črnila v kratkem času postal tako priljubljen.

Lepota tetovaž fine linije

Lepota tetovaž fine linije

Medtem ko so majhne, ​​fine tetovaže različne in nekako nekonvencionalne, so končni rezultati tako izjemni, da je nemogoče, da vas ne bi občudovali. Poleg tega je bolj zanimivo odkriti, da lahko minimalna zasnova na prvi pogled zakrije toliko pomenov.

Če ste naročnik mantre minimalizma in imate raje bolj manjše telesne umetnosti, izberite nekaj lepih tetovaž “manj je več” in sledite najpomembnejšemu trendu Instagrama.

Tu je nekaj najboljših modelov linijskih tetovaž, od neprekinjenih enojnih linij do abstraktnih obrazov, minimalističnih živali do občutljivih cvetličnih del. Odkrijte edinstven občutek vsakega umetniškega sloga.

Najboljše ideje za tetoviranje s finimi črtami leta 2021

Ne glede na to, ali se odločite za dobra krila na zapestjih ali majhno srce na notranji roki, lahko izbirate med številnimi občutljivimi stili linij. Tukaj je moja najljubša zbirka minimalističnih tetovaž.

1. Tetovaža medveda Fine Line

Tetovaža medveda Fine Line 1Kredit: Instagram Tetovaža medveda Fine Line 2Kredit: Instagram Tetovaža medveda Fine Line 3Kredit: Instagram

Če ste ljubitelj narave in imate radi divje živali, lahko “nosite” njihovo moč na koži, ne da bi si pri tem tetovirali cele prsi ali roko. Medved v prejšnjih tetovažah ima bolj abstrakten videz in uporablja le pametne, enojne črte po celotni sliki.

Povejte svojemu umetniku, naj doseže intenzivnost tega čudovitega bitja z okrepitvijo oči, nosu in gobca. Glede na vaš slog se odločite, da boste imeli svojo tetovažo na drznejši ravni.

2. Enovrstične tetovaže

Tetovaže z eno vrstico 1Kredit: Instagram Tetovaže z eno vrstico 2Kredit: Instagram Tetovaže z eno vrstico 3Kredit: Instagram

Ko rečete »preproste tetovaže«, razmislite o tetovažah z eno vrstico. Ne glede na to, ali boste izbrali manjše slike ali obliko cvetja, ženske silhuete in abstraktne oblike, je ta vrsta body arta preprosto odlična.

Črte so najtanjše, ravne in čiste ter običajno ustvarijo ostro umetnino na vaši koži.

3. Puščice fine črte

Puščice tanke črte 1Kredit: Instagram Puščice fine črte 2Kredit: Instagram

Čeprav so občutljive tetovaže s puščicami s finimi črtami še vedno simbol moči, natančnosti in borbe. Izberite minimalistični par puščic, ki so lepo oblikovane.

Prejšnji primeri so nekatera odlično združena ogledala puščic z ravnimi jedri in s podrobnimi fletches.

4. Topografske tetovaže s finimi črtami

Topografske tetovaže s finimi črtami 1Kredit: Instagram Topografske tetovaže s finimi črtami 2Kredit: Instagram

No, morda niste nikoli razmišljali o tej temi za svoje tetovaže, vendar je črnilo za tetovažo z leti prevzelo nove in izvirne oblike. Ustvarjanje topografske tetovaže s tankimi črtami lahko traja veliko časa za razvoj in oblikovanje.

Če pa poznate nadarjenega umetnika, ki lahko oživi te črte, izberite podobo topografskega zemljevida določenega kraja.

5. Kode fine linije

Kode fine linije 1Kredit: Instagram Kode fine linije 2Kredit: Instagram

Če želite imeti pomembno sporočilo na svoji koži, vendar vam ni všeč, da bi bilo preveč vidno, se lahko odločite za tetoviranje Morsejeve kode.

Lahko pa naredite funky tetovažo s črtno kodo. Ta oblika za ustvarjanje kode uporablja le tanke črte, ne pa običajnih senčil in debelih črt.

