Modă

Tendințe de modă pentru sfârșitul verii și toamna: aceste haine ne țin de cald în zilele răcoroase

Topuri, pantaloni scurți și sandale aerisite: nu vrem nici măcar să ne gândim la îmbrăcăminte caldă în august. Din fericire, există haine frumoase pentru sfârșitul verii pe care le putem purta în serile răcoroase de vară și în zilele calde de toamnă. De la tricouri tricotate la blugi la modă și jachete ușoare: acestea sunt tendințele modei de la sfârșitul verii care facilitează trecerea la sezonul rece.

Tendințe de modă la sfârșitul verii: Care sunt must-have-urile?

Tendințele modei pentru sfârșitul verii ce să îmbraci

Vremea caldă și mult soare: așa ne imaginăm vara perfectă. Din păcate, acest vis s-a împlinit rar în ultimii ani și nota de 25 de grade este rar depășită. Dacă vremea toamnei predomină deja în mijlocul verii, atunci îmbrăcămintea ar trebui bineînțeles aleasă corespunzător. Din fericire, noile must-have de la sfârșitul verii au un lucru în comun: sunt piesele vestimentare perfecte pentru perioada de tranziție și pot fi stilizate în funcție de vreme și dispoziție. Dacă nu sunteți sigur dacă noile piese cheie vi se potrivesc, atunci există întotdeauna posibilitatea Moda pe cont a cumpara. Deci, puteți încerca îmbrăcămintea înainte de a plăti pentru a vă asigura că croiala se potrivește cu adevărat.

Tendințele modei pentru sfârșitul verii și toamna: 1. Rochii de cămașă

Tendințele modei pentru rochii de cămașă de vară și toamnă din denim

Cu croiala lor supradimensionată confortabilă, rochiile cu cămașă au devenit un adevărat clasic al garderobei. Modelele realizate din denim, care arată în același timp casual și chic, sunt deosebit de populare. Mânecile lungi fac ca îmbrăcămintea să fie potrivită pentru toamnă. Rochiile de cămașă sunt, de asemenea, partenerul perfect de stratificare: o vestă tricotată fără mâneci poate fi purtată peste îmbrăcăminte. Cizmele groase și o geantă de mână din piele pot completa efectiv aspectul de toamnă.

Tendințele modei pentru sfârșitul verii și toamna: 2. Tricouri tricotate

Tendințele modei pentru toamna și sfârșitul verii tricouri tricotate

Anul acesta, tricourile tricotate au surprins inimile tendințelor. Fie cu imprimeu de logo sau discret într-o culoare neutră: tricourile tricotate sunt un must-have absolut la sfârșitul verii. În ceea ce privește stilul, acestea sunt destul de simple. Le poți purta cu blugi evazați, precum și cu pantaloni palazzo eleganți. Împreună cu o mini-fustă tricotată, fac o ținută deosebit de eficientă.

Tendințele modei pentru sfârșitul verii și toamna: 3. Jachete

Tendințele modei pentru bluza cămășii din piele de toamnă

O jachetă ușoară ne ține de cald în serile răcoroase de vară și completează efectiv stilul. Clasicul – jacheta de piele – se actualizează în acest sezon. Noile modele au guler de cămașă și sunt asemănătoare cu o bluză de cămașă. Sunt fabricate dintr-o piele foarte moale și au modele fine de găuri. În loc să vă bazați pe culorile clasice negru sau maro, în acest sezon ar trebui să optați pentru verde închis sau coniac.

Tendințe de modă pentru sfârșitul verii și toamna: 4. Costume supradimensionate

Tendințele modei la sfârșitul verii pentru costumele supradimensionate pentru femei

Costumele supradimensionate, așa-numitele costume de putere, sunt, de asemenea, foarte populare la sfârșitul verii. Înscriu cu o croială deosebit de confortabilă. Sacoul are o zonă pronunțată a umărului. Împreună cu pantaloni cu picioare largi, formează un ansamblu potrivit pentru birou. În ceea ce privește culorile, cel mai bun pariu este să alegeți un aspect monocrom. Modelele și motivele sunt deplasate aici. Dacă este prea plictisitor pentru tine, poți combina bluze și pantaloni în culori contrastante sau poți alege o bluză cu dungi. Puteți stiliza un costum de putere cu o geantă cu lanț și tocuri de pisoi.

Tendințele modei pentru sfârșitul verii și toamna: 5. Blugi evazați

Tendințele modei pentru vara târziu și toamnă poartă blugi evazați și stil

Blugii evazați se confruntă cu o reală revenire. Dar nu toți blugii evazați sunt la fel. Tendința este pentru modelele cu o pliuri strânse în jurul taliei și coapselor și apoi așezate liber pe picior. Spune-ți adio de la aspectul mozaic și uzat și optează pentru o spălare ușoară. În ceea ce privește stilul, blugii evazați sunt surprinzător de versatili. Cu un tricou supradimensionat arată potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, cu o cămașă și catâri cu toc se califică chiar la birou.