Oblikovanje

30+ tetovaž, ki simbolizirajo mir (posodobljeno leta 2021)

Ste nekdo, ki rad pokaže svojo mirno plat? Se vam zdi, da se v zadnjem času borite, da bi se pomirili sami s sabo? Mnogi ljudje radi pokažejo svojo sentimentalno plat skozi različne stvari & edinstvene ideje za tetoviranje. Če se zavzemate za mir & edinstvenost, pa tudi globoko blaženost in čista sreča, nadaljujte z branjem! Tukaj bomo govorili o različnih tetovažah, ki simbolizirajo mir.

Kaj so tetovaže, ki simbolizirajo mir?

Kaj so tetovaže, ki simbolizirajo mirShranjena tetovaža

Obstaja veliko različnih tetovaž, ki lahko simbolizirajo mir & vaš notranji zen-način. Najpogostejše ideje so:

 • Simbol miru
 • Mirno & smiseln citat
 • Simbol goloba

Vendar je izbira v celoti vaša! Nekaterim se lahko zdijo lastni portreti ali podobe njihovih družin pomirjujoči & miren. Drugi uživajo v sliki svojega psa. Odločite se tako, kot vam ustreza in vašim željam!

Kakšne tetovaže simbolizirajo mir za moške?

Moški se običajno odločijo za nekaj preprostega & praktične ideje o tetovažah, ki govorijo same zase in so očitne in lahko razumljive. To so lahko:

 • Simbol miru
 • Buda
 • Njihov najljubši citat
 • Zen simbol
 • Kitajske besede ali simboli

Kakšne tetovaže simbolizirajo mir za ženske?

Ženske vedno želijo ostati skrivnostne in izraziti svojo globljo plat & edinstvena čustva. Mir jim lahko pomeni veliko različnih stvari. Vendar pa & v večini primerov predstavljajo to stanje z:

 • Tatoo golobčka
 • Njihova najljubša pesem
 • Prijateljski ali družinski portret
 • Tudi tetovaže Bude
 • Cvetlične ideje

Katero tetovažo je potrebno imeti?

Torej, katera tetovaža je po vašem mnenju nujna s seznama? Ste nekdo, ki potrebuje svetlobo & glasne ali majhne in minimalistične ideje za tetoviranje? Naj vsi vedo, kje ste, ko gre za vaša notranja prepričanja, ugotovitve in splošni mir.

10 barvitih tetovaž simbola miru

1. Svetlo modra & Ideja tetovaže barvitih simbolov miru

Svetlo modra & amp; Ideja tetovaže barvitih simbolov miruVir slike: Tattoodo

Pri ustvarjanju nove tetovaže uporabite edinstveno barvno kombinacijo in natisnite. Ta ideja je drugačna in igriva, idealna za dekleta, ki imajo radi pastelne barve.

Ta znak miru pomeni vaš notranji mir in ljubezen do morja. Če ste avanturist, boste uživali v tej tetovaži.

2. Modra & Rumena tetovaža za mir

Modra & amp; Rumena tetovaža za mirVir slike: Instagram

Ali sta modra in rumena vaša najljubša barva? Ste kdo, ki uživa v tej kombinaciji? Če je tako, bo ta simbol miru videti neverjetno, ko ga postavite na kožo.

Modra je barva moči in zvestobe, rumena pa pomeni bogastvo in bogastvo. Če to ustreza vašemu karakterju, sprejmite ta duo.

3. Velika tetovaža stegen za mir

Velika stegenska tetovaža za mirVir slike: Instagram

Večje tetovaže na nogah ali stegnih so lepe. Imate na koži že tetovirano? Ste ljubitelj nečesa novega & prevladujoč? Ta tisk je za vas!

Če ste ljubitelj narave, jo lahko pokažete s svojo tetovažo. Tetovirajte gore in rože v svoj znak miru in pokažite drzno barvno kombinacijo!

Ali ste vedeli: Islandija je od leta 2008 najbolj mirna država na svetu.

