Oblikovanje

30+ idej za tetoviranje otroških imen: ljubka in sladka

Tetovaže z otroškim imenom so ena izmed najbolj priljubljenih odločitev pri odločanju o oblikovanju. Otroško ime lahko vzbudi spomine na otroštvo, lahko se spomni vaših otrok ves čas in jim na koncu izkaže spoštovanje ter izkaže ljubezen.

Za tiste, ki imajo ustvarjalni um, je tetovažo otroškega imena mogoče narediti s črnim, belim, barvitim črnilom in dodatnimi podrobnostmi. Te tetovaže so zelo trpežne in če jih negujete, lahko ostanejo nedotaknjene več let. Seveda lahko tetovaže z otroškimi imeni natisnejo tako moški kot ženske.

Če iščete idealen način za izjavo, je morda potrebno narediti tetovažo z imenom. Zato boste v tem članku našli najboljše ideje za tetoviranje imen otrok in vse, kar morate vedeti o njih, zato preberite do konca.

Ali je sreča tetovirati ime vašega otroka??

Medtem ko veliko ljudi načrtuje, da bo ime njihovega otroka zapisano na kožo, se bodo nekateri morda spraševali, kakšne so posledice tetoviranja imena vašega otroka. Je slaba sreča, če si tetovirate ime svojega otroka? Ali vam bo v prihodnje povzročilo nekaj bolečine in žalosti?

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, srečaShranjena tetovaža

No, čeprav je znano, da nekatere tetovaže prinašajo nesrečo, na primer grozljive ali ime vašega partnerja, črkovanje imena vašega otroka ne prinaša nesreče.

Čeprav obstajajo primeri, ko so se ljudje v preteklosti morali soočiti s slabo srečo zaradi oblikovanja tetovaže, zagotovo ne boste imeli te težave. Skratka, tetovaže so le lepa umetnost, ki jo nekateri dobijo v imenu lepote in zagotovo niso prekletstvo.

Najboljša umestitev za tetovaže z imenom

Če iščete idealno umestitev za tetovaže z imenom, potem je na telesu zagotovo veliko različnih mest. Nekateri bi pomislili, da bi imeli te tetovaže na rokah in nogah, drugi pa raje na vidnejše mesto. Običajno in razen na rokah, ljudje radi dobijo ime svojega otroka na roki, zapestju ali celo na prsih.

Logično je, da je najboljše mesto za tetovažo imena na prsih, saj bi bila nato prikazana v bližini tvojega srca in potem bi pokazal, kako blizu ti je ta oseba. Vendar pa so to najboljša mesta na našem telesu za tetoviranje imena.

Otroci imenujejo tetovaže na prsih

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, ime 1Vir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, ime 2Vir slike: Pinterest

Ustvarjanje tetovaže z imenom na prsih je odlična odločitev, če želite enakomerno območje, da bi dobili večji dizajn. Pravzaprav ga boste lahko prikrili v službi, vendar ga prikazali v prostem času v telovadnici ali na počitnicah na plaži. Seveda boste vedno imeli v mislih svojega malčka.

Pomembno je, da je nanos na prsih na splošno precej boleč del našega telesa zaradi bližine kosti in reber.

Tetovaže z imenom otroka na nogi

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, noga 1Vir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, noga 2Vir slike: Pinterest

Strateška umestitev tetovaže je na nogi in je tudi vse bolj priljubljena izbira za ljubitelje tetovaž. Tetovaže na nogi so lepe, ponavadi izgledajo bolj elegantno in so dovolj velike, da lahko sprostite svojo ustvarjalnost.

Čeprav so tetovaže na nogi lahko zelo boleče ali pa sploh niso boleče, odvisno od natančnega položaja. Pravzaprav bo tetoviranje na teleh boleče, vendar boste čutili zelo malo bolečin, ki se nanesejo na vašo zunanjo zgornjo nogo.

Otroci imenujejo tetovaže na hrbtu

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, nazaj 1Vir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, nazaj 2Vir slike: Instagram

Naš hrbet je široka in enakomerna površina, ki lahko sprejme katero koli otroško tetovažo z imenom, veliko in opazno ali majhno in subtilno. Zaradi tega je dobra ideja, da se natisnete na hrbtu, in svoje ime boste pokazali kamor koli greste.

Tetoviranje na hrbtu v resnici ni boleče in bo na splošno povzročilo nizko zmerno bolečino.

Kako pridem do dobre ideje za tetoviranje?

Dobre ideje za tetoviranje je lahko dokaj enostavno, bodisi na spletu ali pa vaš umetnik za tatoo dobi osebno obliko. Kako pa lahko pridete do dobre ideje za tetovažo, ki bo odražala vašo osebnost? Če želite nekaj bolj edinstvenega in z umetniškim pridihom ali želite obliko, ki je bližje vaši osebnosti, morate upoštevati nekaj stvari.

Najprej želite razumeti, kaj želite od tetovaže. Ali želite edinstveno in lepo otroško tetovažo z imenom ali z veliko podrobnostmi ali obrazom otroka? Ali preprosto predstavitev vašega novega življenja kot starša.