6. Geometrijske tetovaže

Geometrijske tetovaže 1Kredit: Instagram Geometrijske tetovaže 2Kredit: Instagram

Geometrijske tetovaže so primerne za tehnike fine linije. Ne glede na to, ali se odločite za konturo živali, balerino ali rožo, je geometrijsko oblikovanje mešanica ostrih linij, medsebojno povezanih del in tankih elementov..

Z mešanjem teh ostrih kotov in geometrijskih oblik lahko ustvarite edinstveno body art za vse življenje.

7. Trakovi

Naramnice 1Kredit: Instagram Naramnice 2Kredit: Instagram Trakovi 3Kredit: Instagram

Ena izmed najbolj izboljševalnih tetovaž s finimi črtami so trakovi. Ne glede na to, ali se odločite za enojni ali dvojni trak, je to precej edinstven odlitek in način uživanja v subtilni, a sodobni tetovaži s finimi črtami. Lahko se odločite, da bo ta oblika natisnjena na roki, nogi ali zapestjih.

8. 3D tetovaža Fine Line

3D tanka tetovaža 1Kredit: Instagram 3D tetovaža Fine Line 2Kredit: Instagram

Če želite nositi očarljivo linijsko risbo, lahko poiščete domiselno uporabo oblik za ustvarjanje funky 3D modela.

Vse se začne z 2D črtami in nato nadaljuje s 3D oblikami in odtenki. Na koncu boste uživali v čudovitem dizajnu, lepo izvedenem, ki bo lepo povečal vašo body art.

9. Japonske teme

Japonske teme 1Kredit: Instagram Japonske teme 2Kredit: Instagram

Tetovaže s finimi črtami ne pomenijo, da imate lahko le majhne tetovaže. Na primer, japonske teme so odlična mešanica uporabe stilov linij. Ti vzorci so edinstveni in običajno so vsi detajli tetovaže na splošno ločeni in označeni z različnimi oblikami in koti.

Izberete lahko delno obarvano tetovažo ali samo črno -belo.

10. Matematike Fine Line Tattoos

Matematične tetovaže s finimi črtami 1Kredit: Instagram Matematične tanke tetovaže 2Kredit: Instagram Matematične tetovaže Fine Line 3Kredit: Instagram

Ker deluje z mnogimi drugimi oblikovalskimi načrti, bo matematika vedno kreativen način, da se opredelite s pomočjo body arta.

Izbrali smo nekaj pametno kovanih modelov, ki močno vplivajo na matematiko, rezultat pa je, kot vidite, preprosto izjemen. Vsi elementi, od vrstic do številk in operacij, so narejeni z neverjetno natančnostjo.

Lahko se odločite za tetoviranje z enačbo, formulo ali preprostimi številkami, ki za vas izstopajo.

11. Tetovaže glasbenih valov

Tetovaže glasbenih valov 1Kredit: Instagram Tetovaže glasbenih valov 2Kredit: Instagram Tetovaže glasbenih valov 3Kredit: Instagram

Se spomnite tistih časov, ko smo uporabljali Winamp ali prve zvočne formate mp3? No, te oblike so se vrnile in tetovatorji jih ustrezno uporabijo za polepšanje svojega dela.

Tetovirajte si kožo z glasbenimi valovi in ​​odbojnimi črtami. Roko lahko “objamete” v glasbenih valovih ali pa se preprosto odločite, da bodo preproste glasbene note na zapestju, prstih ali vratu.

Preberite tudi: 60+ najboljših glasbenih tetovaž, ki kažejo vašo ljubezen do dobrih melodij

12. Fine Angel tetovaže Baby Angel

Fine Angel tetovaže Baby Angel 1Kredit: Instagram Fine Angel tetovaže Baby Angel 2Kredit: Instagram

Nekaterim se zdijo tetovaže otroškega angela simbol božanske zaščite, spet drugi menijo, da je to le srčkana, neboleča zamisel o body artu.

Ti občutljivi vzorci linij so običajno lahki, preprosti, veseli, trendovski in veliko povedo o vaši osebnosti. Izberite ta občutljiv simbol, če želite svojo strast do tetovaž začeti s preprosto, majhno body art.

