Oblikovanje

40+ bleščečih tetovaž morske zvezde: modeli, pomeni in najboljše umestitve

Morske zvezde so morska, izvrstna bitja, ki pripadajo fascinantnemu, še neznanemu podmorju. Ker izgledajo neverjetno in imajo precejšnjo simbolično vrednost, so tetovaže morske zvezde postale vse bolj priljubljene med ljubitelji body arta.

Ti modeli so primerni za vsak spol in odlično delujejo v črno -beli barvi in ​​kot akvarelne tetovaže. Simboli morske zvezde so znani kot izjemna bitja, ki se lahko prilagodijo težkim morskim razmeram in imajo velik pomen v svetovnem ekosistemu morja..

Torej, če imate radi poletje in elemente, povezane z morjem, poiščite čudovito tetovažo morske zvezde v pastelnih barvah in izberite nekaj privlačnih mest za telo, da jih boste imeli.

Nekatere glavne prednosti teh modelov so njihova pozitivnost in praznično vzdušje, s katerim prihajajo. Tetovaže morske zvezde imajo velik pomen v morskem življenju. Ko boste prebrali spodnje informacije, boste izvedeli vse, kar morate vedeti o tej temi.

Oglejte si nekaj najboljših modelov tetovaž morske zvezde iz naslednje zbirke.

Izvor tetovaž morske zvezde

Izvor tetovaž morske zvezdeKredit: Instagram

Čeprav je očitno dejstvo, omenimo izvor priljubljenosti tetovaž morske zvezde, da pojasnimo njihov pomen. Torej, tetovaže morske zvezde, tako kot večina navtičnih simbolov, izvirajo iz mornarjev.

“Ljudje iz morja” so risali podobe bitij, ki so jih srečali med plovbo v morje ali ulovom na svojih plovilih.

Ko so se po večmesečnem jadranju vrnili domov, bi te simbole in obrise popisali v oznakah črnila. To je bila nekako metoda, ki je svetu pokazala, kaj so videli na vodi, in razširila lepoto morskega življenja.

Zdaj je med morskimi vrstami morska zvezda edinstvena in ima močne korenine tudi v drugih kulturah in družbah, poleg mornarskega sveta. Spodaj bomo razložili, zakaj so tetovaže morskih zvezd tako razširjene in priljubljene.

Pomeni in simbolika tetovaž morske zvezde

Ker mnogi ljudje raje tetovirajo morske zvezde in se jim zdijo lepi in brezčasni, je zanimivo pogledati, občutiti pomene in simbolično vrednost teh modelov. Zato se pogovorimo o simboliki, povezani s tetovažami morske zvezde.

 • V krščanstvu so bile tetovaže morske zvezde simbol Device Marije ali Stelle Maris, prevedene kot morska zvezda. Verjeli so, da morske zvezde ustvarjajo varen prehod skozi nemirne vode in pomagajo premagati najtežje čase. Mornarjem bi tako, ko bi nosili tetovaže morske zvezde, koristila zaščita in trajen znak neskončne božanske ljubezni.
 • Popolna oblika tetovaž morske zvezde simbolizira popolnost in skrivnost morja. Oba spola raje navdušujeta nad tem dizajnom. Ljubitelji body arta bi izbrali oblike zvezd za svojo globoko in zagrnjeno skrivnost – nič čudnega, zakaj so ljudje tako navdušeni nad oceanom in bitji v njem.

Poleg tega so tetovažam morskih zvezd pripisane še druge pozitivne lastnosti:

 • Občutek vodenja
 • Spreminjanje časov
 • Regeneracija
 • Rešitev iz težav
 • Moč
 • Ljubezen
 • Instinkt

Najboljši možni modeli tetovaž morske zvezde

Glede na to, da obstaja veliko različnih vrst morskih zvezd, so možnosti oblikovanja precej neskončne. Čeprav bi večina od nas razmišljala samo o tistih znanih oranžnih morskih zvezdah iz “Male morske deklice”, pa naj vam povem, da bi moralo biti vaše obzorje veliko širše.

