Oblikovanje

35+ modelov in pomenov tetovaže Blackwork

Ste že kdaj naredili črno tetovažo? Ste razmišljali, da bi ga dobili, ali to prvič slišite o tem? No, v vsakem primeru vas bomo obvestili in vas preobremenili z našimi možnostmi tetoviranja! Nadaljujte z branjem in uživajte v različnih idejah, pa tudi v postavitvah tetovaž spodaj.

Kaj je črna tetovaža?

Kaj je črna tetovažaKredit: @sansapo.e

Beseda sama lahko predlaga odgovor. Črna tetovaža je krepko delo na telesu, kjer se uporablja posebna umetnost. Edina barva in črnilo, ki se uporablja, je črna. Večinoma bodo te tetovaže oblikovale edinstven rezultat in bodo zaradi različnih oblik, velikosti in vzorcev povedale neverjetno zgodbo.

Zakaj bi se odločili za tetovaže Blackwork?

Imate radi in uživate v skrivnostnih tetovažah? Ste ljubitelj črne in preprostejše umetnosti? Blackwork je za minimaliste, ki želijo s svojo tetovažo povedati edinstveno zgodbo. Morda boste uživali, če ste:

  • Ljubitelj črne umetnosti
  • Uživate v ugankah & tetovaže, ki pripovedujejo zgodbo
  • Ne marate barve
  • Ljudje, ki imajo proračun, bodo običajno porabili veliko manj denarja za brezbarvno tetovažo

Kakšne tetovaže Blackwork so za moške?

Vsaka tetovaža vam lahko ustreza, ko gre za lepoto črnih idej. Vendar je v vašem primeru umestitev ključna. Držite se za vrat, prsni koš, roko, biceps, pa tudi tetovaže telet. V tem primeru se ne odločite za nekaj ženstvenega ali provokativnega.

Lahko si tudi ogledate: 95 odličnih idej za tetovaže za moške: Ultimativni vodnik (posodobljeno leta 2021)

Kakšne tetovaže Blackwork so za ženske?

Ženske bodo imele raje manjše & minimalistične oblike. Kaj pa ideja o metulju, kitu ali pop artu? Držite se zapestja, gležnja, rebra in stegna & ročne tetovaže. Običajno so te umestitve najboljša ideja za ženske & ko gre za črno umetnost.

7 Arm Blackwork Tattoo

1. Blackwork Tattoo Styles Dinozaver Inspired

Blackwork Tattoo Styles Dinozaver InspiredVir slike: Tattoodo

Ste bili ljubitelj zgodovine? Še bolj natančno, kaj pa dinozavri? Morda jih že zdavnaj ni več, a vseeno so do danes ena najlepših in najbolj kul možnosti tetoviranja za tiste, ki poskušajo predstaviti in spoštovati svoj obstoj.

Ta zasnova bo povedala, da ste oseba, ki uživa v divjini, dobrih zgodbah in cenite zgodovino. Če ste ljubitelj pustolovščin, lahko ta tetovaža predstavlja tudi tisti del vas.

2. Kačja tradicionalna tetovaža Blackwork

Kačja tradicionalna tetovaža BlackworkVir slike: @franktattooink

Ste zvesti in pripravljeni na predanost? Mnogi fantje in dekleta, ki so pripravljeni svoj odnos dvigniti na naslednjo raven, bodo cenili to tetovažo.

Kačji odtis skupaj s podobo vrtnice prikazuje borbe, s katerimi ste se srečali, vendar jim je uspelo priti kot močan par. Vaš odnos je zahteven, kdo pa ni?

3. Ideje za tetovaže Blackwork Animal Inspired

Blackwork Tattoo Ideas Animal InspiredVir slike: @drlntattoo

Ljubitelji živali bodo cenili to funky črno -belo tetovažo geparda. Svojo umetniško plat lahko pokažete s podobno tetovažo in z nečim edinstvenim, kot je ta simbol.

Ta tetovaža geparda ali panterja s številnimi različnimi srci bo pokazala, da ste trden posameznik, ki zna ljubiti druge, kljub svoji arogantni osebnosti in vsem pomanjkljivostim.