Preberite več: 30+ idej za oblikovanje angelskih tetovaž (in pomen za njimi)

13. Picassove navdihnjene tanke tetovaže

Picasso Inspired Fine Line tetovaže 1Kredit: Instagram Picasso Inspired Fine Line tetovaže 2Kredit: Instagram Picasso Inspired Fine Line tetovaže 3Kredit: Instagram

Če obstaja nekaj, kar bi Picasso Inspired tetovaže s finimi črtami delili, je vaša umetniška plat. Ni čudno, zakaj so ti modeli tako pomembni, nepozabni in žgečkajo radovednost.

Lahko se odločite za lep ženski portret, narejen z eno vrstico, ali za bolj zapleteno obliko z ilustracijami in pticami.

14. Small Smile Fine Line Tattoo

Small Smile Fine Line Tattoo 1Kredit: Instagram Small Smile Fine Line Tattoo 2Kredit: Instagram

Te vrste tetovaž so občutljive in imajo dodatne ugodnosti. Eden najpomembnejših je, da so minimalni in da bo trajalo nekaj časa.

Torej, te vesele drobne tetovaže s finimi črtami so tako hitre, da se vaše telo ne bo borilo, da bi preživelo več ur bolečine. Poleg tega se boste ob tem dizajnu vedno nasmehnili.

15. Tetovaža grozdov zvezd

Tetovaža grozdov zvezd 1Kredit: Instagram Tetovaža grozdov zvezd 2Kredit: Instagram Tetovaža grozdov zvezd 3Kredit: Instagram

Zvezde so ponavadi same po sebi luštne, a ko jih enkrat zberemo, bo rezultat edinstven. Poskusite najti odlično postavitev za to zasnovo, na primer zadnji del vratu, na kosteh ali nogah.

Preberite tudi: Naše najljubše ideje oblikovanja zvezdnih tetovaž (in kaj pomenijo)

16. Čudne tetovaže fine linije metulja

Čudne tetovaže metulja s finimi črtami 1Kredit: Instagram Čudne tetovaže z metuljčki Fine Line 2Kredit: Instagram Čudne tetovaže z metuljčki Fine Line 3Kredit: Instagram

Nekateri občutljivi modeli tetovažnih linij so lahko tako diskretni, da jih ne boste opazili, če kdo ne pride k vam in jih opozori.

Metulji so ljubke tetovaže, ki so lahko različnih oblik in stilov, v vseh črnih barvah ali barvah. Če ste zadovoljni s to idejo tetovaže, pojdite. Običajno so metulji prva možnost, ko gre za prvo tetovažo.

Preberite več: 20+ idej za oblikovanje tetovaže metuljev (pomen in navdih)

17. Drobne tetovaže drobnih ptic

Fine Tattoos Tiny Birds 1Kredit: Instagram Tiny Birds Fine Tattoos 2Kredit: Instagram Tiny Birds Fine Tattoos 3Kredit: Instagram

Ljudje se raje tetovirajo s pticami zaradi svobodnega duha, ki ga lahko delijo. Torej, ko vidite ptice na roki, zapestju ali nogi, se boste počutili svobodne, občutljive, pooblaščene ali samo sproščene.

Lahko imate sovo, vrabca ali orla; od vas je odvisno, kakšno vrsto drobne ptice želite imeti na svoji koži.

Preberite tudi: 50+ osupljivih idej za oblikovanje tetovaž kolibri (in kaj pomenijo)

18. Dainty Diamond

Dainty Diamond 1Kredit: Instagram Dainty Diamond 2Kredit: Instagram Dainty Diamond 3Kredit: Instagram

Če se vam ne zdi, da bi želeli prenašati ure bolečine, se odločite za to dragoceno, občutljivo obliko linije. Dame imajo lahko na koži te nežne diamante, saj so videti preproste, dragocene, dekliške, subtilne in lepe.

19. Sunrise Fine Line Tattoo

Sunrise Fine Line Tattoo 1Kredit: Instagram Sunrise Fine Line Tattoo 2Kredit: Instagram

Ena najbolj veselih, poletnih tetovaž s finimi črtami, ki jih lahko imate, je sončni vzhod, narisan v res subtilnih pomišljajih. Ta vrsta tetovaže bi ustrezala vsakemu slogu, z njo je enostavno ravnati v smislu bolečine, in takoj, ko je narejena s finimi črtami, je idealna za tiste ljubitelje minimalizma.

