Oblikovanje

30+ najboljših idej za oblikovanje tetovaže drevesa življenja (in kaj pomenijo)

Ste duhovna oseba? Morda ste nekdo, ki obožuje pisane tetovaže? No, v vsakem primeru vam bo morda ustrezalo drevesno življenje! Ta simbol je precej umetniški & drugačna od katere koli druge tetovaže drevesa, ki si jo lahko predstavljate. Če iščete nekaj, kar bo izrazilo vaše potovanje, pa tudi vašo osebnost, nadaljujte z branjem in poiščite svojo tetovažo, ki jo morate imeti!

Kaj simbolizira tetovaža drevo življenja?

Kaj simbolizira tetovaža drevo življenjaKredit: @fraktalgazem

Ste vedeli, kaj pomeni drevo življenja? Simbolizira osebno rast, razvoj, moč, pa tudi notranjo in zunanjo lepoto! Različnim ljudem lahko pomeni različne stvari, vendar je krasen dizajn, s katerim lahko gre vsak.

Kdo naj gre za tetovažo Drevo življenja?

 • Lahko si privoščite tetovažo drevesa življenja, če ste samski posameznik, ki je doživel veliko rast in duhovno pot.
 • Če ste umetnik in imate radi čudaške tetovaže, se lahko odločite za tetovažo drevesa življenja.
 • To je neverjetna ideja za poročene pare ali družine, ki želijo razširiti svoj izvor in pustiti svojo dediščino s pomočjo prilagodljive ideje za tetoviranje!

Za katero barvo se odločiti?

Ugotoviti, katero barvo izbrati, je lahko težavno, saj bodo različne barve simbolizirale različna čustva. Ko gre za oblikovanje tetovaže vašega drevesa življenja, so tukaj vaše možnosti:

 • Modra – simbolizira vašo vero, moč in zaupanje.
 • Rdeča – pokaže vašo ljubezen, strast in jezo.
 • Črna – za drzne, bogate, skrivnostne in elegantne ljudi.
 • Rjav – pravi stabilnost, rast pa tudi zanesljivost.
 • Zelena – deluje pomirjujoče, uravnoteženo in sproščujoče.
 • Rumena – simbolizira toplino, energijo in optimizem.
 • Oranžna – pomeni zdravje, bogastvo in srečo.
 • Roza – pravi čustva, občutljivost in sočutje.
 • Vijolična – pomeni luksuz, ustvarjalnost in licenčnino.

10 barvitih tetovaž drevesa življenja

1. Barvno modro oblikovanje tetovaže drevesa življenja

Barvno modro oblikovanje tetovaže drevo življenjaVir slike: Tattoodo

Ta tetovaža drevesa življenja s svetlo modrim črnilom bo sama povedala zabavno zgodbo. Če ste ljubitelj barvitih tetovaž in imate radi modro ali če je to vaša najljubša barva, pojdite s to sliko na podlaket.

Modra ponavadi simbolizira zmago in srečo. Če ste srečen posameznik in veste, kaj vas veseli ali kako to doseči, s tem srčkanim dizajnom izrazite svoja čustva. Idealen je za moške in ženske, ki ljubijo drevo življenja, ter edinstveno mešanico, ko govorimo o njegovem izidu.

2. Tattoo Designs of Life Slika podlakti

Tattoo Tree of Life Designs sliko podlaktiVir slike: Instagram

Ta tetovaža drevesa življenja s podlakti z veliko različnih barv je za ljubitelje glasnih in opaznih tetovaž. To drevo življenja je dolgotrajen dizajn, zato se odločite, preden se tega zavežete.

Veliko različnih barv lahko simbolizira vašo igrivo in odločno osebnost. Ste kdo drzen in glasen? Bi ga radi pokazali svetu? To lahko storite s to čudovito tetovažo drevesa življenja.

3. Svetlo & Pisano drevo življenja tetovaža akvarel

Svetel & amp; Pisano drevo življenja tetovaža akvarelVir slike: @rexrex505

Ste nekdo, ki rad pokaže svoje noge ali tele? Ali gravitirate k dramatičnemu črnilu in imate radi opazne barve? Ta tetovaža za tele je namenjena moškim ali ženskam, ki znajo izstopati tako pri svoji osebnosti kot tudi pri podobah.