4. Modri ​​simbol miru podlakti

Modri ​​simbol miru podlaktiVir slike: @gokceozaslan

Črno -modra je čudovita barvna kombinacija in ta vzorec vam bo ustrezal, če ste ljubitelj mističnih barv. Je tudi elegantna izbira, ki se pojavi!

Ta namestitev podlakti je lepa in uživali boste, če ste na vidnih mestih. Ste nekdo, ki išče tišino in mir na tem svetu? Če je tako, lahko to rečete s svojo tetovažo.

5. Tetovaža simbol ramenskega cvetličnega miru

Ramenski cvetlični simbol miru tetovažaVir slike: @rickysdentattoo

Ste ljubitelj rož ali idej za cvetlične tetovaže? Če ste ženska dama, ki ljubi sentimentalne ideje in damsko cvetje, razmislite o tem tisku.

Ta simbol miru v kombinaciji z različnimi cvetovi bo predstavljal vašo optimistično in pozitivno plat. Prav tako pravi, da ste občutljiva roža, ki se poskuša pomiriti z drugimi. Ali je temu tako?

6. Svetlo rdeča & Oranžna tetovaža za mir

Svetlo rdeča & amp; Oranžna tetovaža za mirVir slike: @riccardodalportotattoo

Kombinacije temno rdeče, oranžne in črne barve običajno najbolje izgledajo pri odločnih fantih in prevladujočih posameznikih. Ta kos roke ali podlakti traja 3-4 ure, da ga položite na kožo, zato se dvignite, preden rezervirate termin.

V vseh nas je ogenj, kaj pa vi? Svojo arogantno, živahno in izjemno osebnost ter ljubezen do miru in notranje umirjenosti lahko pokažete s tem.

Zabavno dejstvo: Sirija je bila v zadnjih petih letih najmanj mirna.

7. Stegno Barvit simbol miru Črnilo

Stegno barvit simbol miru črniloVir slike: @mrberusadankatattoo

Kaj pa te ujemajoče se in čudovite tetovaže na nogah/stegnih? Ne morejo vsi zaljubiti česa takega. Imate raje večje in lahko opazne tetovaže? Ta barvni vzorec bo videti dramatičen in ženstven, zakaj ga torej ne bi pretresli?

Mint zelena simbolizira svobodo in pustolovščino. S simbolom tetovaže miru pokažite, da ste za dober čas in svobodo.

8. Svetla tetovaža podlakti Mir navdih

Svetla tetovaža podlakti Mir navdihVir slike: @satyrcillo

Uživate v simbolih barve Rasta in v tem gibanju? Če ste nekdo, ki se navdušuje nad glasnimi idejami in igrivimi simboli, boste potrebovali ta mir za mir! Poiščite tetovatorja, ki zna narediti geometrijske ideje.

Odšli boste kot glasna in igriva oseba, ki vodi mir. Nikoli vam ne bo zmanjkalo moči ali ambicij, ali vas to opisuje?!

9. Smešno & Živahen simbol tujega miru

Smešno & amp; Živahen simbol tujega miruVir slike: @gidubtattoo

Kaj pa kul in ljubka tetovaža hipija? Tega močnega in svetlega tiska ne morejo izvleči vsi. Če je vaša duša napolnjena z različnimi čustvi, citati, podobami in liki – pojdite z njo in sprejmite svojo funky osebnost!

S to tetovažo lahko postanete domiselni posameznik. Dajte drugim vedeti, da imate svoje igrive trenutke in pokažite, kako pogumni, izvirni, mirni, a hkrati zabavni ste!

Ali ste vedeli: edini film z naslovom Mir v naslovu, ki je dobil oskarja, je bil ruski film Vojna in mir.

10. Žensko & Cvetlična tetovaža, ki simbolizira mir

Ženski & amp; Cvetlična tetovaža, ki simbolizira mirVir slike: @mantaraetattoo

Iščete tetovažo na roki? Ali ga želite postaviti na vidno mesto in vsem povedati, da vas ne moti nekaj pozornosti? Ta tisk je kot nalašč za ženske!

Rože lahko predstavljajo vašo spogledljivo osebnost, simbol miru pa pomeni notranjo mirnost in meditacijo. Vsi vas bodo imeli za dobro oblečeno dekle.

