Oblikovanje

50+ modelov in pomenov tetovaže Dragon Ball

Dragon Ball je ena najstarejših animiranih serij, ki je veliko otrok in odraslih popeljala v svet animeja, borilnih veščin, bojev, prijateljstva in celo vdora v vesolje. Glede na to, da je veliko otrok odraščalo ob gledanju teh serij, za katere se je zdelo, da rastejo le skupaj z njimi, nas ne preseneča, da je ta anime ravno služil kot navdih za izdelavo tetovaže na temo DB.

Če iščete način, da se vrnete v otroštvo ali delite ljubezen do animeja Dragon Ball Z, vam bo morda pomagala tetovaža. Izkopali smo in poiskali najboljše ideje za oblikovanje tetovaže Dragon ball, ki jih lahko uporabite za svojo tetovažo ali vam pomagamo narediti boljšo, jih ne pozabite preveriti.

Tetovaže so v zadnjih letih postale izjemno priljubljene. Poleg tega je eden najbolj pisanih simbolov ravno iz animeja in drugih animiranih serij ali filmov. Dragon Ball je priljubljenost animeja povečal v 90. in celo v 2000. Poleg tega so nadaljnje predstavitve Dragon Ball Z in Super ter drugih serij samo prispevale k prenosu kulture na generacije.

Če se želite pokloniti svoji najljubši animirani seriji, nadaljujte z branjem tega članka!

Pomeni tetovaže Dragon Ball

Dragon Ball je ena najbolj vplivnih anime serij, ki si jih lahko ogledate kot oboževalce animeja ali ne glede na to. Pošilja bogato in močno sporočilo o prijateljstvu, moči, trdem delu in še veliko več. Ima tudi bogat razvoj likov, ki ga verjetno poznate, če ste videli anime.

Pomeni tetovaže zmajeve žoge 1Kredit: Instagram

Ena pomembna stvar je zgodba o pogumu. Epizode se vrtijo okoli čudovitih in epskih bojnih prizorov, kar nas ne preseneča, saj je mešanica akcije in blestečega animeja. Glede na to, da jih je veliko otrok odraščalo, ta serija pa je oblikovala njihov način razmišljanja in interese, je varno domnevati, da si mnogi želijo črniti nekatere znake ali druge simbole na svojem telesu.

Prvotna serija Dragon Ball se začne s tujcem, ki se imenuje Goku. Drugačen je od drugih otrok, saj ima poleg svojih nenavadnih špičastih las tudi čuden opičji rep. Spoznal je najstnico Bulmo in druge prijatelje, ki so ga vodili skozi svet težav in izzivov.

Goku in njegovi prijatelji so se odpravili na številne dogodivščine, da bi odkrili in ujeli sedem zmajevih kroglic. Z vsemi zbranimi bi lahko priklicali mističnega in legendarnega zmaja Shenrona. S povabljenim Shenronom bi lahko vsak, ki bi ga poklical, izpolnil željo, ki bi jo Shenron uresničil.

Poleg iskanja legendarnega zmaja so se Goku in njegovi prijatelji lotili še drugih nalog, od osvoboditve vasi, do boja proti vesoljcem in tekmovanja na svetovnih prvenstvih in turnirjih.

Zmajeve kroglice se podaljšajo z Dragon Ball Z ki se odvija pet let po dogodkih Dragon Ball, ki se zgodi po odraščanju Gokuja. Ni treba posebej poudarjati, da so sovražniki močnejši, bolj tuji in glavni junaki celo opravljajo naloge, ki so na drugih planetih.

Danes Dragon Balls še naprej živijo skozi različne integracije in implementacije v televizijski industriji. Obstajajo različne razširitve, kot so Dragon Balls Super in Dragon Balls Go. Poleg tega obstajajo video igre, ki so bile razvite za različne platforme in so postale priljubljene po vsem svetu.

Animirana serija je bila celo izvedena v živo, vendar ni bila tako uspešna kot druge animirane serije.

