Modă

Moda ton pe ton pentru primăvara / vara 2016 – 20 de ținute grozave

Moda ton pe ton - primăvară-vară-2016-culori-pastel-tendințe-zilnice

Culorile pastelate sunt deosebit de relevante în primăvara și vara anului 2016. Radiază calm și relaxare, par foarte feminine și romantice. Cu toate acestea, astfel de culori specifice nu sunt foarte ușor de combinat între ele sau cu alte articole de îmbrăcăminte deja existente. Sfatul nostru de stil pentru a asigura un aspect elegant este Moda ton pe ton. Asta înseamnă să proiectezi o întreagă ținută dintr-o singură culoare.

Moda ton pe ton – culori de tendință în primăvara / vara 2016

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-tendinte-culori-pantone

În fiecare an, institutul de culori specifică cele 10 nuanțe de culoare la modă pentru sezonul următor și au o influență foarte puternică asupra modei și designului din toate punctele de vedere. Culorile alese pentru primăvara / vara 2016 par foarte feminine și rezervate, cu câteva excepții precum Buttercup și Flash Green, și elimină granița dintre sexe. Este reprodus în gradientul de culoare dintre roz și albastru, iar selecția culorilor este prezentă atât în ​​moda femeilor, cât și în cea masculină.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în cuarț

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-pantaloni-cuarț-roz-largi-picioare

Cuarțul roz este un ton cald, ușor de trandafir, care pare deosebit de feminin și delicat. Servește destul de bine pentru a înmuia tăierea clasică strictă și pentru a nu o face să arate atât de oficială. Pentru moda ton-pe-ton, este recomandabil să folosiți nuanțe mai deschise și lățimi mari pentru a rafina optic silueta.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în Peach Echo

SPL972296_006

Culoarea veselă a caisei nu este probabil potrivită pentru moda ton pe ton, deoarece face ca figura să pară puțin mai voluminoasă. Ca o haină largă, această culoare deosebit de feminină ar prezenta feminitatea dvs. într-un mod foarte sofisticat. Variantele mai strălucitoare, cum ar fi coralul sau piersica, sunt folosite ca accente.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în Serenity 

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-seninatate-albastru-deschis-dantela

Seninătatea sau albastrul deschis, cu o ușoară nuanță purpurie, arată foarte elegant și elegant. Ar fi o alegere bună ca îmbrăcăminte pentru o ocazie specială și de ce nu pentru rochiile de domnișoară de onoare. Croiul ascuțit și clasic arată foarte bine în această nuanță.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în Snorkel Blue

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-pantaloni-albastru-inchis-picior-larg

Snorkel Blue este o variantă elegantă a popularului albastru închis, dar cu un ton cald. Modul ton pe ton în această nuanță arată deosebit de bine la femeile cu păr brun sau cu ochi albaștri și lasă aceste culori să intre în propriile lor culori.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în Buttercup

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-galben-costum-beyonce

Buttercup este o nuanță strălucitoare de galben, care nu este pentru doamnele timide. El, la fel ca Fiesta și Green Flash, poate fi descris ca un element anormal din paleta de culori Pantons pentru primăvara / vara 2016. Culoarea arată foarte dominantă și puternică. Costumul pentru femei cu pantaloni lungi (de asemenea de designerul David Hart), care a fost combinat cu accesorii în albastru pe podium, este foarte popular. Și Beyonce îl poartă așa.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în cochilie

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-fusta-haina-verde-menta

Coaja limpetului sau un verde mentă oarecum saturat, reprodus și ca turcoaz Tiffany, este o nuanță specială care, odată văzută, nu este uitată. Pentru moda ton pe ton, vă recomandăm să folosiți piese clasice sau de bază care să prezinte corect nota specifică culorilor. Lăsați ținuta să arate simplu și elegant.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară într-o versiune întunecată a Limpet Shell

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-pantofi-fusta-din-piele-verde-inchis

Versiunea mai întunecată a Limpet Shell este similară cu verde petrol și este foarte populară cu moda street on tone. Piesele monocrome elegante, fără elemente decorative, pot fi purtate cu succes în viața de zi cu zi cu pantofi plati și în același timp când ieși seara și asigură un aspect elegant.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în liliac gri

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-liliac-culoare-fedora

Lila Gri este de fapt culoarea lila populară, mai ales pentru moda de primăvară și vară, dar cam fumată. Această culoare pastelată se combină foarte bine cu altele din paletă și arată foarte elegantă ca o variantă de gri ca ținută ton pe ton..

