nuntă

Cum să economisiți bani atunci când aranjați flori la nuntă

sezon-flori-mireasa-buchet-alege-nunta

Nunta este deja planificată și acum vine vorba de amenajarea decorului. O sarcină dificilă, deoarece un astfel de decor necesită o mulțime de flori, mai ales reale, și sunt delicate și fragile, nu durează mult și există și problema sezonieră.

7 moduri creative de a economisi bani atunci când aranjezi flori pentru nunta ta

plante-sezon-buchet-de-mireasa-folosesc-ideea

Căutați o oportunitate la Aranjament floral Pentru a economisi bani? Aflați 7 moduri creative cum puteți realiza acest lucru.

1. Alegeți-vă propriile flori atunci când aranjați flori

instrucțiuni-gld-salvare-aranjament-nunta-flori

Colectează sau cumpără-ți propriile flori sălbatice și fă-ți propriile Aranjament floral Crearea vă poate economisi cu adevărat o grămadă de bani și este probabil cea mai ușoară opțiune. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru toată lumea și este recomandat numai dacă aveți prieteni și membri ai familiei care sunt de acord să vă ajute la proiectarea buchetelor în ziua nunții. Arată mai ușor decât este de fapt și veți avea suficiente alte lucruri de făcut în acea zi în afară de a face niște frezii înainte de ceremonie. De asemenea, este important să aveți așteptări realiste în acest caz. În caz că vrei buchetele și asta Aranjament floral arata ca din magazinul de flori, ia in considerare angajarea cuiva.

Avantaje: florile sălbatice sau, mai bine zis, florile vecinului sunt gratuite

Contra: Ultimul lucru pe care vrei să-l faci în ziua nunții tale este proiectarea florilor

2. Puneți-le pe domnișoarele de onoare să poarte altceva decât un buchet de flori

nu-utiliza-flori-ca-buchet-de-nunta

Nu există nicio regulă care să spună că domnișoarele de onoare sau chiar mireasa însăși au un buchet sau unul Aranjament floral trebuie să poarte în timp ce se îndreaptă spre altar. În schimb, oferiți-le rotițe, ventilatoare, umbrele de soare sau orice altceva vă puteți gândi.

Avantaje: Asigură o bună dispoziție la nuntă

Contra: Nu întotdeauna cea mai potrivită alegere pentru nunțile tradiționale

3. Alegeți flori care sunt disponibile în țara de origine la momentul nunții, adică care sunt în sezon

sfaturi-de-nunta-hit-money-save-deco

Dacă ești hotărât că vrei flori la nunta ta, atunci mergi pentru asta Aranjament floral cele care sunt în sezon în acest moment. Pentru că vă poate economisi bani. Așadar, nu are rost să visezi la buchete frumoase de bujori dacă te căsătorești în decembrie. Desigur, floraria dvs. le poate obține pentru dvs., dar va trebui să plătiți o primă pentru ele. Și dacă există alternative mai ieftine? Ce flori sunt în sezon depinde în întregime de locul în care locuiți. Așadar, consultați-vă cu florăria pentru a afla ce variante sunt cele mai potrivite pentru dvs. Aranjament floral stai deschis.

Avantaj: economisiți bani și sunteți ecologic în același timp

Dezavantaj: nu puteți obține întotdeauna ceea ce doriți

4. Folosiți articole mai puțin costisitoare și netradiționale

idee-decorare-nunta-unica-economisire-bani

Folosind lucruri care sunt în afara tradiției, cum ar fi fructele, condimentele și legumele, aveți opțiunea Aranjament floral și a face buchete care sunt mult mai ieftine. Dacă doriți cu adevărat să aduceți o anumită floare, atunci încercați să utilizați doar una sau două flori la un moment dat și înlocuiți și decorați restul buchetului cu o mulțime de legături verzi interesante și în același timp mult mai ieftine. O tendință obișnuită în acest moment este de a alege elemente individuale în loc de aranjamente întregi pentru buchet. Buchete și asta Aranjament floral Fabricate din gypsophila, lavandă, grâu și chiar varză, de exemplu, apar din ce în ce mai des în forumurile de nuntă din aceste zile.

Pro: Sunt potrivite pentru aranjamente foarte unice și specifice

Dezavantaje: Unele plante și materiale devin din ce în ce mai moderne și, prin urmare, și mai scumpe

5. Luați în considerare un terariu, plante sau alte alternative de amenajare a mesei

terariu-idee-nuntă-masă-decorare-salvare

Cu privire la asta Aranjament floral Pentru decorațiunile de masă de la nuntă, este o modalitate excelentă de a economisi bani alegând terarii în loc de flori tăiate sau pur și simplu folosind plante vii plantate. Puteți proiecta cu ușurință astfel de tipuri de decorațiuni de masă. Și cel mai bun dintre toate, le puteți proiecta cu câteva zile înainte de nuntă, astfel încât să nu fiți ocupat să o faceți singuri în ziua cea mare. Pentru a putea economisi bani atunci când alegeți ce containere le puteți căuta într-un magazin universal, un magazin de un euro sau la o piață de vechituri.

Avantaje: Oaspeții vor dori aproape să ia cu ei decorațiunile de masă

Contra: Un alt element din lista dvs. de sarcini

6. Alegeți un aranjament floral din flori individuale

idee-simplă-pentecost-masă-de-trandafir-decorare-nuntă

Când vine vorba de asta Aranjament floral este ceea ce este simplu, modern. La nunțile rustice, cochete, în prezent este popular să folosești flori individuale într-o vază sau să pui mai multe flori împreună în grupuri aleatorii..

Pro: Este ușor

Contra: Poate prea ușor?

7. Folosiți sticle

Ideea-chic-nunta-economie-bani-pahar

Având mai multe sticle pentru asta Aranjament floral la un loc, puteți face o impresie extraordinară cu decorul nunții. Colecțiile făcute din sticle se pot potrivi și temei tale. De exemplu, puteți alege sticle de o anumită culoare pentru a se potrivi cu restul decorului sau puteți începe o colecție de sticle în stil vintage care să se potrivească cu o temă rustică. Sticlele pot pentru asta Aranjament floral poate fi închis și dacă nu există suficient spațiu pe mese.

Pro: ușor de găsit în piețele de vechituri și în magazinele universale pentru a începe o colecție de sticle de epocă

Contra: Dacă nu vă place să colectați lucruri vechi, cumpărarea de sticle noi poate fi foarte scumpă

O idee rustică

terariu-sticlă-nuntă-masă-decorare-idee

O rochie de mireasă cu mărgele pentru ziua cea mare