Pomeni tetovaže Dragon Ball 2Kredit: Instagram

Kot smo že povedali, ljudje, ki si želijo tetovirati Dragon Balls ali druge simbole in like iz serije, običajno želijo izraziti hvaležnost in občudovanje nad serijo, ki jim je pomagala odrasti ali se pojaviti v svetu animeja.

Tetovaže Dragon Balls so zelo priljubljene tudi kot crossover tetovaže, ko bi ena oseba dobila veliko tetovažo več likov iz Dragon Balls in drugih klasičnih anime serij, ki so zaznamovale otroštvo mnogih ljudi, ki so jim sledili, kot so Naruto, Bleach, One Piece in drugi.

Pomeni tetovaže zmajeve žoge 3Kredit: Instagram

Vrste tetovaž zmajevih kroglic, ki jih morate dobiti

Ko gre za tetoviranje s simboli Dragon Balls, lahko razmislite o različnih simbolih. Če ne veste, kaj točno iz serije lahko natisnete na svoje telo, je tukaj seznam možnih idej, ki jih lahko ujamete in si naredite osupljivo tetovažo, s katero se lahko razmahnete.

Dragon Balls: Zmajeve kroglice, ki so navdihnile ime serije, so najpomembnejši in najpomembnejši simbol animeja. Prav zato je dobra tetovaža. Ko jih zberete, lahko pokličete zmaja, ki vam lahko uresniči željo.

Vrste tetovaž zmajevih kroglic 1Kredit: Instagram

Shenron: Vsi imajo radi zmaje. To je ena najpogosteje nanešenih tetovaž na trgu tetovaž. Shenron je velik, kačji zeleni zmaj z zlobnimi rdečimi očmi in globokim glasom. Ko vas pokličejo, vam bo izpolnil željo. Priljubljeno je tetovirano in pogosto skupaj z zmajevimi kroglami.

Dragon Ball s štirimi zvezdicami: To je ena izmed bolj priljubljenih tetovaž, ker je Goku po svojem dedku Gokhanu za svojega sina Gokhana oblikoval klobuk s štirimi zvezdicami Dragonball. Zato je prav ta Dragonball postal najbolj priljubljen pri tetoviranju.

Goku: Glavni lik serije Dragon Balls je otrok, ki nima nič drugega kot opičji rep. Je smešen, nedolžen in radoveden glede sveta, ki ga obdaja. Prav zaradi njegovega značaja se mnogi odločijo, da si ga bodo tetovirali.

Mojster Roshi: Eden najbolj vznemirljivih likov, odličen borec, a tudi sprevrženec. Marsikomu je bil všeč smisel za humor mojstra Roshija in ga pogosto tetovirajo na svoje telo.

Vegeta: Princ Vegeta je bil vedno zanimiv lik Dragon Ball Z. Pogosto se pojavlja med oboževalci, ki so si ogledali obe seriji.

Piccolo: Piccolo je lik, ki prihaja s planeta Namek. Boril se je z Gokujem, a se je čez nekaj časa pridružil celotni posadki. Njegova zanimiva postava in moč sta razlog, da si mnogi tetovirajo ta simbol.

Vrste tetovaž zmajevih kroglic 2Kredit: Instagram

Najboljši modeli tetovaže Dragon Ball Z

Zdaj, ko smo izpostavili nekaj zanimivih idej za tetovaže v zvezi z Zmajevimi kroglami, poglejmo najboljše posamezne modele, ki smo jih našteli. Preverite jih in poglejte, katera vam najbolj ustreza.

Preprosta tetovaža Dragon Ball

Preprosta tetovaža zmajeve žoge 1Kredit: Instagram Preprosta tetovaža Dragon Ball 2Kredit: Instagram

Nekateri si prizadevajo za zelo preproste in lahke tetovaže s črnilom, kar je super, saj je minimalizem v tetovažah danes pogosto viden. Lahko si naredite preprosto tetovažo zmaja, Gokuja ali katerega drugega lika. Najboljša možnost pa je ena sama zmajeva krogla.

