Oblikovanje

60 idej za oblikovanje tetovaž z rokavi za ženske (posodobljeno leta 2021)

Tetovaže z rokavi so nenavaden, a eleganten način izražanja. Ne bo se veliko žensk odločilo, da se bodo tako izrazile. Tetovaže z rokavi so priljubljena izbira body arta med močnimi ženskami, ki se ne bojijo biti v središču pozornosti, ženskami, ki želijo izstopati iz množice.

Te tetovaže so lahko hkrati zelo elegantne, dekliške in hudobne. Vaša tetovaža z rokavi lahko vključuje rože, srca, karkoli želite ali se vam zdi smiselno.

Majhne, ​​drobne tetovaže imajo svojo privlačnost, vendar imajo tetovaže z rokavi vpliv, ker bo to umetniško delo očitno opazno. Te vrste tetovaže so edinstvene. Lahko najdete nekoga s podobno tetovažo na rokavih, vendar ne popolnoma enakega.

Tetovaže niso samo okras vašega telesa. So izjava ali orodje, s katerim izražate svoja prepričanja, čustva in še kaj.

Ženske tetovaže z rokavi

Vsi vemo, da če želite tetovažo, se morate zavedati, da je trajna za vaše telo, nekaj, kar bo tam do konca vašega življenja. Zaradi tega je lahko zelo težko izbrati pravega. Morda je najboljše pri tetovažah z rokavi to, da imate na voljo široko paleto stilov, da izberete nekaj edinstvenega.

Tetovaže z rokavi imajo temo, slike so povezane med seboj. V tem članku vam bomo pokazali različne sloge tetovaž z rokavi, tako da boste opazni, če se odločite za rokav na celotni roki ali na polovici. Tetovaže z rokavi zahtevajo potrpljenje, denar in domišljijo ter seveda dobrega tetovatorja.

Pomaknite se navzdol, če si jih želite ogledati.

1. Tetovaža s pol rokavi

Tetovaža s pol rokavi 1Kredit: Instagram Tetovaža s pol rokavi 2Kredit: Instagram Tetovaža s pol rokavi 3Kredit: Instagram Tetovaža s pol rokavi 5Kredit: Instagram Tetovaža s pol rokavi 4Kredit: Instagram

Če želite podati izjavo, da vam ni treba pokriti celotne roke, so te dni tetovaže s pol rokavi vse bolj priljubljena izbira. Tetovaže s pol rokavi so samoumevne, oblikovanje se običajno začne na vrhu vaše roke in konča na pol poti, pri čemer se ustavi blizu komolca. Lahko pa gredo od zapestja do komolca.

Če želite narediti kul tetovažo s pol rokavi edinstveno, izberite nekaj, kar vam največ pomeni. Ampak ne iščite preveč različnih stilov in modelov; poznajte prostor na roki in upoštevajte nasvete tatoo umetnikov.

Ta možnost je bolj diskretna in jo lahko zelo preprosto prikrijete. Zaradi tega so tetovaže s pol rokavi bolj priljubljene med profesionalci, ki delajo v okoljih, kjer se tetovaže ne marajo. Denarno gledano, tetovaže s pol rokavi so na cenejši strani. Tetovaže s pol rokavi so lahko zelo grde, kul, dekliške ali karkoli želite, ker je vaša nadlaket odlično platno za vašo ustvarjalnost.

Velik plus pri tetovažah s pol rokavi je, da če se niste odločili za polne rokave, je to odličen način za začetek. Umetniki tetovaže pravijo, da bi morala biti osrednja točka vašega črnila na zunanjem delu roke, da bo bolj vidna.

2. Tetovaža s polnimi rokavi

Tetovaža s polnimi rokavi 1Kredit: Instagram Tetovaža s polnimi rokavi 2Kredit: Instagram Tetovaža s polnimi rokavi 3Kredit: Instagram Tetovaža s polnimi rokavi 4Kredit: Instagram Tetovaža s polnimi rokavi 5Kredit: Instagram

Tetovaža s polnimi rokavi se začne na vrhu vaše roke in konča na zapestju. Ima veliko platno za pokrivanje, zato morate v svojo odločitev vključiti več različnih elementov.

Ko gre za te tetovaže, bi morali iti veliko ali domov, kot razlagajo umetniki za tetoviranje.

