nuntă

Aceste farmece norocoase pentru nuntă sunt adevărați magneți pentru noroc și dragoste!

farmec norocos pentru nunta potcoavă decor vintage aranjament floral

În toate culturile, căsătoria este modelată de obiceiuri, ritualuri și superstiții diferite. Pentru ca dragostea să dureze o viață, logodnicii speră la noroc și încearcă să-l poarte în moduri diferite în ziua specială a nunții. Simbolurile norocoase și farmecele norocoase pentru nuntă, precum și referința generală la fericire sunt percepute de cuplul de mireasă și de cei prezenți ca fiind inspirați și romantici. În articolul de astăzi am selectat diferite simboluri ale fericirii din întreaga lume despre care se spune că au capacitatea de a aduce o mare fericire, pentru care ne străduim cu toții, conștient sau inconștient.

Farmece norocoase pentru nunți din întreaga lume – macara origami ca simbol al norocului în Japonia

farmecele norocoase hârtie de hârtie origami macarale nume etichete mici farmecele norocoase pentru a oferi

În cultura japoneză, o legendă spune că macaralele se împerechează pentru întreaga lor viață și trăiesc împreună timp de 1000 de ani. Această superstiție face din frumoasele păsări un simbol puternic al loialității și, prin urmare, un mare farmec norocos pentru o nuntă. În mod tradițional, tatăl miresei prezintă cuplului cu 1000 de macarale origami, care simbolizează viața lungă și fericită de familie. Diverse figuri de origami au fost folosite pentru ceremonii în Japonia încă din secolul al VI-lea.

macarale origami pliante nunta personalizate decor idei farmec noroc nunta artizanat

Macaralele din hârtie pot fi folosite ca decorațiuni de nuntă. Înfrumusețează mesele de oaspeți și aranjamentele florale. Dacă sunteți în căutarea de idei pentru mici cadouri pentru nuntă, puteți oferi cadouri frumoasele păsări origami sau le puteți folosi pentru a crea cărți de locuri originale.

Culorile ca farmec norocos pentru nuntă

nunta farmecele norocoase decoratiuni de masa albastru flori galbene culori

Chiar dacă majoritatea hainelor sunt în mod tradițional albe, accesoriile colorate sunt percepute ca o amuletă magică în multe culturi. La nunțile hinduse, florile galbene sunt folosite pentru decor, deoarece atrag energie pozitivă și întâmplări, precum și binecuvântări.

Mireasa ar trebui să poarte ceva nou, ceva vechi, ceva împrumutat și ceva albastru în ziua nunții, conform unei binecunoscute tradiții vechi de nuntă. Care este simbolismul din spatele culorii albastre? Culoarea albastră simbolizează puritatea și loialitatea. Indiferent dacă folosiți detalii simple în albastru, cum ar fi bijuterii, purtați pantofi albaștri sau alegeți albastrul pentru culoarea nunții dvs., aceste accesorii vă vor servi cu siguranță scopului.

China panglica rosie ochelari de nunta culoare norocoasa farmec norocos

Unul dintre simbolurile chineze ale norocului este culoarea roșie. Deoarece roșul este înțeles acolo ca o culoare generală a norocului, acesta se reflectă și în ritualurile de nuntă chinezești. Ochelarii de nuntă, din care mirii beau seara, sunt legați, așadar, cu un șnur roșu.

În Thailanda, însă, mirii le cer oaspeților să lege un cordon alb în jurul încheieturilor mirilor. Pentru o fericire maximă, acest accesoriu trebuie purtat 3 zile.

Simboluri norocoase și semnificațiile lor – margarete, lavandă, bambus

tort de nunta ramuri de lavanda proaspete decor simboluri norocoase farmec noroc nunta

Indiferent de culoarea pe care o alegeți pentru decorarea festivă a mesei în ziua cea mare, centrul va fi elementul de design care va capta atenția celor prezenți. Frumoasele aranjamente florale vor transmite o semnificație specială, vor aduce noroc și vor atrage rezultatele pozitive dacă le cunoașteți simbolismul și le folosiți în mod intenționat în decor. Margaretele simbolizează speranța.

flori buchet de mireasa simbol lavanda dragoste loialitate farmec norocos pentru nunta

Se știe popular că chiar și lavanda va garanta o căsătorie lungă și fericită în ziua ta cea mare. Ca simbol al iubirii și loialității, planta din plante plăcut parfumată poate cădea în selecția îngustă de flori pentru piesa centrală. Un tort de nuntă cu mai multe niveluri, cu flori delicate de lavandă pictate manual sau crenguțe de lavandă proaspete arată, de asemenea, foarte fermecător și romantic. În Irlanda, se crede cu tărie că câteva crenguțe de lavandă în buchet contribuie la o viață fericită și fără griji.

favoruri de nunta pentru invitati plante de bambus traditie farmec noroc nunta

Bambusul este unul dintre cele mai vechi farmece norocoase pentru nunți. În cultura asiatică, planta de bambus este un cadou popular cu semnificație simbolică profundă în diverse ocazii, cum ar fi nunți, zile de naștere etc. Planta asemănătoare copacului înseamnă prietenie, puritate și viață lungă. Pentru ca dumneavoastră și oaspeții de onoare să zâmbiți de fericire, le puteți oferi mini plante de bambus care vor păstra amintirea acestei zile proaspătă pentru o lungă perioadă de timp. Invitațiile la nuntă, precum și cardurile de loc pot fi furnizate cu un design simplu din bambus.