Vsaka zmajeva krogla je potrebna, da zmaja pokličejo in mu lahko uresničijo željo. Kljub temu lahko celo ena zmajeva krogla ponudi kanček upanja v prihodnost. Ljudje, ki nosijo te tetovaže, verjamejo v radovednost, čudeže in moč. So tudi ljudje pustolovskega duha. Verjamemo, da ne glede na to, katero tetovažo Dragon Ball izberete, se ne boste zmotili, če je preprosta in minimalistična.

7 tetovaže Dragon Balls

7 tetovaža Dragon Balls 1Kredit: Instagram 7 tetovaža Dragon Balls 2Kredit: Instagram 7 Tetovaža zmajevih kroglic 3Kredit: Instagram 7 tetovaža Dragon Balls 4Kredit: Instagram 7 Tetovaža Dragon Balls 5Kredit: Instagram

Če vam ni všeč ena sama tetovaža Dragon Ball in bi radi eksperimentirali z večjim naborom možnosti ali pa želite znova namestiti celotno priklic zmaja Shenrona, je najbolje, da izberete vseh 7 žog.

Te tetovaže so običajno precej minimalistične in majhne, ​​kar je dobro, če poskušate nekomu skriti tetovažo. Mnogi ljudje uporabljajo te tetovaže, da pokažejo čarobnost v njih in poudarijo, da so zmaj, ki potrebuje priklic. V tem primeru so kroglice simbol moči in moči in lahko simbolizirajo veliko več kot le to.

Dragon Ball Z Tattoo roka

Dragon Ball Z Tattoo Arm 1Kredit: Instagram Dragon Ball Z Tattoo Arm 2Kredit: Instagram Dragon Ball Z Tattoo Arm 3Kredit: Instagram Dragon Ball Z Tattoo Arm 4Kredit: Instagram

Tako kot pri večini tetovaž postanejo roke najljubši položaj vseh. Z lahkoto ga lahko skrijete z dolgimi rokavi ali pa ga dobro predstavite s srajcami brez rokavov ali kratkih rokavov. Te tetovaže so običajno pokrite z živahnimi in živimi odtenki. Ne skrbite, lahko uporabite tudi minimalistično črno -belo obliko.

Kot lahko vidite, smo delili nekaj modelov tetovažnih rok, ki jih lahko uporabite kot svoj navdih. Zmajeve kroglice in zmaja lahko uporabite na roki. Glavnim junakom lahko natisnete črnilo in se razmahnete z njihovo močjo. Nazadnje, lahko celo uporabite možnost DBZ in črnite Frieza in njegovega brata v tetovaži.

Všeč nam je tudi črno -bela izvedba Goku z valom Kamehameha, ker je zelo podrobna in zagotovo bo obdržala oči na vaši odlični tetovaži, če se odločite za podoben dizajn.

Preberite tudi: Vodnik po tetovažah brata in sestre: 70+ najboljših oblikovalskih idej

Tetovaža Dragon Ball s 4 zvezdicami

Tetovaža s 4 zvezdicami Dragon Ball 1Kredit: Instagram Tetovaža Dragon Ball s 4 zvezdicami 2Kredit: Instagram Tetovaža Dragon Ball s 4 zvezdicami 3Kredit: Instagram

Zmajeva krogla s štirimi zvezdicami je v seriji precej pomembna, bolj pa v izvedbi animirane serije Dragon Ball Z. V prvi vrsti je zmajeva žoga s štirimi zvezdicami prva žoga, ki jo je imel Goku, in tista, ki mu jo je posredoval dedek Gohan. Z isto žogo je iskal Raditza in njegovega sina v sagi o Raditzu.

