Oblikovanje

30 najboljših idej za oblikovanje tetovaž avtizma za moške in ženske

Ste kdo z avtizmom? Ali morda poznate koga, ki ga ima? Kakorkoli že, na avtizem gledamo kot na invalidnost in živeti z njim in v celoti uspeti v tem sodobnem svetu je lahko tako težavno.

Če iščete idejo za tetovažo, ki bi jo lahko namenili nekomu, ki je avtističen, ali če bi jo radi preizkusili sami in se poklonili na svoj način, zakaj ne bi upoštevali našega članka in naših 30 najboljših edinstvenih idej in čudovite možnosti koncepta?

30 najboljših idej za oblikovanje tetovaž avtizma

1. Določite običajno tetovažo avtizma

Določite običajno tetovažo avtizmaVir slike: @public.ink

Kdo lahko opredeli normalno? To je tako univerzalna in osebna stvar, ki se razlikuje od osebe do osebe. Ta čudovita tetovaža kaže ravno to!

Ta barvna kombinacija in delček sestavljanke bosta pokazala, da ste edinstveni in težko rešite uganko. Če ste zapleteni in drugačni na svoj način, samo pokažite, da je normalno mogoče videti na drugačen način.

Ali ste vedeli, da motnja spektra avtizma zdaj prizadene 1 od 68 otrok?

2. Ideje za tetovaže avtizma Flower & Uganka

Ideje za tetovaže avtizma Flower & amp; UgankaVir slike: @skoll_tattoo

Ujemite čudovit cvetlični tisk skupaj s svojo uganko. To je srednje velika tetovaža, ki vam bo vzela manj kot tri ure.

Končni rezultat kaže, da ste roža in sveta oseba, s katero ste v bližini. Morda poznate pravi skriti dragulj in občutljivo rožo, zakaj ne bi pokazali svoje ljubezni s to občutljivo idejo?

3. Košček sestavljanke tetovaže avtizma

Košček sestavljanke tetovaže avtizmaVir slike: @ashleelyvah

Pridobite ljubko idejo za tetoviranje podlakti in se držite številnih različnih barv. Če želite predstaviti tetovažo, ki je vesela in edinstvena, boste uživali v tej ideji.

Pokažite, koliko so možgani vašega malčka igrivi in ​​kako delujejo drugače. Če ima v vsakem trenutku vedno 100 različnih idej, vam bo ta uganka, ki igra skrivnostno črnilo, ustrezala.

Zabavno dejstvo: Fantje imajo skoraj 5 -krat večjo verjetnost, da bodo pri deklicah diagnosticirali ASD.

4. V redu je biti drugačen tetovaža avtizma

Tetovaža z avtizmom je v reduVir slike: @infamous_tattoos

Ta barvni odtenek je idealen za vsakogar, ki ima avtizem ali pozna koga, ki ima avtizem. Če želite pokazati svojo ljubezen in spoštovanje do druge osebe, samo vedite, da lahko to storite s to tetovažo.

Opomnite se, da je v redu in normalno biti drugačen. Če ste na svoj način drugačni, to predstavite s to uganko.

5. Apple Ideja za ozaveščanje o avtizmu

Apple Ideja za ozaveščanje o avtizmuVir slike: @jkeene131

Če ste nekdo, ki ne mara bleščečih ali preveč dominantnih idej, si privoščite tetovažo na hrbtu in tisk jabolk. Tudi ta je umetniški.

Končni rezultat kaže, da ste lahko čudno jabolko in nekdo, ki se razlikuje od ostalih. Ni razloga, da bi se vklopili v življenje ali zgodbo vseh, kajne?

Ali ste vedeli, da lahko avtizem prizadene vsakogar?

6. Ideja za tetovaže avtizma za fante

Ideja za tetovaže avtizma za fanteVir slike: @hooligansisay

Če ste ljubitelj barv in imate radi otroške tetovaže, vam bo ta ustrezala. To je srčkana umetniška tetovažna ideja za fante in majhne otroke, ki jo imate.

Pojdite po simbol avtomobila in pustite, da vaš otrok uživa v tej tetovaži vse do svojih odraslih let. Idealno za vsakogar, ki ima avtističnega sina.

