Oblikovanje

50 najboljših idej za oblikovanje tetovaže deklet (na različnih delih telesa)

Tetovaže obstajajo že tisočletja, prva tetovaža je bila odkrita že več kot 4000 let. Vendar pa je glede tetovaž še vedno veliko stigme, zlasti pri ženskah, ki jim pravijo, da to ni žensko. Z veseljem so danes tetovaže splošno sprejete in spodbujane, tudi na delovnem mestu, zato je vedno več pogumnih in samozavestnih žensk, ki se ponašajo z eno ali več tetovažami.

Kljub temu, da se toliko tatoo modelov ponavlja, lahko postane precej težko izbrati pravo obliko tetovaže. Ne skrbite pa. V tem članku vam bomo predstavili najboljše možne ideje za tetoviranje, za katere smo mislili, da so primerne za vas. Če še vedno ne morete priti do prave ideje, obstajajo najboljši modeli tetovaž za dekleta, v katerih boste uživali.

Upamo, da boste iz idej in modelov, ki smo jih našli, pobrali nekaj navdiha in da boste prišli do tetovaže, ki bo na najboljši način opisala vašo osebnost in slog.

Opombe urednika: Našteli bomo nekaj tetovaž, ki se počutijo bolj ženstvene kot druge. Vendar niso vse tetovaže deklet ženske. Ženskam ni treba nositi ženskih tetovaž, kar je povsem v redu. Namen tega članka vam je pomagati najti obliko, s katero boste odmevali, vendar nobena tetovaža ni ali ni za ženske, lahko te modele navdihne vsak, če se vam bo zdelo všeč!

Obstaja veliko modelov in idej za tetovaže deklet in ne vsaka deklica odmeva s slogom in okusom drugega dekleta. Ob tem pomislite, kaj bi lahko bil najboljši opis idealne tetovaže. Ali poskušate tetovaži z imenom, datumom ali narekovajem dodati več podrobnosti, vendar potrebujete simbol deklice? Ali pa želite poudariti spomin na pomemben dogodek, ki vas je s tetovažo pustil pod močnim vtisom?

Ne skrbite, imamo vas. V nadaljnjih odstavkih tega članka bomo govorili o tetovažah, ki so običajno tetovirane med dekleti, kar vam lahko da idejo za vaš naslednji načrtovani tetovaž.

50+ najboljših idej za oblikovanje tetovaže deklet

Preden pustite, da vas kakšen naključni simbol tetovaže pritegne in si želite, da bi ga narisali, premislite, ali vam ta oblika resnično ustreza in ali je to nekaj, kar si resnično želite.

Ne pozabite, da trendi prihajajo in odhajajo. Samo zato, ker je nek simbol vse bolj priljubljen ali je del neke faze, ne dovolite, da vpliva na vaše življenje, da ga natisnete, razen če si tega ne želite. Trend, slog ali faza so začasni, vendar če ne želite iti skozi boleče lasersko odstranjevanje tetovaže, ki ni 100% natančno, so lahko neželene tetovaže trajne.

S tem v mislih pozorno prelistajte te ideje in ne pozabite razmišljati o simbolu tetovaže, ki ustreza vašim čustvom, osebnosti, močim, slabostim in izkušnjam. Če vaša tetovaža ustreza vam in vašim lastnostim, vam bo še bolj ustrezala!

Cvetlične tetovaže

Cvetlične tetovaže za dekletaKredit: @inkfusiontattoobar

Cvetlične tetovaže veljajo za enega najbolj priljubljenih vzorcev in simbolov, natisnjenih na ženskem telesu. Majhne cvetlične tetovaže, cvetlični vzorci, rastline, drevesa ali cvetlični rokavi za tetoviranje so videti čudovito, ko obiščete usposobljenega tetovatorja in si vzamete potreben čas, da se zaceli.

Cvetlične tetovaže odmevajo z ženskim videzom in milostjo. To je eleganten simbol, ki označuje nedolžnost, krhkost, nežnost in številne druge lastnosti. Tetoviranje rože ali rastline ne pomeni nujno, da ste šibki ali nestabilni.

