nuntă

Ghid pentru inele de logodnă – găsiți modelul de vis pentru o cerere de căsătorie!

Consilier pentru inele de logodnă Propunere

În mod tradițional, cu diamante, bogat ornamentate pentru adevărații trenders sau mai degrabă simplu, dar foarte elegant, realizat din aur alb – cumpărarea inelului de logodnă potrivit nu este o sarcină ușoară. Dar dacă te ții de câteva reguli de bază, vei găsi rapid designul viselor pentru ocazia specială. Am reunit cele mai importante sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți în ghidul nostru pentru inele de logodnă.

Bijuteria simbolizează armonia în relație

Ghid pentru inele de logodnă -Istorie-Importanță

În prezent, inelul de logodnă joacă un rol important în cererea de căsătorie – este dat ca semn al iubirii și al grijii. Dar bijuteria nobilă nu este o invenție a societății moderne – obiceiul vine de fapt din Grecia, unde femeilor din vremuri străvechi li s-au dat inele de fier ca ocazie. În Evul Mediu, odată cu dezvoltarea industriei de bijuterii, fierul a fost înlocuit cu aur și ulterior decorat suplimentar cu un diamant / așa-numitul inel solitar /. În acea perioadă, piatra prețioasă era considerată un simbol al eternității și armoniei în relație.

Ghid inel de logodnă – stilul potrivit

Ghid-inele-logodna-inel-vis-stil-determinare

Un inel de logodnă este mult mai mult decât un cadou pentru o ocazie specială – este purtat ca simbol al iubirii în viața de zi cu zi chiar și după logodnă și, prin urmare, ar trebui să se potrivească stilului proprietarului său. Deci, cu siguranță merită să aruncați o privire în dulapul sau cutia de bijuterii înainte de a vizita bijutierul. De exemplu, dacă prietena ta poartă haine romantice, aerisite și îi place să cumpere accesorii vintage, atunci o bijuterie bogat ornamentată din aur alb cu safir albastru își poate reflecta cel mai bine caracterul. Tipul de fată de alături va aprecia un inel de logodnă din aur roz cu semnul eternității. Fashionistele vor adora inelul cu o piatră prețioasă. Inelul solitar din aur galben cu rubin / diamant arată romantic și în același timp tradițional. Apropo, o gamă largă de modele pentru fiecare gust poate fi găsită online – Inele de logodnă de la Hochzeitstrauringe.de oferă numeroase alternative pentru el și pentru ea.

Ghid pentru inele de logodnă – alegerea pietrei prețioase potrivite

Sfaturi-inele de logodnă-pietre prețioase-semnificație

Odată ce stilul inelului de logodnă este determinat – tradițional, vintage, modern sau eclectic – următorul pas este găsirea pietrei prețioase potrivite. Le avem pe cele mai populare patru în ghidul nostru pentru inele de logodnă Pietrele prețioase și semnificația lor rezumat:

Rubine – simbolizează pasiunea în relație. Piatra prețioasă aduce o notă romantică din trecut și se potrivește perfect cu inelul tradițional de logodnă din aur galben.

Topazul / un simbol al loialității / este disponibil în mai multe culori, în orice caz, culoarea albastră a predominat pentru un inel de logodnă. O bijuterie simplă din aur alb cu topaz în formă de lacrimă arată extrem de elegantă și nobilă.

Smaraldul / ar trebui să aducă noroc mirilor / – Cleopatra, faimosul faraon al Egiptului, purta smaralde cu ocazii speciale. Chiar și astăzi, piatra prețioasă se bucură de o mare popularitate – este adesea combinată cu diamante și aur galben.

Diamantul / din greacă – adamas – invincibil / simbolizează iubirea eternă și este, prin urmare, clasicul absolut dintre pietre prețioase. Suprafața sa strălucitoare atrage automat atenția. Combinația cu aurul roz arată absolut superb.

Personalizați inelul de logodnă

Sfaturi-logodna-inele-personaliza-gravarea-data logodnei

Stilul și bijuteria sunt fixe, acum tot ce trebuie să faceți este să comandați designul visului. În orice caz, două detalii importante nu trebuie uitate la cumpărare – dimensiunea inelului și gravura. Dimensiunea inelului poate fi determinată folosind un dispozitiv de măsurare a inelului – dar pentru a fi în siguranță, întrebați întotdeauna dacă inelul poate fi micșorat dacă este necesar.

O gravură cu data logodnei conferă modelului o notă personală și rămâne ca o amintire plăcută a zilei speciale.

Sfaturi-inele-logodne-cupluri-romantice-inele-tradiție-germană