Oblikovanje in pomen

Tetovaže z imenom – zgodovina in njihova vse večja priljubljenost

tetovaža z imenom na rokavu

Priljubljenost tetovaž z imeni je nedavno doživela eksplozijo, ko ljudje poskušajo ustvariti oblike črnila za telo, ki jih ločujejo od preostalega paketa.

Te tetovaže z imenom so prisotne tako dolgo, kot je tetoviranje, in ne glede na to, ali ste označeni za svoje pleme ali se napišite v spomin na ljubljeno osebo, ki je minila, je ustvarjalnost in svoboda izražanja tetovaž z imenom nekaj, kar bo preseglo starost.

Tisti, ki se želijo seznaniti z imenom nekoga, ki ima z njimi edinstveno povezavo, ne bodo imeli težav pri oblikovanju koncepta, ki bo videti neverjetno in bo uporabniku dal možnost, da to vez utrdi na svoj način.

Zgodovina tetovaže z imenom

Tetovaže so se v starih časih uporabljale za prikaz položaja v plemenu ali za zvestobo skupini. Na prelomu prejšnjega stoletja so te tetovaže z imenom postale priljubljene v vojski, bodisi so izrazile svojo ljubezen do veje, ki so ji služile, svojih staršev, zakonca ali otrok.

Ko je stoletje napredovalo, bi mnogi ljudje ostalo uporabili v miru s tetovažami v spomin na smrt nekoga, ki so ga imeli v bližini.

Danes lahko vsakdo, ki obožuje črnilo za telo, dobi tetovaže z otroškim imenom, otroške tetovaže ali celo imena svojega najljubšega glasbenika.

Priljubljenost tetovaže imen

Medtem ko so ostali v miru tetovaže in tetovaže mame in očeta dosegli vrh priljubljenosti, kar zadeva tetovaže imen, razlog za novo zanimanje je povezan z dejstvom, da lahko te modele zlahka spremenite in izboljšate s časom.

Morda ste želeli dobiti tetovažo imena družinskega člana, ki je umrl. Danes izberete domiselno pisavo pisave in jo postavite na mesto, kjer bo vidno, tako da vas vsak dan prijetno opomni.

Zdaj, čez leto ali dve, se spomnite, da vas pero, vrtnica, določena ptica vsak dan spominja na to osebo. Zdaj posodobite tetovažo okoli imena, da povečate pomen in povezavo.

Pomeni, povezani z imenskimi tetovažami

Pomeni imena tetovaže so tako raznoliki kot sam dizajn, kar je del razloga, zakaj so te tetovaže postale tako pogoste v salonu za tetoviranje.

Nekateri starši si tetovirajo otrokovo ime vsakič, ko imajo v družini nov dodatek. Postavitev natančnega odtisa otroške noge pod imenom je odličen način za prilagoditev oblikovanja.

Nato se nekateri odločijo za versko pot, pokojnega družinskega člana postavijo na križ, na grobno tržnico ali se dvignejo z Jezusom v nebesa.

Drugi radi vnesejo ime ljubimca, zakonca ali partnerja v črnilo, čeprav so to ponavadi tista, ki se bodo sčasoma prikrila, ko se bo zveza zrušila.

Raznolikost modelov tetovaž z imeni

Del privlačnosti tetovaže z imenom je dejstvo, da lahko z imenom naredite skoraj vse. Ime je mogoče vključiti v predmet, povezan s tem imenom.

Ime je lahko del verza ali pesmi, ki oba povezuje. Tetovaže z imenom lahko postavite na skoraj kateri koli del telesa, v kateri koli velikosti, z različnimi okraski.

Tetovaže z imenom so stalni opomnik nekoga, ki ima s to osebo vse življenje posebno povezavo, zato so ponavadi edinstvene v oblikovanju in kljub dvema osebama z istim imenom so si modeli le redko podobni.

Morda je najbolj priljubljeno tetovaže z imenom starši enega od svojih otrok. To je večna vez in ne glede na to, ali se otrok spominja staršev ali staršev, ki izkazujejo svojo ljubezen do novega dodatka v družini, je raznolikost del privlačnosti pri oblikovanju.

Ime tetovaže omogoča vsakomur, da ustvari obliko, ki ima zanj pomemben pomen, nekaj, česar se lahko dotaknejo in povežejo ter jim da občutek individualnosti. Ime v zasnovi pomeni za vsakogar nekaj drugega, tudi če ga družina dobi kot skupino.

Ta povezava z mamo pomeni različne stvari za sina, hčerko, moža, starša in zato bodo te tetovaže z imenom še vrsto let postajale priljubljene.

Članki, ki vam bodo morda všeč:

  • Kaj so igle za tetoviranje in pomen izbire najboljših
  • Najboljši začetni kompleti za tetovaže – preprosti nasveti za izbiro najboljšega
  • Tattoo Practice Skin – Nasveti in prednosti
  • Neboleče tetovaže s kremo za omilitev tetovaže?
  • Tattoo cevi za enkratno uporabo – vse, kar morate vedeti