Je vedno večji simbol moči, moči, lepote, romantike in mnogih drugih stvari. Cvet je poleg pojočih ptic prvi simbol pomladi. S tem v mislih je dobro upoštevati sporočilo, ki ga želite poslati s cvetjem.

Rože so tudi dobra ideja za tetoviranje za ljudi, ki želijo narisati kakšen večji simbol, vendar ne vedo, kaj bi dodali. Rože se odlično ujemajo s tetovažami ljudi, živali, zlasti volkov, lisic, ptic in drugih gozdnih habitatov, citatov in mnogih drugih stvari.

Rože so vrhunski ženski simbol in se odlično podajo k vsem!

Preberite tudi: 

 • 70+ cvetličnih tetovaž na idejah ramen (in pomen za njimi)
 • Top 30 tetovaž makovega cvetja: barvita, črna & Bele oblikovalske ideje (2021 posodobljeno)
 • 30+ najboljših idej za oblikovanje tetovaže cvetja hibiskusa (posodobljeno leta 2021)
 • 50+ najboljših idej za oblikovanje japonskih cvetličnih tetovaž in njihov pomen
 • Jasmin Flower Tattoo: 30+ najboljših oblikovalskih idej (2021 posodobljeno)

Napisi

Tetovaže s črkami za dekletaKredit: @toptattoo.boss

Ko ne veste, iz česa bi naredili tetovažo, s črkami ne morete zgrešiti. Toliko ljudi dnevno tetovira črke in narekovaje, in če citat nosi pomembno sporočilo in dragoceno lekcijo, se lahko vsi, ki vidijo tetovažo na vas, naučijo kaj novega.

Če niste ljubitelj globokih in sirastih citatov, lahko natisnete druge črke. Ljubitelji znanosti, ki so zaljubljeni v fiziko, kemijo in astronomijo, zlahka napišejo formulo. Samo previdno! Če imate izpit, ki ga uporablja, ga bolje skrite, da učitelji ne mislijo, da varate.

Nazadnje, nekatera dekleta radi naredijo tetovažo imena materinega očeta ali sestre. Tudi tetovaže o imenu ljubljene osebe ali datumu, ko ste začeli hoditi, so priljubljena tetovaža. Svetujemo pa našim ženskam, ki so ljubke tetovaže, naj bodo previdne pri črkovanju imena ali datuma rojstva svojega pomembnega drugega, razen če ste prepričani, da so to oni in bodo ob vas, dokler bo tetovaža – za vedno.

Pri tej vrsti tetovaž pa obstaja več težav. Pomembno je, da komunicirate s svojim umetnikom za tetovaže, ker se napake dogajajo tudi pri najbolj izkušenih umetnikih tetovaž. Kot rečeno. Odpravite jih, preden bo prepozno, in se prepričajte, da v vaši zasnovi ni črkovalnih napak.

Eksotične tetovaže

Vroče dekle poletje, ste že slišali za ta izraz ali hashtag? To je izraz, ki ga opredeljujejo dekleta in ženske, ki telovadijo, uživajo uravnoteženo in zdravo hrano ter se samo zavedajo svojega duševnega zdravja, da se pripravijo na vroče poletne dni, izgledajo in se počutijo kot najboljše različice sebe.

S tem v mislih si mnoga dekleta želijo eksotično tetovažo, ki se bo počutila močno in zasvojeno ter ki se lahko pokaže na telesu. Eksotična tetovaža je lahko sadje, tropska rastlina ali velika tetovaža na določenem mestu, ki daje večjo privlačnost, na primer na prsih ali pod dojkami, na spodnjem delu trebuha, prsih ali zadnjici.

Eksotične tetovaže za dekleta 1Kredit: @varsanyiangela

Mnogi oblikovalci tetovaž bodo sodelovali z dekleti in ženskami, ki želijo zaradi moči črnila in nekaterih močnih in ustvarjalnih tehnik senčenja videti bolj seksi.

Ne glede na to, kakšen eksotični simbol iščete, vedno izberite mesto na telesu, ki mu bo dalo več seksualne privlačnosti, če to želite.