Žogo je namestil na sinov Gohanov klobuk v Dragon Ball Z v spomin na svojega očeta in Gohanovega dedka, po katerem je dobil ime. Simbolično je zanimivo, da je tudi zmajska krogla Namekian, ki jo je ukradla Vegeta, vsebovala štiri zvezde, čeprav je bila bistveno večja.

S tem v mislih je prva zmajeva krogla v seriji odličen navdih za ljudi, ki si jo želijo tetovirati. Če želite eno tetovažo zmajeve krogle, se odločite za eno s 4 zvezdicami.

Goku Super-Saiyan tetovaža

Goku Super-Saiyan tetovaža 1Kredit: Instagram Goku Super-Saiyan tetovaža 2Kredit: Instagram Goku Super-Saiyan tetovaža 3Kredit: Instagram

Način Super-Saiyan odklene različne moči in sposobnosti vseh, ki ga imajo. Zato je simbol moči in moči v celotni animirani seriji, mangi in celo igrah. Nekaterim je bolj všeč tudi videz Gokuja, pa tudi Vegete, medtem ko so v tem videzu.

Vendar je to ena najmočnejših oblik animeja, zato nas ne preseneča, ko se pojavi v tetovažah. Predstavili smo tudi dva precej osupljiva modela, ki sta polna moči in akcije. Upajmo, da vam bodo pomagali navdihniti za vašo naslednjo tetovažo.

Tetovaža Vegeta

Tetovaža Vegeta 1Kredit: Instagram Tetovaža Vegeta 2Kredit: Instagram Vegeta tetovaža 3Kredit: Instagram

Čeprav je to še ena tetovaža, ki jo je navdihnila serija Dragon Ball Z in ne originalne Dragon Balls, je pomembno omeniti, da je Vegeta med najbolj iskanimi tetovažami. To je zato, ker je postal najljubši lik mnogih, ravno zato, ker je uspel premagati svojo strupeno in ponosno stran, polno nečimrnosti.

Je padli princ pasme Saiyan, poročil se je z Bulmo, vendar je sprva prišel s slabimi nameni. Zato je to eden najpomembnejših dogodkov v zgodovini animeja. Zato si je prislužil mesto za elegantno in krepilno tetovažo. Ni važno, ali se boste odločili za preprost ali večji dizajn, Vegeta je povsod videti odlično!

Bulma tetovaža

Bulma tetovaža 1Kredit: Instagram Bulma tetovaža 2Kredit: Instagram Bulma tetovaža 3Kredit: Instagram

Mnenja o Bulmi kot liku so deljena. Nekaterim se zdi njen razvoj zorenja odličen in si prizadeva za številna dekleta, ki gledajo anime. Kljub temu pa nekateri naredijo njene odločitve in izbire napačne, zlasti v seriji Dragon Ball Z.

Obožujemo Bulmine tetovaže, ker so simbol ženskosti, moči, moči in poguma. Bulma je vse to pokazala, ker je od začetka nadaljevala Gokujeve dogodivščine. Čeprav so imeli vse mogoče težave, je Bulma rastel tudi z Gokujem, Krillinom in drugimi, ki jim je ostal ob strani ne glede na vse.

Bulma je lahko simbol močnega prijateljstva, zato nas ne preseneča, ko si nekdo želi narediti njeno tetovažo. Te tetovaže vam bodo pomagale navdihniti.

Črno -bela tetovaža Dragon Ball

Črno -bela tetovaža Dragon Ball 1Kredit: Instagram Črno -bela tetovaža Dragon Ball 2Kredit: Instagram

Tu nismo želeli deliti preveč črno -belih tetovaž, ker so številne tetovaže tukaj že črno -bele. Poleg tega bi bili nekateri barvni modeli, ki smo jih predstavili, videti enako super in minimalistično, če bi imeli le črno -belo teksturo.

Črno -bele tetovaže so bolj priljubljene med tistimi, ki imajo raje mango kot anime. Kljub temu so imeli vsi v najlepših letih tako mango kot serije. Če želite narediti tetovažni rokav ali kakšno majhno in komaj opazno tetovažo, je dobra ideja, da se odločite za črno -belo tetovažo.

