Oblikovanje

30+ neverjetnih tetovaž škorpijonov s pomenom

Ste ljubitelj škorpijonov? Se vam zdijo dih jemajoče in hkrati strašljive? Veliko žensk zelo rad rosi tetovažo, zgledujočo se po zodiaku, saj prikazuje svojo seksi in močno plat. Ste tudi vi ena izmed teh žensk? Če je tako, boste spodaj našli veliko različnih odtisov tetovaž! Po drugi strani pa bomo delili tudi nekaj tetovaž škorpijona za fante in dekleta, ki bi raje pretresla nekaj, kar ni navdihnjeno z zodiakom, a vendar kaže lepoto pravega škorpijona. Spodaj poiščite svojo popolno ujemanje!

Kaj simbolizira Škorpijon?

Ta znak in ta simbolika bosta predstavljala vašo dušo. Škorpijoni so običajno strastni, prevladujoči in tudi obrambni. Vaša tetovaža lahko simbolizira tudi ponovno rojstvo in gorečnost.

Kaj simbolizira ŠkorpijonShranjena tetovaža

Kdo bi si moral tetovirati škorpijona?

Ljudje, ki so ostri, ognjeni in spolni, bodo uživali v tetovaži škorpijona ali škorpijona. Če ste ljubitelj živali, vam bo ta tetovaža všeč. Poskrbite, da ste drzna in glasna oseba ter da želite, da drugi spoznajo vašo osebnost s čudovitim dizajnom tetovaže.

Barvite tetovaže škorpijona

1. Barvit tisk Scorpio Tattoo On Hand

Barvit tisk Scorpio Tattoo na rokiVir slike: Instagram

Ste dinamičen posameznik? So vam všeč svetle in opazne tetovaže? To dramatično črnilo vam bo najbolj ustrezalo.

Simbolizira moč in prevlado. Uživali boste v tem, da pokažete njegove dinamične in vaše številne, a hkrati pisane osebnosti, ki jih imamo vsi in jih radi pokažemo!

2. Cool Scorpio Tattoos Barvito oblikovanje

Barvno oblikovanje kul Scorpio TattoosVir slike: Instagram

Ste v razpoloženju za nekaj barvitih in risanih tetovaž? To je srčkan, a otročji dizajn, ki bo ustrezal mlajšim moškim ali ženskam ali vsem, ki imajo raje svetle in podrobne škorpijone.

Ta bo simboliziral otroka v vas. Prikazal bo vašo določeno stran, hkrati pa prikazal tudi vaše plasti.

Zabavno dejstvo: Ste vedeli, da škorpijoni rodijo žive mlade? To so večja od običajno odloženih jajčec, ki jih proizvajajo druge vrste.

3. Slike tetovaže škorpijona nad roko

Slike tetovaže škorpijona nad rokoVir slike: Instagram

To je popolna moška tetovaža škorpijona. Čudovito izgleda na podlakti in je odlična izbira, saj ima pomirjujočo, a edinstveno barvno kombinacijo.

Ta Škorpijon bo pokazal vašo obrambo. Ste tudi lepa duša, ki zna raziskovati in se prepuščati na različnih straneh in skozi vsakodnevne situacije.

4. Strašne in dramatične kul tetovaže škorpijona

Strašne in dramatične kul tetovaže škorpijonaVir slike: Tattoodo

Ste ljubitelj strašljivo videti tetovaže? So vam grozljivke najljubši žanr za gledanje? Če je tako, boste uživali v tem temni in mistični tetovaži Škorpijona.

Ta tetovaža Škorpijona pomeni globoko in strašljivo zgodovino. S tem črnilom boste uživali v tem, da pokažete svojo čustveno plat in vse svoje pretekle dogodke.

5. Scorpion Tattoo Mortal Kombat

Scorpion Tattoo Mortal KombatVir slike: Tattoodo

Tetovaže na ramenih so neverjetne in jih morate imeti, če delate. Uživali jih boste, če imate široka ramena. To svetlo modro črnilo bo simboliziralo moč in vašo zvesto stran.

Ta Škorpijon je za močne fante in moške, ki raje pokažejo svojo moško plat. To črnilo govori različne zgodbe in s tem tiskom boste z veseljem pripovedovali svojo zgodbo drugim okoli sebe.

Ali ste vedeli, da je Škorpijon zodiakalno znamenje? V to kategorijo spadajo ljudje, rojeni med 23. oktobrom in 21. novembrom.

6. Barvno črnilo za podlaket Scorpion Tattoo

Barvito črnilo za podlaket Scorpion TattooVir slike: Instagram

Ste navdušeni nad barvami? Morda vam bo ustrezala ta rdeče -modra tetovaža Škorpijona. Lahko ga položite na koleno ali podlaket. Je podroben in kakovosten.

