nuntă

Alegerea accesoriilor de păr pentru nuntă – sfaturi și idei

Accesorii de păr pentru idei de nuntă-diferite-variante

Alegerea bijuteriilor de nuntă poate fi copleșitoare chiar și pentru mireasa bine organizată. Nu numai cerceii, lanțurile și brățările, ci și accesoriile pentru păr, cum ar fi diademe, agrafe, piepteni, voaluri și altele, sunt de o mare importanță. Din Accesorii de păr pentru nuntă ar trebui să se potrivească cu tema rochiei și a nunții. În articolul următor puteți afla ce altceva este important și ce variante sunt disponibile.

Accesorii de par pentru nunta – diadema, bentita sau diadema 

Accesorii pentru păr pentru diadema de păr pe jumătate deschisă

Benzile pentru păr sunt foarte versatile, deoarece pot fi purtate cu părul deschis, pe jumătate deschis sau fixat. Căutați o bandă de susținere care să preia detalii despre rochia de mireasă, cum ar fi un model special, material sau aplicații. Dacă rochia de mireasă este brodată cu perle, accesoriile pentru păr ar putea fi la fel. Rețineți și culoarea metalului. Aurul funcționează bine pentru rochiile de mireasă de culoare șampanie, în timp ce argintul este popular pentru rochiile de mireasă de culoare albă și fildeș.

Accesorii pentru păr de nuntă – piepteni de păr

accesorii pentru par-nunta-updo-coc-voal-pieptene-par

Fagurii de păr variază în mărime și formă și sunt perfecte pentru updozuri și chifle. Dacă aveți de gând să purtați un voal, atunci folosiți doi piepteni – unul cu funcție practică și unul cu funcție decorativă.

Accesorii de păr pentru nuntă – agrafe de păr

accesorii de păr-nunți-ace-bluemchen-updos

Agrafe de păr arată foarte subtil și pot completa frumos chifle și coafuri împletite. De asemenea, puteți alege între strasuri, perle și flori.

Bandă cu strasuri

accesorii pentru par-nunta-bandă-strasuri-coafură-păr-quiff-coliere perle

Un accesoriu de păr opulent este pur și simplu complementul perfect pentru o rochie de mireasă simplă, dar și pentru o extravagantă, dar nu exagerați. Alte bijuterii precum cerceii și colierele sunt complet de prisos aici. Arată cu siguranță elegant atunci când există o legătură între accentele decorative de pe rochia de mireasă și elementele din păr. O linie de stil ar trebui să conecteze toate părțile și, bineînțeles, să fie coordonată cu întregul design al nunții.

bandă de filigran cu strasuri

bijuterii de par-nunta-filigran-curea-strasuri

O podoabă abundentă pentru cap și păr atrage, fără îndoială, atenția privitorului asupra feței frumoase, în special a zonei ochilor. Prin urmare, merită să subliniem această zonă cu machiaj. Cerceii nu trebuie să distragă atenția de la accesoriul principal. Ar trebui să fie discrete și să nu fie scumpe. Știfturile sunt cele mai potrivite aici. Fie cu perle sau cristale, acestea ar trebui să fie selectate în funcție de bijuteriile de păr și să le completeze pur și simplu, în niciun caz nu le domină.

Agrafe de păr cu flori galbene

accesorii pentru par-nunta-agrafe-updo-flori

Agrafe de păr cu floretă și petale se potrivesc perfect pentru o mireasă romantică. Desigur, acele de păr sunt folosite numai pentru actualizări sau pentru cele în care părul este parțial fixat. Acest lucru va rezolva coafura, dar va pune și accent. Dacă rochia de mireasă este decorată cu broderii, perle și flori, accesoriile pentru păr ar trebui să fie corespunzătoare. Culoarea, forma și dimensiunea florilor trebuie alese cu mare atenție la detalii, astfel încât să se armonizeze cu celelalte detalii.

