Oblikovanje

35 najboljših idej in pomena oblikovanja satanskih tetovaž (posodobljeno leta 2021)

Dovolj pogumni, da bi dobili in potegnili strašljivo satansko tetovažo? Razmišljate o tem, da bi dobili nekaj drugačnega, pa tudi edinstvenega? Tetovaže, ki jih navdihuje Satan, lahko pomenijo različne stvari. To bo v veliki meri odvisno od želenega dizajna, kombinacije barv in citata, ki ga postavite zraven. V tem članku bomo pregledali in govorili o nekaterih najlepših satanskih tetovažah, ki so odlične za osebni okus vsakogar!

Kaj simbolizira satanska tetovaža?

Satanistične tetovaže vseh vrst bodo pokazale, da častiš hudiča. Verjetno ste tudi zasvojeni z enim od sedmih smrtnih grehov ali pa poskušate svoje življenje obrniti nazaj in ste s svojega poželenega potovanja prišli do zdaj. Številke so prav tako pogoste v satanskih obredih, kar pomeni, da je lahko vaša tetovaža, ki jo navdihuje satan, karkoli želite! Poiščite nekaj, kar je smiselno in edinstveno in posebno za vas.

1. Satanske tetovaže živali

Satanic Cat Tattoo Black Ink DesignKredit: Instagram

Črna satanska mačka je pogosta izbira tetovaže. Ta oblika je kot nalašč za moške in ženske, ki imajo radi živali in želijo na enostaven način pokazati svoje prave barve in ljubezen do natančnega črnila. S to satansko tetovažo mačke lahko svobodno in sproščeno.

Pokazalo se bo, da ste nekdo, ki ve, kako se spopasti s stresom. Živali so same po sebi precej zahtevne, se jih poskušate boriti in se vam zdijo preveč stresne in kot vaš najhujši sovražnik? Ta občutek je precej pogost in mačke so med najslabšimi satanskimi hišnimi ljubljenčki.

2. Barvita satanistična tetovaža volka

Barvita satanistična tetovaža volkaKredit: Tattoodo

Ta pisana tetovaža volka je lepa in strašljiva hkrati. Ste ljubitelj strašljivih tetovaž in želite nekaj edinstvenega in drugačnega? Ta volk je popoln kos za vaše telo.

Volkovi običajno simbolizirajo vas in vašo notranjo moč ter vašo odločnost. Ste nekdo, ki se je v svojem življenju boril z različnimi boji? S to satansko tetovažo lahko pokažete zobe (dobesedno).

3. Tetovaža satanskega kozoroga

Tetovaža satanskega kozorogaKredit: Instagram

Tetovaže Kozoroga so precej pogoste, ko gre za satanske modele tetovaž. Ta kos prsi je kot nalašč za vse, ki iščejo večjo tetovažo. Pri pridobivanju te satanske tetovaže lahko uporabite svojo najljubšo barvno kombinacijo.

Pokazalo se bo, da ste odločen posameznik. Ste kdo, ki zna ceniti večje modele? Za to tetovažo boste potrebovali 7-8 ur. Prepričajte se, da ste potrpežljivi pri tej tetovaži, glavo vnaprej.

4. Črna in preprosta satanistična tetovaža kozoroga

Črna in preprosta satanistična tetovaža kozorogaKredit: Instagram

Tele tetovaže in Kozorogi gredo skupaj z roko v roki. Resnično odlične tetovaže je težko dobiti, zato je nujno najti neverjetnega tetovatorja, ki zna narediti natančne satanske tetovaže.

Ta tetovaža tele bo pokazala, da ste močna oseba. Borili ste se s svojimi demoni in doživeli ste veliko stvari, ki so vas oblikovale v to, kar ste danes.

5. Tetovaža Satanic Kitten

Satanska tetovaža muckaKredit: Instagram

To je še ena neverjetna tetovaža mačk ali mačk, ki jo lahko dobite. Mačke so strašne in mistične hkrati. Če to odmeva z vami in vašim značajem, bo ta podoba ustrezala vaši duši. Tetovirajte mačko le, če ste pravi ljubitelj živali in nekdo, ki zna uživati ​​v njenem pomenu.

Ta mačka bo simbolizirala vaše skrite talente in vašo resnično moč. Če ste močna oseba in imate nekoga, ki ima mačko za hišnega ljubljenčka, verjetno veste, kako težko je z njimi ravnati. S to satansko tetovažo pokažite svojo jekleno energijo in um.