Ploaie de flori împrăștiată

simboluri norocoase confetti te fac margarete petale de trandafiri flori

De îndată ce mirii părăsesc biroul de evidență sau biserica, aceștia se înveselesc și în mod tradițional orezul este împrăștiat și aruncat. În țările asiatice, stropirea boabelor de orez este văzută ca un farmec de noroc. Dacă doriți să încercați ceva în afara modurilor tradiționale, puteți presăra flori și petale proaspete sau uscate pentru nuntă. Varietatea culorilor, formelor și parfumurilor este aproape infinită aici. Dacă vrei să faci singur confetti naturale, poți folosi flori și ierburi, care sunt considerate simboluri norocoase pentru nunți. Mai întâi, pregătește pungile pentru ploaia de flori. Puteți transforma hârtia de ambalat, hârtia de muzică sau poate paginile dintr-o carte veche inutilizabilă într-o pungă în cel mai scurt timp și puteți lipi pungile de hârtie rezultate cu bandă adezivă pe interior, astfel încât să nu se desfacă. Acum pregătește un amestec de următoarele flori și umple pungile cu ele: margarete, flori de trandafir galben (prietenie), flori de trandafir alb (puritate), iederă (loialitate) și lavandă (devotament și fericire).

Alimente care simbolizează prosperitatea, comunitatea și sedentarismul

alimentatie traditie superstitie paine rodie miere rozmarin

Dacă ați decis un bufet sau dacă doriți mai întâi să vă întâmpinați oaspeții cu o băutură, puteți servi și mâncăruri asociate cu fericirea și prosperitatea pe lângă aperitive delicioase. Numeroasele semințe de rodie, de exemplu, reprezintă abundență, iar mierea ar trebui să îndulcească viața cuplului de mireasă. Rozmarinul reprezintă o devoțiune nelimitată. Deși în majoritatea obiceiurilor de nuntă din întreaga lume sunt pregătite produse de patiserie speciale pentru această zi importantă, pâinea este considerată de bun augur și se spune că aduce prosperitate tinerei familii. O pâine împletită sub formă de inel simbolizează, la fel ca verighetele, iubirea eternă. Nu întâmplător pâinea și sarea sunt date pentru nunți. Cu acest dar simbolic, oaspeții le urează noilor căsătoriți o coexistență de lungă durată și un vârf sănătos de condiment.

Păianjenul ca farmec norocos pentru o nuntă

brosa paianjen bijuterii nunta traditie farmec norocos pentru nunta

Conform tradițiilor antice, păianjenii se numără printre creaturile magice care îți aduc noroc. Găsirea unui păianjen pe o rochie de mireasă este un simbol al norocului în Anglia. Oricine se teme de creaturile cu opt picioare poate purta bijuterii frumoase în formă de coloană vertebrală ca un magnet norocos. O broșă mică, frumoasă de păianjen pe rochia de mireasă va fi, de asemenea, un adevărat punct de atracție.

Clopotele ca simbol al norocului pentru noua fază a vieții

panglici de panglici de satin alungă spiritele rele farmece norocoase pentru o nuntă

Se trag clopote la nunțile irlandeze pentru a descuraja spiritele rele și ghinionul. Mireasa poartă chiar și mici clopote în buchetul ei de mireasă. De asemenea, sunteți binevenit să oferiți oaspeților dvs. clopote ca un cadou frumos. Dacă invitaților la nuntă le place să se alăture, pot purta clopote mici la intrarea la recepția nunții, precum și la ieșirea din ceremonie.

Purtarea de monede de argint și aur în pantof pentru bogăție

farmec norocos pentru nunta simboluri norocoase monedă pantofi de mireasă aur argintiu

Pentru ca cuplul de mireasă să nu intre niciodată în dificultăți financiare, mireasa din Suedia primește o monedă de aur de la mama ei și o monedă de argint de la tatăl ei. Ambele sunt ambalate într-un singur pantof. Monedele ar trebui să aducă noii familii o bogăție nesfârșită. Pentru a preveni strângerea monedelor, le puteți atașa sub talpa pantofului.