Ta tetovaža predstavlja ostrino in ogenj, ki je v tebi. Ste nekdo, ki ve, kako dobiti tisto, kar želite, in poskušate ostati in ostati povsod, kamor koli greste.

4. Keltska drevesna tetovaža

Tattoo Keltsko drevo življenjaVir slike: @foxenestarr

Simbol osebne rasti, moči in lepote je viden skozi to tetovažo. To je velikanska in dramatična tetovaža, ki bo najbolj všeč fantom kot tudi ljudem, ki telovadijo. Z njim poudarite ramena in svojo moškost.

Ta tetovaža lahko predstavlja vaše družinsko drevo in vašo dediščino. Če ste družinska oseba in imate nekoga, ki mu lahko posvetite to idejo, se je držite. Idealno za fante, ki želijo pokazati svojo ljubezen in spoštovanje do vseh svojih družinskih članov.

5. Zelena & Preprosta tetovaža drevesa življenja

Zelena & amp; Preprosta tetovaža drevesa življenjaVir slike: @alexlemondragon

Zelena barva je pogosta izbira, ko gre za tetovaže drevesa življenja. To je popolna barvna kombinacija za umetnike in vse, ki ljubijo natančnost, pa tudi ekološko pridelano hrano in vsakodnevne izdelke. Ta tetovaža vam bo vzela 3 ure, da jo namestite na telo.

Ta tetovaža predstavlja mir, ki ga najdete v sebi. Če ste nekdo, ki se običajno bori, in želite pokazati svoje prave barve svetu ali svojim notranjim prepričanjem, se držite te tetovaže.

6. Drevesne tetovaže na roki za moške

Tattoo drevo na roki za moškeVir slike: @melbttt

Ste ljubitelj natančnih in čudovitih tetovaž? Ta bo videti najbolje čez ramo in bo prav tako ustrezal fantom in dekletom, samo poskrbite, da boste imeli večjo površino, kamor lahko postavite to tetovažo.

Različne barve običajno simbolizirajo različna razpoloženja in občutke. Ta pisana tetovaža bo pokazala, da ste nekdo, ki ima veliko čustev in globokih misli o vseh mogočih temah. Če želite svetu pokazati svoje plasti, to naredite s to tetovažo.

7. Tattoo Tree of Life za ženske Barvit tisk

Tattoo Tree of Life za ženske Barvit tiskVir slike: @aura.bydgoszcz

Se vam zdi, da je vaše srce zaklenjeno globoko v vas? Se zlahka povežete in odmevate z naravo? Ta pisana tetovaža s simbolom srca vam bo ustrezala, če ste nekdo, ki ima raje preprosto črnilo.

Ali vaše srce bije zaradi ene osebe posebej ali iz posebnega razloga? Če imate v mislih nekoga posebnega in se trudite biti opaženi povsod, boste uživali v tej tetovaži drevesa življenja. Idealno za pare, pa tudi poročene moške ali ženske.

8. Tatoo podlaket za drevo življenja v paru

Tatoo podlaket za drevo življenja, navdihnjen parVir slike: @delirium.studio

Moški ali ženske, ki se počutijo srečne in blagoslovljene v svojem življenju zaradi srečanja z drugo in boljšo polovico, bodo uživale v tej umetniški in pisani tetovaži drevesa življenja. Idealen je za vse, ki poskušajo pokazati svoja prava čustva in predanost svoji drugi in boljši polovici.

Če ste zaročeni ali imate nekoga, ki ima veliko čustev in spoštovanja do nekoga posebnega v vašem življenju, se morate držati te tetovaže. Lahko predstavlja vaše potovanje in vašo duhovno plat, hkrati pa veliko pove o vaših čustvih.

9. Ideje za tetovaže Tree of Life Green Ink za moške

Tree of Life Tattoo Ideas Green Ink za moškeVir slike: @alicat_art

Želite preobrat v oblikovanju tetovaže? Kako bi bilo, če bi se držali te čudovite tetovaže drevesa življenja, vendar v obliki bonsaja? Ravne in elegantne linije skupaj s to barvno kombinacijo vam bodo ustrezale, če ste perfekcionist.