Tako so tetovaže morske zvezde na voljo v številnih odtenkih, barvah, formacijah in velikostih.

Lahko se odločite, da imate tradicionalne tetovaže morske zvezde v njihovem naravnem okolju, kar pomeni ocean ali morje, ali pa se natisnete z drugim morskim kosom.

Ne oklevajte in dodajte školjke, delfine, morske deklice, morske pse, galebe ali sidra. Ustvarjalnost je skrivnost, zato za modele tetovaž morskih zvezd ni “preveč”.

Seveda bi si večina ljudi, ki iščejo tetovaže morskih zvezd, želela, da jih narišejo ločeno, drugi pa bi raje dodali zbirko podrobnosti.

Tetovaže morske zvezde so resnično vsestranske velikosti, tako da jih lahko postavite kjerkoli na telesu. Odvisno je samo od vaših želja. Ko se odločite za to obliko tetovaže, so možnosti s tetovažami morske zvezde neskončne, zato preprosto morate najti tisto, ki vam bo odlično delovala.

Najpomembnejše, kar si morate zapomniti, je, da so tetovaže morske zvezde trajne kot vsaka druga oblika tetovaže. Če razveljavite odločitev, boste lahko vzeli veliko dela in truda.

Poleg tega je njihovo odstranjevanje lahko težavno in vas stane veliko denarja in bolečine. Če si torej tetovirate morsko zvezdo, si vzemite nekaj časa za razmišljanje, razpravo o tem in za področje kože, da ne boste kasneje obžalovali ničesar.

Realistični Starfish Tattoos

Realistične tetovaže morske zvezde 1Kredit: @carlostattoord Realistične tetovaže morske zvezde 2Kredit: @paulhartingtattoo Realistične tetovaže morske zvezde 3Kredit: @maggiespans

Kakšen boljši način, da pokažete svojo zbirko body artov kot z realističnim dizajnom tetovaže morske zvezde? Poiščite te resnično videti tetovaže morske zvezde, da dopolnite svoj videz.

Ne samo, da so te tetovaže morske zvezde videti impresivno in elegantno, ampak so tudi način, kako dokazati ljubezen do morskega življenja in jo vzeti zelo resno.

Osebno mnenje: Za pristnejši videz priporočam, da dodate nekaj vrstic in pik za bolj dramatičen učinek.

Minimalne tetovaže morske zvezde

Minimalne tetovaže morske zvezde 1Kredit: @baddecisionstattoo Minimalne tetovaže morske zvezde 2Kredit: @guysvl

Nekateri ljudje so sramežljivi, ko govorimo o črnilu. Iščejo ljubke, drobne tetovaže morske zvezde, ki bi jih imeli na občutljivih mestih kože. Najmanjši deli črnila so idealni za tiste, ki verjamejo v rek “manj je več”.

Eden najboljših delov, ko gre za drobne tetovaže morske zvezde, je, da jih lahko postavite kjerkoli na telesu, od zapestja do gležnja ali zadnjega dela ušesa.

Običajno so ti modeli precej preprosti in osnovni, zaradi česar so elegantni, mehki in diskretni. Lahko se odločite za enovrstično risbo, črno-belo minimalno tetovažo ali dodate nekaj barvnih madežev.

Osebno mnenje: Če ste šele začeli svojo tetovažo, bi vam ta slog najbolj ustrezal in bi bil tudi odlično izhodišče za novo strast.

Tetovaža plemenske morske zvezde

Tetovaža plemenske morske zvezde 1Kredit: @head2toetattoo Tetovaža plemenske morske zvezde 2Kredit: @guideo23tattoo Tetovaža plemenske morske zvezde 3Kredit: @_tattoodesire

Ko gre za plemenske umetnine, so oceanski simboli in bitja že dolgo povezani s plemenskim slogom tetoviranja. Zato ni čudno, zakaj so katalogi za tetoviranje polni tetovaž v plemenskem slogu morske zvezde.