6. Satanic Tattoo Designs Ramenska tetovaža

Satanic Tattoo Designs Tetovaža na ramenihKredit: Instagram

Tetovaže na rami niso tako pogoste kot prednostna umestitev, ko gre za vaše satanske tetovaže. Če pa ste ljubitelj podrobnosti in vas ne skrbi, da bi pokazali svojo pravo plat, boste uživali v tej tetovaži s črnim črnilom.

Ta del poudarja vaše mišice in govori tudi o vseh grobih poteh, ki ste jih prehodili v svojem življenju. Naredite si ta tetovažo na rami in pokažite svoj pravi obraz, ne da bi vas skrbelo, kaj imajo povedati drugi ljudje.

7. Satansko oblikovanje tetovažnih nog

Satansko oblikovanje tetovažnih nogKredit: Instagram

Še ena živalska satanska tetovaža, na katero se lahko obrnete, je ta. Ima črno dramatično črnilo in lunin znak tik nad njim. To je čudovita tetovaža in dizajn, ki vam bo všeč, če redno delate.

Tetovaže na teletih ali nogah bodo zahtevale več vzdrževanja in nege. Ta satanski Kozorog lahko pokaže vaš horoskopski znak ali dejansko osebno prepričanje, ko gre za satanske rituale. Torej, katera je?

Satanski modeli tetovaže za ženske

1. Satanic Tattoo skrinja

Satanistični skrinjen kos tetovažeKredit: Instagram

Tetovaže na želodcu niso tako pogoste, saj jih je tako težko dobiti. Ste nekdo, ki se ne boji igle? Če je tako, boste uživali v tem bolečem tetovažu. Prepričajte se, da ste na proces mentalno pripravljeni.

Ta Kozorog čez želodec bo drugim dal vedeti, da imate domišljijo, dobesedno! Nikogar in nič se ne bojite in verjetno ste v življenju preživeli veliko težkih časov. Če je tako, bo ta tetovaža povedala vašo zgodbo.

2. Tattoo Satanic Girl

Tattoo Satanic GirlKredit: Instagram

Ta tetovaža satanskega angela/demona ni za vsakogar. Ste ljubitelj edinstvenih tetovaž in potrebujete nekaj, kar bo ves čas izstopalo? Imate tudi vi dobro zgodbo za povedati? Prilagodite svojo tetovažo in pojdite na nekaj zabavnega in bistvenega v svojem primeru in svojem življenju.

Vi ste bojevnik in ste nekdo, ki zna ravnati z vsem, kar vam pride na pot. Ta črni demon bo pokazal vašo hrano in slabo stran, kar imamo vsi. To se lahko razlikuje od vašega razpoloženja in trenutnega življenjskega sloga.

3. Intimna satanistična tetovaža za ženske

Intimna satanska tetovaža za ženskeKredit: Tattoodo

Intimne in seksi tetovaže so nekaj, kar vam je všeč in gravitirate? Ta Kozorog je precej strašljiv in zloben. Ženske, ki imajo radi nenavadne umestitve, bodo potrebovale to tetovažo na trebuhu in na svojih zasebnih delih.

Če resnično častiš hudiča in želiš vsem pokazati, kje stojiš, ko gre za satanske rituale, postavi to tetovažo na svoje telo! Za dosego te zasnove boste potrebovali kar nekaj časa. Prav tako je lahko precej neprijetno in tudi boleče, zato ni za vero srca.

4. Sotonske tetovaže metuljev na prsih

Sotonske tetovaže metuljev na prsihKredit: Instagram

Tatoo na prsih je ženski kos, ki ga je treba narediti s tako skrbnostjo in natančnostjo. Ta satanska tetovaža bo videti neverjetno na suhih ženskah, pa tudi na tistih, ki imajo raje mrežo satanskih simbolov in cvetja.

Pokažite obe strani z eno tetovažo in pustite, da vsi uganijo, kaj vam resnično pomeni. Ta barvni vzorec in simbol bosta povedala, da ste ljubica, ki ima veliko potrpljenja. Verjetno ste bili skozi veliko bojev, vendar ste jih na koncu uspeli osvojiti kot pravi bojevnik.

