nuntă

Styling pentru o nuntă în toamnă – 3 sfaturi extravagante și minunate

idei de styling nunta toamna nunta foto parc

Dacă nunta ta are loc toamna, ar fi indicat nu numai să proiectezi decorațiunile în consecință. Aspectul tău, de la rochie și accesorii până la coafura și machiajul tău, ar trebui să se potrivească și cu tema. Pentru a vă ajuta în acest sens, în acest articol avem 3 sfaturi pentru coafare Nunta de toamnă pune laolaltă cu siguranță că îți va plăcea.

1. Pantofi în stil gotic pentru nunta de toamnă

pompe negre stil gotic nunta toamna

Acest tip de pantof este potrivit mai ales dacă nunta ta are loc chiar înainte de Halloween sau chiar dacă ai vrea să radiezi atmosfera de Halloween. După cum puteți vedea, nu numai că aveți opțiunea de a reflecta o anumită temă prin decor, dar puteți realiza acest lucru și cu tipul dvs. de îmbrăcăminte și stilul pentru nuntă. Pantofii care sunt decorați cu dantelă neagră sunt deosebit de frumoși. În acest fel, look-ului tău i se conferă o eleganță feminină. În general, pantofii negri sunt foarte potriviți pentru coafarea unei nunți în stil Halloween sau gotic și sunt, de asemenea, foarte populari. Este departe de a fi singura culoare pe care o poți alege, totuși.

pantofi-gotici-negri-nituri-aurii-nunta-toamna

Culorile violet, roșu visiniu, verde smarald și violet sunt la fel de potrivite. Indiferent de culoarea pe care o alegeți, pantofii pot fi, de asemenea, decorați cu diferite motive tipice pentru Halloween. Astfel de motive sunt, de exemplu, cranii, ochi înfricoșători, lilieci, vrăjitoare și altele. De asemenea, populare și destul de neobișnuite sunt stilurile sportive pentru stilul nunții în ceea ce privește pantofii. Acestea sunt, de exemplu, cizmele de adidași. Cu ei aveți garantat că veți face o impresie obraznică, care va rămâne în memoria tuturor.

2. O nuntă ploioasă de toamnă

ploaie-toamnă-nunta-mireasă-cuplu-cizme de cauciuc-umbrele

După cum probabil vă puteți imagina, există multe zone în lume în care plouă aproape în fiecare zi. Acolo șansa de a alege o zi însorită pentru nuntă este destul de redusă, motiv pentru care stilul pentru nuntă ar trebui să fie coordonat cu aceasta. Dar chiar dacă nu locuiți într-o astfel de zonă, pot exista momente în care pur și simplu să nu aveți noroc cu vremea și vremea ploioasă să vă însoțească nunta. Dar asta nu ar trebui să te facă să disperi. Tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți pentru orice, pentru orice eventualitate, iar în acest articol vă vom arăta câteva fotografii cu modul în care puteți să o faceți cel mai bine.

nunta-ploioasa-curcubeu-culoare-umbrela Nunta de toamna

Ce ești tu ca mireasă și stilul tău pentru nuntă Asigurați-vă că luați în considerare rimelul impermeabil. Ca cadouri pentru oaspeți, puteți pregăti chiar și haine de ploaie, umbrele sau, de ce nu, cizme de cauciuc șic. În principiu, puteți transforma și vremea rea ​​în ceva distractiv proiectând decorațiunile pentru nuntă în consecință și, de exemplu, distribuind umbrele și folosindu-le ca decor. Lasă-ți imaginația să se elibereze și alege un decor și un stil potrivit pentru nuntă!

 ploaie-nunta-decorare-idee-umbrele-kofp-pozat

cizme de cauciuc-nunta-mireasa-mireasa-domnisoarei de onoare

ploaie-decorare-nunta-cizme de cauciuc-flori-altar

decorare-nunta-ploioasa-umbrela-tort-nunta-stil-vintage

3. Buze roșii pentru nunta de toamnă

machiaj-de-nunta-buze-rosii-stil-retro-voal-colivie-pasare

Nunta este exact momentul potrivit pentru a încerca un machiaj mai îndrăzneț pentru stilul nunții, chiar dacă altfel nu îndrăznești. Am dori să vă explicăm cum vă puteți vopsi cel mai bine buzele într-o culoare roșu aprins. Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că, dacă aveți buzele roșii, ar trebui să vă machiați restul feței mai discret, pentru a nu risca un machiaj prea colorat și, prin urmare, excesiv. Machiajul de la buzele roșii pentru stilul pentru nuntă arată deosebit de grozav pe fotografiile de nuntă. Aplicați-le machiajul în următoarele moduri:

1. Pregătește-ți buzele pentru asta Stil de nunta prin curățarea pielii vechi cu un scrub.

2. Încadrați-vă buzele cu un creion sau o linie de buze. Scopul este ca toate denivelările să fie uniformizate.

machiaj-nunta-buze-rosii-pene-updo

3. Linia care încadrează buzele ar trebui să treacă în zona arcului de armură pentru a o forma.

4. Apoi puteți aplica rujul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu o perie de buze.

5. Îndepărtați orice greșeli cu un corector.

6. Luați o bucată de hârtie pătată. Folosiți acest lucru pentru a vă tampona scurt buzele o dată.

7. Repetați pasul 2 și încadrați-vă buzele încă o dată fie cu un creion de contur, fie cu o căptușeală pentru buze.

Iar a ta este elegantă și elegantă Stil de nunta a terminat buzele roșii!

machiaj-nunta-buze-rosii-sub-voal