Tatoo Frieza izgleda bolje ravno zato, ker je črno -bel. Poudarja svojo zlobo in zlobo ter pohlep in lakoto po moči. Včasih lahko črno -bele tetovaže pokažejo točno prava čustva, ki jih imajo nekateri liki.

Tattoo rokav Dragon Ball

Tattoo rokav Dragon Ball 1Kredit: Instagram Tatoo rokav Dragon Ball 2Kredit: Instagram Tattoo rokav Dragon Ball 3Kredit: Instagram Tatoo rokav Dragon Ball 4Kredit: Instagram Tattoo rokav Dragon Ball 5Kredit: Instagram

Nekateri ljudje so tako navezani na tetovaže kot tudi na zgodbo DB, da jih bodo z veseljem prepričali s svojimi tetovažami. Tattoo rokavi imajo to pripovedno moč, ker je tetovaža velika in je lahko videti kot vrtiljak.

Pri tetoviranju rokavov je veliko prožnosti. Prav zato smo našteli več modelov Dragon Balls, ki bi vas morda zanimali. Lahko se igrate s črno -belimi vzorci, ki so najlažji. Poleg tega lahko uporabite pisane obleke in like, da svojemu rokavu dodate več življenja.

Edina pomanjkljivost je, da izdelava traja precej dolgo in tudi pri tem zelo boli. Kljub temu si ga lahko tetovirate v več sejah.

Preberite tudi:

Moške tetovaže s pol rokavi: 30+ najboljših oblikovalskih priporočil

40+ najboljših vikinških idej za tetovažne rokave: simbolika (2021 posodobljeno)

Dragon Ball Z Mala tetovaža

Dragon Ball Z Mala tetovaža 1Kredit: Instagram Dragon Ball Z Mala tetovaža 2Kredit: Instagram Dragon Ball Z Mala tetovaža 3Kredit: Instagram

Če vas bolj navdihujejo majhne tetovaže, bi morda morali pogledati manjše tetovaže. Odločili smo se, da jih naštejemo, ker niso vsi zadovoljni s tem, da se vidijo njihove tetovaže. Delodajalci in sodelavci nekaterih ljudi imajo težave s tetovažami, še posebej, če temeljijo na animeju, ki ni povsod sprejet.

Skrivanje za majhno tetovažo je dobro tudi za ljudi, ki jih skrbi, da jih starši obsojajo ali se jezijo zaradi tetovaže. Lahko naredite različne majhne tetovaže. Nekateri so bolj primerni na skritih mestih, nekateri pa bodo povsod videti odlično. Medtem ko bi morali uporabiti enobarvne oblike na manj vidnem mestu, lahko eksperimentirate tudi z različnimi odtenki in akvareli.

Dragon Ball Back Tattoo

Tetovaža z zmajevo žogo nazaj 1Kredit: Instagram Dragon Ball Back Tattoo 2Kredit: Instagram Tetovaža z zmajevo žogo 3Kredit: Instagram Dragon Ball Back Tattoo 4Kredit: Instagram

Podobno kot tetovaže z rokavi imajo tudi tetovaže na hrbtu namen pripovedovanja zgodb. Zato so zelo priljubljeni. Prikazujejo lahko bitko ali velik val Kamehameha ali določen dogodek iz serije. Kljub temu bi ga veliko ljudi lahko uporabilo tudi za ponazoritev Shenronove moči.

Če se odločite za tetoviranje hrbta, si lahko na hrbtni rami ali spodnjem delu hrbta natisnete majhen dizajn, izbira je v celoti vaša. Še posebej smo zaljubljeni v minimalističen dizajn Shenron, ki je obdan s cvetjem in drugimi simboli.