20. Pomembni liki Fine Line Tattoo

Pomembni liki Tetovaže Fine Line 1Kredit: Instagram Pomembni liki Fine Line Tattoo 2Kredit: Instagram Pomembni znaki Fine Line Tattoos 3Kredit: Instagram

Ne glede na to, ali ste ljubitelj Snoopyja ali Mickeyja, morda Jokerja ali drugega junaka Marvela, zakaj ne bi pokazali svojega občudovanja s tetovažo?

Obstaja veliko modelov, s katerimi lahko najdete svoje najljubše in telesne umetnosti za tetoviranje. Samo izberite svojo najljubšo idejo in se pogovorite s svojim umetnikom, da poiščete najboljšo skico s finimi črtami.

21. Tetovaže Bobby Fin

Tetovaže Bobby Fin 1Kredit: Instagram Bobby Fin tetovaže 2Kredit: Instagram Bobby Fin tetovaže 3Kredit: Instagram

Kdo je rekel, da bi lahko imeli zatiče samo v laseh? No, če želite biti nekoliko ekstravagantni, zakaj ne bi izbrali edinstvenega dizajna za svoje tetovaže?

Ne bi se preveč tetovatorjev strinjalo, da bi si naredilo tako majhne tetovaže, a dokler najdete voljnega umetnika, ste pripravljeni. Na prst, roko ali vrat naredite tetovažo bobby pin. Gre le za možnosti.

22. Bele tanke tetovaže

Tetovaže bele fine črte 1Kredit: Instagram Tetovaže bele fine črte 2Kredit: Instagram Tetovaže bele fine črte 3Kredit: Instagram

Bele tetovaže so ponavadi neopazne, takoj ko jih dobite. So pa srčkane, občutljive, enostavne za nošenje in nepozabne.

Vendar pa je pred prvo belo tetovažo vedno dobro vedeti, da je ta tehnika proces, ki ga boste morda morali večkrat ponoviti.

Poleg tega je dobro vedeti, da ta tetovaža ne bo vedno videti bela, ampak bolj kot brazgotina. Odvisno je od tipa kože ljudi.

23. Tetovaže Fine Line z rokopisom

Tetovaže s finimi črtami za rokopis 1Kredit: Instagram Tetovaže s finimi črtami za rokopis 2Kredit: Instagram Tetovaže s finimi črtami z rokopisom 3Kredit: Instagram

Te ideje za tetovaže s finimi črtami močno sprejemajo amaterski body art, ko gre za besede in besedne zveze.

Če imate radi citat ali pa želite, da se namre nekaj modrosti, izberite tehniko prečiščenih črt. To tetovažo lahko imate na roki, nogi, na vratu ali na notranji roki.

24. Tetovaže Fine Line Gothic Numbers

Tatuji Fine Line Gothic Numbers 1Kredit: Instagram Tatuji Fine Line Gothic Numbers 2Kredit: Instagram

Majhne tetovaže s finimi črtami morajo biti privlačne. V nasprotnem primeru boste nosili nesmiselno body art. Gotske številke so običajno podrobne, da dopolnijo vašo umetnost telesa. Ne glede na to, ali jih želite na gležnjih, rokah ali morda na prsih, so umetnine, ki lahko simbolizirajo pomemben datum v vašem življenju.

25. Majhni šopki tetovaže Fine Line

Majhni šopki tetovaže Fine Line 1Kredit: Instagram Majhni šopki tetovaže Fine Line 2Kredit: Instagram

Cvetlice so bile vedno poseben trenutek, da jih samo pogledamo in se počutimo srečne. Če imate radi naravo, bodo te tetovaže s finimi črtami vaš najljubši sarafan.

Pokličite nadarjenega umetnika, ki vam bo ponudil edinstveno tanko tetovažo s cvetličnim obrisom. Od vas je odvisno, ali želite to body art v celoti črno ali z barvnimi pikami.

26. Ujemanje tetovaž Fine Line

Ujemanje tetovaž Fine Line 1Kredit: Instagram Ujemanje tetovaž Fine Line 2Kredit: Instagram

Ujemanje tetovaž bo vedno vaša izjemna stvar z mamo, najboljšimi prijatelji ali družino. Ko enkrat naredite to zasnovo, je to, kot da bi imeli tisti trenutek vezanja s pomembno osebo v svojem življenju.

