Nail Art

17 praktičnih savjeta o umjetnosti noktiju

Ako se bavite štancanjem noktiju, bit ćete prilično svjesni da to u osnovi nije tako jednostavno kao ABC kako to neki vaši omiljeni umjetnici noktiju čine. No, ovdje ćemo podijeliti sve tajne koje će vas u kratkom vremenu učiniti bliskim profesionalnim stamperom za nokte. Slijedi nekoliko savjeta u vezi s istim.

Nail Art

1. Lak za utiskivanje noktiju

Uvijek se pobrinite da budete dostupni boljem laku za žigosanje. Uobičajeno lakovi koji će s jednim slojem iscrtati vaš nokat sjajno će se utisnuti. No, ako se možete nositi s metalnim lakovima ili možda s nečim u mat laku, to može vašim noktima dati vrlo bogatu teksturu. Baza bi se zapravo trebala isplatiti kako bi se nadgradnja podigla.

Lak za utiskivanje noktiju

2. Aceton najbolje djeluje

Uvijek je bolje kristalno očistiti otisak utiskivanja nakon i prije svake uporabe čistim acetonom. Time će se ukloniti sve sitnice i komadići starog laka te će se potvrditi nepovezana slika.

Aceton najbolje radi

3. Pljosnati stamper

Kad koristite štrcav ili ljepljiv stamper, pokušajte gurnuti nokat izravno u sliku umjesto da ga prelazite po noktu za bolje rezultate.

4. Traka za pakiranje za nekorištene

Ako ste u strahu da biste tijekom čišćenja mogli oštetiti stamper, trebali biste upotrijebiti komad trake za pakiranje da pokupite sve zaostale panjeve za poliranje kako biste se držali podalje od rizičnog elementa.

5. Strugač vs. Kartica

Uz stamper dolazi i strugač, iako uvijek imate mogućnost koristiti čvrstu staru papirnatu karticu ili možda darovnu karticu ili kreditnu i debitnu karticu. Najbolji način da ga upotrijebite je držeći ga pod kutom od 45 stupnjeva u odnosu na ploču, a zatim ga stružete čvrstim hvatom.

6. Savršeni trikovi

Ako se za vrijeme utiskivanja koristi veliki otvoreni prostor uz sliku, treba pokušati sastrugati sliku s lijeva na desno i gore i dolje. To će pomoći u ravnomjernijem i urednijem raspoređivanju laka po tom velikom prostoru.

7. Početni izbor noktiju

Početni izbor noktiju

Kad ste početnik, iznesite svoje iskustvo s štancanjem, učinite to lakim, vrijednim toga i samo počnite s vidljivo značajnim čavlom.

8. Stilovi

Hipotetičke i duboke slike, koje su nekako apstraktnije i slobodnijeg oblika, izgledaju lucidnije i mnogo jedinstvenije. Ravne ili kose linije i pojedinačne slike treba gledati što se tiče prve preferencije, jer je prilično teško popraviti ove pečate ravno na noktu kada ste samo naivni stamper.

Stilovi

9. Kvocijent jedinstvenosti

Pokušajte pomiješati različite setove nebetonskih markica na svaki nokat vaše manikure. Može se dati potpuno jedinstven izgled okretanjem stampera na svakom čavlu. U stvari, rupe su mnogo manje uočljive kada svaki čavao ima poseban stil utiskivanja.

10. Dodani rub

Vaša manikura može doći do potpuno sljedeće razine utiskivanjem živahnih nijansi istog pečata na svaki nokat za slojevitiji dodatni učinak.

11. Obrnuto žigosanje

Obrnuto štancanje zabavan je način da vaši nokti izgledaju šarenije. Dobro radi posebno za manje slike. Dok radite obrnuto žigosanje, trebali biste obojati svoju sliku upravo na pečatu. Nakon što se dehidrira, morate nanijeti mali sloj gornjeg premaza na prethodno obojeni nokat. Možemo to uzeti kao suho četkanje. Nakon toga utisnite obojenu sliku izravno na nokat i zalijepite je završnim premazom kako biste bili na sigurnoj strani.

12. Poljska Dekalkomanija

Za neke veće slike dobro je ići s izradom naljepnica za poliranje. Napravite naljepnicu za poliranje tako što ćete na vrećicu za sendvič naslikati kvadrat prozirnog laka. Kad se osuši, utisnite svoju sliku na prozirni lak i možete je obojiti. Kad završite sa sušenjem, možete glatko odlijepiti naljepnicu s plastike.

Poljska Dekalkomanija

13. Završni dodiri

U vrijeme poliranja naljepnica, preporučuje se skidanje naljepnice tako da nema dovoljno dodatnog laka za sušenje.

Završni dodiri

14. Učvršćivanje naljepnica

Na lakirani nokat možete nanijeti određenu količinu prozirnog laka kako biste na njega nalijepili naljepnicu. Čvrsto pritisnite prema dolje i nježno povećajte naljepnicu do rubova nokta. Ova mala pahuljica Clarion laka i staklo spriječit će da mjehurići zraka padnu u zasjedu ispod naljepnice.

15. Bitovi za sjenu

Prije nanošenja posljednjeg gornjeg premaza, preporučljivo je očistiti dijelove naljepnice koje vise. Inače, ponekad te dodatne zaobljene oznake naljepnice pređu na gornji sloj, čime se razvija rizik od pokvarenja vašeg dizajna.

16. Apt Decal Placement pomaže

Kad se koriste velike slike naljepnica, možete ih podijeliti na pola i koristiti kasnije na još više noktiju. I ovdje nasumično postavljanje omogućuje jednostavan način sakrivanja praznina.

17. Minute stvari o kojima treba voditi računa

U takvim kreativnim radovima uvijek treba voditi računa o najdubljim stvarima. Kako biste spriječili razmazivanje vašeg dizajna završnim premazom, preporučljivo je pričekati da se utiskivanje potpuno osuši i isplivati ​​veliku količinu završnog sloja na nokat s nekoliko drsnih poteza koliko je izvedivo. Treba utisnuti svih deset čavala, zatim očistiti svih deset i nakon što se to učini, bit će dovoljno suhi spremni za gornji premaz.