Eksotične tetovaže za dekleta 2Kredit: @ali.scavo

Ujemajoče se tetovaže

Ustrezne tetovaže za dekletaKredit: @ravennemesis

Ali imate prijatelja ali družinskega člana, za katerega ste obljubili, da boste s črnilom uskladili tetovaže? To ni nujno dekliški trend, vendar so ga opazili pogosteje pri dekletih. Kot rečeno, obstaja veliko ujemajočih se tetovaž.

 • Par tetovaž
 • Tetovaže matere in hčere
 • Tetovaže sester
 • Tetovaže najboljših prijateljev

Simboli se razlikujejo glede na želje obeh. Včasih je to srce, prstan ali portret matere in hčerke. Včasih je to ključ ali datum, ki ste ga spoznali. Dokler se tetovaže ujemajo, ni pomembno, kateri simbol je v resnici.

Geeky tetovaže

Geeky tetovaže za dekletaKredit: @cazzajuice

Mnogi fantje menijo, da ženske nimajo čudaške narave in ne marajo video iger ali TV -oddaj, ki jih gledajo tudi moški. Ne bi se mogli bolj zmotiti. Geek dekleta se združite in poiščite najbolj čudaški simbol za vašo naslednjo tetovažo! To je lahko karkoli od vašega najljubšega televizijskega šova, fantazijskega filma ali knjige, lika v videoigri ali animeja.

Poleg tega ni nujno, da je to lik, lahko je simbol, predmet ali kakšno drugo bitje iz določene predstave ali animirane predstave. Na primer, to je lahko pokemon ali žoga za pokemone. Potem je to lahko lik ali simbol iz kakšne priljubljene video igre, kot sta World of Warcraft ali Overwatch.

Končno, geekyju ni nujno, da veliko počne s pop kulturo. Če ste deklica iz STEM -a, lahko predstavite simbol STEM, ki predstavlja področje, na katerem delate. To je lahko karkoli, od astronomskih simbolov zvezd in planetov do programiranja in spletnega razvoja za ženske v tehnologiji. Izbira je vaša!

Tetovaža za majhno dekle

Tetovaža majhnega dekleta 1Kredit: @shadow.v.d Tetovaža majhnega dekleta 2Kredit: @goodtattoostudio Tetovaža majhnega dekleta 3Kredit: @dot._tattoo_studio

Nekateri radi naredijo majhne tetovaže, ki jim osebno nekaj pomenijo. Nekaj ​​deklet in žensk je tega mnenja. Glede na to, če želite narediti tetovažo, ki bo skrita in se ne bo razmetavala, se lahko odločite za manjši dizajn, kot je prikazan na sliki.

Najboljši del je, da lahko uporabite katerega koli od teh modelov in jih naredite manjše ali večje. Če vas skrivanje tetovaže ne skrbi, jo lahko postavite kamor koli želite, tudi na mesta, ki so vidnejša od drugih. Če ga želite skriti, bodo manj vidna mesta naredila vašo tetovažo praktično nevidno, razen če želite, da jo vidi kdo drug.

Tetovaža velike deklice

Tetovaža velike deklice 1Kredit: @top_tattoos_ig Tetovaža velike deklice 2Kredit: @top_tattoo_artists_ Tetovaža velike deklice 3Kredit: @pinkpandatattoos

Kam postaviti veliko tetovažo za dekleta? Pravi kraj so običajno lahko območja, ki imajo večji prostor za tetovaže. Še posebej mislimo nazaj, ker je veliko prostora za izdelavo smiselne in pripovedujoče tetovaže.

Še pomembneje je, da je hrbet najmanj boleče področje za tetoviranje, vsaj po mnenju znanstvenikov. Lahko pa greste na nekatera druga področja, kot so roke, noge, tele, prsni koš, trebuh ali stegna, izbira je vaša.

Girl Tattoo rokav

Dekle tetovažni rokav 1Kredit: @lilafanego Tattoo rokav za dekleta 2Kredit: @the_ink.master Tattoo rokav za dekleta 3Kredit: @bex.huh

Ko razpravljamo o tetovažah, jih pogosteje opazimo pri moških. Vse več žensk pa sprejema izziv in se obogati. Priljubljenost tetovažnih rokavov, pa naj gre za roke ali noge, narašča, zlasti pri ženskah, ki postanejo ustvarjalne in si tetovirajo različne simbole na rokah in nogah.