Na izbiro je na stotine ujemajočih se tetovaž; samo poiščite tisto, ki ima za vas trden pomen.

27. Angel Wings

Angelska krila 1Kredit: Instagram Angelska krila 2Kredit: Instagram Angelska krila 3Kredit: Instagram

Angelska krila so tako edinstvena oblika, da lahko za nekatere pomenijo zaščito, božanskost in nežnost. Poleg tega bi angelska krila izgledala neverjetno, vsa so narejena v tankih črtah in lahko jih imate na prstih, ramenih ali zapestjih.

28. Kozmične tetovaže

Kozmične tetovaže 1Kredit: Instagram Kozmične tetovaže 2Kredit: Instagram

Eden od bonusov pri tetoviranju črte je, da jih je enostavno skriti in z njimi je enostavno ravnati v smislu bolečine. Kozmične tetovaže so fantastične; prihajajo v številnih oblikah in oblikah in izgledajo neverjetno kjer koli na telesu.

Kaj morate upoštevati pri tetoviranju s finimi črtami

Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri prvih tetovažah s tanko črto:

Nekateri umetniki jih ne počnejo

Ker potrebujejo posebno tehniko, nekateri umetniki ne bodo sprejeli tetovaže s finimi črtami. Ne pozabite, da ima vsak umetnik svoje slabosti in prednosti. Nekateri so specializirani za mikro-tetovaže, drugi pa samo za podrobne tetovaže z rokavi.

Preberite tudi: 22 najboljših umetnikov tetovaž Fineline (posodobljeno leta 2021)

Noben kos body arta ne bi izgledal enako

To je pomembno vedeti, še posebej, če boste naredili nekaj ujemajočih se tetovaž z nekaterimi vašimi najljubšimi ljudmi. Pomembno je vedeti, da vsaka vrsta kože s pigmenti črnila ravna drugače.

Fine Lines Fade Faster

Tako srčkane, kot izgledajo, ko jih imajo, bodo tetovaže s finimi črtami na žalost trajale manj kot tradicionalne tetovaže. To je zaradi odličnih linij, ki niso tako močne v smislu pigmentov. Če vas ta telesna umetnost ne skrbi ustrezno in ne nosite zaščitnega faktorja, se bo tetovaža hitreje odstranila.

Tetovaže občutljivih linij je mogoče enostavno popraviti

Če vam je dolgčas vaša majhna tetovaža, jo lahko preoblikujete z večjo. Potrebujete le še nekaj podrobnosti in vse lahko znova izdelate v 10 letih in se vrnete nazaj.

Občutljive tetovaže je treba nežno obdelovati

Verjemite ali ne, no, tetovaže s finimi črtami so krhke. Zato morate biti pri skrbi za njih zelo občutljivi. Uporabite dobra vlažilna sredstva in SPF, da čim bolj uživate v svoji telesni umetnosti.

Fine Line Tattoos: Več pogostih vprašanj

V: Kako dolgo traja, da se moja tetovaža zaceli?

O: Manjša kot je tetovaža, lažje se bo pozdravila. Torej, tetovaže s finimi črtami ne bodo trajale preveč za zdravljenje. Pravzaprav bi morali biti v največ 3 tednih popolnoma ozdravljeni.

V: Ali tetoviranje s tanko črto manj boli?

O: Da, najverjetneje bo bolelo manj kot bolj zapletena tetovaža. Razlog je v tem, da so za te modele igle manjše. Če pa se odločite za občutljivo področje telesa, bodo bolele enako kot debelejše tetovaže.

V: Ali bodo črte po postopku celjenja debelejše?

O: Tehnično ne. Črte naj ostanejo v redu. Če pa umetnik ni zelo dober pri svojem delu ali je neurejen, se lahko črte sčasoma debelejše.

V zaključku

Tetovaže s finimi črtami so lahko neverjetne, če jih naredite pravilno. Potrebujejo večjo natančnost in umetnika, ki zna ravnati s to vrsto tetovaže ali videti neurejen.

Če torej ne poznate umetnika, ki natančno ve, kaj počne, začnite z majhnim modelom in poglejte, kako to gre.