Bonsaj bo simboliziral vaš notranji mir in ravnovesje. Predstavlja tudi pozitivne misli. Ko boste združeni z drevesom življenja, ki predstavlja osebni razvoj, boste zagotovo postali močna in močna oseba, ki zna sprejeti rast in spremembe.

10. Tattoo Tree of Life Trobnjak

Tattoo Tree Of Life, majhen tiskVir slike: @studio13tattooroma

Ste ljubitelj manjših svetlejših tetovaž? Vam je všeč ta minimalističen videz in preprostost? Ta barvni pop bo najbolj ustrezal vam in vaši čutni strani.

Drevo življenja lahko simbolizira vse vaše dobre in pozitivne misli ter spremembe, ki ste jih doživeli. Vse vas lahko oblikuje in potisne v pravo smer, samo poskrbite, da se zavedate svoje poti.

10 Črna & Tetovaže belega drevesa življenja

1. Tattoo modeli črnega črnila Drevo življenja

Tattoo modeli črnega drevesa življenjaVir slike: Tattoodo

Črno -bele tetovaže so za fante, ki imajo radi preprosto in preprosto črnilo. Svojo tetovažo lahko naredite srčkano in edinstveno, tako da ji podarite grški simbol! Ta natis bo ustrezal fantom, ki poskušajo ostati skrivnostni in hkrati zanimivi.

Ta tetovaža simbolizira vašo svobodo in vašo priložnost za rast. Prikazuje tudi različne poti in načine, ki vas lahko pripeljejo. Ali ste jih pripravljeni vzeti in ste drznik?

2. Velikanska tetovaža Viking Tree of Life na rami

Velikanska tetovaža Viking Tree of Life na ramiVir slike: @domcalitattoo

Ste ljubitelj večjih tetovaž in želite pokazati svojo ostro stran z nečim edinstvenim? Ta tetovaža na rame črno drevo življenja je za moške, ki so ponosni na svoj videz in postavo. Pozor, saj vam bo ta tetovaža vzela 6-8 ur.

Drevo življenja v črni barvi bo simboliziralo vašo osebnost, pa tudi vse temne misli ali grobe poti, ki ste jih do zdaj premagali. Ta tetovaža je idealna za moške, ki želijo pokazati zobe in svoje pogumno razpoloženje.

3. Tatoo Drevo življenja, navdihnjen s pari, na podlakti

Par navdihnjen Tattoo drevo življenja nad podlaktiVir slike: @emma_doddrell

Ali si zaljubljen? Morda ste trpeli in se spopadate s srčnim utripom? Ta tetovaža drevesa bo predstavljala vaša trenutna čustva in vaša čustva, zato se odločite le, če predstavlja vaš značaj.

Ste bili poškodovani ali ste v nekem trenutku trpeli? Vsa ljubezen in občutki lahko zbledijo in se lahko spremenijo v rjo. Če ste nekdo, ki želi pokazati svojo resničnost svetu in se ne bojite svoje zgodbe, naj to pokaže in govori zase s to črno tetovažo drevesa življenja.

4. Črna drevesna tetovaža za moške

Črna tetovaža drevesa življenja za moškeVir slike: @void.lamachineinfernale

Ali potrebujete tetovažo teleta? Ste ljubitelj preprostega črnila in obožujete čudovite in edinstvene tetovaže? Čeprav je precej osnovna in značilna, bo ta tetovaža s črnim črnilom pokazala vaše prave namere in vašo osebnost.

Vsaka veja lahko simbolizira vaš novi vzorec in vaše novo potovanje. Če ste kompleksna oseba in želite svetu pokazati različne primere in plati sebe, si prizadevajte za to tetovažo!

5. Geometrijska tetovaža drevesa življenja

Geometrijska tetovaža drevesa življenjaVir slike: @zmfreespirit

Ali imate radi naravo? Ste nekdo, ki želi s svojimi občutki in izrazom divjih živali pokazati nekaj posebnega? To je obvezna tetovaža za podlaket.

