Modă

Tendința pantofilor în toamna anului 2014 – Ce trebuie să fie în dulapul pentru pantofi

pantofi-trend-pantofi-toamnă-2014-H & M-Chanel-5th-Avenue-Alberta-Ferretti

Sunteți deja în proces de a vă actualiza garderoba în conformitate cu tendințele din toamna anului 2014? Atunci cu siguranță nu ar trebui să-ți uiți pantofii. Adesea, pantofii determină restul ținutei, așa că ar trebui chiar să începi cu ei.

Marele lucru despre asta Tendința pantofilor în toamna anului 2014 este că, chiar dacă nu ai timp, sau chiar ai chef de cumpărături, nu vei fi în niciun caz demodat. Acest lucru se datorează faptului că multe dintre modelele actuale de încălțăminte erau deja în tendință anul trecut. În plus, modelele la modă sunt atât de diverse încât există ceva pentru toată lumea. Aceasta este o veste minunată pentru fanii pantofilor dintre voi.

Dar ce anume sunt modelele care nu ar trebui să lipsească în nicio garderobă anul acesta? La fel ca anul trecut, pantofii cu platformă și pantofii cu tocuri cu toc sau tocuri obișnuite și groase sunt populare. Deci, dacă mai ai o pereche sau două din anul trecut, le poți purta cu ușurință în această toamnă și să fii la modă în același timp. Îți place mai colorat și mai atrăgător? Atunci este Tendința pantofilor în toamna anului 2014 de la adidași și adidași potrivite pentru dvs., precum și toate modelele cu pietre, motive colorate pentru animale și alte decorațiuni. Dar nu doar coloratele și obraznice sunt populare. Negrul este, de asemenea, modern din nou, precum și tonurile pastelate.

Acum vă prezentăm cea impresionantă Tendința pantofilor în toamna anului 2014 detaliat. Găsiți ceva care vi se potrivește și începeți să-l căutați imediat.

Tendința pantofilor în toamna anului 2014 – modele colorate

Trend-pantofi-toamna-2014-cu-model-colorat-plat-și-cu-toc-H & M-Moschino

Acești pantofi cu modelele lor colorate și drăguțe vă vor pune, fără îndoială, într-o dispoziție bună. Tiparele pot varia. Așadar, aveți de ales între, de exemplu, motive animale, modele geometrice și modele florale. Principalul lucru cu asta Tendința pantofilor în toamna anului 2014 adică sunt colorate și vesele.

Pantofi cu platformă – o tendință de pantofi în toamna anului 2014

pantofi-cu-platformă-trendy-pantofi-pentru-femei-cu-toc-de-pană-H & M-Graceland-Kenzo

Acest tip de pantof este în tendință de mai multe sezoane și este, de asemenea, un trend Tendința pantofilor în toamna anului 2014. Pantofii cu platformă și pantofii cu tocuri pot fi, fără îndoială, descriși drept o „tendință tradițională”. După cum se pare, probabil că vor fi în continuare necesare și utile în viitor.

schuhtrends-Herbst-2014-Sneakers-Sneakers-Reebok-Graceland-H & amp; M-Chanel

Tenisi și adidași eficienți

Adidașii impresionează acest sezon cu culori strălucitoare și modele drăguțe din motive florale, precum și pietre eficiente, modele tricotate și dantelă. Însăși faptul că Chanel a prezentat astfel de modele înseamnă că nu ar trebui să lipsească în nicio haină sau dulap pentru pantofi. Absolutul Tendința pantofilor în toamna anului 2014!

Pantofi-trend-toamna-2014-piele-neagră-netedă-Alexander-McQueen-Louis-Vuitton-H & M-Dior

Noul negru

Negrul este o culoare clasică care nu se demodează niciodată, dar în acest sezon varietatea este pur și simplu impresionantă. Există atât modele elegante, cât și pantofi sport în această culoare. Intindeți acest lucru Tendința pantofilor în toamna anului 2014 absolut la.

Încălțăminte-de-toamnă-cu-toc-stil-retro-Dolce-Gabbana-H & M-5th-Avenue-Alisha

Un paragraf larg

Stilul retro modern apare acum și sub formă de pantofi. Se potrivesc cu aproape orice ținută și sunt confortabile și confortabile. Pantoful perfect pentru viața de zi cu zi!

toamnă-trend-pantofi-pastel-bej-roz-Graceland-Blugirl-SMH-Dior-H & amp; M

Culori pastel

Desenele romantice sunt foarte populare atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. Desigur, ai nevoie și de o pereche de pantofi asortați. În acest caz, pantofii în nuanțe pastelate, cum ar fi bej, trandafir sau albastru pal, sunt cei mai buni. Faceți imediat spațiu în acest dulap pentru pantofi Tendința pantofilor în toamna anului 2014.

Cizme-trend-cu-șireturi-Alexander-McQueen-H & M-Graceland-Alisha

Botine cu șireturi

Una dintre tendințele de top din acest sezon de toamnă sunt botinele cu dantelă. Acestea pot fi alese sub formă de cizme de luptă sau în versiuni mai elegante. Ce zici să le alegi în negru? Atunci nu țineți doar unul Tendința pantofilor în toamna anului 2014 unul, dar doi.

Pantofi trend-toamnă-2014-pietre-strălucitoare-Dolce-Gabbana-SMH-Jimmy-Choo

Pietre spumante

Cu această tendință, există variante potrivite pentru viața de zi cu zi, precum și pentru ocazii speciale. Și trebuie să recunoașteți că sunt pietre de-a dreptul. A Tendința pantofilor în toamna anului 2014, pe care cu greu le puteți trece cu vederea și le puteți lăsa deoparte.