nuntă

Copiii cu flori la nuntă – 22 de inspirații și sfaturi

Copii cu flori la nuntă -weiss-strauss-strandhochzeit-mini-me

Participarea copiilor la ocazii speciale, precum nunta, aduce întotdeauna o atmosferă pozitivă și este cu siguranță ceva foarte special chiar și pentru cei mai tineri. Copii cu flori la nuntă Stropirea căii mirilor cu petale colorate îi face mândri și este o scenă minunat de romantică, care are un efect minunat asupra întregii petreceri de nuntă.

Copiii cu flori la nuntă – un obicei păgân

Copii cu flori la nuntă -strandhochzeit-strauss-girl-small-funny

Copiii cu flori la nuntă sunt un vechi obicei păgân, care acum este foarte popular și are loc la aproape fiecare ceremonie de nuntă. Inițial, copiii trebuiau să le ofere mirilor binecuvântări prin stropirea florilor – petalele parfumate simbolizează fertilitatea. În zilele noastre, obiceiul rămâne secundar, iar accentul este pus pe efectul drăguț pe care îl emană copiii dulci în atmosfera festivă.

Copiii cu flori la nuntă stropesc petale de flori din coșurile de paie

Copii cu flori la covorul de nuntă-flori-flori-albe-flori-frunze-covor de flori

Copiii cu flori stropesc petale de flori pe cărare atunci când se mută și ies din biserică și dacă are loc doar o căsătorie civilă – când se mută din biroul de registru. Merg încet în fața mirilor și își aruncă florile din coșurile de paie în culoar. În unele biserici, florile nu au voie să cadă pe podea, motiv pentru care trebuie să faceți cercetarea în prealabil.

Copii cu flori la nuntă de la rude și prieteni apropiați 

Copii cu flori la nuntă -suess-cute-baby-girls-toddlers

Pentru copiii cu flori, copiii mici cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani sunt de obicei selectați dintre prieteni apropiați și rude. Pentru ei, o adevărată onoare este o sarcină atât de importantă de îndeplinit cu această ocazie specială. Dar unii sunt prea timizi și nu au chef să o facă. În acest caz, nu ar trebui să fie presați sau obligați să facă acest lucru. Desigur, părinții lor ar trebui, de asemenea, să fie invitați la celebrarea nunții.

Copiii tăi ca. Copii cu flori la nuntă

Copiii cu flori la nuntă -tramantic-de-vară-deco-drăguț

Simpaticul rol culminant al copiilor cu flori, care înfrumusețează întreaga ceremonie de nuntă și oferă o notă specială, poate fi jucat de nepoatele sau nepoții tăi sau de copiii prietenilor. Dacă mirii au deja proprii copii, aceștia sunt desigur ideali pentru copiii cu flori. Dacă copilul cu flori are frați, ar trebui să fie implicați și în ceremonie, astfel încât să nu existe rătăcire și gelozie..

Fată și băiat ca. Copii cu flori la nuntă

floare-copii-nunta-trasura-decor-baiat-fata-draguta

Este important de menționat că copiii pot fi foarte sfidători, nerăbdători și entuziasmați. Merită să investești puțin mai mult timp într-o repetiție generală pentru a explica exact ce se așteaptă de la ei. De fapt, nu vă așteptați la perfecțiune de la copiii dvs. de flori, deoarece micile nenorociri creează în special o bună dispoziție și o atmosferă relaxată printre oaspeți. La urma urmei, cei mai mici participanți ar trebui să se distreze cu sarcina lor.

Copii cu flori la nuntă – fete de flori și purtători de inele

floare-copii-nunta-floare fata-inel purtator-costum-vara-stilat

Fata de flori este încă numită îngerul împrăștiat și apare întotdeauna cu un coș mic împrăștiat într-o mână și cu cealaltă împrăștiind petalele pe drumul spre și de la biserică. Un băiat poate fi, de asemenea, implicat pentru a aduce inelele la altar. Apoi devine un purtător de inel mândru. Băieții și fetele sunt desigur îmbrăcați pentru spectacolul lor mare și poartă costume mici cu insigne și rochii drăguțe și coroane de flori în păr.

Copii cu flori la nunta tematică pe plajă

floare-copii-nunta-plaja-nunta-pod-cos-port-inel-alb

Verighetele sunt duse la altar de către micul purtător de inele pe o pernă special concepută pentru ocazie. Împreună cu fata de flori, care stropește petale parfumate din coșurile de paie, cele două apar ca o miniatură a mirilor și ar trebui, de asemenea, să fie îmbrăcate corespunzător..

Mai multe Copii cu flori la nunta de pe plajă

floare-copii-nunta-plaja-nunta-boema-naturala-alb-mare

Ținutele copiilor cu flori ar trebui, desigur, să fie coordonate cu tema întregii sărbători a nunții și cu hainele mirilor. Dacă sunt implicați mai mulți copii, toate fetele ar trebui să poarte aceleași rochii și toți băieții să poarte aceleași costume. Modelul articolului de îmbrăcăminte poate varia după dorință, dar toate ar trebui să aibă aceeași culoare.