Tetovaža podlakti Dragon Ball

Tetovaža podlakti Dragon Ball 1Kredit: Instagram Tetovaža podlakti Dragon Ball 2Kredit: Instagram Tetovaža podlakti Dragon Ball 3Kredit: Instagram

Ko niste pripravljeni na pomemben korak, da bi celotno roko spremenili v tetovažni rokav, se vam zdi celo podlaket dovolj drzna. Tu so različni modeli, od tujcev do Gokuja, ki meče super zmogljivo Kamehameho. Vse tetovaže so izredno dobro premišljene in posvečajo veliko pozornosti podrobnostim.

Podlaket je lahko nekoliko zapleteno območje, saj so žile blizu, in plast kože lahko povzroči malo bolečine med tetoviranjem. Kljub temu ne pozabite, da senčenje ne boli tako močno, da se verjetno ne boste soočili s toliko težavami pri tetoviranju na podlakti.

Shenron Dragon Ball Z tetovaža

Shenron Dragon Ball Z Tattoo 1Kredit: Instagram Shenron Dragon Ball Z Tattoo 2Kredit: Instagram Shenron Dragon Ball Z Tattoo 3Kredit: Instagram

Shenron je precej zvezda Dragon Balls, še posebej na začetku predstave, ko so liki prvič zbrali zmajeve kroglice. Ko bodo žogice zbrane, bodo poklicale zmaja, velikega, strašljivega in hudobnega. Shenron bo izpolnil eno željo tistim, ki so jo poklicali. V večini primerov gre za vstajenje ljubljenega junaka, ki je umrl.

Če kot tetovažo zmešate močno vlogo Shenrona in drugih pomembnih simbolov zmajev, lahko dobite odličen rezultat. Uživamo v dizajnu, ki smo ga uporabili pri tetovažah. So ostri, podrobni in se dobro prilegajo.

Dragon Balls Young Goku Tattoo

Dragon Balls Young Goku Tattoo 1Kredit: Instagram Dragon Balls Young Goku Tattoo 2Kredit: Instagram

Čeprav velja, da ima Vegeta najmočnejši razvoj likov, mnogi še vedno mislijo, da je razvoj gokujev odličen. Prišel je od majhnega otroka, ki o svetu ne ve nič drugega kot o boju, do močnega turnirskega prvaka, moža in očeta.

Njegov razvoj likov kaže, kako je začel od šibkega, a pogumnega fanta in ta pogum ga je vodil skozi serijo in vse izzive, s katerimi sta se srečala s prijatelji. S tem v mislih je lahko tetovaža Young Goku simbol mladosti, nedolžnosti, biti naiven, prestrašen, a pogumen in še veliko več.

Preberite tudi: Vodnik po tetovažah očeta in hčere: 80+ najboljših oblikovalskih idej

Dragon Ball Z Gohan Tattoo

Dragon Ball Z Gohan tetovažaKredit: Instagram

Skozi Dragon Balls Z spoznamo Gohana, Gokujevega sina, ki je zaradi svojega klobuka pogosto lahka tarča. Prestrašen je in ni prilagojen grobemu in intenzivnemu življenju. Vendar je hitro postal pogumen in močan. Uporablja nasvete svojega očeta in prijateljev, da postane močnejši pri tej igri.

Večina tetovaž se osredotoča izključno na Goku in ne na Gohan, saj mnoge v seriji DBZ ne pridejo daleč. Kljub temu je Gohan pomemben lik z velikim razvojem likov. Še pomembneje je, da je kreativen in inovativen dizajn tetovaže, ki ga je treba upoštevati.

Eden od razlogov, zakaj ga ljudje tetovirajo skupaj z Gokujem, je, ker je ravno njegov sin in s to vezjo nekateri želijo ceniti družinsko vez med njima in očetom. Marsikomu odzvanjajo anime junaki, zato ne preseneča, ko dve osebi naredita tetovažo dveh ujemajočih se likov, ki ju predstavljata in njuno mamo ali očeta.

Prav tako je Gohan prvi lik, za katerega se zdi, da ima kri Saiyana in Zemljana.