Ta barvna kombinacija simbolizira moč in vašo poštenost. Ste zvest, a strasten ljubimec? S to kombinacijo barv pokažite svojo pravo stran in pustite, da se vaša odločna stran pokaže!

Majhne tetovaže škorpijona

1. Rdeče črnilo za majhno tetovažo škorpijona

Rdeče črnilo za majhne tetovaže škorpijonaVir slike: Tattoodo

Kaj pa majhna in občutljiva tetovaža Škorpijona? Ta kos je kot nalašč za ženske, ki se bojijo igle in ne želijo čutiti veliko bolečine med postopkom tetoviranja.

Rdeča simbolizira moč, ljubezen in strast. Ta Škorpijon bo videti super na vaši podlakti in uživali boste, če želite nekaj, kar traja manj kot dve uri za tetoviranje.

2. Črna majhna tetovaža škorpijona

Črna majhna tetovaža škorpijonaVir slike: Instagram

Ta črna tetovaža Škorpijona je čudovit dizajn. Okrašena je z zvezdnimi simboli in vam bo najbolj ustrezala, če ste ljubitelj zodiaka ali pa uživate v galaksiji in astrologiji.

Ta tetovaža pomeni resnična čustva, globoke namene in skrajno ljubezen. Če je vaše srce čisto in ste tudi minimalistična oseba, vam bo to črnilo všeč.

Zabavno dejstvo: Škorpijoni lahko živijo do 25 let!

3. Škorpijonov tetovaže zodiaka čez zapestje

Tetovaže zodiaka Škorpijon na zapestjuVir slike: Instagram

Ta tetovaža, ki jo navdihuje Škorpijon, je odlična izbira za moške ali ženske, ki verjamejo v astrologijo in zodiak. To je majhen kos, za katerega boste potrebovali manj kot eno uro!

Se bojite igle? Ta tetovaža vam bo ustrezala! Pove, da ste fanatik horoskopa in nekdo, ki verjame v moč zvezd.

5. Podrobna tetovaža podlakti škorpijon tradicionalna

Podrobna tetovaža podlakti škorpijon tradicionalnaVir slike: Tattoodo

Ali ste ljubitelj črnih tetovaž in realističnega črnila? Ta Škorpijon je edinstven in na podlahti bo videti najbolje.

Pokažite svojo lepoto in pustite, da ta tetovaža ves čas izstopa. To je odlična izbira za vse, ki ljubijo natančnost. Ste perfekcionist? Ali radi prevladujete? Če je tako, boste uživali v tem močnem dizajnu!

Ali ste vedeli, da obstajajo že 300 milijonov let?

6. Ženske tetovaže škorpijona z potiskom vrtnice

Ženske tetovaže škorpijona z potiskom vrtniceVir slike: Instagram

Tetovaža Škorpijona s simbolom vrtnice je dramatična in na svoj način tudi lepa. Na ženskah bo videti bolje, saj je sentimentalen in ženstven.

Odločite se, če ste ljubitelj oblikovanja, ki ogreje srce. Simbolizira moč, lepoto, ljubezen in pristno povezavo. Uživali boste, če ste strastna oseba. To tetovažo lahko posvetite tudi nekomu, ki ga imate radi, in osebi, s katero imate resnično globoko povezavo.

Arm Scorpio tetovaže

1. Tetovaža črnega škorpijona na podlakti

Črna škorpijonska tetovaža na podlaktiVir slike: Tattoodo

Kaj pa dramatična, velika in moška tetovaža? To je krasen in dramatičen komad, v katerem boste uživali, če ste nekdo, ki se rad izstopa ves čas.

Ta tetovaža simbolizira preobrazbo in osebno rast. Če so vaši standardi visoki in ste oseba, ki uživa vso pozornost, uporabite to črno -rdečo barvno kombinacijo!

2. Preprost kos Scorpion Tattoo čez podlaket

Scorpion Tattoo Simple Piece čez podlaketVir slike: Instagram

Majhne tetovaže na podlakti ali roki so za ljudi, ki se bojijo igle. To natančno črno črnilo je dobro narejena tetovaža, ki jo boste v manj kot treh urah postavili na telo.

Ta črni Škorpijon simbolizira rast, vašo mistično plat in preobrazbo. Uživajte v tem črnilu, če ste močan in odločen posameznik.

Zabavno dejstvo: Preživijo lahko karkoli! Lahko prenesejo slabo, nizko in visoko vročino.

3. Dramatično & Podrobna tetovaža škorpijona

Dramatično & amp; Podrobna tetovaža škorpijonaVir slike: Instagram

Ta podrobna in drzna tetovaža je namenjena fantom, ki imajo strašno in mistično plat. Za pridobitev tega črnega črnila boste potrebovali manj kot štiri ure, kot nalašč za moške, ki telovadijo in imajo strastno plat.