Noge so za tetovažo rokavov bolj zahtevne kot roka, tetovaža z roko pa je vidna tudi pozimi. Ko gre za simbole, ki jih lahko dobite, je izbira vaša, vendar upamo, da vam bodo modeli, ki smo vam jih predstavili, dali nekaj pomena.

Razen tega lahko velik simbol natisnete z neko teksturo, vzorcem ali kakšno drugo tradicionalno ali plemensko oznako. Druga možnost je, da združite več simbolov v enega, kar ženske najpogosteje počnejo.

Preberite tudi: 60 idej za oblikovanje tetovaž z rokavi za ženske (posodobljeno leta 2021)

Tetovaže na nogah za dekleta

Tetovaže na nogah za dekleta 1Kredit: @fourhorsemencustomtattooing Tetovaže na nogah za dekleta 2Kredit: @tattoospequenass Tetovaže na nogah za dekleta 3Kredit: @rik.ds_tattoo

Tukaj je nekaj idej o tem, kakšno tetovažo bi lahko dobili. Tetovaže na nogah so priljubljene med dekleti, ki se želijo razmetati s svojim poletnim telesom, zlasti na zabavah na plaži in ob bazenu. Ker pa so noge večje območje, je pogosto težko izbrati, kateri bi bil pravi simbol, kakšne velikosti in kakšne lokacije.

Ne glede na to ženske običajno uporabljajo vse vrste tetovaž, od manjših cvetličnih vzorcev, do besedil ali celo večjih tetovaž, ki segajo čez stegno, za stegno ali v spodnji del noge. Nekatere ženske, ki so dovolj drzne, imajo običajno tetovaže z rokavi na nogah, ki se običajno ujemajo na način, da pohvalijo rokav ali kakšno drugo tetovažo, ki jo ima oseba. Kljub temu se nekaterim zdi, da so rokavi nog preveč boleči, da bi zdržali, zato si na nogi naredijo eno ali manjše tetovaže.

Preberite tudi: 50+ najbolj priljubljenih modelov tetovaž z rokavi na nogah leta 2021

Tetovaža metulja

Tetovaža metulja za dekleta 1Kredit: @yazzink Tetovaža metulja za dekleta 2Kredit: @leandrosink Tetovaža metulja za dekleta 3Kredit: @chloebluetattoo

Metulj je eden izmed najbolj priljubljenih simbolov ženskih tetovaž. Metulji so krhki, občutljivi in ​​nimajo dolge življenjske dobe. Vendar je njihovo potovanje od gosenice do metulja veličastno in očarljivo. Mnoge ženske odmevajo z močjo metulja. Mnoge ženske se borijo in včasih se morajo osamiti v ličinkah, da se zaščitijo pred bolečino, da bi v prihodnosti prišle močnejše.

Idej za tetovaže metuljev je neskončno, toda vsaka ženska, ki želi poudariti svojo predanost, pomlajevanje in pot do ozdravljenja, bi morala imeti tetovažo metulja. Ali se boste odločili za barvanje ali ne, je odvisno od vas. Minimalistični črno -beli metulji so videti tako veličastni kot tisti, ki so zasenčeni z različnimi barvami.

Tetovaža na rokah

Tetovaža na rokah za dekleta 1Kredit: @tattsntunnels Tetovaža na rokah za dekleta 2Kredit: @tatuagemdream Tetovaža na rokah za dekleta 3Kredit: @tattooslindass

Nekatere ženske nočejo imeti rokava, vsaj ne takoj. Če se vam zdi rokav za roke prevelik korak, se lahko odločite za kakšno drugo možnost, na primer s tetovažo na podlakti ali bicepsom, ki vas bo osvobodila strahu pred bolečino in drugimi strahovi, povezanimi s tetoviranjem, še posebej, če bi bila to prva tetovaža zate.