Poleg tega boste počakali, da vključite podrobnosti, ki se ujemajo z vašo osebnostjo, in razmislite o kraju, kjer se boste narisali. Na primer, če nameravate narediti tetovažo na hrbtu, boste morda želeli narediti takšno, ki se dobro ujema z ravno površino. Po drugi strani pa, če nameravate nanesti črnilo na neravno površino, kot je roka, bodo primernejše različne podrobnosti.

Poleg tega se ne bojte prositi za ideje o tetovažah v svojem salonu. Pravzaprav bodo imeli portfelj, ki si ga lahko ogledate po navdihu in zagotovo vam bo dal nekaj idej, ne glede na to, ali si želite tetovirati otroško ime ali ne.

Ni lepšega kot videti dejansko tetovažo na telesu nekoga, da veš, v kaj se spuščaš.

Najboljše ideje za tetoviranje otroških imen

Pridobivanje prave ideje za tetovažo imena otrok ni najlažja naloga in kot smo že omenili, je treba upoštevati nekaj stvari. Navdih lahko najdete tako, da preverite spodnje modele.

Tetovaže z imenom, ki temeljijo na imenu vašega otroka, vam bodo zagotovo imele edinstven pomen. Ko boste dobili pravi dizajn tetovaže, ga boste lahko pokazali drugim in prikaz imena vašega otroka, kar bo zagotovo navdušilo preostanek vaše družine.

1. Tetovaže s črnimi črkami z datumom rojstva

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, datum 1Vir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, datum 2Vir slike: Pinterest

Ta prva oblika otroškega tetovaže je najbolj preprosta, a hkrati najbolj edinstvena in elegantna. Preprosto je sestavljeno iz tega, da si ime vašega otroka tetovirate s čudovito pisavo, na kateri je njegov datum rojstva.

Čeprav se to morda sliši običajno, obstajajo dejansko neskončne možnosti po meri, odvisno od pisave, barve tetovaže in izbirnih dodatnih podrobnosti.

2. Tetovaža z otroškim odtisom z imeni

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, stopalo 1Vir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, stopalo p 2Vir slike: Pinterest

Tetovaža z otroškim odtisom je bolj opazna in osebna tetovaža, ki jo lahko dobite. Z njim se boste spomnili prvih korakov, ki jih je naredil vaš otrok, pa tudi oblike njegovih lepih stopal. Čeprav ni tako subtilen in eleganten kot drugi na tem seznamu, je vsekakor oseben.

3. Otroški ročni odtis

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, roka 1iVir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, roka 2pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, roka 3pVir slike: Pinterest

Drug pomemben simbol spominov vašega otroka je njegov odtis roke. Zato bi morali razmisliti o tem elementu s tetovažo imena vašega otroka.

Upoštevajte, da je tako kot otroški odtis tudi oblikovanje odtisov rok videti manj subtilno in manj elegantno, kar je v nekaterih primerih pomanjkljivost.

4. Drevo življenja

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, drevo 1iVir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, drevo 2pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, drevo 3pVir slike: Pinterest

Drevesa življenja imajo lep in zelo zanimiv pomen. Pravzaprav predstavljajo naš razvoj in edinstvenost. Pravzaprav, ko veje postajajo močnejše in rastejo, postajate bolj izkušeni in spoznani.

Dodajanje imena vašega otroka ga bo povezalo s tem razvojem in močjo, kar je zagotovo fantastična ideja. Nazadnje, to je subtilna tetovaža, ki bo ustrezala vsaki obleki in situaciji.

Preberite več: 30+ najboljših idej za oblikovanje tetovaže drevesa življenja (in kaj pomenijo)

5. Simpatični sloni

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, Sloni 1iVir slike: Instagram Otroška imena Ideje za tetovaže, shranjena tetovaža, Sloni 2pVir slike: Pinterest

Tako kot drevo življenja imajo tetovaže slonov globok pomen in predstavljajo moč, zvestobo in veliko sreče. Zato je čudovita ideja, da slonu dodate tetovažo imena svojega otroka.

6. Cvetlična tetovaža

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, cvet 1iVir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, cvet 2pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, cvet 3pVir slike: Pinterest

Cvetlične tetovaže so nekatere izmed najbolj priljubljenih, ki jih lahko dobite. Poleg čudovite rože bo ime vašega otroka zagotovo videti osupljivo. Ne glede na to, ali gre za tetovažo s črnim črnilom, belo črnilo ali barvito, bo izstopala in zagotovo bo ponosila vaše otroke.

Preberi več:

40+ najboljših idej za oblikovanje tetovaž sončnic (pomen in navdih)

20+ idej za oblikovanje tetovaže Lotus Flower (pomen in navdih)

7. Zvezdna tetovaža z imenom vašega otroka

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, zvezda 1iVir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, zvezda 2pVir slike: Pinterest

Zvezdne tetovaže imajo nekaj najbolj impresivnih in lepih pomenov. Pravzaprav predstavljajo ambicijo, uspeh in upanje. Menijo, da vam bo v primeru težkih trenutkov vaša zvezdna tetovaža pomagala najti pravo pot.