Plemenski dizajn se najbolje ujema s simboliko morske zvezde. Ti morski elementi so bili znak zaščite za tiste, ki živijo in delajo v vodah ali na otokih.

Tako je veliko teh ljudi na koži nosilo podobo plemenskih tetovaž morske zvezde, saj so verjeli, da bo znak njihovo zatočišče in njihov čarobni posrečnik.

Dandanes so plemenske tetovaže morske zvezde osupljiv oris za tiste, ki želijo izvirno obliko tetovaže.

Notranjost izuma, ki simbolizira močan oceanski element, je napolnjena s plemenskimi elementi.

Osebno mnenje: Poskusite dodati še nekaj navtičnih tem za osupljiv učinek. Naredite potrebne raziskave in izberite obliko, ki vam govori.

Kup tetovaž morske zvezde

Kup tetovaž morske zvezde 1Kredit: @redfallingstar Kup Starfish Tattoos 2Kredit: @a_ink1 Kup Starfish Tattoos 3Kredit: @hostel_ink

Ko se odločite za tetoviranje s kopico elementov morskih zvezd, boste morda pomislili na njihovo simboliko, kajne? Ti oceanski elementi pomenijo regeneracijo, zato, če se vam zdi, da ste izgubili bitko, se poskusite razveseliti in znova boriti s tetoviranjem.

Ena najbolj impresivnih “spretnosti” morskih zvezd je njihova sposobnost ponovne rasti in regeneracije po škodljivih razmerah.

Čeprav je ljudem nemogoče, da bi v svojem življenju ponovno zrasli ali spremenili nekatere stvari, ki jih ni mogoče popraviti, lahko vsaj najdejo nekaj moči v simbolih, ki jih imajo radi. Poleg tega so tetovaže morske zvezde zelo privlačne, kajne?

Če se odločite za tetoviranje z več simboli morske zvezde, je predstavitev regeneracije in spreminjanja še močnejša. Vaša nova oblika telesa lahko pomeni tudi odnos, prepričanje in posebno miselnost.

Morda ste imeli slabe izkušnje, zato so tetovaže morske zvezde idealne, če pustite te slabe stvari in se po dragoceni lekciji končno premaknete naprej.

Poskusite izbrati obliko tetovaže, ki kar se da lepo upodablja morsko zvezdo.

Osebno mnenje: Ne oklevajte in dodajte več elementov in podrobnosti, da prilagodite vsako morsko zvezdo. Izberite območje kože, ki je dovolj veliko, da popolnoma zajame obliko.

Edinstvena tetovaža morske zvezde

Edinstvena tetovaža morske zvezde 1Kredit: @ei_bodyart Edinstvena tetovaža morske zvezde 2Kredit: @ohwildmidnight Edinstvena tetovaža morske zvezde 3Kredit: @bri.rose.ink

Nekateri ste morda bolj ekscentrični in bi radi imeli edinstveno tetovažo morske zvezde s posebnim dizajnom. Te lepe ideje so kot nalašč za ljudi, ki si želijo več kot špartansko tetovažo, a vseeno želijo morsko zvezdo vključiti v svojo umetnost telesa.

Tako lahko vaš dizajn vključuje zapestnico za noge s čari morske zvezde ali žarečo tetovažo za ušesom z orisom morske zvezde..

Osebno mnenje: Izberite barve, ki so vam najbolj všeč; najpogosteje pa so odtenki modri, oranžni ali zeleni, pa tudi njihove različice.

Nežne tetovaže morske zvezde

Nežne tetovaže morske zvezde 1Kredit: @oopsietattoo Nežne tetovaže morske zvezde 2Kredit: @redbaytattoo Nežne tetovaže morske zvezde 3Kredit: @birdytattoos

Ko gre za občutljive in minimalne tetovaže, je razlika. Čeprav imajo lahko minimalne tetovaže različne podrobnosti, je zelo mehka tetovaža morske zvezde še drobnejša in enostavnejša.