7. Tetovaža za šivanje avtizma

Tetovaža za šivanje avtizmaVir slike: @missdtattoo

Kdo ne bi želel ali si želel te pisane tetovaže? Na prsih bo videti čudovito in dih jemajoče. Idealen je za fante, ki telovadijo, in moške, ki imajo otroke.

Pokažite, da je vsakomur mogoče zagotoviti pravo raven ljubezni in skrbi. Če svojim otrokom pokažete resnične namene, se bodo tudi drugi ljudje z ljubeznijo in spoštovanjem lotili njih.

Zabavno dejstvo: Čim prej se diagnosticira in zdravi motnja spektra avtizma, tem bolje.

8. Tetovaža z avtizmom metulja

Tetovaža z avtizmom metuljaVir slike: @tashas.art

Tetovaže z avtizmom metulja so bolj primerne za odrasle. Če želite tetovažo, ki jo lahko zaljubite sami in pokažete, kako upravljate svojo pot, pojdite s tem dizajnom.

Ta metulj bo pokazal, da lahko preprosto razširite krila in se dopolnite. S to idejo o tetoviranju se boste počutili kot pravi nedolžni posameznik.

9. Barvita ideja o tetoviranju avtizma Brain Inspo

Barvita ideja o tetoviranju avtizma Brain InspoVir slike: @mcfarlandtattoos

Če vam delo to dopušča, zakaj ne bi razmislili o tetoviranju roke? Ta ideja za dlani in pest je za vsakogar, ki ljubi dramatične barve in veliko živahnosti s svojim dizajnom.

Pokažite, da je možgane vseh mogoče povezati na drugačen način. Čeprav ste vi ali nekdo, ki ga poznate, morda čuden piškotek, so še vedno tako svetli, kot jih naredijo!

Ali ste vedeli, da trenutno ni medicinskega odkrivanja ali zdravljenja motnje avtističnega spektra?

10. Majhno oblikovanje tetovaže avtizma

Majhno oblikovanje tetovaže avtizmaVir slike: @darlenie_weenie_1985

Ta luštna tetovaža malega dinozavra je za vsakogar, ki obožuje barvne in igrive odtise. Če imate na voljo tri ure, boste uživali v tej umetniški ideji.

Ta dinozaver bo najbolj ustrezal majhnim otrokom. Vaši otroci bodo radi videli to tetovažo na vas in čutili bodo vso ljubezen, ki jim jo dajete kot skrbni starši.

11. Barvita ideja tetovaže z avtizmom na traku

Barvita ideja o tetoviranju s trakom avtizmaVir slike: @rshiratoritattoo

Tetovaže s trakovi so običajno zelo priljubljene in pogoste po vsem svetu. Za to zasnovo se lahko odločite, če imate tudi raka. Ta tetovaža pa bo enkrat obarvana tako, da bo predstavljala avtizem in njegovo splošno zavedanje.

Izgledali boste kot nekdo, ki je aktiven in se ves čas zbuja. Vaša okolica vas bo videla kot skrbnega fanta ali dekle, to je tako univerzalna tetovaža.

Zabavno dejstvo: starši ne povzročajo in ne morejo povzročiti motnje avtističnega spektra.

12. Črnilo na prsih za tetovažo srca z avtizmom

Skrinjeno črnilo za tetovažo srca z avtizmomVir slike: @ferlosatattoo

Lahko si privoščite pisano tetovažo srca na prsih. Ta umestitev je najboljša izbira, če ste nekdo, ki je močno povezan z nekom, ki ima avtizem.

Pokažite, da se vedno poskušate boriti za tisto, kar je prav. Če se dobro zavedate pomanjkljivosti in izzivov, s katerimi se vsak dan spopadajo ljudje z avtizmom, pokažite svojo moralno podporo s to čudovito idejo.

13. Ključna tetovaža avtizma

Ključna tetovaža avtizmaVir slike: @sambluetattoo

To je edinstvena tetovaža in redka izbira za veliko ljudi. Če ste nekdo, ki rad izstopa, ko gre za vaš videz, vam bo všeč ta razkošna ideja.