4. Blackwork Tattoo Style Scary Ink

Strašno črnilo Blackwork Tattoo StyleVir slike: @i_need_chemicals

Uživate v strašnih in demonskih tetovažah? Ste ljubitelj različnih tetovaž in radi izstopate, ko gre za vašo izbiro? Mnogi moški imajo raje črne umetnine, kot je ta. Če ste nekdo, ki rad išče pozornost, boste uživali v tej tetovaži.

Simbolizira vaš pravi jaz in predstavlja vaše pretekle namere ter grobo pot, ki ste jo imeli. Fantje, ki se zavedajo dejstva, da niso koti in da imajo veliko dela na sebi, bodo uživali v tem umetniškem delu.

5. Blackwork Tradicionalna tetovaža Narava navdihnjena

Blackwork Tradicionalna tetovaža Nature InspiredVir slike: Tattoodo

Nekdo, ki uživa v svojem času v naravi, in ljudje, ki so duhovni posamezniki, bodo navdušeni nad to tetovažo. To je odlična izbira za moške ali ženske, ki so si prizadevale najti mir v sebi.

Ta gorska podoba bo predstavljala vaše borbe. Če ste prišli daleč in želite to pokazati s svojo najljubšo tetovažo, dajte tej priložnosti. Idealen je za vse, ki so se v preteklosti spopadali z vprašanji identitete, a so do zdaj premagali težke ovire.

6. Ideja japonskega tetovaža Blackwork Tattoo

Ideja japonskega črnega tetovaža TigerVir slike: @centraltattoostudio

Ste ljubitelj živali? Ali imate radi živalski vrt ali morda celo safari? To je neverjetna tetovaža podlakti, ki jo boste cenili nad rokami, še posebej, če delate. To je čudovit moški dizajn, ki ga bodo cenili pravi ljubitelji natančnosti.

Simbol leva bo predstavljal vašo ognjeno in strastno osebnost. Tigri se zavzemajo za isto stvar. Torej, se počutite kot bojevnik, ki lahko premaga vse?

7. Nazorna ideja tetovaže Blackwork

Ilustrativna ideja za tetovaže BlackworkVir slike: Tattoodo

Uživate v ženstvenih in spogledljivih tetovažah? Ste ljubitelj igrivih tetovaž in občutljivih možnosti? Mnogi moški radi izstopajo s kaj takega, dekleta pa to tudi zmorejo. Kako si pogumen?

Ta tetovaža na podlakti lahko simbolizira vašo ljubezensko situacijo, pa tudi to, kako se trenutno počutite ujete. Pajkova mreža je pogosto povezana z občutkom opustitve ali občutkom ujetosti in kot da nimate nadzora. Ali je takšno stanje tudi pri vas?

Črna tetovaža 7 nog

1. Dog Blackwork Tattoo

Pasja črna tetovažaVir slike: Tattoodo

Ste ponosni lastnik psa? Ali pa nameravate kmalu dobiti psa? Kakor koli že, morda bo ta skrivnostna in črna pasja tetovaža primerna za moške ali ženske, ki poskušajo pokazati svojega kosmatega prijatelja.

S to tetovažo lahko pokažete tudi svojo osebnost. Če ste včasih zaskrbljeni in strašljivi, vendar znate taktično pristopiti k različnim situacijam, boste uživali v tej zasnovi.

2. Geometrijska tetovaža Blackwork

Geometrijska tetovaža BlackworkVir slike: Tattoodo

Imate radi mandale, tetovaže v egiptovskem slogu ali ostro in geometrijsko črnilo? Se ukvarjate z drugačnimi in starodavnimi oblikami? Ta tetovaža je za vsakogar, ki zna izstopati in sprejeti mistične in duhovne tetovaže.

Pokazali boste svojo umetniško plat, pa tudi mirno plat. Če ste nekdo, ki se ne marate prerekati, in ste vsi za ravnovesje in enakost, bo ta tetovaža to pokazala na najbolj zdrav način.