Če uživate v najbolj miniaturnih tetovažah morskih zvezd, ki ustrezajo vaši osebnosti in vzdušju, bi bili ti primeri resnično primerni za vas.

Obris je zelo občutljiv, medtem ko je notranji del tetovaže morske zvezde sestavljen iz lepih, tankih črt.

Osebno mnenje: To tetovažo lahko postavite kamor koli, vendar izgleda osupljivo čez ramo.

3D tetovaže morske zvezde

3D tetovaže morske zvezde 1Kredit: @_dudink_ 3D tetovaže morske zvezde 2Kredit: @thegigilyn 3D tetovaže morske zvezde 3Kredit: @leftytattoo

Če iščete spektakularen dizajn za svojo tetovažo morske zvezde, razmislite o 3D učinkih. Te tetovaže so preprosto neverjetne in imajo veliko vtisnjenih podrobnosti.

Osebno mnenje: Vsi umetniki ne morejo ustvariti resnično neverjetnih 3D modelov. Zato poskusite poiskati vrhunske umetnike v mestu, da ustvarite 3D rezultat.

Simpatične tetovaže morske zvezde

Simpatične tetovaže morske zvezde 1Kredit: @itisanotherthuy Simpatične tetovaže morske zvezde 2Kredit: @ghost_needle Simpatične tetovaže morske zvezde 3Kredit: @jane13tattoo

Tukaj je še en način, kako si priskrbite ljubko, izvirno in edinstveno tetovažo morske zvezde. Lepe tetovaže morske zvezde lahko izgledajo čudovito na koži; samo poskrbite, da boste uporabili netipično zasnovo.

Te umetnine za telo lahko postavite na ramo, na vrat in celo na nogo. Poskrbite, da izberete popolno postavitev, ki naredi tetovažo privlačno.

Osebno mnenje: Igrajte se z velikostmi in jih prilagodite učinku, ki ga želite doseči.

Tetovaže morske zvezde z besedami

Tetovaže morske zvezde z besedami 1Kredit: @tattoorroom Tetovaže morske zvezde z besedami 2Kredit: @ajs.ink Tetovaže morske zvezde z besedami 3Kredit: @miantatu

Nekatere besede ljudem veliko pomenijo in opisujejo nekatera čustva, nekatere kritične ljudi v njihovem življenju, določen datum ali ime edinstvenih krajev. Poleg tega besede naredijo tetovaže bolj sentimentalne.

Preprosto tetoviranje s konturo morske zvezde pomeni spomin na nekoga ali določeno mesto. Če dodate nekaj besed poleg tetovaž morske zvezde, boste končni zasnovi ponudili edinstveno vibracijo.

Besede bodo videti čudovito na roki, na hrbtu, na zapestju ali roki. Vsak od teh modelov je mogoče zmanjšati v majhnih velikostih in dopolniti z drugimi elementi.

Osebno mnenje: Če nameravate narediti posebno tetovažo z močnim pomenom, so tetovaže morske zvezde z besedami precej edinstvene.

Tetovaže morske zvezde v morskih pokrajinah

Tetovaže morske zvezde v morskih pokrajinah 1Kredit: @mermaid_tattooer Tetovaže morske zvezde v morskih pokrajinah 2Kredit: @kevinmctattoo Tetovaže morske zvezde v morskih pokrajinah 3Kredit: @nextlevelstudio

Govorili smo o preprostih tetovažah morskih zvezd, ki so v preprostih, minimalnih oblikah, ki ne zahtevajo preveč prostora. No, pojdimo naprej in se pogovorimo o nekaterih bolj zapletenih idejah.

Kaj pa izbira tetovaže morske zvezde, ki pride v izvirno in klasično okolje? Dodajte barve, da bo vse videti pristnejše.