Končni rezultat pokaže vaš ključ in pot do srca. Pokažite svetu, da ste dobrodošli in optimistični za vse.

Ali ste vedeli, da motnja spektra avtizma v povprečju družino stane 60.000 USD na leto?

14. Simpatična tetovaža avtizma metulja

Simpatična tetovaža z avtizmom metuljaVir slike: @_smush

To je svetel in barvit metulj, ki je umetniški. Ni veliko umetnikov tetovaž, ki vedo, kako doseči in dati podobne modele. Če v celoti zaupate svojemu tatoo umetniku – se zavežite temu oblikovanju in si oglejte čarobnost, ki jo ustvarjajo!

Metulj bo najbolj ustrezal odraslim. Ta tetovaža je kot nalašč za zrele ljudi in tiste, ki se dobro zavedajo težav pri življenju z avtizmom.

15. Srce & Tetovaža cvetličnega avtizma

Srce & amp; Tetovaža cvetličnega avtizmaVir slike: @italian_inkster

Če ste ljubitelj rož in svetlih in glasnih barv, vam bo všeč tudi ta oblika. Je vesel in optimističen, idealen za vsakogar, ki zna drzno tetovirati.

Ta tetovaža kriči popolnost, vendar na svoj način. Pokažite, da ste sami roža in nekdo, ki zna uživati ​​v življenju v svojem tempu in s svojimi majhnimi pravili.

Zabavno dejstvo: približno 10% otrok z motnjo avtističnega spektra ima tudi drugo genetsko, nevrološko ali presnovno motnjo.

16. Tetovaža z avtizmom metuljčka

Tetovaža z avtizmom metulj puzzleVir slike: @toasterblix

Združite svojo tetovažo metulja skupaj s sliko sestavljanke. Tako bo končni rezultat edinstven in precej umetniški v primerjavi z drugimi možnostmi, ki so na trgu.

Ta duo bo pokazal, da ste na svoj način popolni in edinstveni. Pokažite svetu, da je vsaka oseba in vsaka zgodba uganka na svoj način.

17. Ljubezen pasji avtizem Tattoo Print

Ljubezenski tisk tetovaže pasjega avtizmaVir slike: @tashas.art

Naredite si sladko tetovažo teleta. Ta natis bo videti čudovito + ne boste potrebovali več kot štiri ure.

Nekatere živali so lahko tudi avtistične. Če je vaš hišni ljubljenček počasen ali nekoliko drugačen, si lahko naredite to tetovažo in pokažete, kako zelo jih imate radi.

Ali ste vedeli, da je vsak otrok z avtizmom še vedno edinstven posameznik?

18. Ideja za tetovažo slonov na prsih

Ideja za avtizem tetovaže slonov na prsihVir slike: @golden_hands_tattoo

Tetovaže na prsih so nekoliko boleče in težko dobiti. Če iščete krasen dizajn in nekaj nezaslišanega, boste gravitirali k temu črnilu.

Slon, obarvan v vseh barvah mavrice, bo pokazal, kako zelo cenite in cenite svojo okolico. Čeprav so nekoliko drugačni, so še vedno sladki in nedolžni ljudje.

19. Ideja za tetoviranje Rubikove kocke z avtizmom

Ideja za tetoviranje Rubikove kocke z avtizmomVir slike: @fredo_ink

Ste ljubitelj matematike? Mogoče ste ljubitelj kocke Rubix? Če je tako, je ta tetovaža nujna v vašem primeru!

Pokažite, kako je vsaka oseba uganka, ki jo je težko razumeti. Vsaka oseba je edinstvena in nekoliko težka na svoj način, se ne strinjate?

Zabavno dejstvo: Albert Einstein, Isaac Newton, Andy Warhol in Bill Gates so na avtističnem spektru.

20. Ura & Manjkajoča ideja o tetoviranju avtističnega kosa sestavljanke

Ura & amp; Manjkajoča ideja o tetoviranju avtističnega kosa sestavljankeVir slike: @eniv.tattoo

Ta velikanska modra tetovaža je resnično umetniško delo. Vsak, ki je pravi perfekcionist in natančna oseba, bo všeč ta zasnova.