Različni naravni elementi in vzorci bodo predstavljali edinstvene dele vaše duše. Ta tetovaža drevesa bo predstavljala vaše razpoloženje in faze, ki ste jih prestali. Dajte si čas in to tetovažo boste zlahka dodali.

6. Tattoo nazaj drevo življenja

Tattoo nazaj na drevo življenjaVir slike: @julia.paige.art

Kaj pa črno -bela tetovaža drevesa? Ta oblika je namenjena moškim, ki imajo moški hrbet in želijo pokazati svojo lepoto z nečim drugačnim in igrivim. Črno -belo črnilo bo najbolje videti pri minimalistih, pa tudi pri tistih, ki imajo strog proračun za tetovaže.

Ta tetovaža na hrbtu bo simbolizirala vaše potovanje ter dobre in slabe dni. Če ste imeli veliko vzponov in padcev in če niste prepričani, kako jih preseči, si naredite to tetovažo. Z lahkoto bo simboliziral vaše dobre in slabe čase.

7. Tetovaža Calf Black Tree Of Life

Tetovaža Črno črno drevo življenjaVir slike: @saveberry24

Kaj pa tetovaža teleta? Ta slika je kot nalašč za vsakogar, ki ima moške noge in ki želi pokazati svojo lepoto z eno tetovažo drevesa življenja. To je tudi neverjetna ideja za tetovažo za zaljubljene fante ali pare.

Ta tetovaža drevesa bo pokazala vašo ljubezen in spoštovanje do druge osebe. Lahko tudi simbolizira povezavo med vama.

8. Tetovaža velikega stegna Tree of Life

Tetovaža Veliko stegno drevo življenjaVir slike: @sharks.tattoo

Tetovaže za stegna so namenjene moškim, ki delajo, ali ženskam, ki imajo večja stegna, ki jih želijo pokazati. To je umetniški dizajn in edinstvena tetovaža, v kateri boste uživali, če ste nekdo, ki rad riše in se izraža s črnim črnilom in estetsko prijetnimi oblikami.

Ta tetovaža bo simbolizirala vašo usodo in vaše prihodnje poteze. Objela bo tudi vašo rast, drugim pa pokazala, kako daleč ste prišli na svoji duhovni poti.

9. Arty Tree of Life Tattoo

Arty Tattoo drevo življenjaVir slike: @travisoatestattoos

Ta zrcalna slika tetovaže drevesa življenja vam bo ustrezala, če ste ljubitelj večjih tetovaž na stegnih ali nogah. Poskrbite, da boste imeli 6-7 ur časa za tetoviranje tega umetniškega dela po telesu!

Ta tetovaža bo drugim dala vedeti, da znate gledati na svet. Morda imate edinstven pristop, ki vam je večinoma znan in zanimiv, vendar vedno dobite, kar želite!

10. Oblikovanje mitologije ramenskega drevesa življenja

Mitologija oblikovanja ramenskega drevesa življenjaVir slike: @gentlemandavetattoo

Imate radi mehke in preproste tetovaže? Morda ste ljubitelj natančnih tetovaž in preprostega črno -belega črnila? To je preprosta zasnova, ki bo pokazala vaše hvaležnost do narave same po sebi.

Ta tetovaža predstavlja vašo osebno rast in razvoj, ki ste ga pripravljeni sprejeti in objeti. Srce vsake spremembe se začne v nas in ta tetovaža vam bo ustrezala, če ste pripravljeni narediti nove korake.

10 edinstvenih tetovaž drevesa življenja

1. Svetlo zelena tetovaža drevesa življenja, navdihnjena s smrtjo

Svetlo zelena tetovaža drevo življenja, navdihnjena s smrtjoVir slike: @trube

Ste duhovna in pristna oseba? Ali želite pokazati svojo spremembo in sprejeti vse nove poteze, ki se zgodijo v vašem življenju? Ta barvita zelena tetovaža je za moške in ženske, ki se ne bojijo narediti tega novega koraka.

Lobanja je lahko simbol prihodnjih potez ali sprememb, ki bi vas lahko prestrašile. Včasih lahko ravnanje, kot si želimo, privede do slabega rezultata, če pa ste pripravljeni sprejeti spremembe, pojdite s to tetovažo! To bo drugim dalo vedeti, da ste drznik in nekdo, ki se ne boji izida.

