nuntă

Mănuși de mireasă ca accesoriu pentru nuntă – sens și 20 de idei

Mănuși de mireasă transparentă-țesătură-arc-floare-accesorii-păr-scurt-coroană-diademă-voal

Alegerea rochiei de mireasă perfectă este o sarcină dificilă. În plus, există o mare varietate de accesorii pe care le puteți combina cu rochia. Indiferent dacă sunt accesorii pentru păr, coliere, voaluri și pantofi – totul trebuie să se potrivească cu rochia și cu o selecție largă în zilele noastre, mireasa poate dispera rapid. Dar mai este un accesoriu pe care îl puteți lua în considerare. Acestea sunt mănuși pentru mireasă care nu numai că pot schimba întreaga ținută într-un mod pozitiv, dar au și o semnificație interesantă. Astăzi am dori să vă prezentăm importanța Mănuși de mireasă precum și câteva modele minunate și sfaturi pentru aceste accesorii de mireasă. Atunci decideți singur dacă doriți să combinați rochia sau o altă ținută de nuntă cu mănuși în ziua nunții.

Mănușile de mireasă și semnificația lor

mănuși de mireasă elaborat-design-căsătorit-accesorii de mireasă-degetul mijlociu-decora

În cazul în care aveți în continuare îndoieli cu privire la ce mănuși alegeți pentru ziua cea mare, importanța lor în istorie vă poate convinge. Pe de o parte, mănușile de mireasă au reprezentat un simbol care a marcat sfârșitul ceremoniei de nuntă. Acest lucru era încă obișnuit atunci când oamenii de rând nu puteau scrie sau citi. În acel moment nu era necesară o semnătură. De îndată ce mireasa și-a predat mănușa mirelui, a însemnat că s-a făcut legământul căsătoriei.

Mănușile de mireasă ca simbol al loialității

Mănuși de mireasă rochie de mireasă lungă dantelă culoare albă sirena

Dar acesta nu este singurul sens pe care îl au mănușile de mireasă. Ele simbolizează, de asemenea, dragostea și loialitatea, dar și respectul pe care mireasa l-a jurat mirelui. Deci, după cum puteți vedea, mănușile pentru mireasă au fost mult mai mult decât un accesoriu pentru rochia de mireasă. La fel ca verighetele, fiecare accesoriu avea un sens specific.

Mănuși în loc de verighete

Mănuși de mireasă idee-ținută-haine-de-mireasă-decorați mâinile

Pe de altă parte, în Belgia, nu erau schimbate inele în vremuri anterioare. Acest rol a fost preluat de mănușile de mireasă. La ordinul viitorului soț, mireasa a primit o pereche de mănuși roșii de la pastor în timpul ceremoniei. Deci a fost un accesoriu important pentru ceremonia de nuntă. În zilele noastre regulile nu mai sunt atât de stricte, iar mănușile pot fi alese liber sau lăsate în afara.

Mănuși de nuntă cu flori de țesătură

mănuși de mireasă flori subțiri-ascuțite-deco-roșu-lac de unghii

Puteți găsi mănuși de mireasă într-o mare varietate de variante. De la modele simple la variante generoase, există ceva pentru fiecare gust. Fie din dantelă, mătase, tul sau șifon, decorate cu strasuri, arcuri sau flori și în diferite lungimi, modelul potrivit pentru rochia de vis poate fi găsit.

Mănuși lungi pentru mireasă

Mănuși de mireasă lung-adunate-deget-talie-arc-rochie-combinație

Mănușile de mireasă lungi și care ajung la braț sunt deosebit de elegante. Acestea pot fi echipate cu degete, dar pot fi și fără degete. Cei cu degetele au dezavantajul că verigheta trebuie aleasă mai mare, astfel încât să se potrivească pe mănușă. Mai târziu verigheta trebuie redusă din nou.

Mănuși elegante ca accesoriu

mănuși de mireasă-sărbători de nuntă-îmbrăcăminte-accesorii-brațe-mătase

Acest lucru este prea greoi pentru mulți. Cu toate acestea, dacă v-ați decis asupra acestui tip de mănuși, puteți pur și simplu să transmiteți inelul celui mai bun bărbat după ce l-ați predat degetului dvs. într-un moment ulterior. O mănușă lungă poate fi proiectată pur și simplu în alb, crem sau într-o altă culoare sau, așa cum se arată aici, să fie jucăuș cu un pic de dantelă.

Mănuși fără degete pentru mireasă

Mănuși de mireasă-mătase-alb-fără-degete-stras-design

Alternativ, există și modele care sunt lungi, dar nu au degete, dar sunt legate de degetul mijlociu cu ajutorul unei bucle, astfel încât să nu alunece. Acest lucru rezolvă, de asemenea, problema cu dimensiunea verighetei. Iar mănușile de mireasă de acest gen nu sunt mai puțin elegante decât cele cu degetele, nu crezi?

Mănuși de mireasă din dantelă

Mănuși de mireasă-mâini-decorați-dantela-design-feminin-ținută-mireasă-nuntă

Dacă doriți un model care să nu distragă atenția de la rochia de mireasă, cel mai bine este să alegeți mănuși de mireasă scurte și care să acopere doar mâinile și încheieturile mâinii. Arată mai jucăuș și cel puțin la fel de atractiv ca versiunile lungi. Există, de asemenea, mănuși scurte cu și fără degete. Care dintre cele două opțiuni pe care le alegeți depinde, printre altele, de perioada anului în care are loc nunta dvs..