Preberite tudi: 20+ idej za oblikovanje tetovaže metuljev (pomen in navdih)

5. Satanic Girl Tattoo Design

Satanic Girl Tattoo DesignKredit: Instagram

Ta ženska z navdihom Kozoroga s črnimi rogovi in ​​strašnimi podrobnostmi je za ženske, ki imajo radi prepoznavne tetovaže. Počutili se boste kot močno bitje, ki lahko vse to obvlada samo.

Ste se spopadali z nekaterimi vprašanji samopodobe? So vas nadlegovali skozi življenje ali v šoli? Če je tako, lahko s to črno tetovažo pokažete, koliko ste iz te situacije zrasli. Idealen je za ženske, ki obožujejo tetovaže, ki jih navdihujejo bojevniki.

6. Dramatična in velikanska satanska tetovaža na nogi

Dramatična in velikanska satanska tetovaža na nogahKredit: Instagram

Ta stranska tetovaža je za ženske, ki imajo radi večje in opazne tetovaže. Tetovaže na nogah ali stegnih so dramatične in edinstvene, pa tudi ženstvene. Ta demonska tetovaža bo ustrezala tistim, ki jih ne moti, da pokažejo malo več svoje kože. Ste tudi vi ena izmed teh žensk??

S to tetovažo pokažite svojo vero, vzročnost in rast. Ženske, ki telovadijo in želijo ves čas pokazati svojo tetovažo, bodo uživale v tem pomenu in opaznem tisku. Lepota je v očeh opazovalca, zato jo prilagodite po svojih najboljših močeh!

7. Satanistična tetovaža majhnega črnega črnila

Satanska tetovaža majhnega črnega črnilaKredit: Instagram

Če imate radi manjše satanske tetovaže, vam bo ta majhen, a edinstven tisk ustrezal. To je neverjetna izbira za vse, ki potrebujejo tetovažo podlakti. To je grozljiv kos, ki bo poudaril vašo umetniško plat, pa tudi vašo ljubezen do unikatnih stvaritev.

Ta tetovaža s črnim črnilom simbolizira Iluminate. Ste kdo, ki jih časti ali vsaj misli, da so kul? Kakor koli že, tudi ti si vsaj oglej to tetovažo in razmisli o njeni postavitvi na vrh telesa.

Prsni koš & Nazaj Strašni sotonski modeli tetovaž

1. Tetovaža glave satanskega ovna na prsih

Tetovaža glave satanskega ovna na prsihKredit: Instagram

Ste razpoloženi za tetovaže na želodcu? Nekateri satanistični modeli bodo videti strašnejši od drugih. Ta satanska tetovaža bo ustrezala fantom, ki imajo veliko prostega časa (pa tudi denarja), da dobijo nekaj tako svetlega, drznega in opaznega. Ta kos prsi bo trajal več sedenj, zato se pripravite, preden začnete potovanje.

Rdeča in barvita satanska tetovaža bo drugim dala vedeti, da se nikogar ne bojite. Verjetno ste že bili debeli in tanki in vas ne skrbijo nove situacije in tvegane zgodbe ali poti.

2. Satansko oblikovanje tetovaže na hrbtni strani

Satansko oblikovanje tetovaže na hrbtni straniKredit: Instagram

Ste v razpoloženju za nekaj norega in demonskega? Ta velikanska tetovaža na rami in hrbtu vam bo ustrezala, če se ne bojite bleščečih in razkošnih tetovaž. To črno črnilo bo pritegnilo pozornost vseh, ne glede na to, kam greste.

Ta demon in pekel podoben navdih so za fante, ki radi izstopajo. Ta demonska tetovaža bo pustila, da pride vaša ostra stran. Simbolizira tudi vaš nekdanji jaz, zaradi česar je še bolj primerno, če poskušate iz prejšnjih bitk priti močnejši.

3. Črno črnilo Satanska tetovaža na prsih

Satanistična tetovaža na prsih s črnim črnilomKredit: Instagram

Ta črni satanski kos na prsih je majhen in brezhiben. Ste ljubitelj občutljivih tetovaž? Včasih lahko manjši modeli veliko povedo o osebi. Ta tetovaža bo predstavljala vse vaše težave, pa tudi vaša dobra in slaba obdobja.

Majhna črna satanska tetovaža bo pokazala, da cenite zunanje dejavnike. Verjetno se lahko povežete z vsemi na globlji ravni in vaši boji se vam ne zdijo tako strašni, kot bi se morda zgodilo nekaterim drugim.