Tukaj je nekaj idej za tetovažo roke, ki jih lahko dobite. Nekatere so večje, nekatere pa manjše. Če se bojite bolečine, ki jo prinašajo tetovaže, ali procesa zdravljenja, je vedno bolje, da se odločite za manjšo tetovažo in jo nato okrepite v prihodnosti, potem ko se ta pozdravi.

Tetovaža na hrbtu

Tetovaža na hrbtu za dekleta 1Kredit: @tattooist_iwol Tetovaža na hrbtu za dekleta 2Kredit: @liljtattoos Tetovaža na hrbtu za dekleta 3Kredit: @wyldchyldct

Kot smo že omenili, je hrbet najbolj priljubljeno mesto za veliko tetovažo. Tetovaže na hrbtu pogosto pripovedujejo zgodbo, občutek, spomin ali kaj drugega. Zato so tetovaže na hrbtu velike in globoke. Hrbet je pogosto ranljivo mesto za žensko, znak intimnosti. Toda ne obupajte, če ne želite imeti velikega tetovaža na hrbtu.

Tako kot pri vsaki drugi tetovaži lahko začnete z majhnimi, nato pa se premaknete v drugo smer in izboljšate svojo tetovažo, ko se vam bo zdelo. Tetovaže na hrbtu so lahko minimalistične, kot so navedene zgoraj. Če pa želite hrbet spremeniti v platno, lahko izberete nekaj pisanih odtenkov in jih dodate v zgodbo na hrbtu.

Preberite tudi: 30+ najboljših tetovaž na hrbtu za ženske: ideje & Simbolika (2021 posodobljeno)

Tetovaža stegen

Tetovaža stegen za dekleta 1Kredit: @petarge0rgiev Tetovaža stegen za dekleta 2Kredit: @tattoospequenass Tetovaža stegen za dekleta 3Kredit: @slumbabe

Podobno kot tetovaža na celotni roki se bodo številne ženske, ki jim ni všeč tetoviranje celotne noge, odločile za tetoviranje stegen. Ena dobra stvar pri tetovažah na stegnih je, da stegna niso tako boleče območje za ženske kot za moške.

Glede na to, da so stegna večja površina, lahko ustvarjate tudi z manjšimi in večjimi modeli. Vedno so dober začetek za ljudi, ki želijo začeti s tetovažami, vendar jih skrbi, da jim končni rezultat ne bo všeč.

Preberite več: 30+ najbolj seksi tetovaže za stegna za dekleta

Cvetlična tetovaža

Cvetlična tetovaža za dekleta 1Kredit: @tattoosincriveis Cvetlična tetovaža za dekleta 2Kredit: @nhea.tz Cvetlična tetovaža za dekleta 3Kredit: @luis_tattoo_tatuagens

Končno smo prišli do cvetličnih tetovaž, vrhuncev in simbola večine žensk v črnilu. Ni nujno, da je tako, saj ni vsaka ženska ljubiteljica rož. Najboljši del rož je, da obstaja toliko vrst in podvrst, da lahko za svoje telo izmislite nešteto različnih modelov tetovaž..

Ženske in dekleta imajo na splošno raje lilije, vrtnice, tulipane, rože sakure in sončnice. Mnoge ženske imajo radi tudi cvetje orhidej in hibiskus, vendar vse izhaja iz dizajna, ki ga ima tatoo umetnik. Končno se lahko pogovorite s svojim umetnikom za tetovaže in preverite, katere možnosti so vam na voljo.

Na koncu so rože simbol mladosti, lepote, miline, elegance, prefinjenosti in nežnosti. Obstaja veliko cvetličnih lastnosti in modelov tetovaž, ki bodo pomagale, da te vaše lastnosti izstopajo.

Srčna tetovaža

Srčna tetovaža za dekleta 1Kredit: @tattoospequenass Srčna tetovaža za dekleta 2Kredit: @emilyhiggins_tattoo

Srce je vrhunski simbol ljubezni, blaginje, ravnovesja in drugih lastnosti. Mnoge ženske modro uporabljajo ta simbol, da poudarijo svoje občutke, bodisi žalostne ali srečne. Ženske uporabljajo srce kot tetovažo, ko želijo poudariti ljubezen, do svojih prijateljev, družine ali pomembnih drugih.

