Oblikovanje in pomen

Kaj pomeni za tetovažo Ram

Ko gre za tetoviranje ovna, se vam bo sprva zdelo nesmiselno tetovirati bolj moško in močno različico koze. Če pa resnično poskušate razumeti pomen ramskih tetovaž, jih boste takoj želeli dobiti. Ovnov obraz izgleda kot integracija polovice lobanje in pol koze, zaradi česar je tako zanimivo dobiti nekaj tako ilustrativnega.

Ram Tattoo zadaj za moške

Ovni so resnične živali (ne namišljeno bitje), seveda, vendar jim je pripisanih veliko starodavnih in realističnih pomenov. Te tetovaže so pogostejše pri moških. Vendar ne obstaja takšno pravilo, ki pravi, da jih ženske ne morejo uničiti. Spodaj preberite, če želite izvedeti bistvo pomena za tetovaže ovna in naleteti na nekaj zanimivih idej za tetovaže ovna.

Pomen ramskih tetovaž

Tetovaže ovna prikazujejo številne pomene, a ena glavnih stvari, ki jih simbolizirajo ovnove tetovaže, je trma, s katero bi se mnogi od nas lahko povezali. Ovni bodo storili vse, da dosežejo, kar želijo, tudi če to pomeni ubiti. Ta tetovaža je dober opomnik za ljudi, da je včasih v nekaterih situacijah in pri nekaterih ljudeh v redu ostati trmast. Mnogi od nas smo ujeti v ta mehurček ignoriranja svojih želja in potreb, medtem ko poskrbimo za druge.

Tatoo obraza Ram za moške na prsih

Če natančno pogledate oblikovanje tatonov ovna, boste opazili, kako ima številne moške lastnosti in lastnosti, zlasti z izrazi, ki jih naredi. To je eden glavnih razlogov, zakaj si mnogi moški raje tetovirajo; dosežejo občutek avtoritete. Prej so moški menili, da je ta tetovaža dober način za privabljanje nasprotnega spola.

majhna Ram tetovaža na vratu za ženske

Če si v sorodstvu z horoskopskim znakom Ovna, si boste želeli narediti tetovažo Ram. Ovni predstavljajo to zvezdniško znamenje in simbolizirajo nekaj dobrih lastnosti, ki jih boste videli v Ovnu, kot so moč, navdušenje, zaupanje in strast.

Ram tetovaža

Ram tetovaže so velik znak poganstva, kar je eden glavnih razlogov, zakaj se mnogi ljudje, zlasti kristjani, vzdržijo takšne tetovaže. Božanstva, ki so jih našli v Wicci, so ovna zelo cenila. Častiti Bog je imel značilnosti ovna, vodoravnega polmeseca na krogu na vrhu glave; zato ovni simbolizirajo poganstvo.

Ram Tattoo za moške

Rogovi ovna so zelo simbolični, saj simbolizirajo moč. Rogovi so tisto, zaradi česar so ovni videti tako močna in ostra žival. Če želite z umetnostjo doseči občutek moči, bi bila najboljša odločitev, da si naredite tetovažo ovna. Rogovi ovna veljajo za ‘krono’ Ovna; zato simbolizira tudi licenčnino. Ena najpogostejših vrst tetovaž ovna je tetovaža ovna lobanje, ki ima veliko pomena. Lobanja in ovan simbolizirata tudi poganstvo in pomagata predstavljati kontrast med smrtjo in življenjem. Te tetovaže imajo nekaj ženskih pridihov, še posebej, če jim dodate cvetlični dizajn.

Bold Ram Tattoo na prsih za moške

Kot lahko vidite, imajo tetovaže ovna precej močne in prepričljive pomene. Vendar vam te tetovaže ni treba narediti samo zaradi pomena za njo. Nekateri se odločijo le za oblikovanje in to je v redu. Izberete lahko obliko tetovaže ovna in dosežete neverjetno body art. Spodaj preberite, če želite naleteti na najboljše vrste ramskih tetovaž.

Idealno mesto za Ram tetovaže

Tetovažo ovna lahko postavite kamor koli se počutite udobno; vendar pa nekaj posebnih mest ustreza oblikovanju tetovaže ovna. Lahko si omislite enega na prsi, saj se obraz ovna popolnoma prilega tja. Če se odločite za manjšo različico tetovaže ovna, jo lahko dobite na rokah ali na strani hrbta blizu ramen. Poleg tega si lahko zapomnite druge dobre namestitve, kot so hrbet, trebuh, rebra, noge in stegno. Najboljši način za izbiro prave umestitve je, da najprej izberete želeno zasnovo. Glede na zasnovo tetovaže lahko preprosto izberete primerno umestitev.

Ram Tattoo peš za moške

Dve glavni vrsti tetovaž Ram

1. Cvetlične ramske tetovaže

Lahko uporabite to tetovažo cvetličnega ovna, da dosežete ženski pridih v svoji tetovaži ovna. Ta tetovaža vključuje obraz ovna z rogovi v rjavi in ​​beli barvi. V bližini ovna se pojavita dve rdeči vrtnici v tetoviranem slogu, na obeh straneh natisnjeni z zelenimi listi. Rože v tej tetovaži izžarevajo ženstvene vibracije, povezane tudi z okultno kulturo. Za dodaten dotik lahko dodate še veliko elementov, kot so verige, puščavska vrtnica, nakit, čipke in še veliko več.

Cvetlični ovratnik na stegnu za ženske

2. Geometrijska tetovaža Ram

Dopolnite svoj videz tetovaže ovna s to geometrijsko tetovažo ovna. Geometrijske oblike so zelo priljubljene in se dobro ujemajo s tetovažo ovna. Ta tetovaža je sestavljena iz ovnovega obraza iz različnih geometrijskih oblik in vključuje linijsko delo. Umetniki tetovaže so tukaj naredili senčenje, da bi poudarili nekaj oblik ovnovega obraza. Črno -sivo črnilo ustreza temu dizajnu in se bo odlično podalo na ključno kost ali hrbet.

Geometrijska tetovaža Ram za moške

Druge vrste tetovaže Ram

Ram Skull Tattoo

Ram Skull Tattoo

Akvarelna tetovaža Ram

Ženska akvarelna tetovaža Ram na hrbtu

Okultna tetovaža Ram

Ram Tattoo na glavi za moške

Tradicionalna tetovaža Ram

Tradicionalno oblikovanje Ram Tattoo pri roki

Tetovaža ramskih rogov

Big Horns Ram Tattoo na prsih

Cartoon Ram Tattoo

Simpatična risanka Ram Tattoo za ženske

Smrtonosna tetovaža Ram

Ram Tattoo za moške na rami

Oven Ram Tattoo

Oblikovanje tetovaže Oven za moške na hrbtu

Vzemite s seboj

S pomočjo teh neverjetnih idej tetovaže ovna in različnih pomenov za njimi lahko na svojem telesu dosežete brezhiben videz tetovaže ovna. Vedno se lahko odločite za več kot eno tetovažo, še posebej, če se lahko povežete s pomenom. Vedno je najbolje razumeti pomen tetovaže, tudi če se temu ne posvečate veliko pozornosti. Upajmo, da vam je ta članek olajšal odločitev o tetoviranju in če vas je prepričal, da si naredite tetovažo ovna, si takoj rezervirajte termin za tetoviranje!