nuntă

Sfaturi pentru nunta în aer liber, uimiți toți invitații la nuntă

Masa de gradina-fata de masa-baldachin de nunta

Nunta in aer liber este cu adevărat grozav. Dar poate duce și la dezastre de machiaj dacă mireasa nu este înarmată cu ustensile de salvare, cum ar fi hârtia de șters și un rimel impermeabil. În acest articol, avem câteva sfaturi utile de nuntă în aer liber, care vă vor ajuta să evitați problemele legate de machiaj și fotografii. Deci nunta ta va merge perfect.

 Sfaturi de machiaj pentru nunta în aer liber – Pregătește pielea

Sfaturi de machiaj Blush Cheek -Nuntă -Exterior- Mireasă cu perie de pulbere

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru asta Nunta in aer liber În ceea ce privește machiajul, înainte de a începe să aplici machiaj și să aplici machiaj în general, în primul rând, pregătește temeinic zona T de pe față. Acest lucru este recomandat și de Amanda Shackleton, coafură de vedete și make-up artist.

Primul pas pentru machiajul perfect pentru o nuntă în aer liber

Make-up-blotting-paper-face-application-make-up-bride

Mireasa ar trebui să folosească, de asemenea, hârtie de șters pentru a îmbunătăți machiajul, mai degrabă decât re-pudră în mod constant. „Fondul de ten ar trebui să fie un fond de ten mineral. Acest lucru nu se aplică numai acoperirii, ci și factorului de protecție solară existent ”, recomandă Heather Adessa, șefa companiei și make-up artist la Glo Beauty Bar din Mamaroneck, New York, într-unul din sfaturile sale de machiaj. pentru Nunta in aer liber. „În funcție de marcă și consistență, Fundația Mineral are un factor de protecție solară între 4 și 22”.

Sfat important la aplicarea machiajului – Evitați luciul de buze

Machiaj -important- sfat- alegere culoare- ruj- nuntă

Cel mai bine este să stați departe de luciul de buze și să vă încredeți în buzele mate. Shackleton avertizează: „Nu veți dori ca vântul să sufle în timpul nunții și părul să vă lipească de buze. Ce dezastru pe Nunta in aer liber!

 Folosiți machiaj impermeabil

Make-up-bride-rimel-aplică-make-up

Fie că nunta ta are loc în aer liber, în interior, în timpul zilei sau seara, ar trebui să alegi cu siguranță machiajul impermeabil. Shackleton spune că folosește întotdeauna machiaj impermeabil. Pentru a-i ajuta cu sfaturile ei de machiaj pentru nuntă, ea dezvăluie că începe cu un grund matifiant și apoi aplică un grund cu silicon, un eyeliner cu gel și un rimel impermeabil, astfel încât să nu se murdărească. În cele din urmă, ea folosește un spray de finisare pentru a pregăti machiajul.

 Rețineți ora din zi

Programare Ceas nunta Tort cu nunta cu flori

Momentul zilei în care va avea loc nunta va determina, de asemenea, ce machiaj ar trebui să alegeți. „Soarele este cel mai puternic la începutul după-amiezii și este chiar deasupra capului. Aceasta nu este cea mai benefică lumină și poate arunca umbre sub ochi “, spune Shackleton într-unul dintre sfaturile ei de machiaj pentru nuntă. Pentru nunțile care se desfășoară la începutul după-amiezii, ea folosește un anticearcan care are un pic de evidențiere, astfel încât lumina de la soare să se reflecte înapoi și pielea de sub ochi să nu pară obosită și întunecată. Alte sfaturi pentru o nuntă în aer liber sunt că aleg și un machiaj general mai ușor pentru această perioadă a zilei decât ar face-o pentru nunțile ulterioare. Folosește ceva mai multă culoare pe buze și pe obraji și face ochii să pară mai simpli. „Nicio mireasă nu vrea să stea acolo în plină zi cu o cantitate excesivă de machiaj”, spune ea.

Ceremonia nunții seara

Tinerii căsătoriți-dansează-în aer liber-în grădina centrală

Pentru nunțile care se întâmplă mai târziu în cursul zilei, Shackleton accentuează ochii cu puțin mai mult eyeliner, fard de ochi sau ambele. „Lumina slabă este frumoasă și, când se întunecă și lumânările și felinarele sunt aprinse, veți avea nevoie de mai mult accent pe ochi”, spune ea..

Fotografiile în aer liber

propuneri utile nunta flori mireasa fotografii profesionale

Pentru nunta în aer liber, ce machiaj alegeți nu este singurul lucru important. De aceea avem câteva sfaturi profesionale de nuntă care vă vor spune ce iluminare este cea mai benefică pentru fotografii. Alissa Pagels, manager de comunicare internă la George Street Photo & Videoclipul dezvăluie câteva sfaturi pentru o nuntă în aer liber pe strada George, inclusiv modul în care mirii vor arăta cel mai bine în fotografiile tale de nuntă.

Iluminare și temperatură

Meadow-Wedding-Mireasa-Mirele-în aer liber

„Una dintre cele mai mari diferențe între nunțile exterioare și cele interioare este iluminarea și temperatura”, explică Pagels. „În timpul unei nunți în interior, fotograful de nuntă trebuie să facă față luminii slabe și spațiului limitat. Nuntile în aer liber pot fi mult mai provocatoare. Este cel mai dificil atunci când ceremonia de nuntă este însoțită de un soare puternic în aer liber. Apoi, oaspeții dvs. vor strânge, transpira și vor purta ochelari de soare. Soarele va arunca, de asemenea, umbre nefavorabile sub nas și ochi. “

Sub un baldachin alb

Baldachin-nunta-gradina-alb-culoare

Conform sfaturilor pentru nunta în aer liber ale lui Pagels, un cort mare de grădină alb este cel mai bun pentru o nuntă perfectă în aer liber. „Textile albe difuzează lumina într-o zi însorită, astfel încât, în general, se creează o strălucire plăcută. În plus, fotografii își pot monta farurile deasupra la apus pentru a evita fulgerele direct. “

Fotografii în grădină

Cuplu de mireasă Fântână Copaci Rochie lungă

Sau fotograful poate decide să „răstoarne” sărbătoarea, astfel încât soarele să fie în spatele oaspeților și să folosească un bliț pentru a adăuga lumină de umplere ”, spune ea..

Natura în fundal

Cuplu de mireasă Copac lumina zilei Sărut buchet

O modalitate excelentă de a evita soarele puternic de amiază este atunci când toată lumea este într-o umbră deschisă, cum ar fi o zonă împădurită groasă sau partea umbrită a unei clădiri. Cea mai bună tehnică este să începi cu condiții optime în loc să încerci să lupți împotriva soarelui puternic și direct ”, spune Pagels într-unul dintre sfaturile sale pentru o nuntă în aer liber..

Pași către fotografia perfectă

Grădină-nuntă-dans-ploaie-lumină de seară

„Este treaba fotografului să găsească iluminatul potrivit”, explică ea într-unul dintre sfaturile sale pentru o nuntă în aer liber. „Uneori, mirii nu își dau seama că sunt în lumina puternică a soarelui și este treaba fotografului să vă explice care sunt condițiile cele mai bune pentru fotografii.”

Lună de seară Vază de flori de nuntă în aer liber

Nunta oaspeți cuplu de mireasă în aer liber

Scaune textile albe de nuntă

Piedestal-ochelari-conversații-mireasă

100 de idei pentru decorațiuni de nuntă – sărbători într-o atmosferă rurală