Ko pa je srce zlomljeno, ga bodo ženske uporabile kot simbol zlomljenosti in s črnilom telesa poudarile svoja zlomljena čustva. Ne pozabite, da se ne boste vedno počutili zlomljeno, veliko in veselo srce je simbol zdravljenja in rezultata.

Napis tetovaže

Napis tetovaže za dekleta 1Kredit: @nataliatattooer Napis tetovaže za dekleta 2Kredit: @elenagn_tattoo Napis tetovaže za dekleta 3Kredit: @matt.vesta

Tetovaže s črkami so zelo priljubljene. Oblikovalci izdelujejo pisave, umetniki pa čudovite črkovne umetnosti. Umetnost pisanja lahko zlahka postane vaša tetovaža. Črniš lahko karkoli, od svojega imena v kurzivu do pomembnega datuma v tvojem življenju.

Nekaj ​​bolj priljubljenega med ljudmi, ki želijo na svojem telesu napisati črke, je uporaba citatov, ki so zaznamovali pomembne življenjske odločitve in trenutke, za kar ženske menijo, da je dobra mantra in amulet za uspešno prihodnost.

Kot vedno, bodite previdni pri črpanju teh simbolov, saj se zgodijo napake, kot je omenjeno že prej v članku.

Živalska tetovaža

Živalska tetovaža za dekleta 1Kredit: @tattoospequenass Živalska tetovaža za dekleta 2Kredit: @tattoosincriveis Živalska tetovaža za dekleta 3Kredit: @tattooslindass

Mnoge ženske in dekleta so ljubitelji živali. Še pomembneje je, da če sledite mitologiji in različnim kulturam, imajo različne živali različne pomene. V nekaterih religijah in kulturah nekatere živali veljajo za božanska bitja.

Nekatere ženske vidijo svojo duhovno žival pri drugih živalih, zlasti tiste, ki verjamejo v znake zodiaka. Glede na to je dobra ideja, da si tetovirate svojo najljubšo žival, še posebej, če delate s talentiranim umetnikom tetovaž, ki vam lahko pomaga, da bo vaša živalska oblika postala realistična tetovaža.

Nekatere ženske celo odtisnejo pasje ali mačje tace kot obliko tetovaže in jih natisnejo na svoje telo, da pokažejo naklonjenost, ljubezen in spoštovanje do svojega hišnega ljubljenčka, tudi ko jih ni več.

Preberite več: 12 skupnih tetovaž živali in njihov pomen – razložen simbol tetovaže

Tattoo na drevesu

Tattoo na drevesu za dekleta 1Kredit: @tatuageminspiradora Tattoo na drevesu za dekleta 2Kredit: @sahruk35 Tattoo na drevesu za dekleta 3Kredit: @jade.rock_bng

Naše telo je naš tempelj, naš um pa drevo. Kolikor se nagibamo k svojemu vrtu in gozdu, bosta rasla in se razvijala, prav tako tudi naš um. Tetovaže na drevesih so pomembne za ljubitelje narave in rastlinske matere po vsem svetu, prav tako kot cvetlične tetovaže.

Obstaja veliko različnih modelov tetovaž za ženske, v katerih so drevesa. Lahko je preprosto drevo, nekatere ženske raje označijo družinsko drevo kot drevo DNK, nekatere ženske pa so vezane na različne kulture, zato drevo življenja črnijo iz keltske in nordijske mitologije.

Preberi več:

 • 30 Oblikovanje in pomen tetovaže družinskega drevesa
 • 40+ najboljših tetovaž tropskih palm: črni izlet v sončni raj

Tetovaža na prsih

Tetovaža na prsih za dekleta 1Kredit: @elsamajatattoo Tetovaža na prsih za dekleta 2Kredit: @tattooist_silvia Tetovaža na prsih za dekleta 3Kredit: @rebecca.tattoo

Nekatere ženske želijo dodati več seksualne privlačnosti in ženskega videza z dodajanjem tetovaže na eksplicitno mesto. Kot rečeno, nekatere ženske prsih in prsi dodajo več lepote s tetoviranjem pomembnih simbolov, ki pritegnejo pozornost na teh področjih.

