Oblikovanje

30 najpomembnejših idej za oblikovanje tetovaže Yin Yang

Ali verjamete v moč jina in janga? Ste že kdaj slišali za to? Večina ljudi po vsem svetu verjame, da lahko ta koncept nadomesti neverjetno idejo tetovaže. Yin in Yang govorita o privlačnosti in sili med dvema različnima osebnostima, dvema različnima dušama ter različnimi in nasprotnimi osebami.

To je čaroben in močan koncept, ki daje moč in je priljubljen tudi med pari, ki iščejo odlične ideje za tatoo. Nadaljujte z branjem in poiščite svojo idejo tetovaže ter spodaj eksperimentirajte z različnimi vrstami in odtisi!

Kaj simbolizira Yin Yang?

Yin in Yang je edinstven postopek tetoviranja, ki ima poseben pomen. V bistvu gre za moč privlačnosti med nasprotji. Ta dva znaka se lahko dopolnjujeta kljub razlikam.

Predstavljajo dvojnost in popolno harmonijo, ki ju je mogoče združiti. Obstaja tudi neverjeten rek, ki pravi “brez teme ne more biti svetlobe”.

10 idej za oblikovanje tetovaže Black Yin Yang

1. Oblikovanje tetovaže Yin Yang na hrbtu

Oblikovanje tetovaže Yin Yang na hrbtuVir slike: @kekenattt

Košček na rami ali hrbtu je neverjeten pripomoček za vašo naslednjo tetovažo. Še posebej boste uživali, če iščete tetovažo jin in jang. Tudi to ni dolgotrajen kos.

Ta tetovaža pomeni vašo ljubezen do narave in vsakega letnega časa. Če ste zmedeni, ko gre za vaš najljubši letni čas, poskusite združiti ta kos, da dobite najboljše iz obeh svetov.

Ali ste vedeli, da izvirni prevod Yin Yang pomeni temno in svetlo?!

2. Yin Yang Tattoo Small

Majhna tetovaža Yin YangVir slike: @dawidroszak_tattoo

Lahko pokažete svojo ljubezen do celotnega sončnega sistema, pa tudi do kulture jin in jang. Ta tetovaža je na svoji poti čudovita in čudovita + izgleda odlično nad podlakti.

Simbolizirajte svoj notranji mir in ljubezen do ravnovesja, pa tudi luno in zvezde. Če močno verjamete, da se vse zgodi z razlogom in verjamete tudi v karmo, je ta tetovaža vaša najboljša rešitev.

3. Črna & Bela hrbtna tetovaža Yin Yang

Črna & amp; Bela hrbtna tetovaža Yin YangVir slike: @lapiz.azl

Ali katera ženska tam išče naslednjo tetovažo na hrbtu? Ste ljubitelj seksi in podrobnih kosov? Če uživate ali težite k večjim tetovažam, vam bo ta ustrezala. Preden se popolnoma zavežete, se prepričajte, da je popolnoma centriran.

Ta zasnova govori in kliče po enakosti. Omogoča svetu, da vidi in ve, kje stojiš, in pokaže, da se boriš za svoje pravice.

Zabavno dejstvo: Yin in yang je kitajska filozofija in zgodba o ravnovesju.

4. Ideja za tattoo Arty Yin Yang

Ideja za tattoo Arty Yin YangVir slike: @the27life

Če imate radi umetniške tetovaže in ste nekdo, ki se običajno ukvarja z abstraktno umetnostjo, je ta za vas! To je čudovita tetovaža na vratu, za oblikovanje katere ne boste porabili več kot tri ure svojega časa.

Črna barva in ta umetniški tisk kažejo, da ste nekdo, ki rad nastopa in je vedno v središču pozornosti. Ustvarjalni posamezniki bodo uživali v zibanju te slike po hrbtu ali vratu.

5. Črna oblikovanje podlakti Yin Yang Tattoo

Podlakt črne oblike Yin Yang tetovažaVir slike: @aiyotattoo

Ta ideja o črni podlakti je najboljša rešitev za vse, ki se ukvarjate z minimalizmom in srčkano umetnostjo. Kombinacija črno-bele barve je najboljša izbira, ko gre za jin in jang, medtem ko je umetnost sama po sebi preprosta in jasna.

Ta tetovaža pomeni prepletene duše in je čisti pokazatelj, kako se nasprotja lahko privlačijo. Odlična je za pare, ki želijo na svoji poti videti motivirani in optimistični.