Mănuși scurte de mireasă

Mănuși de mireasă-deget-margele-decor-nobil-mătase-alb-lucios

Mănușile cu degetele sunt cele mai bune pentru o nuntă de iarnă. Mănușile de mireasă pentru iarnă mențin mâinile suficient de calde și fac ca întreaga ceremonie și sărbătoarea nunții să fie mai confortabile pentru mireasă. Cu toate acestea, nu sunt o opțiune bună vara, deoarece vă vor face să transpirați rapid și vă vor face să vă simțiți inconfortabil.

Asortați mănuși la rochie

Mănuși de mireasă-accesorii-vintage-flori-dantelă-rochie de mireasă-accesorii

Cel mai bun mod de a restrânge selecția este să căutați modele care să se potrivească și cu rochia. Oricum ar fi, aceasta este o cerință importantă. Dacă rochia dvs. are dantelă, este recomandat ca mănușile de mireasă să fie cel puțin parțial din dantelă. O rochie simplă poate fi, la rândul ei, combinată cu mănuși la fel de simple.

Mănuși drăguțe pentru mireasă

mănuși de mireasă-atractive-nobile-dantelă-alb-încheietura-mamei-de-perle-lac-de-unghii-idee

Același lucru este valabil și pentru culoare, desigur. Dacă ai ales o rochie de mireasă în șampanie, este recomandat să găsești și mănuși de mireasă de culoare șampanie. Mănușile de mireasă de culoare crem sau cele albe cu strasuri ar trebui să meargă și cu rochia. Se poate face o excepție dacă rochia are o culoare diferită, dar toate celelalte accesorii precum pantofi, voaluri sau accesorii pentru păr au aceeași culoare cu mănușile.

Mănuși de piele cu fantă

Mănuși de mireasă-piele-alb-accesoriu-mireasă-iarnă-nuntă

Aceste mănuși arată foarte jucăuș, deși sunt realizate din piele fină. Motivul pentru aceasta este slotul, care este un punct de atracție suplimentar, deoarece este umplut cu un pic de punct. În acest fel, mănușile de mireasă deschid o vedere a mâinilor, chiar dacă este un model cu degete. Aceasta este din nou o variantă excelentă pentru lunile reci ale anului. Și mănușile pot fi purtate și în viața de zi cu zi după nuntă în fiecare iarnă.

Mănuși cu frunze pentru mireasă

mănuși de mireasă-inel-bijuterii-jumătate-lungime-strânse-mentă-verde-rochie-tul

Aici puteți vedea o altă idee pentru mănuși de mireasă pe jumătate. Poate căutați chiar și ceva între ele. Un alt lucru interesant la acest model este aspectul ciufulit, care face ca mănușile simple, altfel simple, să pară mai jucăușe. S-a folosit un material foarte subțire, pe care s-ar potrivi și verigheta dacă este necesar. Acest lucru este cel mai bine încercat în magazin.

Mănuși cremă pentru mireasă

Mănuși de mireasă-croșetat-plasă-arc-accent-rochie-de-mireasă

Multe variante sunt posibile pentru mănușile de mireasă în stil vintage. În funcție de tema nunții, pielea, dar și dantela, este potrivită. Asta depinde și de rochia de mireasă. În plus, accesoriile nu trebuie întotdeauna achiziționate. Puteți face multe lucruri singur. La fel și mănușile. De asemenea, puteți croșeta cu ușurință mănușile de mireasă pentru un stil vintage.

Mănuși de mireasă de culoare șampanie

Mănuși de mireasă-culoare-piele-unghii-scurte-fără-degete-unghii-aurii

Deoarece culoarea pielii este foarte populară pentru rochia de mireasă, este logic ca mănușile să fie oferite și în această culoare. Sunt mai puțin vizibile decât modelele albe, de exemplu pentru că se adaptează la culoarea pielii tale. Apoi, puteți crea ochiuri cu designul unghiilor sau cu orice bijuterie.

Mănuși de mireasă colorate

Mănuși de mireasă-colorate-multicolore-pastelate-colorate-verde-roz-moi-moi

Și dacă îți place deosebit de extravagant, poți alege și o culoare care este destul de netipică pentru ținuta de mireasă. Cu toate acestea, vă reamintim din nou că ar trebui să le combinați cu alte accesorii adecvate. Acestea ar trebui oferite în magazinul de mirese. Deasupra puteți vedea un model frumos din dantelă și culori pastelate, cum ar fi roz, verde menta și culoarea somon.

Mănuși negre cu paiete și perle

Mănuși de mireasă-dantelă neagră-strasuri extravagante-accesorii de mireasă

Mănușile de mireasă în negru sunt fără îndoială foarte extravagante și cu siguranță nu sunt potrivite pentru fiecare gust. Modelul de mai sus se remarcă nu numai datorită culorii sale, ci și datorită designului elaborat, care constă din dantelă decorată cu paiete și perle. De asemenea, poți căuta lenjerie intimă pentru a merge cu ea, cu care îl poți surprinde pe noul soț în noaptea nunții lor.

alb-negru

Mănuși de mireasă-accent-negru-perle-decorare-inele-unghii-design-auriu

Un model negru nu trebuie să fie proiectat la fel de vizibil ca modelul menționat anterior. Această variantă, care împodobește doar o parte a mâinii și a încheieturii mâinii, este puțin mai discretă. Mănușilor li se dă o notă deosebit de elegantă de perlele albe, care în același timp adună jucăuș țesătura din dantelă.

Motive jucăușe

mănuși de mireasă-inimă-jucăuș-motive-aur-bijuterii-mâini

Aceste mănuși de mireasă sunt jucăușe și elegante în același timp. Latura jucăușă a fost caracterizată de dantelă și bineînțeles de motivele inimii, în timp ce culoarea aurie oferă echilibrul necesar cu eleganța sa. Un design de unghii în culoarea aurie a fost ales pentru a se potrivi. Modelul fără degete acoperă întreaga mână și are o gaură pentru degetul mare pentru o mai bună prindere.