Ker je zelo opazno, se morate skrbno odločiti, kaj želite na roki. Ko se odločite za tetovažo s polnimi rokavi, morate razmisliti o številnih stvareh in ne na to, zato se za nasvet obrnite na tetovatorja. Lahko postavite cvet, lobanjo, portret, nekaj duhovnega ali pa preprosto združite nekaj idej v eno.

Tetovaže s polnimi rokavi običajno ne bolijo tako močno, vendar lahko več izpostavljenosti povzroči nenavadne bolečine, zato bodite pripravljeni. Pazite na svojo tetovažo, ko bo končana, ker so vaše roke bolj izpostavljene soncu. Dandanes je na voljo veliko izdelkov, ki skrbijo za vaše umetniško delo.

3. Tetovaža plemenskih rokavov

Tetovaža plemenskih rokavov 1Kredit: Instagram Plemenska tetovaža z rokavi 2Kredit: Instagram Tetovaža plemenskih rokavov 3Kredit: Instagram Tetovaža plemenskih rokavov 4Kredit: Instagram Plemenska tetovaža z rokavi 5Kredit: Instagram

Plemenske tetovaže obstajajo že stoletja in so bile običajno povezane z moškimi. Toda časi so se spremenili, danes ni nič nenavadnega, da se ženske odločijo za plemenske tetovaže, da bi se poklonile svoji dediščini, prepričanjem.

Starodavna plemena so s tetovažami pripovedovala o statusu in dosežkih plemena za posameznika. Čeprav se lahko pomen plemenske tetovaže razlikuje od plemena do kulture, običajno predstavlja dosežke in dediščino uporabnika. Te tetovaže simbolizirajo tudi moč, zaščito in moč.

Ljudje se odločijo za plemenske tetovaže iz enega od dveh razlogov. Prvi razlog je generičen in izključno dekorativen. V teh primerih so plemenske tetovaže sestavljene iz ostrih črt, ki so na sredini debelejše in se na obeh koncih zožijo. Običajno so abstraktne. In seveda je drugi razlog, da se poklonite svojemu kulturnemu ozadju in dediščini.

Plemenska tetovaža je več kot estetsko prijetno črnilo; ima globlji pomen. Če torej greste po tej poti, morate spoštovati kulturo, ki je povezana z določeno plemensko zasnovo. Plemenske tetovaže so lahko polinezijske, havajske, samoanske, kitajske, dulong, dai, keltske, maorske, azteške, majevske, indijanske, če naštejemo le nekatere.

4. Tetovaža z lobanjskimi rokavi

Tetovaža z lobanjskim rokavom 1Kredit: Instagram Tetovaža z lobanjskimi rokavi 2Kredit: Instagram Tetovaža z lobanjskim rokavom 3Kredit: Instagram Tatoo z rokavi lobanje 4Kredit: Instagram Tatoo z rokavi lobanje 5Kredit: Instagram

Nobenega dvoma ni, da lahko tetovaža z rokavi lobanje izgleda zastrašujoče, vendar je v tem slogu globoka lepota. Tatoo z rokavi lobanje ima za seboj močan pomen. Lobanja ni povezana samo s smrtjo, celo s temno depresijo. Z njim lahko simboliziramo lepoto v posmrtnem življenju, pokažemo svojo vero v Boga.

Zavedamo se smrti; vsi umremo, a okostje ostane. Za mnoge ljudi lobanja predstavlja smrtnost in motivacijo za polno življenje.

Tetovaže z rokavi lobanje so priljubljene že vrsto let. Gre za drzno izjavo za pogumne ženske, ženske, ki imajo kaj povedati in se tega ne bojijo povedati.

Izberete lahko obliko lobanje in cvetja, da bo bolj ženstvena. Na primer, lahko spremenite obliko, da bo bolj realistična, vendar postavite rože v ozadje. Ali pa ima morda vaša tetovaža z lobanjskimi rokavi krila, ki jo naredijo bolj duhovno. Krila angela so vedno dobra ideja. So elegantni in močni hkrati.

Če želite nekaj resnično impresivnega, je 3D zasnova lobanje dobra izbira. Toda veliko umetnikov ne bo naredilo te vrste tetovaže, ker je zelo težko manevrirati. Pri izbiri umetnika bodite previdni, poiščite izkušnje in odlične ocene, da poiščete najboljšega.

Ni nujno, da so lobanje vedno zastrašujoče. Z lahkoto jih lahko naredite srčkane. Lepo je v naši DNK! Nanj položite srce ali morda lok. Lobanje so lahko pisane, ljubke, ženstvene in kul. Ali če vas človeška lobanja ne zanima, lahko namesto tega izberete živalsko.