3. Žensko oblikovanje tetovaže Blackwork Tattoo

Ženska tetovaža za stegno Blackwork TattooVir slike: Tattoodo

Tetovaže na stegnih pogosto uporabljajo ženske, ki se zavedajo svoje lepote. Ali radi pokažete svoje obline? Ste nekdo, ki ceni debelino in ste ponosni na to? Pokažite to in objemite svoje ženstvene noge!

Ta umetnost in črna tetovaža predstavljata mir in enakost. Kako pogosto ste se v življenju počutili malodušne zaradi pritiska družbe? Dandanes lahko kričite in pokažete svoj seksi kup s pravo sliko.

4. Pizza Blackwork Tattoo Style

Pizza Blackwork Tattoo StyleVir slike: @artesobscurae

Je še kakšen ljubitelj pice? Si želite te okusne italijanske jedi, tetovirane po telesu? Lahko se povzpnete in se odločite za ta edinstven pristop ter nanj položite različne vrste cvetja. Funky, vendar precej umetniško.

Ta tetovaža bo simbolizirala vašo igrivo in žensko plat. Ženske, ki se poskušajo predstaviti kot seksi, a mirne osebe, bodo to dosegle s to osupljivo tetovažo.

5. Tiger Inspired Blackwork Tattoo Idea

Tiger Inspired Blackwork Tattoo IdeaVir slike: @joacogarciatattoo

Ljubitelji živali ali ljubitelji tigrov bodo navdušeni nad to umetnostjo. Pogosto so lahko tetovaže videti romantične in umetniške. Ta kos stegna je čudovit in kot nalašč za ženske, ki imajo radi svoje noge, lahko pa ustreza tudi fantom, ki delajo in so ponosni, ko gre za njihova stegna.

Tiger pomeni surovo moč in odločnost. Če ste nekdo, ki je imel veliko vzponov in padcev in vam je vse skupaj uspelo prebroditi, boste to pokazali s tem črnilom.

6. Težka tetovaža Blackwork

Težka tetovaža BlackworkVir slike: @chloedevora

Imate radi abstraktno umetnost? Veliko moških in žensk ima raje ta način tetoviranja kot druge “osnovne” vrste. Če ste nekdo, ki rad išče pozornost in se poskušate narediti vidni povsod, vedite, da to lahko storite s to tetovažo.

Ima lep pomen – pomeni čiste namere in milost. Če ste se borili s samo-identiteto, se lahko vse ustavi, ko si naredite pravo tetovažo.

7. Angel & Demon Inspired Blackwork Tattoo

Angel & amp; Demon Inspired Blackwork TattooVir slike: @leira.tattoo

Si angel ali demon? Se včasih počutite nekoliko bolj hudičevo? Če ste nekdo, ki se ne zna povezati s seboj na globlji ravni, vendar poskušate dobiti nekaj brezhibnega, je to zasnova!

Lepo in kot nalašč za ženske, ki se včasih počutijo izgubljene ali ujete. Ta tetovaža bo pokazala vašo žensko in lepo plat, pa tudi vaš zapleten um in misli.

7 Majhna tetovaža Blackwork

1. Plemenska tetovaža Blackwork

Plemenska tetovaža BlackworkVir slike: Tattoodo

Ste kdo, ki ima raje plemenske tetovaže? Ste ljubitelj manjših modelov? Ta črna umetnina je popolna izbira tetovaže za fante, ki imajo moške roke in ki radi telovadijo. S to tetovažo pokažite svojo bojevnico.

Plemenske tetovaže večinoma nosijo fantje. Ta tetovaža je precej majhna in je lahko nekaj, kar hitro in enostavno položite na telo. Poskrbite, da se boste počutili kot prava zver, preden jo na koncu dobite.

2. Košček želodca v slogu Blackwork Tattoo Style

Košček želodca v slogu Blackwork Tattoo StyleVir slike: Tattoodo

Ljubitelji psičkov tam zunaj? Ste nekdo, ki je ponosen lastnik psa? Ali radi skrbite za svojega kosmatega prijatelja? Ta majhna črna tetovaža je namenjena lastnikom hišnih ljubljenčkov in sentimentalnim znojnim srcem.

Bočne tetovaže na prsih ali trebuhu so precej boleče in neprijetne za nanašanje, zato glavo, saj ste bili opozorjeni. Ta tetovaža je za vsakogar, ki ljubi svojega dlakavega prijatelja in želi, da ostanejo z njim čim dlje.