Dodajte manjkajoči del sestavljanke svoji uri in pokažite, kako nič ni tako, kot se morda zdi. Če se na kakršen koli način borite in ste nekoliko drugačni – ta tetovaža bo govorila več kot 1000 besed.

21. Avtomatizirana tetovaža za sina

Tetovaža avtizma za sinaVir slike: @derek_rocks514

Če imate avtističnega otroka, samo vedite, da mu bo ta slika všeč. To je čudovita stvaritev, ki je kot nalašč za majhne otroke.

Pokažite, kako je lahko vsaka oseba izgubljena in da moramo s tem puzzle-navdihnjenim dinozavrom popestriti in mu olajšati razpoloženje in dneve.

Ali ste vedeli, da bo okoli 50.000 posameznikov z motnjo avtističnega spektra vsako leto v ZDA končalo srednjo šolo?

22. Ideja za tetovažo avtizma z žarnico

Ideja za tetovažo avtizma z žarnicoVir slike: @artatura

Ideja o žarnici je neverjetna stvaritev za veliko ljudi, zlasti za tiste z avtizmom. Ali ste eden izmed njih ali je kdo drug, ki vam je precej blizu?

Pokažite, da imamo lahko vsi svoje trenutke eureke! Vsak človek je žarek sonca, ki v svojem življenju potrebuje le malo okrepitve in osvetlitve.

23. Barvita & Glasna tetovaža z avtizmom metulja

Barvita & amp; Glasna tetovaža z avtizmom metuljaVir slike: @autismotattoo

Dekleta, ki si želijo ustvariti ljubko in čutno idejo za tetoviranje, bodo vedno želela ustvariti podobo metulja. Ta je na svoj način bleščeč in edinstven, kajne?

Izgledali boste kot nekdo, ki se mora postaviti na prvo in primarno mesto. Ko to storite, se bo od tam prižgalo vse ostalo.

Zabavno dejstvo: 35% mladih odraslih z avtizmom po končani šoli ni imelo službe.

24. Tetovaža avtizma slona Disney

Tetovaža avtizma slona DisneyVir slike: @jenni_bird_89

Ta mini slonova tetovaža je za vsakogar, ki se boji igle ali postopka tetoviranja. Ljubezen in skrb za vsakogar, ki ima avtizem, lahko pokažete s tem majhnim in občutljivim.

Vaša mala tetovaža slona bo pokazala, da veste, koliko časa in truda potrebujete za nego nekoga, ki ima avtizem. Naj svet vidi, da ste tudi vi kos uganke, ki ima svoj konec!

25. Manjkajoča tetovaža deklice z avtizmom

Manjkajoča tetovaža dekleta z ugankoVir slike: @alyxheap_tattoos

Ta tetovaža za tele je nekoliko dražja oblika. Če pa je vaš proračun prilagodljiv, boste zlahka dosegli to zasnovo.

Pokažite, da veste, kako se lahko otroci počutijo izključene iz vseh življenjskih dogodkov in zabave, če imajo avtizem. S tem dizajnom boste videti kot poštena in skrbna oseba.

Ali ste vedeli, da je ASD mogoče zanesljivo diagnosticirati pri starosti 2 let?

26. Sentimentalna tetovaža avtizma v kosih

Sentimentalna tetovaža avtizma s koščki v prsihVir slike: @70ttt

Tetovaže na prsih so nekoliko bolj boleče. Bolj ko ste moški, manj boleč je postopek tetoviranja za vas.

Izgledali boste kot nekdo, ki je močno povezan z vašimi najbližjimi. Če ste usklajeni s svojimi čistimi čustvi in ​​veste, kako težko je živeti z avtizmom, to pokažite s tem tiskom.

27. Mala tetovaža avtizma Barvita umetnost

Mala avtistična tetovaža Barvita umetnostVir slike:@hello_kerry_tattoos

Lahko ste manjkajoči del uganke nekoga. Če ste ljubitelj barvitih in čudovitih idej, boste gravitirali k temu tisku.

Pokažite, da ste bili rojeni, da bi izstopali in se ne ujemali. Drugače je dobro, naj svet to vidi z vaše perspektive.