Predstavljajte svojo ekstravagantno plat in svojo notranjo prevlado. Naj vsi vidijo vašo resnično stran in kaj v resnici ste s to črno tetovažo.

4. Črno črnilo za rame Scorpio Tattoo

Črno črnilo za rame Scorpio TattooVir slike: Instagram

Kaj pa tetovaža na rami? To je krasen in velikanski dizajn, ki bo najbolj videti pri moških. Naj vsi vidijo vašo pravo bojevnico in preživite 3-4 ure v tetovaži.

Tudi to ni preveč boleče. Ta črni škorpijon kaže, da ste čustvena oseba. Verjetno se počutite dominantno in varno na vseh področjih svojega življenja, kajne?

Ali ste vedeli, da imajo nizko stopnjo presnove in v primerjavi z večino žuželk potrebujejo le desetino kisika?

5. Scorpion Tattoo Tradicionalna črna oblika z rokavi

Scorpion Tattoo Tradicionalni črni dizajn z rokaviVir slike: Instagram

Ta natančen in podroben Škorpijon je čudovit kos. Moškim in ženskam bo videti čudovito. Ste nekdo, ki uživa v črnem črnilu?

To je neverjetna tetovaža, ki je namenjena popolnosti in resničnim bojevnikom. Naj ta tetovaža pokaže vašo uporniško plat. To je prevladujoča, tvegana in pogumna izbira za fante, ki vedno uživajo v opazovanju.

6. Scorpion Tattoo Simple Black Design

Preprosta črna oblika Scorpion TattooVir slike: Instagram

Majhne črne tetovaže Škorpijona bodo ustrezale večini fantov ali deklet. Postavite ga na podlaket ali nogo. Izgledalo bi dramatično in hkrati srčkano, hkrati pa ne bi trajalo veliko časa.

Vaš črni in mali Škorpijon bo pokazal, da ste nečakinja in nekdo, ki uživa v pozornosti. Naj svet vidi vašo resno plat.

Zabavno dejstvo: Škorpijoni se udeležijo rituala, ki je videti kot ples, preden se končajo s parjenjem.

Moški tetovaže škorpijona

1. Majhna tetovaža Škorpijona nad vratom

Majhna tetovaža Škorpijona nad vratomVir slike: Tattoodo.com

Kaj pa tvegana tetovaža vratu? Ta črni srednje velik Škorpijon bo najbolj ustrezal tveganim. To je drzna izbira in popolna tetovaža za vse, ki se odločno odločite.

Ta Škorpijon bo povedal, da ste čustvena in hkrati prevladujoča oseba. Ljudje, rojeni v tem zodiaku, bodo cenili tudi to strašljivo in pravilno zasenčeno tetovažo.

2. Škorpijonov tetovaža na prsih

Škorpijon tetovaža na prsihVir slike: Instagram

Ta stranska tetovaža je boleča, zato pojdite gor! Namestitev na rebra se bo počutila nekoliko neprijetno. Ko bo enkrat narejen in tetoviran, bo iskal videz povsod. Združite svojo tetovažo Škorpijon s podobo vrtnice.

Najbolje bo videti pri moških, ki imajo občutljivo plat. Za vašo osebnost bo ustrezalo, če ste pravi strasten ljubimec, ki želi svoja čustva posvetiti drugi osebi.

3. Dramatično & Podrobna tetovaža škorpijona na hrbtu

Dramatično & amp; Podrobna tetovaža škorpijona na hrbtuVir slike: Tattoodo

Kaj pa nekaj nenavadnega in dramatičnega? To veliko pisano črnilo vam bo ustrezalo, če se ne bojite bleščečih in razkošnih tetovaž. Idealno za ambiciozne in razgledne ljudi!

S tem črnilom simbolizirajte svoja globoka čustva in resnične občutke. To je zastrašujoča zasnova, ki bo drugim povedala o vaših težavah, pa tudi o vseh stiskah, ki ste jih imeli v življenju, zato se ne bojte odpreti.

Ali ste vedeli, da lahko škorpijoni svetijo v temi?

4. Tetovaža črnega škorpijona na želodcu

Črna tetovaža škorpijona na želodcuVir slike: Instagram

Kaj pa mala hudičeva tetovaža? To je tetovaža, ki jo navdihujejo uporniki, v kateri boste uživali, če ste slab fant. Namestitev želodca se lahko počuti nekoliko neprijetno, zato glavo gor! Je pa nujen za vsakogar, ki želi izstopati.

S to tetovažo lahko pokažete svojo malo hudičevo in uporniško navdihnjeno stran. Ste odločen in hudičev posameznik? Naj vsi vidijo vaše prave barve s tem črnilom.

5. Škorpijonska tetovaža nad vratom & Prsni koš

Škorpijonska tetovaža nad vratom & amp; Prsni košVir slike: torbica za tetovaže

To je še ena tetovaža vratu, ki je namenjena odločnim posameznikom in fantom, ki želijo pokazati svojo močno plat. Ste moška oseba ali nekdo, ki dela?