3. Shark Small Blackwork Tattoo

Majhna črna tetovaža morskega psaVir slike: Tattoodo

Se bojite morskih psov? Ali pa se vam zdijo fascinantna bitja? Kakor koli že, morda je ta črna zasnova za moške in ženske, ki imajo skupaj s to tetovažo zabavno zgodbo.

Morski psi običajno predstavljajo vaš strah pred neznanim, pa tudi strah pred navezanostjo. Če poskušate premagati strah in si prizadevate izboljšati sebe, naj vam bo to navdih in motivacija!

4. Strašljivo & Majhna tetovaža Blackwork

Strašljivo & amp; Majhna tetovaža BlackworkVir slike: @joao.oliveirax

Se bojite Iluminatov? Ali jih občudujete? Mislite na njih kot na nekaj edinstvenega in norega? Če je tako, boste morda želeli to umetniško tetovažo. Je smešno in smešno, pa tudi idealno za vsakogar, ki ima neumno plat.

To je majhna in nora tetovaža, ki bo predstavljala vašo funky plat. Idealno za moške in ženske, pa tudi za tiste, ki znajo izboljšati situacijo in veljajo za razredne klovne v svoji skupini.

5. Podoba ptice Blackworks Tattoo

Blackworks Tattoo Bird ImageVir slike: @soy_jimboo

Ste razpoloženi za tetovažo ramen ali prsi? Ta umestitev je zelo priljubljena in pogosta med moškimi, pa tudi med fanti, ki telovadijo. Če ste ljubitelj svojih širokih ramen, boste v tej ideji uživali.

Ptičja tetovaža lahko simbolizira vašo voljo do letenja in svobodo. Včasih se počutimo zataknjene in izgubljene v svoji koži. Če poskušate odleteti in začeti novo pot, lahko s to tetovažo izrazite potrebo.

6. Medusa Inspirated Blackwork Tattoo

Medusa Inspirated Blackwork TattooVir slike: @kiwiibaum

Ste ljubitelj Giannija Versaceja? Mnogi moški in ženske radi nosijo to oblikovalsko vrhunsko blagovno znamko. Pa vam je tako všeč, da bi si jo tetovirali? Ta smešni kos morda ni za vsakogar!

Po drugi strani pa to lahko vidite in si o tem mislite kot o tetovaži Medusa. Če se vam zdi, da se ukvarjate z različnimi vrstami odgovornosti in ljudmi v svojem življenju, lahko to pokažete s to črno tetovažo. Idealno za vsakogar, ki je kompleksen ali izgubljen.

7. Podlakt Blackwork Tattoo igrivo oblikovanje

Podlakt Blackwork Tattoo igrivo oblikovanjeVir slike: Tattoodo

Ste športna oseba? Kaj pa ljubitelj živali? Najpomembneje pa je, da se radi šalite? Če vse to zveni kot vi, bi vam ta oblika morda ustrezala. Je edinstven in kot nalašč za bleščeče ljudi.

Ta majhna tetovaža bo simbolizirala vašo osebnost in njihov spopad. Če ste edinstveni in iščete nekaj prilagodljivega in popolnoma prilagojenega, poskusite!

7 Dramatična tetovaža Blackwork

1. Giant Raven Blackwork Tattoo Back Design

Giant Raven Blackwork Tattoo Back DesignVir slike: Tattoodo

Tetovaže na hrbtu običajno izgledajo najbolje, ko so dramatične, glasne, drzne in velike. Ta zadnja slika je za prave ljubitelje drame in idej, ki iščejo pozornost. Če ste nekdo, ki se ne boji igle ali postopka tetoviranja, boste uživali v nečem veličastnem in drugačnem.

Ta veliki gavran lahko simbolizira vašo osebnost in vse skrivnostne poti, po katerih ste morda šli. Če žalujete za nekom, ki je pomemben v vašem življenju, in poskušate pokazati hvaležnost, samo vedite, da lahko to storite s to zasnovo.