Osebno mnenje: Morski elementi, kot so morske alge, ribice, valovi ali čudovite morske želve, so lahko del kompleksnih tetovaž.

Tetovaže Badass Starfish

Tetovaže Badass Starfish 1Kredit: @eeekitsjess Tetovaže Badass Starfish 2Kredit: @mike.vultur.tattoo Tetovaže Badass Starfish 3Kredit: @victoriaparisiart

Medtem ko bi nekateri izbrali najlepše tetovaže morske zvezde, bi se drugi odločili za bolj vznemirljivo vzdušje. Tetovaže slabe morske zvezde bi morale vsebovati elemente, kot so lobanje ali nekateri temni liki morskih risank.

Osebno mnenje: Izberite črna črnila, da bo tetovaža videti kot gotska.

Najboljše umestitve za tetovaže morske zvezde

Ko se odločite za oblikovanje tetovaže morske zvezde, je čas, da nadaljujete in poiščete druge pomembne vidike: velikost in lokacijo vašega telesa.

Če želite subtilno tetovažo na bolj skritem mestu, razmislite o tetoviranju morske zvezde na roki, hrbtu, rami ali na zadnji strani ušesa.

Po drugi strani pa, ko dodate brizge živahnih barv in drugih oblikovalskih elementov, se vam ni treba omejiti, ampak pokazati svojo tetovažo.

Bistven podatek, ki bi lahko spremenil vašo perspektivo, je, da obstaja približno 2000 vrst morskih zvezd v različnih barvah, oblikah in velikostih. Samo globoko morje ve, koliko drugih vrst morskih elementov ima.

Zdaj je postavitev katere koli tetovaže, pa naj bo to srčna, izdelana tetovaža lobanje ali morska zvezda, odvisna od vaših zelo osebnih želja. Poleg tega morate upoštevati pomene, ki jih želite prikazati, saj lahko ta vidik vpliva na umestitev.

Minimalne tetovaže morske zvezde morajo stati:

 • Na zapestju

Tetovaže morske zvezde na zapestjuKredit: @janicetattdoo

 • Na gležnju

Tetovaže morske zvezde na gležnjuKredit: @kitstattoo

 • Na nogah

Tetovaže morske zvezde na nogahKredit: @miss.ideogram

 • Za ušesom

Tetovaže morske zvezde za ušesomKredit: @queenie_tattoo_ist

Resnici na ljubo lahko srednje velike tetovaže morske zvezde izgledajo skoraj povsod. Kljub temu imajo ljudje raje določene dele telesa:

 • Na hrbtni strani

Tetovaže morske zvezde na hrbtuKredit: @aquarius.fitness

 • Na rami

Tetovaže morske zvezde na ramiKredit: @theinkparlourkelowna

 • Na zgornji roki

Tetovaže morske zvezde na zgornji rokiKredit: @tattoosbyjordanhelm

Če iščete velik dizajn za svojo tetovažo morske zvezde, izberite bolj obsežna področja kože, kot so:

 • Rokav

Tetovaže morskih zvezd na rokavihKredit: @tattoohousehu

 • Noga

Tetovaže morske zvezde na nogahKredit: @iwilltattoo

Kljub temu je najbolj kritičen vidik zagotavljanje, da ste na določenem mestu, ki vam ustreza, in ga je mogoče enostavno skriti.

Zadnji, a ne najmanj

Tetovaže morske zvezde so nekateri izmed najbolj elegantnih modelov, ki jih lahko uporabite kot tetovaže. Nosijo globok simbolni pomen, zaradi česar je ta oblika idealna tako za dame kot za moške.

Različice oblikovanja so precej bogate, zato boste vedno našli način dela za vas. Poleg vsega pa lahko slikate s črnilom skoraj povsod po telesu.

Preberite tudi:

 • 50+ najboljših modelov tetovaže Pokemon s pomenom
 • 30 najboljših idej za oblikovanje tetovaže morskih konjev (posodobljeno leta 2021)