4. Stranski kos črna satanska tetovaža

Stranski kos črna satanska tetovažaKredit: Instagram

Tetovaža angelskega stranskega dela je za nekoga, ki se rad igra z različnimi teksturami in barvami. Ta satanska tetovaža je nekaj strašnega, a hkrati tako lepega. Če imate čas na pretek in ste razpoloženi za nekaj velikega in opaznega, razmislite o tem stranskem delu.

To demonsko črnilo bo drugim dalo vedeti, da lahko v življenju presežeš karkoli. To je tudi tetovaža, ki prikazuje, kako odločni ste lahko, pa tudi potrpežljivi, ko se morate boriti z notranjimi demoni (dobesedno).

5. Podrobno & Dramatična satanistična tetovaža za moške

Podrobno & amp; Dramatična satanistična tetovaža za moškeKredit: Instagram

Ste razpoloženi za tetovažo na hrbtu ali vratu? Ta Kozorogov navdihnjen dizajn z rdečimi simboli in pop barvo bo ustrezal fantom, ki znajo pretresati moško obliko. Ta je lep in drzen, kot nalašč za raziskovalce in odločne posameznike.

Ta tetovaža na vratu bo pokazala vaše strahove in pripravljenost, da jih premagate na pravi način, vendar s svojim tempom. Nihče vas ne sme hiteti, ko se morate boriti z notranjimi boji, zato naredite to vidno in lahko razumljivo, tako da si naredite to satansko tetovažo na vratu.

6. Rdeča & Barvita satanistična tetovaža

Rdeča & amp; Barvita satanistična tetovažaKredit: Instagram

Ta svetlo rdeča tetovaža na prsih je pogosta izbira za ljudi, ki imajo raje osnovne satanistične modele tetovaže. Ste nekdo, ki se rad zlije in ne izstopa? Ta slika je kot nalašč za vas, pa tudi zelo enostavna za dosego.

Lahko simbolizira vašo pot in vašo pripravljenost na spremembe v življenju. Ali se trenutno borite in želite, da drugi vedo, kako ste? Ta satanski simbol je za vas.

7. Podroben dizajn Satanic Tattoo Design Barvit tisk

Podroben zadaj Satanski dizajn tetovaže Barvit tiskKredit: Tattoodo

Ljubitelj nečesa pisanega in edinstvenega? Ste nekdo, ki rad nosi ali dobi edinstvene in strašljive tetovaže? Ta kos na rami in hrbtu bo ustrezal resničnim popolnostim, pa tudi fantom, ki imajo veliko za pokazati, in tistim moškim, ki radi telovadijo v telovadnici.

Pisane satanske tetovaže bodo povedale, da ste nekdo, ki zna obvladati stresne situacije. Več barv, boljša je zgodba, ki jo lahko poveste! Ta velikanska mojstrovina vam bo vzela 10+ ur časa. Ali ste potrpežljivi in ​​ste pripravljeni na to?

Svetle in barvite satanske tetovaže

1. Majhna & Barvita satanistična tetovaža telet

Majhen & amp; Barvita satanistična tetovaža teletKredit: Instagram

Ta tetovaža roke Satana bo ustrezala vsem! Tako fantje kot dekleta se lahko pokažejo in sprejmejo to tetovažo. Naj vsi vidijo, kako ustvarjalni in odločni ste s to barvo na podlakti.

Mali hudičev demon in ta manjša tetovaža je nekaj, česar ne bodo razumeli vsi. Lahko pa pokažete svoj značaj in svojo trapasto osebnost s sentimentalno in strašljivo tetovažo. Imel bo edinstven pomen, ki je pomemben le za vas, zato bi to želeli?

2. Satanistična tetovaža nad podlakti, ki jo navdihuje Wolf

Satanistična tetovaža nad podlakti, ki jo je navdihnil WolfKredit: Tattoodo

Ta pisani črni volk in simbol lobanje nista za vsakogar. Pravzaprav bi morda bolj ustrezalo umetniškim ljudem ali fantom, ki radi ves čas izstopajo s svojo natančno tetovažo. Če iščete nekaj, kar bi lahko povedali, pojdite s to tetovažo Satan!