6. Ideje za tetoviranje Yin Yang nad podlakti

Ideje za tetoviranje Yin Yang na podlaktiVir slike: @dhrn.tattoo

Če ste ljubitelj geometrije in edinstveno oblikovanih elementov, boste uživali v tem umetniškem delu. Simbolizira vaš željni in optimistični duh ter ljubezen do ženskih odtisov.

Ta tetovaža je zaradi lepote brez napora odlična za ženske in dekleta. Če ste ljubitelj geometrije in izjemnih elementov vašega asimetričnega tiska, je to vaš nujni yin in yang!

Ali ste vedeli, da Yin & yang so del taoizma?

7. Majhna & Preprosta tetovaža Yin Yang

Majhen & amp; Preprosta tetovaža Yin YangVir slike: @aura.and.poke

Če se bojite procesa tetoviranja in ste ljubitelj manjših idej, je ta podlaket popoln za vas! To je subtilno in enostavno doseči, hkrati pa je kot nalašč za moške in ženske.

Predstavlja vez med vami in vašimi najbližjimi. To je čudovita tetovaža za skromne in minimalistične ustvarjalce.

8. Čudovita tetovaža Artsy Yin Yang s podlakti

Čudovita tetovaža Artsy Yin Yang s podlaktiVir slike: @ignorantstyletattoo

Kaj pa nekaj malce drugačnega? Ta zasnova podlakti je edinstvena in simpatična hkrati. Uživali boste, če ste nekdo, ki ljubi in ceni pravo umetnost.

Ta simbol predstavlja vaše sence in vašo pravo stran. Če se vam zdi, da vedno doživljate nove občutke in želite raziskati svojo identiteto, boste uživali v tej tetovaži jin in jang.

9. Mandala navdihnjena tetovaža Yin Yang

Mandala navdihnjena tetovaža Yin YangVir slike: @pitusink

To je še ena subtilna tetovaža, ki je na svoj način srčkana in preprosta. Fantje ali dekleta, ki ne marajo igle in se želijo hitro in hitro lotiti postopka tetoviranja, bodo želeli to umetnost podlakti..

Ima tisto subtilno umetniško vzdušje, ki bo svetu sporočilo, da lepoto lahko najdeš v različnih elementih vsakdanjega življenja.

Zabavno dejstvo: Yin in Yang predstavljata moška & ženska energija.

10. Splash of Color Yin Yang Tattoo

Barvna tetovaža Yin YangVir slike: @helltopaytattoos

Če imate radi črne tetovaže, pa želite to barvo v svojem jin in jangu, to je to! Uživali boste, ko boste pokazali njeno barvito plat in jo začinili z nečim tako inovativnim!

Rdeča je barva strasti in energije ter odločnosti. Izkazali se boste kot močan posameznik, ki zna premagati vse težave s tem yin yangom.

10 pisanih idej za oblikovanje tetovaže Yin Yang

1. Čudovita tetovaža na prsih Yin Yang Ideja

Čudovita tetovaža na prsih Yin Yang IdeaVir slike: @damiancalandra

Kaj pa ustvarjalna in bleščeča tetovaža na prsih? Ste nekdo, ki obožuje pop barve? Ta kriči zabavno in pozitivno, pa tudi čisto energijo.

Retro barve in svetli elementi bodo svetu sporočili, da vedno raziskujete nove lepote življenja. Pokazali boste svojo energijo in svet vas bo videl kot pozitivno osebo.

Ali ste vedeli, da so te najpogostejše & priljubljene parne tetovaže?

2. Črna & Barvita tetovaža Yin Yang

Črna & amp; Barvita tetovaža Yin YangVir slike: @gallant_tattoos

Ta tetovaža podlakti je bleščeča in kul. Če poskušate pokazati lepoto in ste razpoloženi, da vedno pripovedujete zgodbe o svojem oblikovanju, poskusite objeti to tetovažo.

Predstavlja vašo temno in čisto stran. Če imate pogosto spremembe razpoloženja in stikala, boste uživali v tej tetovaži, saj bo predstavljala vaš polni krog in osebnost.

3. Tetovaža vratu Yin Yang Tattoo za ženske

Tatoo na vratu Yin Yang Tattoo za ženskeVir slike: @psychodelink_tattoo

Lahko se odločite za tetovažo vratu in z njo združite črne in barvite elemente. Izgledalo bo mistično in hkrati zabavno. Ta jin in jang bosta ustrezala le tistim, ki lahko zibajo opazne in zlahka opazne tetovaže.