10 Buddha Inspired Peace Tattoo

1. Mirovna ideja Črnega Bude z velikimi rameni

Ideja za mir črnega Bude z velikimi rameniVir slike: @1mmdeeptattoo

Tetovaže Bude so zelo priljubljene po vsem svetu. Če ste ljubitelj velike umetnosti in dramatičnih tetovaž, samo vedite, da je ta ideja o rami dobra izbira.

Buda stoji za vaš čisti mir in povezavo s svetom. Če ste včasih izgubljeni, vendar znate premagati težave, naj bo on vaš duhovni vodnik.

2. Simetrična tetovaža miru Bude

Simetrična tetovaža miru BudeVir slike: @moses_valerius

To je fenomenalna in velika ideja o tetoviranju, v kateri boste uživali le, če se ne bojite igle ali postopka tetoviranja. Ko dobite to sliko, imejte na voljo še 6-8 ur.

Se lahko z lahkoto povežete z drugimi? Ste zvesti in strastni? Če najdete mir v sebi in svojem podjetju, lahko to pokažete s to idejo.

3. Buda mir podlakti navdihnjen

Buda mir podlakti navdihnjenVir slike: @seckinktattoo

Ta ideja tetovaže podlakti je odlična za fante in dekleta. Če ste nekdo, ki se zlahka odpre in imate to mirno plat zase, razmislite o tej tetovaži.

Z lahkoto se zlije z ostalimi vašimi tetovažami. Svojo močno in mirno plat lahko pokažete s podobnimi simboli Bude. Ko bo podoba okrašena s cvetjem, bo drugim dala vedeti, da ste občutljivi kot cvet in da nimate težav pri odpiranju drugim.

Zabavno dejstvo: Grška boginja miru je bila Eirene.

4. Velikanska tetovaža Bude na ramenih

Velikanska tetovaža Bude na ramenihVir slike: @blackpearl_tattoo_kasaragod

Ali želite narediti večjo tetovažo ramen? Če ste nekdo, ki redno obiskuje telovadnico, boste uživali v tem kosu. Idealno za vsakogar, ki se ukvarja z umetniškimi tetovažami, ki imajo lahko globlji pomen.

Ta Buda predstavlja mir in vašo romantično plat zaradi vseh cvetličnih vzorcev in odtisov. Če radi pokažete svoj duh in svoja globoka čustva ter povezave, vedite, da to lahko storite tako.

5. Črno črnilo Bude nad podlakti

Črno črnilo Bude nad podlaktiVir slike: @sureshmachutattoos

Če se bojite igle in poskušate izraziti svojo mirno plat, lahko to storite s to tetovažo. Ta mali Buda je minimalističen in ni zamuden tisk. Objemite ga, saj vam za to ne bo vzelo več kot dve uri.

Pokažite drugim, da lahko postanete eno z naravo in da je vaša osebnost blaga in nežna. To je popoln umetniški način, da izrazite svoj mir in nežen značaj.

6. Edinstvena tetovaža črnila Buddha Peace Ink

Edinstvena tetovaža črnila Buddha Peace InkVir slike: @blackpearl_tattoo_kasaragod

Kaj pa, če pokažete svojega Budo v tem umetniškem in cvetličnem tisku? Okrašena je tudi z nekaj vzorci mandale, ki lahko sprejmejo vašo umetniško in minimalistično plat.

Drugi vas bodo imeli za osebo, ki je sposobna najti in videti najboljše v drugih. Če ste optimist in miren fant ali dekle, boste uživali v tej tetovaži.

Ali ste vedeli: za vojno porabimo veliko več kot za mir.

7. Mali mir, ki prikazuje Tattoo Budo

Mali mir, ki prikazuje tetovažo BudeVir slike: @bharathtattooist

Si želite debele in neumne tetovaže Bude? Ni nujno, da je vse strogo, tako resno ali formalno. Lahko se odločite za neumno tetovažo, ki predstavlja vašo osebnost in vaš notranji mir.