Ta duo lahko simbolizira vaše nove začetke in vašo težavno preteklost, ki bi lahko vplivala na vaše splošno zdravje. Se vam je v nekaj trenutkih zdelo, da ste obtičali, ali kot da ste imeli veliko vzponov in padcev? S to barvito tetovažo pokažite svoje prave barve.

3. Tetovaža satanske nune

Tetovaža satanske nuneKredit: Tattoodo

To je še ena strašljiva in preprosta tetovaža nune, na katero se lahko odpravite. To je zabaven kos, ki bo videti čudovito čez nogo ali stegno. Ta del bo pritegnil pozornost in vam bo omogočil, da pripovedujete smešno zgodbo ljudem okoli vas.

Ta tetovaža nune izraža jezo in strah hkrati. Naj ta tetovaža pokaže vašo resnično moč in vaše prave namere. ‘Moški in ženske, ki želijo govoriti o svoji preteklosti (vendar na smešen način), bodo to uživali s to pisano satansko tetovažo.

4. Kozorogova satanska tetovaža čez stegna

Satanska tetovaža Kozorog nad stegniKredit: Instagram

Svetlo rdeč in črni Kozorog je pogosta satanska tetovaža za moške, ki imajo radi osnovne modele. To je preprosta tetovaža, pa tudi nekaj, kar lahko dobite ne glede na starost ali trenutno življenjsko pot.

Ta tetovaža s črnim črnilom bo simbolizirala vašo trmasto plat. Prav tako boste drugim dali vedeti, da ste ljubitelj temne magije, čarovnikov in satanskih ritualov, ki ste jih videli v filmih. Kozorog je najpogostejša izbira tetovaže za veliko moških, kar pomeni, da s to tetovažo ne morete zgrešiti.

5. Goreče cerkveno satansko oblikovanje tetovaže

Burning Church Satanic Tattoo DesignKredit: Tattoodo

Goreča cerkev je lahko metafora ali samo tetovaža, ki vas predstavlja in kje stojite, ko gre za religijo. Ta rdeča in dramatična oblika bo ustrezala moškim, ki želijo biti s svojo pogumno in drzno izbiro opaženi.

Goreča cerkev lahko simbolizira vas in to, da v veri niste našli odrešenja. Lahko tudi pove, da ste nekdo, ki kljub opeklinam verjame v nenehne poskuse in napake.

6. Scary Satanic Tattoo Red Design

Scary Satanic Tattoo Red DesignKredit: Instagram

Ta simbol dvojne maske je namenjen fantom, ki se včasih počutijo izgubljene ali celo dvolične. Tisk je precej pogost med vsemi, ki uživajo v satanskih ritualih in satanskih tetovažah.

Ta tetovaža na nogah in ta maska ​​bosta pokazala vaše obraze in vse, kar ste preživeli v zadnjih nekaj letih. Morda ne želite deliti svojih zgodb z drugimi okoli sebe, vendar bo ta tetovaža sama po sebi povedala več kot 1000 besed!

7. Twin Inspired Scary Satanic Tattoo Design

Strašno satanistično oblikovanje tetovaže z dvojčkomKredit: Instagram

Dvojne satanske tetovaže so lepi in precej pogosti satanski vzorci, verjemite ali ne. Tatoo, navdihnjen z dvojčki, ima lahko veliko različnih pomenov, ki se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Če imate dvojčka, je to lahko dober krik.

Dvojček lahko simbolizira vaše stiske, grobe poti, pa tudi vsa druga ugibanja, ki ste jih morda imeli. Dvojček je simbol novih izzivov in povsem nove dobe, ki je ni treba obravnavati kot slabo, strašljivo ali slabo videti tetovažo.

Črno -bele satanske ideje za tetovaže

1. Satanistična tetovaža Zla črna lobanja

Satanistična tetovaža Zla črna lobanjaKredit: Instagram

Ste ljubitelj manjših tetovaž s črnim črnilom? Ta en strašen demon je igriv in skrivnosten, zaradi česar je kot nalašč tudi za izjemne fante. Njegove prekrižane roke lahko simbolizirajo vaše navihano vedenje in zle načrte.

Ali razmišljate o velikem premiku? Ali ste na splošno skrivnostna oseba? S to tetovažo pokažite svojo osebnost.