Predstavlja vaša notranja prepričanja in vzpone in padce. Ta zasnova je namenjena odločnim posameznikom, ki iščejo pozornost.

Zabavno dejstvo: medsebojno si nasprotujejo, vendar ne morejo obstajati drug brez drugega.

4. Barvita ideja Yin Yang za podlaket

Barvita ideja Yin Yang za podlaketVir slike: @kesatattoo

Ste ljubitelj tetovaž podlakti? Tale je precej lep in absolutno krasen. Če ste ljubitelj te barve (vendar na subtilen pastelni način), se prepričajte, da to poskusite.

Veliko različnih barv bo predstavljalo vaše plasti in mehurčasto osebnost. Če pogosto doživljate nova preklapljanja in spremembe v svojem življenju, boste želeli vse to pokazati s prilagojenimi jin in jang.

5. Prsni kos Yin Yang črna oblika

Prsni kos Yin Yang črna oblikaVir slike: @pejczi

Tetovaže na ključnici ali prsih so precej pogoste in priljubljene med dekleti. Če vas zanimajo seksi in srčkane tetovaže, pa tudi ženstvene umestitve, vam bo ta pomagal.

Okrasite svojo tetovažo z nekaj rožami in vejami. Barva in listi bodo svetu sporočili, da ste duhovna in dobro izobražena oseba, ki zna ves čas uravnotežiti dobro in zlo.

6. Velikanski ramenski umetniški kos Yin Yang

Velikanski ramenski umetniški kos Yin YangVir slike: @emilymaytattoo

Barva in množica različnih barvnih valov bodo ustrezali tistim, ki so pravi perfekcionisti. Če ste ljubitelj umetniških del in težite k večjim tetovažam, je ta za vas.

Srečni ljudje in posamezniki, ki se vedno trudijo biti privlačni in pozitivni, bodo oboževali to umetnost. Predstavlja pogum in simbolizira privlačne duše.

Ali ste vedeli, da lahko njihov pomen uporabite za vse nasprotne vidike svojega življenja?

7. Rdeča & Modra tetovaža Yin Yang

Rdeča & amp; Modra tetovaža Yin YangVir slike: @montysiamtattoo

Modre in rdeče barve so precej pogoste, ko gre za prikazovanje in sprejemanje razlik. Če je katera od teh dveh barv vaša najljubša in imate radi čudovite razlike, bo ta simbolizirala vašo ljubezen do tega čudovitega brizganja..

Modra označuje bogastvo, rdeča pa barvo moči in energije. Ta duo bo drugim pokazal in dal vedeti, da ste pripravljeni na osebno bogastvo in pozitivno energijo, medtem ko ga uspešno uravnotežite.

8. Nenavaden barvni vložek Yin Yang

Nenavaden barvni vložek Yin YangVir slike: @polly_arttattoo

Ta tetovaža z roko vam bo vzela 4-5 ur. To je najlepši dizajn za odločne in opazne fante ali dekleta.

Obkrožite svoj yin in yang s subtilno barvo. Na ta način se boste odrezali kot neposredna oseba, ki zna uživati ​​v dobrih ali slabih trenutkih s svojim tempom.

9. Modra & Rdeča tetovaža Yin Yang

Modra & amp; Rdeča tetovaža Yin YangVir slike: @luanrodris_tattoo

Rdeča in modra sta komplementarni barvi in ​​ta duo je idealen za vse, ki ne motijo ​​barvite tetovaže. Črnilo na podlakti in ta duo bosta izgledala kot zvezda predstave!

Rdeča je barva poguma in romantike, modra pa zveste in osebne stvari. Če ste pripravljeni uživati ​​v najboljšem iz obeh svetov, to simbolizirajte s svojo tetovažo.

Zabavno dejstvo: pri Yinu ni dobrega ali slabega/prav in narobe & jang. To sta dve nasprotji, ki skupaj delujeta in se uravnotežujeta v svetu.

10. Velikanske pisane tetovaže Yin Yang na hrbtu

Ogromne pisane tetovaže Yin Yang na hrbtuVir slike: @peleetintatattoo

Ste v razpoloženju za tetovaže na hrbtu, ki ne izgledajo preveč? Če vam je všeč subtilna barva in ta opran videz, boste uživali v tem dizajnu. Lepo je in super za vse, ki radi izrazijo svojo umetnost z eno preprosto tetovažo.

Ta oblika simbolizira dobre priložnosti in spremembe, ki jih čutite. Če imate ponavadi dobre in slabe dneve (kot imamo vsi), to pokažite skozi rdeče in modre jin in jang.