Coafură interesantă, cu o bandă opulentă

accesorii de par-nunta-impletita coafura-impletitura-banda de par

Banda pentru cap, cu toate acestea, este o alternativă la tiară. Este o soluție simplă, dar arată foarte festiv. În funcție de situație, bentita poate fi introdusă în coafură sau lucrată cu pricepere în ea. Țesut într-o împletitură țărănească și legat în față ca un fel de bandă de păr. Această coafură romantică va merge deosebit de bine cu o rochie emipir sau orice stil vintage.

accesorii pentru par-nunta-par-banda-alb-tuell

Adesea bandele pentru cap sunt împodobite cu pene și strasuri. Se potrivesc foarte bine cu o rochie de mireasă elegantă, simplă și arată deosebit de șic cu un costum nobil. Modelele cu elemente elaborate dau coafurii o lovitură specială și sunt un plus frumos pentru voalul scurt. Desenele izbitoare sunt adesea purtate ca element decorativ pe gheață. O bandă pentru cap poate fi soluția perfectă atât pentru părul scurt, cât și pentru părul lung. În ceea ce privește coafura, opțiunile de purtare sunt aproape nelimitate. O bentita arata foarte chic cu un topknot sau un updo. Modelele simple pot fi purtate și mai târziu, cu alte ocazii.

accesorii de par-nunta-impletitura-par-pieptene

Un pieptene de înaltă calitate introdus în coafura de mireasă arată deosebit de elegant. Decorat cu pietre și perle frumoase, sclipitoare, este o coafură clasică. În trecut, fiicele au moștenit bijuterii valoroase de acest fel de la mamele lor. Cu toate acestea, un pieptene pentru păr este soluția perfectă dacă mireasa nu poartă voal. Poate fi încorporat în coafură după propriile dorințe. Se poartă de obicei în spatele nodului superior. În cazul coafurilor deschise cu bucle, se poate scoate părul de pe față în lateral. Arată adorabil, mai ales pe coafurile lungi. Dar chiar și părul pe jumătate poate fi frumos decorat cu un pieptene. Una este opțiunea perfectă, mai ales pentru a merge la biroul de evidență.

Curlies pune accente în coafura simplă lungă

accesorii de par-nunta-pe-jumatate-deschisa-coafura-coada-bluemchen

Curlies sunt disponibile în numeroase modele grozave. Fie că sunt flori, perle, strasuri sau o combinație de diferite elemente decorative, veți găsi o utilizare pentru fiecare coafură de mireasă și pentru fiecare structură a părului. Curlies sunt de fapt mici bobine de păr care pot fi ușor răsucite în păr. Acestea oferă accente de vis și durează foarte bine întreaga zi a nunții. Ele alunecă în timpul sărbătorii extinse de nuntă, la fel ca alte agrafe de păr și altele. Aplicațiile mici asigură o păstrare sigură. În general, aceleași modele, de exemplu realizate din perle și cristale, sunt disponibile în diferite dimensiuni. Aceasta înseamnă că sunt posibile mai multe variante de design.

bijuterii-par-nunta-deschise-par-bijuterii-florale

Un accesoriu de păr pentru o nuntă este o tradiție, dar și extravaganță. Cu ocazii speciale, în special pentru nunți, un aspect plin de farmec și foarte special este întotdeauna dorit de către doamne. O podoabă capilară bogată, deosebit de frumoasă, nobilă îndeplinește toate cerințele și este foarte populară ca înainte. Dacă vrei să te simți ca o adevărată prințesă din basm, nu ar trebui să te descurci fără un design sclipitor. Atrage atenția tuturor celor prezenți și, prin urmare, este recomandată eleganța simplă atunci când alegeți coafura. Este recomandabil, desigur, să încercați diferite variante în care accesoriile pentru păr sunt cel mai bine ancorate. În orice caz, ar fi păcat dacă pieptenele sau tiara alunecă sau se ciupesc inconfortabil în timpul sărbătorii. Din punct de vedere practic, poate fi atașat la frunte sau în zona din față.

accesorii de par-nunta-cozi-coc-pieptene-bluemchen

accesorii pentru par lanturi updo de nunta

accesorii de par-nunta-updos-agrafe de par-bluemchen

accesorii pentru par-nunta-updos-curea-strasuri  accesorii pentru par-nunta-bandă-strasuri-flori

accesorii pentru par-nunta-par-banda-strasuri-par-quiff-coafura

accesorii pentru par-nunta-curea-strasuri

accesorii pentru par-nunta-fruntea-lant-perla-coroana taraneasca

accesorii pentru par-nunta-coc-coafura-perla-agrafe

accesorii pentru par-nunta-boho-coafura-desfacut-aspect-pieptene

accesorii pentru par-nunta-pasare-colivie-voal-margele

accesorii pentru par-nunta-tesatura-flori-strasuri