2. Tetovaža ramenskega drevesa življenja za fante

Tetovaža ramenskega drevesa življenja za fanteVir slike: @blackmoontattooxpiercing

Lahko si privoščite svetlo in barvito tetovažo čez ramo ali roko. Okrasite ga s tiskom imena in podobo nekoga, ki ga imate radi in ga cenite v svojem življenju. Ta tetovaža vam bo vzela 4-5 ur.

Simbolizira vaše novo potovanje in pozitivno spremembo, ki ste jo pozdravili! Ta tetovaža oranžnega drevesa življenja bo drugim dala vedeti, da ste mehurčni in pozitivni glede vsega, kar se vam dogaja v življenju in skozi čas.

3. Tattoo simbol drevesa življenja na hrbtu

Tattoo simbol drevesa življenja na hrbtuVir slike: @graphicward

To je velikanska tetovaža na hrbtu, ki vam bo všeč, če ste nekdo, ki dela in imate moški hrbet. Ta barvna kombinacija z različnimi odtisi in simboli vam bo ustrezala, če imate radi znanost in biologijo!

Ta tetovaža, ki jo navdihuje DNK, je za ljudi, ki imajo zaposlitev na področju znanosti ali kemije. Idealen je za piflarje, ki radi izstopajo in pokažejo svoj čudovit in barvit dizajn. Te veje lahko simbolizirajo vaše potovanje in potovanje, ki ste ga imeli.

4. Skrivnostna zelena tetovaža True Of Life

Skrivnostna zelena tetovaža True Of LifeVir slike: @alantazzyman

Ste ljubitelj čarovnije? Ali radi izstopate pri izbiri tetovaže? To je čarobna in čarovniško navdihnjena zelena tetovaža, ki vam bo všeč čez ramo ali hrbet. Idealen za moške in ženske, ki obožujejo ta barvni pop.

Zelena je simbol bogastva in sreče. Če ste nekdo, ki ve, kako dobiti, kar želite, in želite zaščititi gozd, je to idealno za vas! To bo drugim dalo vedeti, da ste hkrati zaščitniški in odločni.

5. Ideje za tetovaže drevo življenja, navdihnjene z vero

Ideje za tetovaže drevo življenja, navdihnjene z veroVir slike: @cerealcitytattoo

Ste verska oseba? Morda ste nekdo, ki zna izraziti različne vrste tetovaž? Ta križ je ravno prava oblika za vas!

Predstavljal bo in predstavil vašo osebnost, pa tudi vašo versko in prevladujočo plat. Če ste kristjan in potrebujete nekaj zase, kar bo pokazalo vaše prave barve (dobesedno), pojdite s to tetovažo!

6. Tatoo prsnega drevesa življenja svetlo modro črnilo

Tatoo prsnega drevesa življenja svetlo modro črniloVir slike: @lindybtattoo

Tetovaže na prsih so lahko nekoliko neprijetne ali boleče, zato bodite pozorni, saj ste bili opozorjeni! Ta barvni kos bo najbolje videti pri moških, ki telovadijo in imajo moške prsi. V tem odtisu boste uživali, če ste tudi ljubitelji barv.

Ta tetovaža drevesa življenja je za družinske moške in fante, ki imajo v mislih določeno osebo. To celotno veliko drevo lahko posvetite svoji družini in sprejmete svoj izvor, vsem povejte, koga imate radi in kje stojite!

7. Arty Tree of Life Tattoo za ženske

Arty Tattoo Tree of Life za ženskeVir slike: @jltattoostudio

Ste ljubiteljica sentimentalnih in ženstvenih tetovaž? Imate raje malo barve, ko gre za vaše telo in cvetlične podobe? Ta tetovaža drevesa življenja se precej razlikuje od ostalih. To je nujno za ženske, ki imajo radi lepe tetovaže.

To črnilo lahko pokaže vaše plasti in vašo romantično plat. Ste kdo, ki ve, kako se spoprijeti z neprijetnimi situacijami? Ali verjameš v ljubezen? S to tetovažo pokažite svoje prave namere in občutke.