Zabavno dejstvo: približno 40% otrok z avtizmom ne govori.

28. Drugačna ideja ne manj avtizma

Drugačna ideja ne manj avtizmaVir slike: @stepup.dbn

Ta izrek je precej močan in dramatičen. Naj vsi vedo, da ste drugačni, vendar nič manj v primerjavi z drugimi, ki so okoli vas.

Ta zasnova je na svoj način precej preprosta in izjemna. Te štiri glavne barve so morda nekoliko preproste in subtilne, vendar njihovo sporočilo lahko razumejo drugi.

29. Namenska tetovaža avtizma za otroka

Namenska tetovaža avtizma za otrokeVir slike: @maylson.tattooooficial

Za to ramo in barvit tisk se lahko odpravite po vidnem območju. Naj ime vašega otroka izstopa in na ljubek način predstavlja ljubezen, ki jo čutite.

Končni rezultat pokaže, da ste nekdo, ki ima v svojem življenju dragoceno bitje. Okrasite svojo tetovažo s podobo balona in jo naredite še bolj ljubko in otrokom prijazno.

Ali ste vedeli, da je avtizem najhitreje rastoča razvojna motnja?

30. Tattoo avtizma z odtisom dlani

Tattoo z avtizmom na dlaniVir slike: @gihadtattoo

Nazadnje se lahko odločite za to tetovažo na hrbtu, če ste nekdo, ki ima moške lastnosti. Ta oblika je na svoj način umetniška in izjemna, idealna za resnično ustvarjalne ljudi.

Dodajte odtis roke in naredite to tetovažo še bolj sentimentalno in osebno. Ime ali svojega otroka postavite tik podnj in jim, pa tudi ostalemu svetu, pokažite, kako zelo jih imate radi.

Autism Tattoo: Več pogostih vprašanj

1. Kdo si lahko tetovira avtizem?

Vsakdo lahko preizkusi posebno in popolnoma prilagojeno tetovažo avtizma. Če ste sami izbirčni in ste nekdo, ki se bori z izbiro najboljše vrste, se prepričajte, da poskusite z nekaterimi našimi priporočenimi idejami in ogromno različnih možnosti. Dokler ste podporni in polni ljubezni in skrbi, lahko nosite tetovažo, navdihnjeno z avtizmom.

2. Katera je najboljša umestitev za vašo tetovažo?

Umestitev je v celoti prilagodljiva in puščena po vaših željah in osebnih željah. Poiščite si krasno in osebno idejo, pojdite po koncept, ki ustreza vašim potrebam, in preizkusite nekaj, kar vam popolnoma topi srce, na primer okoli vratu, srca, prsnega koša in zapestja.

3. Za kakšno velikost se odločiti, ko pride na tetovažo?

Velikost se lahko razlikuje in pri tem osebnem konceptu ni pravilnega ali napačnega pravila. Dokler ste v celoti v njem in iščete nekaj sentimentalnega, lahko eksperimentirate z manjšimi in večjimi idejami.

4. Ali so tetovaže avtizma drage?

Z denarnega vidika lahko vedno pričakujete, da boste za svojo osebno in edinstveno tetovažo porabili dostojno količino denarja. Dokler je to nekaj, česar drugi nimajo, ali se bojijo zibati, ali če je to nekaj nenavadnega, boste za to tetovažo na koncu plačali veliko denarja. Popolnoma prilagodljive ideje lahko zlahka stanejo 300 USD+.

Novi čas tetoviranja?

Katera tetovaža vam je bila najljubša in katero komaj čakate, da jo zaljubite in preizkusite sami? Če ste nekdo, ki rad pokaže resnično hvaležnost in iščete najboljši dizajn za svoje ljubljene ali zase; podrobno preberite naše podrobnosti in naš članek ter poiščite svojo idealno podobo tetovaže, ki jo navdihuje avtizem. Sporočite nam, kaj ste na koncu izbrali.

Preberite tudi:

  • 25 najboljših idej za tetovaže depresije in tesnobe
  • 50+ tetovaže na srečo in njihov pomen
  • 30 najboljših idej za oblikovanje tetovaže smešnih nasmehov (posodobljeno leta 2021)