2. Ideje za želodec

Ideje za želodecVir slike: Tattoodo

Ali živite drzne in velike tetovaže telesa? Ste ljubitelj želodčnih tetovaž? Sama postavitev je lahko nekoliko zapletena in neprijetna, vendar je ta tetovaža za tiste, ki potrebujejo nekaj drugačnega in igrivega.

Ta črni detektiv je lahko zabavna tetovaža, ki bo predstavljala vašo skrivnostno plat. Ali nenehno iščete odgovore in se trudite, da bi spraševali vse in vse okoli sebe? Če ste ljubitelj drame, bo ta tetovaža na bočnem trebuhu videti neverjetno.

3. Versace Inspired Blackwork Tattoo

Versace Inspired Blackwork tetovažaVir slike: @gush.like.kush

To je še ena neverjetna tetovaža, ki jo navdihuje blagovna znamka Versace. Ste ljubitelj čudovitih kosov in luksuznih oblačil? S to tetovažo lahko pokažete, kako ekstravagantni ste.

Versace je blagovna znamka, ki jo ljubijo znane osebnosti. To je ena najboljših vrhunskih rešitev za vse, ki želijo biti opaženi. Ta slika bo predstavljala vašo stran boujeeja, to je zagotovo.

4. Tetovaža hobotnice Blackwork

Tetovaža hobotnice BlackworkVir slike: @yagoritos_

Imate radi strašljive tetovaže? Se bojite hobotnice? Veliko moških in žensk ne mara te živali, saj je tako grozljiva, drugačna in nenavadna. Če želite sprejeti to funky vibo, morate to tetovažo ponosno nositi.

Predstavlja vaše plasti in vaše trde & odločna volja. Če se počutite, kot da ste pokriti v različnih plasteh in radi mislite, da ste trdo in zapleteno bitje, lahko vse to pokažete s tetovažo hobotnice.

5. Čudovita tetovaža Lady Blackwork

Čudovita tetovaža Lady BlackworkVir slike: @tattoosnob

Ste ženska ženska ali imate radi tetovaže ženskih žensk? Ta ima tisto čudovito retro vižo, v kateri boste uživali, če ste tudi sami stara duša. Idealen je za ženske in feministke!

Ta ženski odtis bo pokazal, da nekoga ceniš in ljubiš. Če ste družinska oseba, lahko to pokažete s to tetovažo. Pozor, saj boste morda potrebovali nekaj poskusov, da to popravite in pravilno namestite na telo.

6. Črnilo za rokave za tetovažo Blackwork

Črno črnilo za tetovaže BlackworkVir slike: Tattoodo

Imate radi in si želite dramatičnih tetovaž na podlakti in rokavih? Ste ljubitelj velikih črnil in kosov, ki iščejo pozornost? Do tega boste vzeli 4-6 ur. To je nujno za ljubitelje ostrih in različnih tetovaž.

Vsak nov simbol lahko predstavlja vaše različne in nove strani ter plasti. Sčasoma si privoščite vedno več novih tetovaž in zaokrožite zgodbo!

7. Blackworks Tattoo Lion Mosaic Idea

Blackworks Tattoo Lion Mosaic IdeaVir slike: Instagram

Imate radi mozaične tetovaže? Ste tudi vi ljubitelj živali? Ljudje, ki imajo radi zodiak in poskušajo pokazati svojo umetniško plat, lahko to storijo s to tetovažo. Preden se tega zavežete, se prepričajte, da se dobro zavedate njegove moči ali lepote.

Lev simbolizira moč in vodstvo. Se vam zdi, da lahko sami vladate svetu? S to črno tetovažo pokažite svojo dominantno plat in svojo moč.

7 Edinstvena tetovaža Blackwork

1. Alien Inspired Blackwork Tattoo

Alien Inspired Blackwork TattooVir slike: @marial.tattoo

Ali so tujci zunaj? Se jih bojite ali se vam zdijo fascinantni? Kakorkoli že, morda so zanimiva tema, o kateri boste veseli razprave z drugimi okoli vas.

To je umetniška tetovaža, ki lahko predstavlja vaše popotovanje skupaj z vašo smešno ali skeptično platjo. Naj vsi vidijo, kako vidite svet, in z eno tetovažo delite svoja osebna prepričanja!