10 idej za oblikovanje živalskih Yin Yang tetovaž

1. Koi Fish Yin Yang Tattoo

Koi Fish Yin Yang tetovažaVir slike: @ed_inkedtattoo

Tetovaže z ribami so ljubke, se ne strinjate? Če ste ljubitelj barv in živali, vam bo ta duo ustrezal. Ta postavitev vratu je pogumna in izjemna, bi jo pretresli?

Ribe so simbol kroga in vaše življenjske poti. Če je na vašem potovanju iskanje sebe in prehod novih vzponov in padcev ob doživljanju dobrega in slabega – pokažite to s to zasnovo.

Ali ste vedeli, da ljudje radi kupujejo to vrsto nakita?

2. Tetovaža Fish Yin Yang

Tetovaža Fish Yin YangVir slike: @katty_solano

Ali želite čudovito tetovažo na hrbtu in ste dekle, ki išče nekaj edinstvenega in praktičnega? Ženske velikokrat radi položijo koi ribe ali ribe na splošno na hrbet. Izgleda pomirjujoče in je odlično za občutljive duše.

Črno -bela kombinacija predstavlja morebitne življenjske izgube, ki ste jih premagali. Če ste ljubitelj karme in verjamete, da je življenje neprekinjen krog, je to vaš zadnji cilj!

Preberite tudi: 30+ modelov tetovaže rib Koi (in pomen za njimi)

3. Rdeča tetovaža ribe Yin Yang & Modra

Yin Yang ribja tetovaža rdeča & amp; ModraVir slike: @tattoohandsome

Barve in ribe gredo skupaj. Fantje in dekleta bodo navdušeni nad tem umetniškim dizajnom, še posebej, če trdno verjamejo v strast in globoke povezave.

Barvna kombinacija predstavlja vašo znamko in žensko stran. Vsi pogosto izražamo čustva in izkazujemo različne občutke, ki so lahko ženski ali moški, se strinjate?

Zabavno dejstvo: to bistvo je znano tudi kot: Chi ali čakra.

4. Par tetovaže na podlakti Yin Yang

Par za tetovažo na podlakti Yin YangVir slike: @bryan.gee

Dekleta, ki uživajo v tej ženski in seksi energiji, bodo želela to romantično tetovažo. Idealno za vsakogar, ki se bori s svojo identiteto, a ve, da je neuničljiva.

Ta ribji cikel pomeni vaše življenje in njegov polni krog. Roza in bela na ta netradicionalni način yin in yang sta čudovita, idealna za feministke!

5. Črna oblika Yin Yang Tattoo rokava

Črna oblika Yin Yang Tattoo rokavaVir slike: @inkprick

Fantje, ki imajo radi večje tetovaže ali tetovaže na podlakti, bodo želeli ta simbol moči in čiste prevlade! To črno -belo črnilo ima edinstveno samurajsko vzdušje, ki vam bo omogočilo, da vas svet vidi takšnega, kot ste – bojevnik.

Črno -belo predstavlja vašo pot iskanja sebe. Če ste obtičali v začaranem krogu, poskusite s to tetovažo.

6. Majhna tetovaža Koi Fish Yin Yang

Majhna tetovaža Koi Fish Yin YangVir slike: @reenieb_tattoos

Ta tetovaža na rami je tako srčkana in občutljiva! Kdor se boji igle, vendar še uživa v barvah, bo s to podobo ribe dosegel najboljše iz obeh svetov!

Manjše ribe, podobne yinu in jangu, bodo simbolizirale vašo skrb. Verjetno vas pogosto sprašujejo o vaših izbirah, medtem ko morate vse v življenju izpopolniti.

Ali ste vedeli, da Ying pomeni vodo, temo, žensko energijo, zemljo & oranžna barva?

7. Koi Fish Yin Yang tetovaža čez hrbet

Koi Fish Yin Yang tetovaža na hrbtuVir slike: @barbarrusa

Koi ribe in tetovaže na spodnjem delu hrbta so tako ženska! Če ste dekle, ki poskuša zaljubiti nekaj ženstvenega in močnega, preizkusite to! To je zamuden del, zato se odločite, preden se tega zavežete.

Dve ribi, ki tečeta v krogu, sta vaša začetka in konca. Če se vaše poglavje v bližnji prihodnosti zapira, a se začne drugo – ponosno pretresite to podobo!

