Oblikovanje in pomen

23 Priljubljene tetovaže in pomen bojevnika

best-3d-warrior-face-tattoo-on-arm

Tako za ženske kot za moške letos postajajo tetovaže bojevnikov in borcev vse v modi. Pridobite črnilo z bojevitim dizajnom prikazuje stopnjo notranje moči ki privlači množice.

Tatoo bojevnika simbolizira posameznikovo dediščino, spomin na cilje in željo, da se osredotoči na težnje. Za druge je tetovaža bojevnika reprezentativnost za pripravljenost na boj za vzroke, v katere nekdo verjame, zaščito družine in boj brez strahu.

Nešteto možnosti oblikovanja naredi te tetovaže bojevnika neverjetno osebne.

Pomen sodobne tetovaže bojevnika

Zaradi dejstva, da je oblikovanje tetovaže bojevnika ima številne pomene in hitro postaja eden najbolj priljubljenih stilov črnila za telo. Za nekatere je tetovaža lahko predstavitev njihove notranje moči, moči in njihove kulturne dediščine.

Za druge je bojevnik lahko simbol zaščite, feminizma ali moškosti. Bojevnik je poln ponosa, moškosti in ima to neverjetno pripravljenost, da se bori za svoja prepričanja. Bojevnik se ne boji sodelovati v zgodovinskih bitkah in pogosto se bo okrepil, ko ga izzovejo večji sovražniki.

Variacijske tetovaže

S toliko različnimi pomeni in različicami tetovaže bojevnika je pomembno, da najprej dobro razumete, kaj vsaka pomeni, preden se natisnete.

Tako bo vaš bojevnik edinstven za vas in bo v skladu z vašimi temeljnimi vrednotami in prepričanji. Razmislite o dodajanju verzov ali orožja umetniškemu delu, da dodatno prilagodite svojo tetovažo.

Tukaj je podroben seznam brez posebnega reda razpoložljivih bojevniških stilov in njihovih edinstvenih pomenov:

Keltski bojevnik – Eden izmed najbolj priljubljenih modelov tetovaž bojevnikov z ljudmi valižanskega, škotskega in irskega porekla. Te tetovaže vsebujejo zapletene podrobnosti vozlov na ščitih ali čeladah ali kot ozadja za bojevnike..

Te tetovaže dokazujejo moškost in moč ter pripravljenost iti proti vsakemu nasprotniku ali vsem, kar vam stoji na poti.

Plemenski bojevnik – Modeli plemenskih bojevnikov so a večletni favorit, oblikovanje ločite od vseh množic. Tradicionalni slog plemenskih tetovaž vključuje široke črne poteze, ki sestavljajo dizajn.

Ta plemenski slog predstavlja povezavo z družino, častjo in neustrašnostjo v boju proti kateremu koli nasprotniku, ne glede na to, kako velik je. Te simbolične tetovaže prikazujejo moč v številkah in neomajno moč.

Starodavni bojevnik – Najmočnejši bojevniki so živeli pred tisočletji, borili so se v velikih bitkah, pri čemer so uporabili le še rezervoar oklepa in orožja.

Ti zastrašujoči bojevniki so bili del kultur, kot so Grki, Vikingi in Mongoli. Ta poseben dizajn tetovaže je lahko prikaz neustrašnosti, prvotne moči in moči.

Ženske bojevnike – Ne mislite, da morajo biti te tetovaže bojevnika vse o moških, v naši zgodovini je bilo tudi nekaj izjemnih bojevnic. Keltski bojevnik Maeve in Joan of Arc sta le dve, vendar sta ti bojevnici odlična izbira za izdelavo tetovaže bojevnika.

Te tetovaže predstavljajo imeti močna prepričanja, izkazujejo spoštovanje do ženske moči in so lahko simbol vaših lastnih feminističnih prepričanj.

Rimski bojevnik – Morda so bili nekateri najvidnejši bojevniki, ki jih je svet kdajkoli poznal, rimski bojevniki resnično ločeni pasmi. Ti neverjetni borci so živeli po načelu moči v številu, ne glede na to, kako veliki so bili njihovi nasprotniki.

Na mnogih rimskih tetovažah so napisani latinsko napisani podpisi, kot je carpe diem, kar pomeni izkoristiti dan ali Veni, Vidi, Vici, kar pomeni, da sem prišel, videl, premagal.

Ne glede na to, ali izberete tradicionalno čelado, meč ali ščit, vaša tetovaža predstavlja neomejeno moč, moč in koordinacijo.

Havajski bojevnik – Ljudje in kultura na Havajih so edinstveni v Ameriki, zato je pridobivanje havajske tetovaže bojevnika eden najboljših načinov za prikaz državnega ponosa. Te tetovaže predstavljajo moč in lepoto kulture in so pogosto upodobljene kot maskirani bojevniki, ki so ustrahovali svoje sovražnike.

Bojevniški trak z vzorcem črne križne valilnice je danes zelo priljubljen, saj gre okoli vaše roke in nadaljuje od roke do prsnega koša, nameščen nad srcem. Če želite ostati v skladu s tradicionalnim havajskim slogom, uporabite črnilo.

Samurajski bojevniki – Pridobivanje samurajske tetovaže je fantastičen način za predstavitev starodavne bojevniške kulture, ki jo mnogi častijo še danes. Tetovaža samuraja dokazuje vašo afiniteto do tega starodavnega razreda bojevnikov.

Ti vzorci prikazujejo bojevnike z izvlečenimi meči, običajno s svežo krvjo, da pokažejo, koliko sovražnikov je že premaganih. Samuraj je bogat s tradicijo, neustrašen, samozavesten in vzbuja strah v srcih tistih, ki jim želijo nasprotovati.

S toliko različicami tetovaž bojevnika, od starodavnih rojakov do vseh tistih spominov na padle tovariše, so te tetovaže odlične tako za moške kot za ženske.

Tetovaže bojevnika prinašajo bogato zgodovino kultur z vsega sveta, kar pomeni, da bi lahko našli popolno tetovažo bojevnika, ki je prava za vas.

Članki, ki vam bodo morda všeč:

  • Napajalnik za tetovaže – 6 nasvetov, kako izbrati najboljšega
  • Kaj so mazila za tetovaže in zakaj bi jih morali uporabljati?
  • Naslon za roke za tetovaže – na kaj morate biti pozorni pri nakupu
  • Rotacijski kompleti za tetoviranje – prednosti in slabosti
  • Okviri strojev za tetoviranje – vse, kar morate vedeti