Oblikovanje in pomen

Duhovna tetovaža in pomen

Morda imate radi paranormalno ali pa ste le velik oboževalec noči čarovnic. Ne glede na razlog, tetovaža duhov je ljubka, zabavna in drugačna tetovaža, ki se nanese na vaše telo. Poiščite klasičen slog, risanko ali ilustracijo. S tetovažo duhov boste postali del skupine, ki ljubi vse grozljivo, grozljivo in srhljivo.

Ghost Tattoo za moške

Slovesnosti, ki pozdravljajo duhove

Nekatere ljudi navdušuje kultura duhov. In zakaj ne? To je fascinantno. Duhovi so del pripovedovanja zgodb že tisočletja. Noč čarovnic, ki 31. oktobra praznuje odprtje vrat duhovom in vilam, prihaja iz Keltov – pred 2000 leti.

Ghost Tattoo pri roki za moške

Dan mrtvih ali El Día de los Muertos je podobna slovesnost, ki jo v Mehiki praznujejo 1. novembra. Po legendi se vrata med živimi in mrtvimi odprejo in družine lahko obiščejo ljubljene na obeh letalih. Ta slovesnost naj bi segala 3000 let nazaj v času Aztekov.

Izvor zgodb o duhovih

Kdo se ne ljubi skleniti ob ognju in pripovedovati zgodbe o duhovih? Ali pa se poskusite spomniti zgodb, ki so jih pripovedovali pred spanjem med zaspano zabavo ali kampiranjem. Zgodbe o duhovih so zabavne in srhljive hkrati. Kdaj pa so postali tako priljubljeni?

Ghost Tattoo na nogi

Viktorijanska doba je znana po tem, da je bilo toliko zgodb prenesenih, napisanih ali ustvarjenih. To se je zgodilo v času, ko so bile hiše velike, z lesenimi tlemi in prepihom. Pihal bo veter, les bi škripal in nizko in glej, na sceno je prišel duh. Paranormalno je začelo navduševati ljudi, ki so verjeli, da obstaja še ena dimenzija, ki je ne vidimo. 

Tetovaža Ghost In The Sheet

Ste kdaj v rjuhi izrezali luknje za oči in jo vrgli po telesu? Naj bo vaša tetovaža izvirna in klasična, tako da si ustvarite duha v tetovaži. Ta slog tetovaže je nekoliko bolj stara šola. Mnogi ljudje radi postavijo tetovažo na podlaket, tele ali stegno.

Ghost Sheet Tattoo

Ta tetovaža je najbolje ohraniti črno -belo. Lahko ga naredite zelo minimalnega s tankimi črtami, ki ustvarjajo obliko duha in oči. Lahko pa otežite tetovažo z dodatnim senčenjem, da ustvarite gube na listu. Gibanje lahko ustvarite tudi tako, da list narišete tako, kot je prikazano.

Cool Ghost Tattoo za moške na rami

Mario Ghost Boo Diddly

Tetovaže lahko izvirajo iz pozitivnega, vseživljenjskega spomina ali pa so le njihov velik oboževalec. Mario je že toliko let del življenja ljudi. Nekateri ljudje so igro igrali od njene prve različice do najnovejše igre, ki je na voljo na Switchu. V vsaki različici igre je Boo Diddly – duh. 

Mario Ghost Boo Diddly tetovaža

Boo je majhen, okrogel in ima le nekaj pozi. Enega, ko se hladi – ker vas ne vidi – in drugega, ko napada, ker ste prišli v doseg. Lahko tudi iztegne jezik, kar mu daje dodaten zabaven in grozeč učinek! Ima tudi majhne ročice, in če se borite z glavnim zlikovcem, lahko nosi krono kot King Boo.

Mario Ghost Boo Diddly na trebuhu

Tetovaža duhov brez stopal

Ste videli hrošča? Okoli filma je cela kultura, polna trdoživih oboževalcev. Eden najbolj nepozabnih trenutkov je, ko lik filma, ki ga igra Wynona Rider, končno razume, da so ljudje, ki jih vidi v svojem novem domu, duhovi. Še več, to so prejšnji lastniki njenega doma, ki so v začetku tega leta umrli v prometni nesreči.

Na nogi ni tetovaže duhov z nogami

Trenutek se sprosti, ko Wynona Rider posname prejšnje lastnike, ki jo skušajo prestrašiti s taktiko lista. Posname polaroidno sliko in ko je slika pripravljena za ogled, opazi, da so vidni le listi. “Nog ni”. Ta polaroidna slika je podoba, s katero se okrasijo ljubitelji tetovaže.

Tetovaža Ghost No Feet

Znane osebnosti s tetovažami duhov

Frances Bean Cobain, hči Courtney Love in pokojnega Kurta Cobaina, je svet šokirala z ilustrativnim duhom v tetovaži. Woo, ki ga je oblikoval in tetoviral dr. Woo, je precej velik in ima veliko senčenja. Frances se promovira kot navdušenka nad grozljivkami, zato zanjo sploh ni čudno, da si naredi to tetovažo!

Tetovaža duhov na rami

Alannah Materson in Hilary Duff sta prijateljstvo zapečatila z ujemajočimi se tetovažami duhov. Spet se pojavljata duh in plahta, vendar je tokrat umetnik za tetovaže dr. Woo na spodnji list dodal spis “vozi ali umri”, kot so zahtevala dekleta.