Lahko je karkoli, od listov in cvetov, do simbolov, kot so Mandale, lovilci sanj, luna in drugi. Vse je odvisno od vas, vendar ne pozabite, da so te tetovaže lahko še posebej boleče.

Tetovaža s trakom

Tetovaža s trakom za dekleta 1Kredit: @blanco_tattoo_ Tetovaža s trakom za dekleta 2Kredit: @cossmo_tattoo Tetovaža s trakom za dekleta 3Kredit: @mika_tattoos

Trakovi so bili včasih izjemno priljubljeni med plemenitimi ženskami iz prejšnjih stoletij, balerinami in mnogimi drugimi. Vedno so kazali določeno mero elegance in prefinjenosti, zlasti zaradi svoje tesne podobnosti z metulji.

Danes so tetovaže s trakovi zelo priljubljene med dekleti in ženskami. Nekateri od njih naredijo majhne in težko opazne simbole trakov, drugi pa, da ta simbol čim bolj izstopa. Vsaka lokacija je priljubljena, kot lahko vidite, najdemo jih na rokah, na hrbtu in prsih.

Ena izmed najbolj priljubljenih lokacij so stegna, ker so skrbno natisnjena, da spominjajo na haltere in dolge nogavice, ki ženskam dodajo več elegance in privlačnosti. Če jih naredite previdno in dobro, bodo ženske noge videti daljše kot so.

Girl Tattoo: Pogosto zastavljena vprašanja

Če ste dekle, ki si želi narediti prvo tetovažo, je tu nekaj pogostih vprašanj, ki vam bodo pomagala pri dokončni presoji in odločitvi.

V: Ali ženske čutijo več bolečine kot moški?

O: Nekateri znanstveniki menijo, da so ženske bolj občutljive na reakcije in bolečine v nasprotju z bolečino, ki jo doživljajo moški. Živčni konci so pri moških in ženskah razporejeni na drugačen način. Nekatera področja, ki se zdijo vsakdanja in zmerno boleča za moške, so lahko za ženske zelo boleča.

Vse pa je odvisno tudi od vaše tolerance do bolečine, pa tudi od starosti, teže in od tega, ali jemljete zdravila ali pijete alkohol pred imenovanjem tetovaže.

Preberite več: Tabela bolečin v tetovažah: Kaj je najbolj (najmanj) boleče mesto

V: Ali tetovaže traja dlje, da se ženske zdravijo?

O: Trenutno ni dokazov, da bi tetovaže na ženski koži trajale dlje. Nanesite pomirjujoče povoje, pogosto čistite tetovaže in jih ne dražite in se bo zacelilo, preden se zavedate.

V: Kateri so najbolj priljubljeni simboli tetovaže za dekleta?

O: To je odvisno od vaših osebnih želja. Statistično gledano smo se potrudili raziskati najbolj priljubljene tetovaže za ženske. Zato smo vključili cvetlične tetovaže, tetovaže živali, tetovaže delfinov, zmajeve tetovaže in številne druge zanimive simbole. Kljub temu se strinjamo, da vsi simboli izgledajo dobro na dekletih, če jih je naredil usposobljen in nadarjen umetnik tetovaž.

V: Ali imajo dekleta lahko velike tetovaže??

A: dekleta lahko naredijo poljubno tetovažo, pa naj bo manjša ali večja. Za ženske, ki se še niso črnile, je najbolje, da začnejo z manjšim simbolom, ki ga lahko kasneje okrepijo in spremenijo v močan simbol. Kljub temu pri izbiri najboljše tetovaže, naj bo manjša ali večja, ni omejitev.

Preberite tudi:

 • Vodnik po tetovažah brata in sestre: 70+ najboljših oblikovalskih idej
 • Vodnik po tetovažah očeta in hčere: 80+ najboljših oblikovalskih idej
 • 100 idej za oblikovanje seksi tetovaž za ženske (posodobljeno leta 2021!)