2. Demon Inspired Black Satanic Tattoo

Demon Inspired Black Satanic TattooKredit: Instagram

Vas zanimajo satanske tetovaže, ki imajo zlobno vibracijo? Ali se ukvarjate s čarovništvom in poskusi ter edinstvenimi tetovažami? Ta strašljiva nuna je briljantna tetovaža, ki je ne bodo vedeli vsi.

Preden se odpravite na pot, si rezervirajte čudovitega tattoo umetnika. Njegovo simboliko najdemo v vaši temi, prihodnjih potezah in morebitnih padcih, ki ste jim bili priča. To je tudi satanski del za častilce in neustrašne ljudi.

3. Črno črnilo za satanske tetovaže velikih ramen

Črno črnilo za satanske tetovaže velikih ramenKredit: Instagram

Tetovaža na rami s črnimi detajli in nekaj preprostejšimi črtami je preprosta tetovaža. Ta slika je za fante, ki imajo raje natančnost in geometrijske kose pred tipičnimi satanskimi simboli.

Ta tetovaža podlakti prikazuje vaše grobe poti in različne zgodbe, ki jih niste povedali drugim. Ta tetovaža Satan je drugačna in kot nalašč za vse, ki so ljubitelji ostrejših zgodb in teksturiranih tetovaž.

4. Satanska ženska tetovaža za podlaket

Satanska ženska tetovaža za podlaketKredit: Instagram

Ženska in strašljiva hudičeva satanska tetovaža bo ustrezala moškim, ki imajo radi ženstvene in opazne tetovaže. Ta mali hudič je seksi in strašen hkrati. Za dosego te tetovaže boste potrebovali do tri ure, saj je pokrita s toliko natančnimi in edinstvenimi črtami, ki bi lahko trajale dolgo.

Simbolizira poželenje, ki ga čutite, pa tudi različne grehe na trenutke. Vendar smo vsi ljudje in vsi grešimo. Sčasoma se je treba učiti iz svojih napak. Naredite si to tetovažo le, če ste ponosni na svojo pot.

5. Edinstveno črno satansko oblikovanje tetovaže nad roko

Edinstveno črno satansko oblikovanje tetovaže nad rokoKredit: Instagram

Lahko obožujete hudiča in si ustvarite edinstveno črno -belo tetovažo. Ta je prekrita z dvema ženskima trupoma in pokazala bo vašo spoštovanje do ženskega telesa. Najbolje bo videti na vaši nogi in teletih. Pridobite to sliko, če ste na splošno drzna in glasna oseba.

Simbolizira vašo preteklost in tudi vaše potovanje. Kakšna je vaša pot in kam ste namenjeni? Črnilo, kot je ta, bo pokazalo vaše prave namere in vaš obraz naprej. Ne obremenjujte se in se ne potite, vaši najbližji boste razumeli njeno lepoto.

6. Kozorogova slika tetovaže na podlakti za moške

Capricorn Image Tattoo na podlakti za moškeKredit: Instagram

Ta črno -beli Kozorog je preprosta in majhna tetovaža, v kateri boste uživali, če ste ljubitelj minimalističnih tetovaž. S to tetovažo s črnim črnilom pokažite svojo igrivost in skrb za nekatere posebne obrede.

Simbolizira in prikazuje vašo hudičevo plat. Verjetno ste nekdo, ki nima težav izraziti sebe in pokazati svojega pravega obraza, ne glede na situacijo.

7. Podrobno & Geometrijska satanska tetovaža na podlakti

Podrobno & amp; Geometrijska satanska tetovaža na podlaktiKredit: Tattoodo

Ta geometrijski kos in ta tetovaža Kozorog sta za fante, ki radi izstopajo s svojimi moškimi in dih jemajočimi tetovažami. Hudič je lahko videti strašljivo, vendar ga lahko vedno prilagodite po svojih željah.

Ta tetovaža bo drugim povedala, da ste vedno pripravljeni na nove izzive in da vas ne moti, da se soočite z resnico. Vaše tetovaže so lahko videti dramatične in igrive hkrati, zato je to tista vibracija, za katero se boste odločili?

Katera tetovaža je tvoja najljubša?

Katera tetovaža vam je bila najljubša in je z našega seznama nujna? Ali ste dovolj pogumni, da dobite in izvlečete katerega od teh? Sporočite nam, kaj ste izbrali med temi 35 tetovažami in kakšno zgodbo nameravate povedati svojim prijateljem, potem ko ste dobili enega od teh modelov.