Badas kolesarski piščanci lahko dodajo plamen okoli lobanje, da postane močnejša in ognjena.

Pari, sorodniki, prijatelji lahko uporabljajo ustrezne tetovaže z rokavi lobanje. To je odlična ideja, da nekoga spoštujete ali do nekoga izkažete ljubezen.

5. Barvita tetovaža z rokavi

Barvita tetovaža rokavov 1Kredit: Instagram Barvita tetovaža z rokavi 2Kredit: Instagram Barvita tetovaža rokavov 3Kredit: Instagram Barvita tetovaža z rokavi 4Kredit: Instagram Barvita tetovaža z rokavi 5Kredit: Instagram

Ko začnete razmišljati o tetovažah na rokavih, je ena najpomembnejših odločitev, ki jo morate sprejeti, ali želite črno/sivo ali večbarvno črnilo. Barva doda vašo tetovažo rokavov ženstven pridih in lahko celo predstavlja vašo osebnost.

Če se odločite za tetovažo z večbarvnimi rokavi, morate upoštevati nekaj stvari. Najprej morate vedeti, da odtenek, svetlejši od vašega tona kože, ali odtenek temnejši kaže najboljše na vaši roki.

Ženske z barvo pošteno kožo lahko največ koristi od odtenkov, kot so vijolične, bele in rdeče.

Po drugi strani pa bodo ženske s temnejšim odtenkom kože temnejše odtenke, kot so temno modra, črna, rjavkasto rdeča, videti odlično na rokah.

Če ima vaša koža srednje ali porjavelost, se lahko osredotočite na zelene, svetlo modre ali oranžne odtenke.

Barvne tetovaže so nekoliko bolj občutljive na sonce, zato ne pozabite pravilno poskrbeti za tetovažo rokavov.

6. Tetovaža z verskimi rokavi

Tetovaža z verskimi rokavi 1Kredit: Instagram Tetovaža z verskimi rokavi 2Kredit: Instagram Tetovaža z verskimi rokavi 3Kredit: Instagram Tetovaža z verskimi rokavi 4Kredit: Instagram Tetovaža z verskimi rokavi 5Kredit: Instagram

Za duhovne ženske, predane svoji veri, je verska tetovaža z rokavi popolna možnost.

Tetovaže z verskimi rokavi lahko občudujemo zaradi njihove velikosti, kompleksnosti, lepote in podrobnosti.

Najbolj priljubljeni modeli za tetovažo verskih rokavov so citati, ki se uporabljajo iz svetega pisma in križa. Pomen križne tetovaže se lahko razlikuje od osebe do osebe. Nekateri se odločijo za tetovažo s križem, ker vsak nosi svoj križ. Drugi to počnejo, da se počutijo bližje Bogu.

Poleg križa in narekovajev je angelska tetovaža pogosta možnost za osebe, ki si želijo narediti tetovažo na temo religije. Angel je varuh, ki uporabnika ščiti pred zlom.

Poleg tega se lahko nekatere ženske obrnejo na obraz Jezusa Kristusa ali Device Marije na tetovažah rokavov. Roke, združene v molitvi, so tudi pogost motiv.

7. Tetovaža z zmajevimi rokavi

Tetovaža z zmajevimi rokavi 1Kredit: Instagram Tetovaža z zmajevimi rokavi 2Kredit: Instagram Tetovaža z zmajevimi rokavi 3Kredit: Instagram Tetovaža z zmajevimi rokavi 4Kredit: Instagram Tetovaža z zmajevimi rokavi 5Kredit: Instagram

Dragon je mistično bitje, ki predstavlja moč, moč, modrost in zaščito. Tetovaža z zmajevimi rokavi je obogatena s podrobnostmi s posebnimi pomeni. Zaradi oblike tega mističnega bitja je odlična izbira za tetovažo rokavov.

Zmajeva tetovaža je lahko večbarvna ali črno -siva. Ena stvar je zagotovo, da bo tetovaža z zmajevimi rokavi čarobna, lepa, ženstvena in drzna.

V kitajski tradiciji zmaj simbolizira dosežke (suverenost cesarjev) in ponos. Zmaji so varuhi sreče, moči in moči.

Če želite tetovažo z zmajevimi rokavi, se lahko odločite za modrega zmaja, varuha in zaščitnika zodiaka ter tudi upodobitev vodstva.