8. Dragon Yin Yang tetovaža

Dragon Yin Yang tetovažaVir slike: @underworldtattoos

Uživate v zmajih, morskih psih? Če ste pravi ljubitelj živali in želite, da ga vidi svet; vse je mogoče in se zlahka prilega tej tetovaži.

Zmaji so simbol zgodovine in čistosti. Če se nenehno spreminjate skupaj z okolico in poskušate objeti svoje zmajeve dediščine v simbol yin yang, je to lahko to!

9. Majhna & Ideja o rdečih ribah Yin Yang

Majhen & amp; Ideja o rdečih ribah Yin YangVir slike: @arterotattooparlour

Moški ali ženske, ki poskušajo uživati ​​v majhni tetovaži, bodo želeli to rdečo. Ni še preveč, ampak predstavlja dejanske vrednosti, ki bi jih morali imeti yin in yang tattoo!

Vaša moč in moč sta vidni skozi to tetovažo. Če ste ognjeni posameznik in poskušate svetu dati vedeti, da ste to prestali, je ta yin yang idealen!

Zabavno dejstvo: Yang predstavlja moško energijo, širitev, ognjeno svetlobo in barvo azurno.

10. Prsni kos rdeč & Modra tetovaža Yin Yang

Prsni kos rdeč & amp; Modra tetovaža Yin YangVir slike: @597pirritattoo

Nazadnje, kaj pa ta tetovaža na prsih? Ali telovadiš? Ste ponosni na svojo postavo? Če je tako, se prepričajte, da to pokažete s tem delom!

Ribe, ki lovijo drug drugega nad simbolom yin yang, bodo videti skrivnostne in močne. Naj svet vidi vašo pozitivnost in edinstveno osebnost!

Yin Yang Tattoo: Več pogostih vprašanj

1. Ali so tetovaže Yin Yang za vsakogar?

Yin in yang tetovaže predstavljajo vašo osebnost, pa tudi vašo privlačnost do druge osebe in ljudi, ki ji v življenju morda niti ne boste dali priložnosti. Če resnično verjamete, da se nasprotja privlačita in ste nekdo, ki poskuša sprejeti vaše ljubezensko življenje ali eterično srečo, boste uživali v tem dizajnu.

2. Za katero velikost se odločiti, ko gre za to tetovažo?

Pazite, da se držite manjših & praktično črnilo. Veliko fantov & dekleta raje preprostost & minimalizem za tem tiskom. Če ste nekdo, ki zna uživati & cenite lepoto manjših tetovaž, to je umetniško delo!

3. Kaj morate vedeti o zgodovini Yin Yang & Izvor

Yin & Yang je star toliko kot sam čas. Ta koncept so našli v starodavni Kitajski 600 pr. Uporabljali so ga kot časovni sistem za uporabo palice za merjenje različnih dolžin senc v sončnem letu. Resnica je v kaosu, ki je nastal, njen pomen pa je povezan s harmonijo v središču in jedru Zemlje.

4. Kaj je najboljša umestitev za vašo tetovažo Yin Yang?

Glede na umestitev je najbolje, da se držite podlakti, prsnega koša ali vratu. Yin & yang lahko postavite tudi tik ob srce ali ključno kost, pa tudi gleženj. Ne uporabljajte preveč močnih tetovaž na stegnih, nogah ali hrbtu.

5. Ali so dragi?

Na srečo niso! Te tetovaže so tako preproste & srčkan + pri tem se ne porabi veliko črnila. Vaš tattoo umetnik bo uporabil preprosto črno & belo črnilo in z vašo tetovažo bodo narejeni v 1-3 urah. Pričakujte, da boste za majhen dizajn plačali okoli 100 USD.

6. Kakšne so dobre ideje za tetoviranje Yin Yang?

Ideje za tatoo yin in yang so za vsako osebo! Tu so vaše možnosti in ideje, ki vam bodo morda všeč:

Koi ribe so simbol večnega ljubezenskega življenja in naša priložnost, da tečemo v krogu, medtem ko iščemo popolnost.

Pol-delne tetovaže Yin in yang bodo neverjetna ideja, če poskušate s svojo ljubljeno osebo dobiti ujemajočo se tetovažo.

Samski yin in yang predstavljata vašo edinstveno osebnost, ki jo lahko sčasoma spreminjate in rastete.

Pripravljeni na vašo novo tetovažo?

Kateri dizajn je torej po vašem mnenju obvezen? Obstaja veliko različnih tetovaž, ki jih lahko razmislite, zato nam sporočite, katera od teh 30 možnosti je vaša najljubša!