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în fiesta

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-rosie-bluza-inchisa-deschisa

Fiesta este un ton roșu, de asemenea, foarte popular ca roșu de coral. Pentru o ținută monocromă, vă recomandăm să folosiți mai multe nuanțe – combinând întunericul și lumina, astfel încât aspectul să nu pară plictisitor. Aveți grijă atunci când alegeți îmbrăcămintea de această culoare, deoarece nu se potrivește tuturor tipurilor de piele.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în Iced Coffe

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-nud-maro-tonuri-pantaloni din piele

Iced Coffe este o nuanță bej care pare puțin mai fumurie decât culoarea populară de cămilă. Pentru moda ton pe ton, cu siguranță căutați o piesă vestimentară din piele sau cu un aspect similar. Blazerul sau pantalonii strânși din piele nu contează, nu vor trece neobservați.

Moda ton pe ton – ținută de primăvară / vară în Green Flash

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-culoare-stralucitoare-neon-verde

Green Flash te poate uimi cu adevărat. Este strălucitor, atrăgător și îndrăzneț, cu doar o parte a ținutei în această culoare cu siguranță nu veți trece neobservată. Acest lucru nu este potrivit pentru moda ton-pe-ton, dar ca un ansamblu întreg, ca cel al Versace, este.

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în alb

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-blugi-rupti-albi

Albul este deosebit de popular vara și primăvara, deoarece culoarea deschisă nu atrage căldura. Moda ton alb pe ton este ușor de asamblat. Este important doar să combinați diferitele țesături cu succes, astfel încât una sau cealaltă parte să nu pară alb murdar.

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în roz moale

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-blana-cuarț-roz-moale

Rozul pal nu este roz, spun unii și suntem de aceeași părere. Această culoare arată deosebit de bine la femeile cu părul blond sau deschis, care arată tandre și feminine în roz pal.

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în nud

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-bluza-nuda-blanda-rock

Nudul nu poate fi descris cu adevărat și nu poate fi referit la nicio culoare de bază – cu toate acestea, nudul ar trebui să fie ușor diferit pentru fiecare persoană și să se potrivească cu culoarea pielii. Deci, pentru tipul de piele închisă, cămila are o culoare similară, pentru femeile cu piele de porțelan va părea mai roz, etc..

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în culoarea bej / camel

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-bej-camila-haina

Culoarea bej de cămilă, similară cu cea gri, nu este utilizată doar într-un mod practic în garderoba pentru femei. Selecția diferitelor nuanțe este atât de diversă încât nu puteți găsi niciodată două părți în 100% același ton. Apoi pur și simplu combinați altele diferite.

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în denim

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-blugi-denim-blugi

Denimul este întotdeauna în interior și nu există nici o altă îmbrăcăminte la fel de populară ca blugii. Moda ton pe ton din anii ’70 este relevantă și astăzi. Blugii cu bluză din denim pot fi combinați de minune!

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în gri

ton-ton-moda-primavara-vara-2016-haina-gri-moderna

Gri este varianta mai blândă a negru. Arată sportiv și elegant în același timp, merge doar cu orice. Puteți schimba aceeași ținută gri pentru o petrecere de seară, numai dacă înlocuiți adidașii cu o pereche de tocuri înalte. Arată destul de perfect.

Combinație clasică ton pe ton – ținută de primăvară / vară în negru

ton-ton-modă-primăvară-vară-2016-jachetă-de-piele-neagră-zilnică

Negrul este întotdeauna și este potrivit în special pentru utilizarea de zi cu zi. Doamnele preferă ținutele de ton negru pe ton să pară mai subțiri, dar pot fi îmbrăcate pentru o înmormântare. Acordați atenție alegerii îmbrăcămintei.