8. Tattoo drevo življenja podlakti DNK Inspired

Tattoo drevo življenja podlakti DNK InspiredVir slike: @klax.tattooer

Si želite nekaj drugačnega in domiselnega? Ste nekdo z edinstveno osebnostjo in običajno izstopate s prijatelji in družino? Prepričajte se, da imate to čez podlakti!

Ta tetovaža DNK je za moške ali ženske, ki se počutijo posebne in vedo, da so drugačni od ostalih. Če se ukvarjate z biologijo ali kemijo, je to lahko tudi neverjetna tetovaža, zato jo sprejmite in uživajte v nečem novem in funkyju!

9. Oranžna & Tetovaža Črno drevo življenja

Oranžna & amp; Tetovaža Črno drevo življenjaVir slike: @nativehopetattoo

Imate široka ramena? Ste kdo, ki ve, kako ravnati s spremembo? Ne morejo se vsi boriti proti svojim fazam in sprejeti spremembe. Ali izstopate, ko gre za vaše življenje in vaše namere?

To drevo bo pokazalo vašo rast in način, kako ste do sedaj rasli. Predstavljal bo vašo spremembo in vsa vaša razpoloženja ter vse nove ovire, s katerimi ste se spopadli. Vsaka nova roža lahko predstavlja nekaj novega v vašem življenju, zato jo dodajte s časom!

10. Modra tetovaža za oblikovanje prsnega koša Tree of Life

Tattoo Drevo življenja Modra skrinjaVir slike: @genesitattoo

Nenazadnje, kaj pa ta barvita tetovaža na prsih? Je precej funky in edinstven, idealen za moške, ki vedo, kako živeti svoje življenje polno! Ali ste zadovoljni s seboj, pa tudi z dejstvom, kako daleč ste prišli? Pokaži to svetu!

Ta barvna kombinacija lahko predstavlja vaše različne strani in vsako razpoloženje, ki ste ga imeli in doživeli. Modra je barva uspeha, rdeča pa barva strasti. Pokažite vsem svoj odnos in sprejmite spremembo, ki jo prinaša ta tetovaža drevesa življenja!

Tattoo Tree of Life: Več pogostih vprašanj

Kaj simbolizirajo različne tetovaže na drevesu?

Niste ljubitelj drevesa življenja? Želite, da vam na telo postavijo kaj drugega ali pa to združite s svojo podobo drevesa življenja? Tu je še nekaj drugih idej za tetoviranje dreves, ki jih lahko uporabite:

Kokosovo drevo – je drevo, ki simbolizira sprostitev in je odlična izbira za ohlajene ljudi, pa tudi za umetniške duše.

Češnje – znane tudi kot Sakura, predstavljajo lepoto & smrt zaradi njihovega kratkotrajnega življenja.

Zmajevo drevo – pomeni kaos in pozitivne spremembe, ki se morajo zgoditi v nas.

Bor – to drevo pomeni dolgo, nesmrtno, pa tudi novo upanje v življenje ali pozitivno prihodnost.

Hrast – je najbolj priljubljeno drevo na svetu. Simbolizira moč, moralo in znanje.

Javor – pomeni magijo, dolgoživost in magijo!

Jokajoča vrba – je staro drevo, ki predstavlja vašo prožno in močno stran, pa tudi harmonijo in rast, ki se zgodi zaradi vseh slabih in slabih neviht, s katerimi se pogosto srečujemo.

Kje je najboljše mesto za tetoviranje drevesa življenja?

Niste preveč prepričani, kam postaviti svojo novo tetovažo drevesa življenja? Nekatere izmed najboljših možnosti namestitve so na prsih, na podlakti in na teletu. Ta tetovaža bi morala biti za vas nekaj smiselnega in osebnega, brez razloga, da bi jo pokazali celemu svetu tako, da jo položite na vrat, roko, prste ali obraz. Odločite se tudi za majhne in srednje velikosti, idealne za moške in ženske!

Pripravljeni na vašo novo tetovažo?

Katera tetovaža vam je bila torej najljubša z našega seznama in ste uživali v njenem pomenu ?! Sporočite nam vaš naslednji korak, ko gre za teh 30 edinstvenih modelov, ki bi jih radi vedeli!