Oblikovanje in pomen

V Za tetovažo maske Vendetta: eden najmočnejših revolucionarnih simbolov

Ob vsem, kar se dogaja s politiko v današnjem svetu, se ljudje pogosto odločijo dodati tetovažo z revolucionarnim pomenom. Znak miru, znak anarhije, pest odpornosti proti moči in še veliko več. Obstaja ena posebna tetovaža, ki morda združi vse te znake. Postal je simbol protesta po vsem svetu in je znan kot Vendetta maska ​​(znana tudi kot anonimna maska).

Zgodba za masko Vendetta

Vse se je začelo v Londonu 1605, ko je revolucionar Guy Fawkes poskusil razstreliti Dom lordov. Poskus se je zgodil 5. novembra in cilj Fawkesa je bil obnoviti katoliškega vodjo države. Bil je aretiran in usmrčen, vendar se ga ljudje niso spomnili kot negativca. Danes, 5. november, je poimenovan kot del britanskega zahvalnega dne. Ljudje pojejo pesmi o tem dogodku, ki je znan kot noč Guya Fawkesa ali noč kresa.

Avtor Alan Moore je bil nad to zgodbo osupljivo navdihnjen in je napisal knjigo z naslovom V za Vendetto, ki je svet obrnila na glavo. Moore je Fawkesa predstavil kot največjega grobega junaka, ki je predvsem skrbel za človekove pravice. Masko, ki jo nosi lik V v knjigi, je oblikoval britanski ilustrator David Lloyd.

Leta 1988 so bili narejeni stripi DC o bojevniku V, ki so postali tako priljubljeni med mladimi. Maska jih je resno navdihnila in ponovno začeli izdelovati masko Vendetta ter jih uporabljati, ko naredijo nekaj revolucionarnega. Večinoma so ga uporabljali računalniški hekerji, katerih identitete ni mogoče ugotoviti, ker jih ob vsej kibernetski varnosti ni bilo mogoče najti.

Eksplozija priljubljenosti je postala tako velika leta 2005, ko je režiser James McTeigue posnel film V za Vendetto. Danes je masko mogoče videti povsod, na stenah, v trgovinah in kot tetovažo z močnim pomenom.

Pomeni tetovaže maske Vendetta

Preden se odločite, da si na telo nanesete masko Vendetta, morate resno prebrati o Guyu Fawkesu in razumeti njegovo zgodbo. Bleda maska, kot je, je zelo dobrega dizajna in izgleda neverjetno kot tetovaža. Temu je priloženih več pomenov, ki so močni in popolna izbira tetovaže za uporniške duhove.

Rogue

Za tiste, ki igrate videoigre, je lahko pomanjkljiv pomen bolj jasen, vendar naj ga malo razložimo. Lopov lik je poimenovan kot tat, lopov ali vohun, ki je prikrit, kar pomeni, da ne vidite, da prihaja. Če želite podrobneje raziskati ta pomen, si lahko ogledate junake Rogue v World of Warcraft ali Final Fantasy. Ta pomen je eden najbolj priljubljenih pri maski Vendetta, ker je danes zelo zanimiv pojav ustvarjanja nevidnih dobrih dejanj.

Pogum

Potrebno je veliko poguma, da se zavzamete za to, kar verjamete, in da ne dovolite, da vam kdo uniči sanje. Tako je pogum drugi pomen, povezan z masko, ki navdihuje ljudi, da jo črnijo v znak protesta proti pokvarjeni družbi.

Izpodbijanje norme

Danes masko Vendetta prevzamejo večinoma sodobni anarhisti, kot je že omenila hekerska skupina “Anonimni”. Te skupine verjamejo, da junak V živi v vseh nas, ki si prizadevamo za boljšo prihodnost in ga vidimo kot bojevnika svobode. Vsi želimo spremeniti ta svet na bolje in zagotoviti varen svet za naslednje generacije. Na vprašanje večina ljudi, ki imajo tetovažo maske Vendetta, pravi, da je to glavni razlog, zakaj so se za to odločili, ker bodo vedno verjeli, da družba ni izgubljena in jo je mogoče popraviti.

Oblikovanje tetovaže maske Vendetta in umestitev telesa

Obstaja na stotine neverjetnih modelov, med katerimi lahko izberete svojo masko. Zelo pogosto ljudje z masko črnijo dodatne elemente, da opredelijo še globlji pomen. Najbolj priljubljena oblika je maska ​​v kombinaciji z znakom anarhije. Na sredini so celi rokavi z masko z znakom V in okoli nje ogenj. Ta tetovaža je priljubljena tudi med ženskami in je običajno natisnjena z vrtnicami okoli nje. Vrtnica ima v tej zgodbi pomemben pomen, kajti ko V ubije osebo, ki pokvari vlado, živi vijolična vrtnica. Tudi moški črnijo tetovaže na prsih z masko na sredini in vrtnicami na desni in levi strani.

Po mnenju nekaterih umetnikov tetoviranja je najbolj izbran del telesa za to tetovažo roka. Natančneje zadnji del pazduhe, tako da ko dvignete roko v pest, vidite Vendetto. Lahko je tudi majhna tetovaža na prstu ali gležnju, vendar se pomen ne spremeni. Vendetta maska, kamor koli črpate, predstavlja revolucijo in ni izbrana samo za modo.

Tetovaže so nekaj, kar na telesu nanesemo, da ostanemo tam za vedno. Maska je simbol upanja za ta svet, ki počasi pada, zato, če podprete to ideologijo, je maska ​​Vendetta najbolj pogumna izbira. Oglejmo si nekaj najlepših modelov tetovaže Vendetta Mask.

V za Vendetta Mask Tattoo na roki Anonimna tetovaža maske na nogi V za tetovažo maske Vendetta V za Vendetta masko tetovažni rokav V za Vendetta masko tetovažo z rožo V za Vendetta masko tetovaža z rdečo vrtnico in citati so neprebojni V za Vendetta masko tetovaža s svečo V za masko Vendetta s tetovažo s klobukom V za masko Vendetta s tetovažo meča V za Vendetta Mask Tattoo s citatom V za masko Vendetta z brki in tetovažo s cvetjem Ne odpuščamo tetovaže maske Vendetta Anonimna tetovaža maske V za Vendetta Mask Tattoo And Girl

  • Naslon za roke za tetovaže – na kaj morate biti pozorni pri nakupu
  • Neboleče tetovaže s kremo za omilitev tetovaže
  • Tattoo cevi za enkratno uporabo – vse, kar morate vedeti
  • Napajalnik za tetovaže: 6 nasvetov, kako izbrati najboljšega
  • Rotacijski kompleti za tetoviranje: Pros & Slabosti