Rochii boho chic albe pentru toată lumea Copii cu flori la nuntă și, de asemenea, pentru mireasă

floare-copii-nunta-plaja-nunta-boho-fata-alba-mireasa

Ținuta copiilor cu flori este desigur preluată odată cu invitația, precum și coafura și pantofii. Este întotdeauna plăcut când detaliile din decor pot fi găsite și ca accesorii în aspectul copilului mic. În mod ideal, rochiile pentru fete cu flori arată foarte asemănător cu cele ale domnișoarelor de onoare și se potrivesc culorilor decorului de nuntă.

Copiii cu flori la nuntă în rochii roz 

floare copii nunta plaja mireasa mireasa paiete roz

Astăzi, nunțile pe plajă sunt deosebit de populare, deoarece sunt organizate foarte slab și natural, iar designul tinde să aibă un aspect simplu, neexigent. Mai presus de toate, că asociați plaja și îmbrăcămintea casual cu vacanța și cu siguranță o întâlniți foarte pozitiv, neobositoare.

Copii cu flori la nuntă – rochii în roz pal cu paiete

floare-copii-nunta-plaja-nunta-roz-albe-paiete

Același cod vestimentar se aplică și mirilor, precum și tuturor celor invitați și implicați – pur și simplu casual și estival. Nuntile pe tema: boho chic, vintage sau plajă revendică acest aspect și par foarte romantice și naturale. În acest caz, copiii cu flori mici vor lipsi dacă nu sunt planificați.

Copii cu flori la nuntă în stil Mini Me

floare-copii-nunta-plaja-nunta-boho-tul-floare-coroana-crema-alba

Ținutele pentru fetele cu flori cu motto-ul „Mini Me” arată deosebit de drăguțe. Deci, arată ca o copie miniaturală, în miniatură, a miresei. Conceptul de culoare este păstrat, iar coroanele florale sunt aranjate foarte similar.

Rochii din dantelă albă și coroane de flori pentru aceștia Copii cu flori la nuntă – temă în stil vintage

floare-copii-nunta-boho-dantela-alba-floare-cununa

Adunați inspirație din ideile selectate pentru ținute pentru copii cu flori care să se potrivească cu diferite subiecte – nuntă de vară, nuntă pe plajă, boemă, nuntă cu vultur, toate în alb și roz.

Rochie pentru Copiii cu flori la nuntă – tema nunții vultur

floare-copii-nunta-nobila-dantela-alba-nobila-aristocratica

Mic Îmbrăcați copiii cu flori în alb la nuntă

floare-copii-nunta-floare-coroană-fântână-albă-copii-mici-tuell

Rochii pentru Copii cu flori la nuntă

floare-copii-rochie-de-mireasa-tul-roz-alb-dantela

Copiii cu flori la nuntă – coșuri de agitare și petale de flori

flori-copii-nunta-coș-alb-flori-covor-flori-frunze

Deși stropirea florilor pare o sarcină foarte simplă, ar trebui să o facă o persoană selectă. Acest lucru va explica copiilor modul în care florile sunt distribuite și nu sunt turnate dintr-o dată. Multe fetițe preferă să păstreze frunzele frumoase și să se joace cu ele. Este foarte important ca responsabilul să dea un semnal la nuntă de îndată ce copiii de flori trebuie să plece. Ar trebui să fie bună cu copiii.

Coșuri de paie pentru copiii cu flori la nuntă – ca de prințesă

floare-copii-nunta-cos-alba-satin-printesa

Coșul de gunoi este unul dintre accesoriile de nuntă și, la fel ca acestea, ar trebui să fie selectat și decorat pentru a se potrivi cu tema. Coșurile obișnuite din răchită, care sunt de obicei pur și simplu colorate în alb și decorate cu flori, sunt bineînțeles potrivite în acest scop.

Cos decorat cu flori artificiale si strasuri

flori-copii-coș-de-nuntă-satin-alb-flori-artificiale-decor-strasuri

În funcție de deviza și stilul nunții, sunt posibile și modele imaginative. Coșul obișnuit poate fi acoperit cu țesătură și decorat cu flori sau pietre.

Coșuri shaker cu flori artificiale pentru copiii cu flori la nuntă

floare-copii-nunta-kor-alb-satin-arc-flori-artificiale

Când rochia de mireasă este albă ca zăpada, coșurile sunt concepute astfel. Dacă există alte culori care se potrivesc cu motto-ul, acestea vor apărea ca o culoare secundară în decorarea accesoriilor. De exemplu, aici se adaugă un arc alb-argintiu.

Coș din răchită pentru Copiii cu flori la nuntă în stil vintage

flori-copii-coș-de-nuntă-coș-de-răchită-vintage-decor-dantelă

Flori artificiale, arcuri, dantele, strasuri și chiar pene pot fi folosite pentru a decora coșul de gunoi. Dacă nunta este mai modernă, pot fi încorporate și semne decorative – numele mirilor, „Aici vine mireasa …” și „… și au trăit fericiți pentru totdeauna”.

Copiii cu flori la nuntă – o interpretare originală a unui obicei minunat 

floare-copii-nunta-rochie-alba-fata-drăguță-semne