Ni treba posebej poudarjati, da bo ime vašega otroka odličen dodatek k njegovemu pomenu in prineslo srečo tako vaši kot prihodnosti vašega otroka.

Preberite več: Naše najljubše ideje oblikovanja zvezdnih tetovaž (in kaj pomenijo)

8. Vrtnica, ki imenu doda vrednost

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, vrtnica 1pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, vrtnica 2pVir slike: Pinterest

Tetovaže z otroškim imenom morajo biti izvirne, videti pa morajo tudi elegantno in zanimivo, zato je vrtnica z imenom vašega otroka zagotovo odlična ideja. Tetovirajte ime na steblu, na vrhu cvetnih listov ali tik ob njem in se pripravite, da vas bo presenetil neverjeten dizajn.

9. Kombiniranje elementov

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, glavnik 1pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, glavnik 2pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, glavnik 3pVir slike: Pinterest

Če niste prepričani o risbi, ki jo boste dobili, ali se ne morete odločiti med slonom, vrtnico ali zvezdo, je združevanje elementov odličen način, da postane vaša tetovaža edinstvena. Prosite svojega tetovatorja, naj doda tetovažo imena vašega otroka, lovilca sanj ali preprosto geometrijsko obliko, rdečo vrtnico in si oglejte, kako impresivna bo.

10. Tatoo srčnega utripa

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, utrip srca 1iVir slike: Instagram Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, utrip srca 2pVir slike: Pinterest

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, utrip srca 3pVir slike: Pinterest

Ena prvih stvari, na katero pomislite, ko prvič omenjate svojega otroka, je srčni utrip. Zaradi tega in ker si ga želite zapomniti za vedno, bo tetovaža srčnega utripa z njegovim imenom trajala večno.

Pomembno je omeniti, da tetovaža s srčnim utripom predstavlja moč, ljubezen, strast in sposobnost, da se premaknete naprej, ne glede na to, kaj.

Preberite več: 16 najboljših idej za oblikovanje tetovaže neskončnega srca (posodobljeno leta 2021)

Modeli tetovaž z imeni otrok, skritimi v njih

Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, skrita 1pVir slike: Pinterest Ideje za tetoviranje otroških imen, shranjena tetovaža, skrita 2pVir slike: Pinterest

Druga izvirna in lepa ideja za tetoviranje otroškega imena je dizajn z imenom, skritim v njem. Če ne želite popolnoma prikazati celotne tetovaže, sestavljene samo iz imena ali simboličnih elementov, kot so utrip srca, odtis stopala ali odtis roke, so to najboljša možnost za vas.

Največja prednost enega od teh je, da boste lahko izbrali katero koli obliko. Seveda, ne glede na to, ali želite bolj subtilen in eleganten dizajn ali opaznejši, so vam na voljo možnosti.

Poleg tega, če želite vsem pokazati ime svojega otroka in biti ponosni nanj, so prejšnji modeli, navedeni zgoraj, verjetno boljši za vas.

Če povzamemo in tradicionalni otroci poimenujejo tetovaže narazen, so tetovaže s skritim imenom vašega otroka najbolj vsestranski modeli in jih boste lahko prilagodili vsaki situaciji.

Ali lahko med nosečnostjo naredite otroško tetovažo?

Medtem ko je med nosečnostjo povsem mogoče narediti tetovažo, strokovnjaki priporočajo, da počakate, dokler se otrok ne rodi. Prvič, prvi 3 meseci nosečnosti so izredno pomembni in ne smete si tetovirati, saj se otrokovi organi še razvijajo.

Po teh treh prvih mesecih in četudi so se organi končali z razvojem, je tetoviranje pred rojstvom še vedno lahko škodljivo. Tudi med nosečnostjo se bo vaša koža raztegnila in tetovaža se lahko po rojstvu na koncu deformira, kar pa zagotovo ne želite.

Če še vedno želite narisati tetovažo imena svojega čudovitega otroka, je zelo priporočljivo, da o tem predhodno obvestite svojega umetnika za tatoo, da vas bo lahko bolje vodil skozi postopek.

Preberite več: Ali se lahko med nosečnostjo tetovirate?

Zaključek

To so bile najboljše ideje za tetoviranje otroških imen, ki jih morate upoštevati, pa tudi vse, kar morate vedeti o tetovažah na splošno. Eden od razlogov, da si tetovirate ime svojega otroka, je, da za trenutek ne boste obžalovali in to je vsekakor treba upoštevati.

Ko bo vaš otrok odrasel in bo na vaši koži videl tetovirano njegovo ime, bo ponosen in to boste pokazali vsem svojim sorodnikom.

Za zaključek, če se pripravljate na tetoviranje imena svojih prvih otrok, s temi idejami zagotovo ne morete zgrešiti!