Lahko pa izberete zmaja, imenovanega Yofune-nushi, veliko morsko kačo iz japonskega mita. Ta zmaj ima skrito resnico in ima občutek svobode, ki ga je mogoče odkriti le z iskanjem resnice.

Tako kot simbole yin in yang v vzhodni kulturi lahko zmaje razumemo na dva različna načina. V zahodni kulturi pa zmaj predstavlja moč in moč. Zmaje običajno gledajo kot uničujoče.

Toda v vzhodnih kulturah zmaji predstavljajo mistično bitje, katerega modrost naredi človeštvo boljše.

Ženska tetovaža z rokavi Dragoon je umetniška oblika in je najbolj kul način pokazati svojo žensko plat. Ženske uporabljajo domišljijo in pripravijo spektakularne modele, zmaja s tigrom, lobanjo ali s kačo. Uporabite lahko tudi japonski zmajski slog ali plemenski slog. Vključite lahko rože in druge slike, povezane z naravo.

Ne bojte se izbrati tistega, kar imate radi, da izberete tisto, kar bo za vas najbolj smiselno. Bodite pogumni, pogumni, ženstveni, bodite ženska s stališčem.

8. Japonska tetovaža z rokavi

Japonska tetovaža z rokavi 1Kredit: Instagram Japonska tetovaža z rokavi 2Kredit: Instagram Japonska tetovaža z rokavi 3Kredit: Instagram Japonska tetovaža z rokavi 4Kredit: Instagram Japonska tetovaža z rokavi 5Kredit: Instagram

Japonska tetovaža, znana tudi kot irezumi, je eden najbolj priljubljenih in prepoznavnih stilov tetoviranja na svetu. Najbolje izgledajo v večjih, bolj dovršenih modelih, kot je rokav. Japonski slog tetovaže uporablja celotno površino kože in ne pušča veliko “prostega” prostora.

Tetovaže Irezumi so na voljo v dveh oblikah: moderni in tradicionalni. Glavna razlika je v načinu tetoviranja, ne v modelih. Tradicionalne tetovaže se uporabljajo z neelektričnimi stroji, za sodobne tetovaže irezumi pa bo umetnik uporabil sodoben stroj za tetoviranje.

Japonske tetovaže so pisane in vsebujejo podobe z globokim pomenom in simboliko v japonskih kulturah, kot so potonike, zmaji, tigri, sakura (češnjevi cvetovi), lobanje in ribe koi.

Japonske tetovaže izstopajo po neverjetno podrobnem delu in močni povezavi z osebnostjo uporabnika. Za zibanje irezumija se morate odločiti za obliko, ki vam najbolj govori. Vaša tetovaža bi morala imeti poseben pomen in na srečo je v japonski kulturi veliko motivov za to.

9. Tradicionalna tetovaža z rokavi

Tradicionalna tetovaža z rokavi 1Kredit: Instagram Tradicionalna tetovaža z rokavi 2Kredit: Instagram Tradicionalna tetovaža z rokavi 3Kredit: Instagram Tradicionalna tetovaža z rokavi 4Kredit: Instagram Tradicionalna tetovaža z rokavi 5Kredit: Instagram

Tradicionalne ameriške tetovaže so priljubljena izbira tako za moške kot za ženske. Tako kot japonske tetovaže je ta oblika izjemno lepa v večji velikosti, kar pomeni, da je kot nalašč za body art z rokavi.

Tradicionalno tetovažo lahko prepoznate po težkih črnih obrisih z minimalno barvo in obilico črnih odtenkov. Medtem ko so tradicionalne tetovaže lahko večbarvne, odtenki in odtenki niso tako vpadljivi kot pri japonskih tetovažah. Tradicionalno črnilo je običajno temnejšega videza. Večbarvne tetovaže se običajno vrtijo okoli preprostih odtenkov, kot so rdeča, rumena, zelena in modra.

Srca, vzorci živali in navtične podobe so priljubljeni motivi v tradicionalnih tetovažah. Kar nam je pri ameriških tradicionalnih tetovažah všeč, je njihova preprostost pri ohranjanju realnosti. Na primer, tudi če izberete lobanjo in jo okrasite s cvetjem, bo še vedno ostala človeška lobanja. Lepota je, da so stvari preproste.

