nuntă

Decor de flori pentru nuntă cu cală – plante uluitoare și nobile

decor de flori pentru buchet de mireasa-mireasa-roz-liliac-crem-alb-rochie-de-mireasa-calas-domnisoare de onoare

Cauti idei grozave pentru decoratiuni florale in ziua nuntii tale? Dacă sunteți în căutarea unui decor exotic și elegant cu flori, acesta este Decor de flori pentru nunta o alegere excelentă cu Callas. Cu această alegere de flori este garantată o atmosferă deosebit de elegantă și nobilă. Lăsați-vă inspirați de ideile noastre pentru decorarea calla.

Decorațiuni florale pentru nunți cu callas – frumusețe și simbolism inconfundabil

decor de flori pentru nunta violet-t-floare-pâlnie-în formă de-nuntă-floare-buchet-cală-decorare de masă

Aceste flori frumoase cu florile lor unice, în formă de trompetă, impresionează prin textura lor specială. Bractea sa unică se termină în știuleți albi sau vii. Numele acestei flori elegante și sublime provine din greacă și înseamnă frumusețe. De asemenea, calea simbolizează puritatea și este considerată un farmec norocos, ceea ce îl face foarte popular în multe ocazii. Calla este cunoscută și sub numele de Zantedeschia.

Decorațiuni florale pentru nunți – calele albe pentru eleganță și stil simplu

decor floral pentru nunta vaza de sticla-callas-decorare masa-lumanari plutitoare-servetel-tacamuri-numar masa

Frumoasa formă de floare creează aranjamente unice pe masa nunții. Consultați această masă de nuntă. Câteva flori de cală taie o figură fină în vază și formează un buchet reprezentativ care iese din vaza înaltă de sticlă.

Decorațiuni de masă uluitoare și elegante, cu calele individuale

decor floral pentru nunta vaza de sticla-floare-mov inchis-callas-fata de masa-ochelari-scaune-tacamuri

Florile atrăgătoare înfloresc într-o varietate de culori frumoase. Aceste opere de artă naturale încântă cu pahare roșii, roz, portocalii, galbene, violete și chiar negre. Aceste două cupe violet închis, în formă elegantă, vin în propriile lor în vaza îngustă și înaltă și evocă un decor natural și elegant de masă.

Decorare armonioasă a mesei cu callas roșu-portocaliu

decor de flori pentru petrecerea nunții-decorare de masă-callas-număr de masă-buchet de flori-roșu-portocaliu-față de masă

Astfel de buchete de flori ca în această fotografie arată pur și simplu adorabile. Unele flori de calla cu lăstarii verzi lungi și deliciți și magnificele flori roșii portocalii sunt perfect adecvate pentru a răspândi un flori elegant și colorat în cameră. Culoarea bogată a florilor se armonizează perfect cu fața de masă.

Callas și orhidee pentru decorațiuni florale dramatice și de clasă pentru nuntă

decor floral-nunta-alb-callas-decorare masa-buchete-orhidee-vaze de sticla-tacamuri-oglinda

Doriți un decor floral magnific cu callas? Apoi, sunteți binevenit să combinați florile albe sau de culoare crem cu alte tipuri de flori elegante și delicate. Orhideele albe își prezintă frumusețea delicată în vaze de sticlă înalte. Buchetele arcuite de calele albe dau întregului decor acel ceva sigur. Vazele de sticlă stau pe o bandă de oglindă, care conferă mesei decorate festiv o strălucire și o eleganță suplimentare.

Combinație fascinantă de flori pentru un fler romantic

decorare flori-decorare nunta-masa-buchet-vaza-sticla-servetele-inalte scaune-mese

Un decor floral excelent pentru o nuntă poate fi realizat și cu un buchet sferic din diferite tipuri de flori. Vaza înaltă din sticlă permite oaspeților contact vizual netulburat și lasă suficient spațiu liber pe masă pentru lunga sărbătoare a nunții. Frumoasele calele care privesc din buchet sunt puse în scenă atât de creativ.

Nuntă în aer liber – decorațiuni florale alb-verzi în podele

decorare flori-nunta-callas-centrala-decorare masa-exterior-mese-scaune-vaze-sticla-farfurii-pahare

Pentru acest costum de nuntă, a fost aleasă o combinație frumoasă de flori pe două niveluri, care corespunde perfect naturii din jur. O vază de sticlă joasă și una înaltă sunt poziționate una lângă cealaltă pe mesele de oaspeți, ceea ce aduce dinamism și decor floral. Tonul proaspăt și verde al lăstarilor se găsește în parcul din apropiere și creează o imagine generală armonioasă.

Decorare eficientă a nunții cu calele subacvatice 

decorare-flori-nunta-callas-vaze-de-sticla-apa-sub-apa-flori-masa-numar-decor-negru-violet-masa

Dacă doriți să oferiți decorului mesei ușurință și prospețime, puteți folosi flori subacvatice fascinante ca decor. Calele sunt potrivite în special pentru o piesă centrală subacvatică, datorită formei lor unice de trompetă. Forma elegantă a calla iese în evidență și mai mult sub apă. Combinația cu vaze de sticlă de diferite înălțimi cu flori diferite arată, de asemenea, adorabilă.