Preberite več: 70+ najboljših idej za tetovaže tujcev: modeli mističnih črnil za leto 2021

2. Dramatičen portret tetovaže Blackwork Tattoo Inspired

Dramatičen portret tetovaže Blackwork Tattoo InspiredVir slike: Tattoodo

Ste umetniška duša? Kaj pa nekdo, ki uživa v dramatičnih in nenavadnih oblikah? Ta lahko predstavlja in pokaže vašo štrebersko in nergavo plat, idealna za fante in dekleta, ki obožujejo znanstveno fantastiko!

Lahko se odločite za postavitev svojega najljubšega junaka. Če ste igralec ali ljubitelji risank/animejev, boste potrebovali to idejo za črno tetovažo!

3. Ideja za tetoviranje psa Blackwork

Ideja za tetovažo psa BlackworkVir slike: Tattoodo

Če imate na voljo 4-5 ur časa, se lahko lotite te tetovaže. Ljubitelji živali ali psov bodo cenili igrive in živahne ideje, kot je ta. Všeč vam bo njegov senčen dizajn in črna barva & bela kombinacija tetovaže.

Ta tetovaža predstavlja vašo dramatično in ognjeno plat. Prav tako kaže, da ste pripravljeni napasti in se odločiti, ko to potrebujete. Ste pogumna duša in zmagovalec, kajne?

4. Scary Horror Movie Inspired Blackwork Tattoo

Scary Horror Movie Inspired Blackwork TattooVir slike: Tattoodo

Ste kdo, ki rad gleda grozljivke? Ste ljubitelj strašljivih tetovaž, ki predstavljajo tudi vašega najljubšega lika? Ta črna oblika vuduja bo najbolje izgledala pri moških, ki znajo pretresati strašljive in umetniške stvari.

S to tetovažo strašila pokažite svojo ljubezen do resničnih grozljivk. Simbolizira vašo strast in ljubezen do edinstvenih oddaj, ki so vam znane.

5. Ideja za tetovaže Ghost Blackwork

Ideja za tetovaže Ghost BlackworkVir slike: @paulo.matsu

Pol dekle in pol duh črnila je edinstveno in kot nalašč za tiste, ki uživajo v različnih in prilagojenih tetovažah. Če ste ljubitelj grozljivk in strašljivega črnila, vedite, da ima ta slika vse potrebne odgovore!

Ta igriva tetovaža kaže, da ima vsaka zgodba dve plati. S tem čudovitim črnilom, ki ga navdihuje duh, lahko pripovedujete svoje lepe in strašljive trenutke, naj govori sam zase!

6. Puzzle Anime Inspired Blackwork Tattoo

Puzzle Anime Inspired Blackwork TattooVir slike: @kodiellistattoos

Ali potrebujete odgovore na svoja vprašanja? Kaj pa manjkajoča uganka, ki zahteva namen? Ta tetovaža je namenjena moškim in ženskam, ki radi izgledajo skrivnostno in prihajajo v različne vsakdanje situacije z različnimi zgodbami, a imajo odgovore na najbolj zapletena vprašanja!

Idealno za mislece in genialne moške ali ženske, ki morajo ves čas izstopati in izgledati skrivnostno in pametno. Pokažite svojo igrivo in anime vibo s to črno tetovažo.

7. Portret ženske Blackwork tetovaže

Portrait of a Woman Blackwork TattooVir slike: Tattoodo

Kaj pa golota? To je drugačno črnilo za tetovaže, ki ga boste oboževali, če ste ljubitelj preprostih tetovaž. Idealno za dekleta in fante, ki cenijo in uživajo v lepoti ženskega telesa.

Ta tetovaža pomeni lepoto in ženskost. Če ste nekdo, ki rad pokaže svoje obline in svoj seksi kup, boste potrebovali ta dizajn po telesu.

Pripravljen za vašo Blackwork tetovažo?

Ne pozabite nam sporočiti, katera tetovaža je na vašem must-have seznamu! Teh 35 modelov je prilagojenih vsem in bodo ustrezali moškim in ženskam, ki imajo radi črne tetovaže!