Pridobite nekaj tako dramatičnega, kot je ta, in pokažite svojo močno osebnost. To pomeni moč in resnične globoke občutke. Ste nekdo, ki je povezan z vašo intimno platjo in se tudi ne bojite, da bi svet to videl.

6. Preprosta zasnova roke Scorpion Tattoo

Preprosta zasnova roke Scorpion TattooVir slike: drgnjenje

Ta tetovaža z roko je boleča, zato se prepričajte, da ste pripravljeni na ta postopek tetoviranja. Postavljen je tik ob vašo kost in se morda počuti neprijetno, vendar je na koncu vredno. Ustrezne tetovaže Škorpijona bodo trajale nekaj časa.

Ta simbolizira vašo odločnost in objema ogenj, ki je v vas. Ste nekdo, ki ljubi močno črnilo in želite pokazati svojo egoistično plat? To je to zate!

Zabavno dejstvo: jedo skoraj vse. V nekaterih primerih bo lačna mati škorpijona pojedla svoje otroke, če ne bo drugih virov.

Ženska tetovaža Škorpijon

1. Tetovaža črnega škorpijona na stegnu

Črna škorpijonska tetovaža na stegnuVir slike: Instagram

Ženske, ki želijo uživati ​​v svojih ženskih tetovažah, bodo uživale v tem dizajnu. Namestitve stegen so za ženske precej običajne, ta oblika pa je igriva in hkrati seksi.

To je seksi črnilo, ki simbolizira vašo moč in žensko plat. Uživali boste, če boste potrebovali nekaj srčkanega in čudovitega hkrati, s pridihom seksi lupine.

2. Škorpijonske tetovaže za ženske

Škorpijonske tetovaže za ženskeVir slike: tattooodo

Kaj pa tetovaža na želodcu? Mogoče kaj funky in nad tvojimi jajčniki? Ta dva škorpijona bosta pokazala, da si kraljica zabave in tudi šef.

S tema dvema tetovažama lahko pokažete svojo pravo plat in svojo življenjsko pot. Lahko stojijo za vašo preteklost in nove prihajajoče spremembe, zato se vam splača!

Ali ste vedeli, da so škorpijoni strupeni? Lahko proizvedejo strup, kadar koli želijo.

3. Leg Scorpion Tattoo žensko oblikovanje

Leg Scorpion Tattoo žensko oblikovanjeVir slike: Instagram

Še ena tetovaža na stegnih, ki je igriva in seksi! Všeč vam bo, saj to ni boleče. Okoli te postavitve je veliko mesa in kože, zaradi česar bo postopek sprejemljiv. Primerno tudi za katero koli starostno skupino!

S tem delom pokažite svojo astronomsko plat in ljubezen do svojega duhovnega potovanja. Pokazal bo tudi, da ste drzna in močna ženska, ki vedno raziskuje svoje možnosti.

4. Tetovaže Girly Scorpion

Tetovaže Girly ScorpionVir slike: tattooodo

Iščete tvegano mesto? Ste hudičeva ženska? V tem zanimivem položaju in tem Škorpijonu boste uživali poleg svojih zasebnih delov le, če tvegate!

Prikazuje vašo dominantno in spolno plat. To tetovažo boste želeli le, če ste ljubitelj dramskih del. Prav tako pomeni vaš pravi jaz.

5. Ženska cvetlična tetovaža škorpijona

Ženska cvetlična tetovaža škorpijonaVir slike: tattooodo

Barvni pop bo videti neverjetno ženskam, ki imajo radi pisane tetovaže. Ta Škorpijon je srčkan in dramatičen hkrati. Z lahkoto lahko pokaže vašo osebnost in uživali boste v njegovem edinstvenem tisku.

Simbolizirajte svojo žensko plat s to rožo in tem škorpijonom. Rože bodo pustile vašo ljubko stran, Škorpijon pa bo drugim povedal, da se znate zabavati!

Zabavno dejstvo: škorpijoni niso tako nevarni za ljudi. Obstaja samo 25 vrst, ki proizvajajo strup od 2000 znanih vrst.

6. Črna tetovaža škorpijona z detajlom vrtnice

Črna tetovaža škorpijona z detajlom vrtniceVir slike: tattooodo

Črno črnilo Scorpion tattoo s simbolom vrtnice je čudovito in spoštljivo črnilo. Pokazal bo tudi vašo sentimentalno in čutno plat. To črnilo lahko posvetite nekomu, ki ga imate radi, zakaj se torej tega ne bi lotili?

Njegova simbolika je popolna, če ste zaljubljeni in želite pokazati svojo ljubezen in predanost drugi osebi. Parom bo najbolj ustrezal.