Modă

Rochii de bal și tipuri de corp – care rochie de bal este potrivită pentru tine?

Rochii de bal-piele deschisă-petrol-albastru-fără bretele-lungi

O seară de bal perfectă include și rochia perfectă. Atunci când alegeți, este important să se potrivească tipului dvs. de corp și să vă sublinieze în mod avantajos silueta. Tăierea, materialele și lungimea joacă un rol important. Astăzi vă vom oferi câteva exemple și sfaturi despre stilurile și culorile rochiei de bal care vă vor ajuta să luați decizia optimă.

Rochii de bal – lungi sau scurte?

Rochii de bal-lungi-scurte-cu-model-flori-crem-cu-gât-adânc

Ce doriți să subliniați – picior sau decolteu? Dacă doriți să arătați o mulțime de picioare, cel mai bine este să purtați o rochie scurtă la petrecerea finală. Rochiile scurte de bal ar trebui să se termine doar deasupra genunchiului. Nu devine mai scurtă decât aceasta. Pe de altă parte, rochiile lungi de bal, arată întotdeauna ca un basm și pot ascunde zone cu probleme precum șoldurile sau fesele. Rochiile până la podea sunt ideale atunci când femeile nu vor să-și arate picioarele, ci mai degrabă decolteul. Acordați atenție lungimii aici, pentru că nici împiedicarea nu este șic.

Rochii de bal pana la genunchi

rochie de bal-genunchi-tul-fler-vintage

Rochiile până la genunchi arată fată, dar totuși elegante și aduc și ele o notă de farmec vintage. Acoperă suficient picior și sunt, de asemenea, potrivite pentru femeile cu kilogram. De asemenea, rezolvă problema alunecării în timp ce merg pe jos și așezat, deoarece mini-rochii pot provoca purtătorii lor.

Rochii de bal asimetrice – Un singur umăr & Mullet

rochie de bal-lung-un-umar-vin-rosu-tul-rosu inchis

Rochiile asimetrice au fost o parte indispensabilă a modei de câțiva ani și garantează o intrare grandioasă.

Rochiei de bal cu un singur umăr îi lipsește liniile drepte ale rochiilor convenționale, deoarece acest model are o singură curea. Croiul nu subliniază decolteul, ci zona gâtului și a gâtului. Diferite țesături și culori pot, de asemenea, sublinia asimetria rochiei.

Rochie de bal Vokuhila – scurtă în față, lungă în spate

rochie de bal-galben-auriu-bej-fara bretele

Arată mai multe picioare în față, tăiate lung în spate. Rochia de mullet combină eleganța rochiei lungi de bal cu ușurința rochiei de cocktail. O idee grozavă pentru femeile cu picioare frumoase!

Rochii de bal din două piese

rochii-de-bal-fusta-rosie-crem-lunga-din-doua-piese

Rochiile de bal din două piese sunt o schimbare frumoasă față de rochiile tradiționale și sunt deosebit de populare chiar acum. Dacă vrei să atragi atenția asupra taliei și a siluetei subțiri, poți opta pentru un ansamblu din două piese. Rochiile din două piese au multe avantaje: fusta și blatul pot avea dimensiuni diferite, blaturile – pot fi proiectate diferit și piesele individuale pot fi combinate în mai multe moduri.

Rochii de bal fără spate

rochie de bal-spate-roșu-sclipici-lung

Rochiile de bal fără spate sunt o alternativă interesantă atunci când doriți să vă arătați o altă parte frumoasă a corpului (fără picior sau decolteu). O astfel de rochie este potrivită în special femeilor cu un bust mic.

Rochii de bal fără bretele

rochie de bal-menta-mullet-fanta-fara bretele-decolteul inimii

Rochiile fără bretele subliniază gâtul, umerii și decolteul și emană mult glamour. Clasicul decolteu al inimii este un adevărat punct de atracție. Dar dacă rochia nu se potrivește corect, se poate aluneca rapid în timp ce dansați și vă poate provoca multe probleme.

Rochii de bal aproape de corp

rochie de bal-strâmt-alb-cu-gât-unicolor

O rochie care îmbrățișează silueta este potrivită doar pentru femeile subțiri și înguste, deoarece nu ascunde nimic și perne mici sunt deosebit de vizibile. Asigurați-vă, totuși, că nu trebuie să fie prea strâns în niciun caz și că nu trebuie să vă restricționeze mișcările.

Rochie de bal de ombră

rochie-ombre-roz-fucsia-dantela-fara bretele

O rochie de bal ombre poate atrage atenția asupra fustei sau a topului și, astfel, poate ascunde anumite zone cu probleme. Mai ușor deasupra decât dedesubt ar fi perfect dacă fusta ar fi punctul culminant din ansamblu.

Rochii de bal cu dantela

Rochii de bal-dantela-bej-crem-albastru-vintage-romantice

Dantela arată romantică, elegantă și frumoasă. Țesătura din plasă decorată cu dantelă este foarte populară și oferă transparență elegantă pe spate, decolteu sau fustă.

Rochii de bal cu modele

Rochie de bal-model-lung-cu-flori-negru-roz-cu-guler

Desenele florale sunt perfecte pentru primăvară și bal. În funcție de florile prezentate, modelul poate arăta delicat și fetiș sau sălbatic și exotic.

Rochii de bal cu sclipici

Rochii de bal sclipici-asimetric-sifon-scurt-fara bretele-decolteu dragoste

Dacă îți place cu adevărat atrăgătorul, ești binevenit să folosești sclipici. O garnitură sclipitoare conferă rochiei de bal finisajul glamour dorit. Complet brodat sau doar subliniind micile detalii precum talia, alegerea este a ta.

Sunt rochii de bal în negru plictisitoare?

rochii de bal-negre-argintii-sclipici-lungi

Negrul este clasic, te face subțire, arată întotdeauna elegant și este potrivit pentru orice ocazie. Cu toate acestea, o rochie complet neagră ar putea părea puțin plictisitoare și obișnuită. O abordare cu plasă pe ambele părți, broderii sau ornamente de piatră în partea de sus o pot face mai spectaculoasă.

Combinați negru și roșu

rochii-bal-lungi-negru-rosu-combinatie

Negrul se potrivește perfect cu roșul, iar combinația arată într-adevăr seducătoare.

Culorile rochiilor de bal care se potrivesc bine cu pielea netedă

Rochii de bal-piele deschisă-culori închise-roșu închis-albastru închis

Femeile cu pielea deschisă la culoare și părul închis la culoare care aparțin tipului de iarnă au adesea o perioadă dificilă în alegerea culorii potrivite pentru rochia de bal. De aceea, vă arătăm câteva exemple de culori care subliniază pielea femeilor de iarnă și nu le fac să pară palide.

Tipul Albă ca Zăpada – piele deschisă și păr întunecat

rochie-bal-culori-deschise-piele-potrivite-albastru-galben-pastel

Negru ca abanosul, alb ca zăpada și … roșu ca sângele? Da de ce nu. Dar nu un roșu aprins, ci tonuri roșii dezactivate, cum ar fi roșul vinului. Tipul de iarnă ar trebui să evite culorile calde și tonurile pastelate dezactivate, dar albastrul regal, benzina și movul ar fi optime. Când vine vorba de galben, fantomele argumentează – depinde de nuanța galbenului.

Culorile de primăvară se potrivesc perfect cu pielea netedă și părul blond

rochie de bal-piele-deschisă-verde-pastel-cu-un-umăr-sclipici

Tipul de primăvară este fraged și cald și ar trebui să evite culorile închise. Liliacul, somonul, menta, piersica și trandafirul sunt totuși perfecte!