Ta Buda je za tiste, ki imajo radi svoj videz in so ponosni na svojo notranjo in zunanjo lepoto. Ali ste eden od teh ljudi?

8. Barvita noga & Tetovaža stegenskega Bude za mir

Barvita noga & amp; Tetovaža stegenskega Bude za mirVir slike: @danicunhatattoo

Ženske, ki delajo, ali tiste, ki imajo ženske obline, bodo cenile to tetovažo. Je ekstravaganten in izjemen, pa tudi krasen in dramatičen kos. Okrašena je z mandalami in rdečo & kombinacija modre barve, kot nalašč za duhovnike.

Ta tetovaža predstavlja vaše različne osebnosti in vaše plasti. Mnogi se borimo, da bi postali neodvisni in srečni posamezniki, vendar se samo spomnite, da je v vseh nas notranji mir in ravnovesje.

9. Okrogla & Simetrična tetovaža miru Bude

Okrogla & amp; Simetrična tetovaža miru BudeVir slike: @tijanatattoo7

Geometrijski simboli in odtisi so lahko videti pravilni in drugačni. Ta tetovaža, ki jo zbuja Buddha, z veliko različnih oblik, je edinstvena geometrijska tetovaža, ki prikazuje vašo ambiciozno plat.

Se lahko povežete z naravo in okolico? Ste nekdo, ki je vedno osredotočen na svoj um in svoje prihodnje cilje? Ta miroljuben in močan Buda je za vašo vedno spreminjajočo se osebnost, zato ga lahko vsak zaniba!

Ali ste vedeli: 21. september je mednarodni dan miru.

10. Velikanski mir Bude na hrbtu

Velikanski mir Bude za hrbtomVir slike: Tattoodo

Večje tetovaže na hrbtu so pogoste med fanti. Imate široka ramena in ste ponosni tudi na svojo postavo? Če ste nekdo, ki je sposoben zibati izjemne in velikanske tetovaže, zakaj si pri tem tisku ne pokrijete hrbta?

Ste mirni, hladni in zbrani. Verjetno ste tudi nekdo, ki poskuša najti mir in svoj notranji klic. Ostanite odločni in verjemite procesu!

10 Črna & Bele tetovaže, ki simbolizirajo mir

1. Ideja okostja črnega simbola miru

Ideja okostja črnega simbola miruVir slike: @chac.chan

Ta ideja tetovaže skeletne roke je kul in razkošen tisk. Je smešen in edinstven, kot nalašč za vsakogar, ki si želi srhljivega in smešnega oblikovanja.

S to tetovažo lahko veliko poveš o sebi. Ste smešni in mirni? Naj vsi vidijo vaše prave barve z nečim tako kul!

2. Ideja za prikaz tetovaže prstov v miru

Ideja za prikaz tatoo prstov v miruVir slike: @kaylalowmanart

Ženske, ki želijo črno -belo idejo tetovaže, lahko to poskusijo. Če ste nekdo, ki zna izraziti svojo ljubezen v različnih situacijah in jo želite na svoj način predstaviti svetu, lahko to storite tako!

Ta tetovaža s prsti miru s cvetjem predstavlja rast in notranje občutke ter vašo žensko plat. Če se poskušate predstaviti kot ljubica, ki je mirna in zbrana, je to vaša popolna pot!

Preberite tudi: Ali so tetovaže s prsti slaba ideja?

3. Alien Tattoo, ki stoji za mir

Alien Tattoo, ki stoji za mirVir slike: @tattoo_me_ngli

Ali verjamete v vesoljce? Kaj pa v eteričnem miru? Fantje in dekleta, ki so neodločna pri svoji izbiri in ki potrebujejo nekaj zabavnega in drugačnega, bodo radi ubili ta tisk!

Mali tujec lahko drugim pokaže, da ste zabavni in enostavni, pa tudi mirni. Če ste nekdo, ki se vedno smeji in v drugih najde dobro, zakaj tega ne bi oddali svetu s tem črnilom?

Ali ste vedeli: po topli kopeli se boste počutili veliko bolj mirno?