Koristno je omeniti tudi, da so ameriške tradicionalne tetovaže lahko neverjetno ustvarjalne. Izberite samo nadarjenega umetnika tetovaže, ki vam bo pomagal preoblikovati vašo idejo v pravo umetniško delo.

10. Tetovaža s cvetličnimi rokavi

Tetovaža cvetlični rokav 1Kredit: Instagram Tetovaža cvetlični rokav 2Kredit: Instagram Tetovaža cvetlični rokav 3Kredit: Instagram Tetovaža cvetlični rokav 4Kredit: Instagram Tetovaža cvetlični rokav 5Kredit: Instagram

Če iščete tetovažo rokavov, ki bo poosebljala moč in ženskost, vam lahko pomagajo cvetlični vzorci. Rože je vedno lepo videti in na njih je nekaj elegantnega in elegantnega, tudi na ogromni tetovaži rokavov.

Simbolika tetovaž s cvetličnimi rokavi je odvisna od

izbrano cvetje. Na primer, sončnične tetovaže predstavljajo romantiko, večno in upanje ljubezni. Sončnice lahko poosebljajo tudi pozitivnost in optimizem. Vrtnice, odvisno od barve, simbolizirajo ljubezen, strast, nove začetke in drugo. Potonike predstavljajo bogastvo, blaginjo in srečo.

Vzemite si čas in raziščite različne rože in njihovo simboliko v tetovažah, da izberete tiste, ki se najbolj ujemajo z vašim značajem. Tudi vaš umetnik za tetoviranje vam lahko poda nekaj predlogov.

11. Črno -sivi tetovaž z rokavi

Črno -siva tetovaža z rokavi 1Kredit: Instagram Črno -siva tetovaža z rokavi 2Kredit: Instagram Črno -siva tetovaža z rokavi 3Kredit: Instagram Črno -siva tetovaža z rokavi 4Kredit: Instagram Črno -siva tetovaža z rokavi 5Kredit: Instagram

Črno -sive tetovaže so brezčasne. Vedno izgledajo elegantno in nikoli ne gredo iz mode. Če torej iščete tetovaže z rokavi, ki bodo v prihodnjih letih videti trendovsko, so črno -sive tetovaže odlična izbira.

Verjetno največja prednost teh tetovaž je njihova obstojnost. Trajajo veliko dlje kot večbarvne tetovaže. Ker ne zbledijo tako hitro kot pisane slike, vam ne bo treba skrbeti za popravke. To je še posebej pomembno, če ste tip osebe, ki ceni praktičnost.

Tudi tipično pisani modeli, kot so rože, so v črni in sivi barvi videti prefinjeno in elegantno. Rokavi v tem slogu so tudi odlična možnost za ženske, ki ne želijo eksperimentirati in se raje držijo zanesljive stvari, ki vedno deluje.

12. Tetovaža z rokavi na nogah

Tetovaža z rokavi na nogah 1Kredit: Instagram Tetovaža z rokavi na nogah 2Kredit: Instagram Tetovaža z rokavi na nogah 3Kredit: Instagram Tetovaža z rokavi na nogah 4Kredit: Instagram Tetovaža z rokavi na nogah 5Kredit: Instagram

Ko pridejo na misel tetovaže z rokavi, takoj pomislimo na črnilo, ki pokriva roke. Ni pa nujno, da je vedno tako. Tetovaža z rokavi je tudi vrsta body arta, ki pokriva nogo ali njeno polovico.

Če želite ohraniti roke nedotaknjene ali pa ni več prostora za tetovaže, potem so noge dobra ideja. Tako kot tetovaže z rokavi na rokah lahko tudi pri delu preprosto zakrijete rokave nog, če se vaše delovno mesto namršči nad tetovažami.

Možnosti za tetovaže z rokavi z nogami so številne. Odločite se lahko za plemenski, japonski slog, tradicionalne tetovaže. Vse, kar potrebujete, je odličen umetnik tetovaže in veliko potrpljenja, da v studiu preživite več sej.

Preberite tudi: 

  • Moške tetovaže s pol rokavi: 30+ najboljših oblikovalskih priporočil
  • 50+ najbolj priljubljenih modelov tetovaž z rokavi na nogah leta 2021
  • 9 najboljših ponarejenih tetovažnih rokavov: Ultimate Guide (2021 posodobljeno)
  • 60+ Ideje za oblikovanje tetovaže podlakti: Ultimate Guide (2021 posodobljeno)
  • 30+ najbolj seksi tetovaže za stegna za dekleta