Modă

Tendințele modei 2015 – noua colecție este produsă cu o imprimantă 3D

Fashion-Trends-2015-small-black-small-back-free

Pentru diploma universitară, designerul Danit Peleg a creat o colecție de modă ca teză de diplomă. Design-urile în sine corespund complet tendințelor modei din 2015 – costume din două piese în culori solide, dar cu modele atractive, fuste aerisite și bluze decupate au dominat podiumul. Dar lucrul cu adevărat special al colecției a fost materialul și producția hainelor – acestea au fost realizate folosind o imprimantă 3D.

Tendințele modei 2015 – în viitor toată lumea va fi ea însăși designeră?

Fashion-Trends-2015-vestă-roșie-din-două-piese

Inspirat de noile tehnologii, designerul Danit Peleg și-a pus întrebarea – toată lumea poate deveni ei înșiși designer și producător de haine în viitor? A făcut numeroase mostre cu o imprimantă 3D și a realizat frumoase rochii, fuste și costume moderne. Acestea subliniază feminitatea, sunt confortabile de purtat și au croieli elegante. Și cel mai bun lucru în acest sens – similar modului în care folosim acum modelele din reviste, în viitor am putea cumpăra programe de imprimantă 3D și să facem singuri hainele care ne plac acasă. Ar putea fi acesta viitorul industriei modei??

Fashion Trends 2015 – noua îmbrăcăminte 3D a fost prezentată în timpul unei prezentări de modă

Tendințe-modă-2015-fustă-mai-liberă

Hainele atractive – în total 6 ținute – au fost prezentate în timpul ceremoniei de absolvire din Israel. Numeroase vedete au urmărit prezentarea de modă. Publicul a fost încântat de rezultatul final – la fel și noi și cu greu putem aștepta următorul proiect al tânărului designer tânăr! Un film despre procesul creativ poate fi găsit la sfârșitul articolului.

Haine moderne pentru sezonul estival

Tendințele modei 2015 poncho moda de vară ținută modernă

Tendințele modei 2015 – feminin și elegant – rochie de vară în alb

Tendințe-modă-mini-rochie-albă-model-geometric-de-vară-modă

Tăierea jachetei a fost dezvoltată cu un program de calculator

Fashion-Trends-2015-Jacket-3D-Printer-made

Procesul de fabricație prin intermediul imprimantei 3D

Tendințe-modă-2015-fabricare-imprimante-3D-haine

Proiect realizat de Danit Peleg