Oblikovanje in pomen

Čarobne ideje in tetovaže tetovaže Alice v čudežni deželi

Alisa v čudežni deželi je morda igrala veliko vlogo v vaši otroški domišljiji. Ta knjiga in film sta precej klasika, ki je nihče ne more preboleti, še posebej po neverjetni Disneyjevi priredbi in mnogih drugih po tem. To je bil res film za ogled in do danes ga tako odrasli kot otroci gledajo z enakim zanimanjem in navdušenjem kot prej. Če želite izraziti svojo ljubezen in oboževanje domišljijskega sveta Alice v čudežni deželi, lahko dobite Tatoo Alice in Wonderland.

Tetovaža Alice in Wonderland za ženske

Te tetovaže imajo globlji pomen kot le všeč knjiga in film; čarobne in domišljijske teme v tem filmu so očarajoče. V današnjem svetu bi lahko posameznikom pomagali prebroditi življenje, čeprav se zdijo nekoliko nerealni. Od same Alice do različnih likov v filmu lahko dobite katero koli vrsto tetovaže Alice in Wonderland, ki vam je všeč.

Najboljši del te tetovaže je, da so primerne za vse starosti in imajo veliko barv, zaradi česar so te tetovaže zelo privlačne. Zato stopite v sanje o Alice in pojdite skozi te čarobne Tetovaža Alice v čudežni deželi ideje in pomene, ki vam bodo pomagali izbrati pravega.

Pomen za tetovažami Alice in Wonderland

Pomen tetovaže Alice in Wonderland je odvisen od oblikovanja tetovaže. Te tetovaže sestavljajo liki iz prve knjige in različice Disneyja. Eden prvih pomenov, ki povezujejo te tetovaže, je vaše otroštvo. Mnogi od nas ste odraščali ob ponavljanju Alice v čudežni deželi ali pa ste v knjižnici naleteli na različne knjige zgodb, ki prikazujejo to čarobno zgodbo. To, da si danes narediš tatoo, bi predstavljalo tvoje zanimivo otroštvo in kako je imela ta knjiga/film pomembno vlogo v tvojem življenju in vplivala na tvoje domišljijsko razmišljanje kot otroka.

Črno -bela tetovaža za moške

Drugič, tetovaže Alice in Wonderland dajejo zelo edinstveno in ekscentrično lastnost o tebi. Nekaj ​​likov iz zgodbe, zlasti alegoričnih, simbolizira, kako na svet gledate drugače. Predstavljajo, da vas sploh ni nerodno, ker ste nenavadni, ker vas to drži naprej in vas razlikuje od ostalih.

Tetovaže Alice in wonderland predstavljajo tudi skrivnost, še posebej, če si naredite tetovažo znanega lika, Cheshire Cat. Ta mačka je bila ena najbolj zabavnih in skrivnostnih likov iz zgodbe in je bila verjetno ena prvih vijoličnih mačk, ki ste jih kdaj videli. Mačka oddaja zvite in navihane lastnosti. S tem tetoviranjem lahko pokažete, da imate enake lastnosti in da ste tip osebe, ki ne pove vsega o sebi z vsemi, zaradi česar ste v naravi skrivnostni, tako kot češka mačka.

Cheshire Cat Tattoo na telesu za ženske

Tetovaže Alice in Wonderland krožijo tudi okoli pomena avtoritete in norosti, zlasti skozi lik slavnega Mad Hatterja. Obstaja veliko načinov, kako lahko prikažete to tetovažo in kako pomaga prikazati avtoritativni pomen. Pomen in simboliko norosti lahko dosežete tudi z likom kraljice jedi. Ta lik je obdan z rdečimi predmeti in vrtnicami, ki predstavljajo norost.

Če želite svojo noro plat subtilno predstaviti drugim ljudem, si morate priskrbeti to tetovažo. Tatoo same Alice je precej pomemben, saj simbolizira zdrav razum. Njen lik je precej preprost in je dober način za predstavitev preprostosti in nedolžnosti v vašem življenju. Zdaj, ko se zavedate pomena, je čas, da ga dobite Tatoo Alice in Wonderland z izbiro dizajna od spodaj. Pridobitev enega lahko preprosto simbolizira ljubezen, ki jo imate do vsakega lika, in da imajo lahko ti izmišljeni liki večji vpliv na vaše življenje.

Idealne možnosti postavitve tetovaže Alice on Wonderland

Eden najpogostejših namestitev Alice v tetovažah dežele čudes je podlaket. Ta postavitev daje vam in vašemu umetniku za tetovaže svobodo, da se odločite za dolgo in podrobno tetovažo enega od likov ali karkoli, kar je povezano z zgodbo. Postavitev je tudi precej vidna, zato jo lahko preprosto vidite in predstavite tudi drugim. Odločite se lahko tudi za roko, nogo, prsni koš, trebuh in hrbet

5 idej za tetovaže Alice in Wonderland

Klasična tetovaža Alice in Wonderland

Če želite Alice vključiti v svojo tetovažo, se lahko odločite za klasično, ki vključuje barvni portret Alice, vključno s črnim, belim in modrim črnilom. Da bi bila ta tetovaža privlačnejša, lahko preizkusite ta odsev tetovaže Alice in wonderland, v kateri jo lahko vidite nazaj skozi ovalno ogledalo z vrtnicami po vsem svetu.

Neverjetna tetovaža Alice in Wonderland na nogi

Marčevski tetovaž zajca

Marčevski zajček je še en slavni lik te zgodbe, ki predstavlja zastoj in spomin skozi uro, ki jo drži ves čas. Ta tetovaža vključuje marčevskega zajca, natisnjenega v beli barvi, z uro v ozadju in nekaj cvetličnimi značilnostmi.

Krepka marčevska tetovaža zajca za ženske

Tetovaža norega klobučarja

Tetovažo Mad Hatter lahko dosežete tudi z izbiro portreta iz katere koli prilagoditve filmov in si ustvarite realistično portretno tetovažo. Minimalen videz lahko dosežete tudi tako, da si samo tetovirate klobuk norega klobučarja in mu dodate nekaj zanimivih barv.

Mad Hatter Tattoo pri roki za moške

Tetovaža Cheshire Cat

Za izbruh barv je ta tetovaža Cheshire mačka idealna izbira. Ta tetovaža vključuje obraz mačke, ki prikazuje nagajiv videz, v ozadju pa izbruh vijoličastega črnila s tehniko akvarelnega tetoviranja.

Lepa tetovaža Cheshire Cat na rami za ženske

Citatna tetovaža Alice v čudežni deželi

V svojo tetovažo lahko preprosto vključite samo besede, tako da izberete svojo najljubšo frazo ali dialog iz zgodbe ali filma in jo pobarvate v črni barvi z edinstveno pisavo. Za dodaten dotik lahko dodate nekaj simbolov, kot sta zajčja ura ali klobuk norega klobučarja.

Citatna tetovaža za ženske

Vzemite s seboj

Čas je, da svojemu življenju dodate malo čarovnije, tako da preizkusite Tatoo Alice in Wonderland. Neverjetno je, kako lahko še vedno povežete nekatere pomene v današnjem svetu in pokažete, kako čarovnija resnično ohranja veliko stvari pri življenju!