Decorație florală romantică și unanimă pentru nuntă

decor-floral-nunta-violet-masa-masa-numar-callas-lumanari-petale-agitator de sare-agitator de ardei-decorare de masa

Decorurile minunate de flori funcționează cel mai bine atunci când totul este coordonat. Dacă doriți să proiectați decorul mesei dvs. din diferite flori mici, florile de callas pot seta doar accente în buchet. Petalele delicate, violete de pe masă se potrivesc cu culoarea nunții, în timp ce florile calla de culoare crem arată uniform cu decorul mesei.

Aranjați calele sub o glugă de sticlă

decorare flori-nunta-cupola din sticla-centrala-decorare masa-trandafiri-lumanari-invitati-pahare-callas

Un borcan cu clopot este un element eficient în decorul floral, care stabilește perfect scena pentru frumusețea unică a callelor. Lumânările sau alte accesorii din jurul buchetelor de sticlă evocă un decor floral minunat pe masa de banchet. O coroană de flori în jurul calelor creează un decor uluitor pentru masă.

Nunta strălucitoare și elegantă în aur

decor-floral-nunta-callas-trandafiri-albi-crem-albi-placi-de-nume-farfurii-tacamuri-pahare-lumanare-plutitoare

Dacă v-ați decis o nuntă elegantă în aur, calele sunt o floare de nuntă potrivită. Callas în alb sau crem, într-un aranjament floral excelent cu trandafiri în roz vechi, care se întâlnesc cu sclipici și auriu, evocă un decor de masă minunat de elegant.

Proiectează o recepție de șampanie pentru nuntă cu flori într-un pahar

decorare-flori-nunta-callas-vaza-cu-minge-sticla-lumanare-masa-decorare-flori-in-forma-de-piston

Dacă doriți să organizați o recepție cu șampanie, o puteți face fie după nunta din fața bisericii, fie când toți oaspeții ajung la locul nunții. Adăugați o notă înflorită la mese pentru recepția de șampanie. În afară de dimensiunea meselor, ar fi potrivit un decor simplu. Un calla alb arată elegant și adorabil într-o minge de sticlă.

Creați o compoziție excelentă din flori delicate

decorare-flori-nunta-vase-de-sticla-calas-mici-decor-masa-flori-soiuri-albe

Dacă doriți să creați un amestec interesant, puteți doar să combinați florile diferitelor tipuri de flori și să le aranjați în boluri mici sau vaze joase. Daliile, florile de orhidee și floarea frumoasă ca o pâlnie a calla sunt o combinație excelentă.

Decor magic de flori pentru nunta în violet

decorare-flori-nunta-callas-violet-liliac-decorare de masă-buchet de mireasă-rustic-orhidee-șervețel-panglică

V-ați decis un contrast puternic de culoare pentru decor și ați găsit frumoasele flori violet închis ale Calla? Un buchet de mireasă în mov și alb se potrivește în mod ideal cu o rochie de mireasă simplă. Florile vin în propriile lor și subliniază eleganța miresei. O piesă centrală cu orhidee și callas în violet, precum și șervețele din pânză coordonate în culori sau husa pentru cartea de meniu, sunt completarea perfectă pentru decorul nunții. O floare fermecătoare în culoarea nunții tale arată minunat pe farfurie și rotunjește decorul mesei.

Decor de primăvară cu flori pentru masa de nuntă

decorare-flori-nunta-masa-decorare-centru-masa-numar-vaza-argintiu-sticla-calas-suport lumanare

Dacă doriți pentru nunta dvs. o decorație de prințesă și primăvară cu flori, puteți alege nuanțe roz sau violet. Decorați vaza de sticlă cu frunze proaspete, verzi, astfel încât culoarea roz moale să iasă mai bine. O vază de argint cu callas pare, de asemenea, foarte elegantă. Creați un adevărat punct de atracție înfășurând calele în folie colorată și lăsând în afară doar florile. O idee creativă și atractivă!

Decor delicat al bisericii cu callas

decorare-flori-nunta-callas-biserica-curte-zona-exterioara-masa-din-lemn-banca-cu-mere

Dacă doriți să decorați drumul către altar cu decorațiuni florale și să faceți coridorul dragi persoanei dragi, mândrele și elegantele Callas ar fi alegerea potrivită. Sunteți binevenit să decorați scaunele de-a lungul culoarului sau să prezentați aranjamente florale magnifice în vaze. Callas poate fi folosit și pentru decorațiuni de exterior. De asemenea, puteți crea decorațiuni frumoase cu flori în curte și puteți întâmpina oaspeții la nuntă.

Decorează tortul de nuntă cu flori adevărate

decor-floral-nunta-tort-nunta-podele-rotunde-unghiulare-flori-trandafiri-calas-rosu-violet-alb

Un tort frumos și romantic nu trebuie să lipsească la nuntă și de obicei florile și florile fac parte pur și simplu din el. Decorarea florilor pentru tortul tău cu flori adevărate îți va impresiona oaspeții. Sunteți binevenit să folosiți flori care sunt elemente din decorarea mesei sau aranjamentele buchetului de mireasă. Deci tortul se potrivește cu imaginea de ansamblu a nunții tale.

Detalii remarcabile în ținută – butonniere șic

decor-floral-de-nunta-barbati-costum-albastru-inchis-calla-boutonniere-galben-om-inflorit

Un detaliu frumos și important în orice nuntă este butoneria mirelui. Un calla galben cu costumul întunecat și elegant al mirelui arată foarte elegant și adaugă un accent de culoare excelent aspectului său. Butoniera este deseori aleasă pentru a se potrivi cu buchetul de mireasă și asigură astfel un „aspect de partener” excelent.