4. Feminine Peace Floral Tattoo

Ženski mir cvetlična tetovažaVir slike: @mariacapsuna

Tetovaže na rokah so zelo priljubljene. Ali želite, da vam ustreza? To umetniško delo je univerzalna in čudovita ideja za tetoviranje, ki je kot nalašč za močne ženske.

Rože simbolizirajo vaš seksi vidik, pa tudi vašo romantično plat. Če želite postati duhovna oseba, poskusite rezervirati tattoo umetnika in zaprosite za to obliko.

5. Ideje o pisavah za vratolomne tetovaže za mir

Ideje za pisave za tetovažo vratuVir slike: @rafa96_tattoos

Kaj pa prava tetovaža besede “mir”? Ta majhen inspo lahko izgleda čudovito za vašim ušesom. Poiščite čudovito pisavo, ki ustreza vaši osebnosti, in sporočite drugim, kako radi vas vidijo.

Mir je nekaj, kar lahko vsak posameznik čuti in opiše, kako želi. Ste ljubitelj izražanja čustev z nekaj besedami in naravnost pisavami?

Preberite tudi: 

 • 70+ najbolj kul tetovaž na vratu za ženske leta 2021
 • 70+ najbolj kul moških tetovaž na vratu

6. Stranski želodec simbol miru simbol

Stranski želodec simbol miru tetovažaVir slike: Tattoodo

Ta tetovaža na želodcu je lahko boleča in neprijetna. Če ste ljubitelj občutljivih umestitev in ste nekdo, ki lahko rokira stranske tetovaže, poskusite s to.

Prstni odtis ali roka sama po sebi lahko odlepijo kot pomirjujoči in mirni elementi. Prav tako so redki in niso tako pogosti kot vaša izbira tetovaže.

Zabavno dejstvo: popili boste skodelico čaja in prižgali svečo!

7. Buddha Black & Lotus Peace Tattoo Inspo

Buddha Black & amp; Lotus Peace Tattoo InspoVir slike: @yash_yashas

Združite ta dva elementa in z njim pokažite svojo mirno plat. Buda & lotosovi cvetovi običajno gredo z roko v roki. Če ste pošten posameznik, ki išče notranji mir, boste raje izbrali to simbolično črnilo.

To pomeni vašo srečno in odločno stran. Cvetje predstavlja elegantno & mehke trenutke, medtem ko Buda predstavlja vaše notranje ravnovesje in mir.

8. Simbol črne tetovaže miru

Simbol črne tetovaže miruVir slike: @mbtattoo_arts

Držim pesti in upajmo le na najboljše, kajne? Če to velja za vas in ste nekdo, ki ima raje črne črte in mirne slike, preizkusite to idejo!

Mir in mirnost sta tisto, kar lahko vidite in izrazite s to idejo. Za dosego te tetovaže boste potrebovali 3-4 ure. Idealen za moške, ki imajo resnično vibracijo in realističen pristop k življenju.

9. Simbol miru majhnega srca nad gležnjem

Simbol miru majhnega srca nad gležnjemVir slike: @howdy_tattoo

Tetovaže na gležnju so običajno priljubljene pri ženskah in tistih, ki radi izgledajo elegantno. Ali potrebujete žensko idejo za tetoviranje? To je popoln majhen simbol miru v obliki srca in navdiha, ki ga boste z lahkoto zibali!

Predstavljal bo vašo ljubezen do minimalizma in elegantnih simbolov ter sam znak miru. Idealno za tiste, ki se bojijo igle.

Ali ste vedeli: Človekove pravice so standardi, ki vsem omogočajo dostojno življenje, svobodo, enakost, pravičnost in mir.

10. Velikanski črni simbol Bude natisni

Velikanski simbol črnega Bude Natisni nazajVir slike: Tattoodo

Nazadnje, kaj pa ta čudovita, velika in izjemna tetovaža na hrbtu? Na svoj način je popoln in veličasten, lep in igriv za ženske, ki znajo zibati očarljive tetovaže.

Ta je močan & žensko črnilo, podobno ženski. Pokazuje vašo resnično moč, drzne namene in tudi mir, ki je v vseh nas.