nutriție sănătoasă, rețete

nutriție sănătoasă, rețete

Rețetă de supă de dovleac – un preparat popular german

Rețete-pentru-supă-cu-dovleac

De îndată ce se anunță toamna, a sosit timpul pentru supa de dovleac. Germanii se pot bucura în sfârșit de un fel de mâncare delicioasă de dovleac sau de supe de toamnă pe masă. Toamna Rețetă de supă de dovleac este preparat cu doar câteva ingrediente și gătit exotic, consistent sau cremos. În articolul de astăzi, evocăm o supă cremoasă de dovleac pe care ar trebui să o încercați cu siguranță.

Rețetă pentru supă de dovleac – aromă fină și consistență cremoasă

Ingrediente-pentru-supa-cu-dovleac

Starea de toamnă crește și toată lumea așteaptă cu nerăbdare recolta din această toamnă. Fie că sunt mere, nuci sau dovleci, ierburi aromate și feluri de mâncare proaspăt preparate, căldura este sigur căutată în zilele reci. Pentru familie sau pentru oaspeți, o supă cremă fină este un început excelent. Ca ingrediente pentru Rețetă de supă de dovleac Cu o consistență cremoasă veți avea nevoie de următoarele: 2 kg pulpă de dovleac, 500 gr morcovi, 1 kg cartof, 2 ceapă, 2 linguri unt, 2 litri de legume, instant, 1/2 cană lapte, sare și piper și eventual dovleac prăjit semințe și crutoane.

Rețetă de supă de dovleac – și așa se gătește

Supă de cartofi și morcovi pentru dovleac

Tăiați dovleacul în pene, proiectați semințele, apoi tăiați-le în bucăți de dovleac. Curățați morcovii, ceapa și cartofii și tăiați-i în bucăți mici. Se încălzește grăsimea și se călește cuburile de ceapă în ea. Se toarnă bulionul instant în doi litri de apă și se adaugă la ceapă și se lasă la infuzat. Acum adăugați dovleacul, morcovii și cartofii și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 45 de minute. Înainte de a purifica toate ingredientele, încercați dacă totul este moale, apoi adăugați o jumătate de cană de lapte sau smântână și faceți piure ușor. Condimentați cu sare, piper sau ghimbir proaspăt și voilá, această delicatesă de toamnă este gata de servit. Presărați deasupra crutoane crocante sau semințe de dovleac prăjite, adăugați câteva picături de ulei din semințe de dovleac sau friscă pe jumătate în supă și serviți așa cum este. Din cele obișnuite Rețetă de supă de dovleac poți scăpa natural adăugând mai multă aromă. Mai întâi gătește dovleacul cu puțină nucă și mere la cuptor și abia apoi folosește pulpa fragedă pentru supă. poftă bună!

Tăiați și spălați dovleceii

 Spălați dovleacul și tăiați-l în pene

Servire de supă de Halloween și dovleac

Notificare prealabilă pentru Halloween

Serviți-supa-cu-pâine-sau-fripturi

Sugestia de servire

Supa-de-dovleac-servind-oala-ceramica-albastra

Pregătiți corect supa de dovleac

Creme Fraiché și supă de dovleac cu ghimbir

Presărați semințele de dovleac prăjite pe supă

Read more