Farmec norocos pentru nuntă – potcoava

Farmec norocos pentru potcoavă de nuntă lavandă personalizată

Într-una dintre cele mai fericite zile, nu trebuie să lipsească farmecul norocos de potcoavă. În Anglia, o potcoavă bandată este purtată în timpul ceremoniei și mai târziu este atârnată peste ușa din față, cu capetele orientate în sus. Capetele deschise în partea de sus sunt asociate cu o fântână care prinde noroc. Sunteți binevenit să aveți mici potcoave gravate și să distribuiți farmecele norocoase personalizate printre oaspeți. Simbolul norocos potcoavă este un plus de bun gust pentru orice locație de nuntă și poate fi implementat în decor în moduri diferite. La fel poate și o mică potcoavă în loc de asta &-Fii un semn între numele tale de pe cardul de invitație.

simbol norocos aranjament cu flori potcoavă farmec rustic norocos pentru idei de nuntă

Floraria dvs. poate integra o potcoavă în aranjamentul floral, astfel încât fiecare masă să aibă un pic de noroc. Bomboanele rafinate sunt deseori alese drept cadouri de nuntă. Pe de o parte, sunt deosebit de frumoase ca decor de masă, pe de altă parte, sunt un suvenir frumos în ziua nunții tale. Micile delicatese sunt uneori ciugulite în timpul sărbătorii. Dacă doriți să vă îndulciți pe dvs. și pe oaspeții dvs. de onoare și să le oferiți o bucurie de fericire, atunci biscuiții de potcoavă mici, dulci cu zahăr și frumos înfășurați sunt o idee excelentă.

Numere care aduc noroc

numerele norocoase din întreaga lume aleg farmecele norocoase pentru data nunții

Fiecare cultură are numere care sunt considerate divine și ar trebui să aducă noroc. În iudaism, numărul 18 este văzut ca fiind deosebit de benefic. Așadar, 2018 este un an perfect pentru căsătorie. Numerele impare sunt, de asemenea, considerate a fi deosebit de bune ca dată pentru ceremonia de nuntă. Pur și simplu nu le puteți împărtăși. Este exact ceea ce își dorește fiecare cuplu atunci când spune da. Farmecele norocoase chinezești sunt, de exemplu, numerele 6, 8 și 9. Când este pronunțat, numărul 6 amintește de cuvinte care înseamnă fără probleme și de succes. Numărul 8 este asociat cu bogăția care urmează. Numărul 9 înseamnă „pentru totdeauna” și este legat de dragoste și prietenie. Numerele care se termină cu 6, 8 și 9 trebuie, de asemenea, să fie înțelese ca simboluri ale norocului. Așa că alegeți data nunții dvs. conștient și atrageți astfel evenimente pozitive în viitoarea dvs. viață de familie.

 „Tragerea panglicii”

pandantiv ritual de tragere a panglicii, ceea ce înseamnă farmec norocos pentru nuntă

Tăierea tortului de nuntă este o tradiție minunată. Tortul este admirat din toate părțile. Dacă doriți să îl faceți un adevărat punct culminant, sunteți binevenit să adoptați un obicei frumos din New Orleans și să uimiți oaspeții. Vorbim despre tradiția „tragerii panglicii” (pull pull). Micile farmece norocoase sunt încorporate în categoria inferioară a tortului de cofetar ca cadouri. Dacă totul este prea îndrăzneț pentru tine, poți pune obiectele mici sub farfuria tortului. Simbolurile norocoase sunt selectate de miri și legate pe panglici frumoase. Farmecele norocoase sunt mici pandantive care au o semnificație specială. Femeilor care sunt apropiate de mirii li se permite să ia parte la tragerea panglicii. Numărul de mici farmece norocoase pentru nuntă trebuie ajustat la numărul de fete prezente.

traditii nunta pandantive panglica tragere nunta farmec norocos

Acest ritual trebuie efectuat înainte ca tinerii căsătoriți să taie tortul de nuntă. Fiecare fată alege o panglică care iese din tort și o ține în mână. Cu mireasa în mijloc și fetele din jur, va fi creată o minunată fotografie de suvenir. Apoi se numără până la trei și tuturor li se permite să tragă panglica în același timp. Mireasa citește apoi cu voce tare semnificația fiecărui pandantiv. Aceste minunate cadouri de nuntă sunt o bucurie specială pentru prietenii și rudele tinerei familii și un suvenir unic al acestei zile speciale. Iată câteva idei pentru farmecele norocoase pentru nuntă și semnificația lor:

Crinul Bourbon – O viață binecuvântată

Tramvai – o viață plină de călătorii

Balonul cu aer cald – o viață plină de aventuri și călătorii

Ancoră – aventură după colț

Lanterna – viitor bun

Coroana – viață de succes; trăiește ca o regină

Masca venețiană – o viață incitantă

Stern – dorințele devin realitate

Trifoi cu patru frunze – noroc

Prost – momente distractive

Inima – multă dragoste

Floare – dragoste înflorită

Claddagh (un simbol irlandez – două mâini ținând o inimă încoronată) – prietenie, dragoste, loialitate

Inel – căsătoria este iminentă