Modă

Lenjerie potrivită pentru noile tendințe de primăvară 2015

Tendințele primăverii 2015 -chiffon-shirt-transparent-lenjerie

Odată cu primele raze calde ale soarelui, îmbrăcămintea devine din nou mai îmbrățișată. În loc de pulovere cu croi larg, acum există bluze fără bretele și bluze transparente. Pentru ca nimic să nu distragă atenția de la noile tendințe de primăvară 2015, depinde de dreapta de dedesubt. Aici puteți afla ce lenjerie intimă se potrivește cu ce articole de îmbrăcăminte și ce ar trebui să evitați absolut.

Primăvara îți face semn cu tine noile tendințe ale modei. Topurile asimetrice și fără bretele, topurile din dantelă transparentă și curelele spaghete sărbătoresc acum o mare revenire. În plus, decolteul se poate extinde acum la buric. Astfel de îmbrăcăminte necesită o lenjerie intimă potrivită. Cu unele înfățișări, cel mai bine este să păstrezi lenjeria intimă invizibilă, iar cu altele poate străluci și la rece. Numai în cazuri rare nu există lenjerie intimă soluția.

Tendințele primăverii 2015 – renașterea curelelor de spaghete

Tendințele primăverii 2015 rochie de mireasă-spaghete-curele

Curelele pentru spaghete s-au întors și, odată cu ele, întrebarea sutienului potrivit. Există un lucru pe care ar trebui să-l evitați cu siguranță cu blaturi pentru curele de spaghete: sutiene cu curele din plastic transparent. Aceste curele sunt concepute pentru a face să pară că nu purtați sutien. Dar, de fapt, sunt foarte clar vizibile. Alternativa elegantă sunt sutienele fără bretele. Aceștia susțin în mod optim sânii fără a distrage atenția de la zona umerilor cu curele. Acestea se mențin la fel de bine ca și sutienele cu curele datorită benzii largi de sub pungă și un strat de latex în interior. Cu o dimensiune mică a cupei, puteți folosi un sutien bandeau fără tampoane în loc de un sutien fără bretele.

Tendințele primăverii 2015 – Perspecții abile cu bluze transparente

Tendințe de primăvară 2015 lenjerie-negru-transparent-bluză

Bluzele din sifon și bluzele de vară ușoare din țesături semi-transparente sunt foarte populare în acest moment. Pentru a ajunge în siguranță, sutienul trebuie ales bine. Un sutien negru arată sexy și sofisticat, cu bluze albe sau crem. Un sutien negru trebuie purtat și sub o bluză neagră; Cel mai bine este să alegeți un sutien de aceeași culoare cu bluze colorate. Cu o selecție largă de modele și culori diferite cu siguranță există ceva pentru toată lumea. Dacă doriți să arătați un pic mai puțin de piele, o jucați în siguranță cu un blat colorat de piele.

Faceți-l mare cu decolteul XXT

Tendințele primăverii 2015 -xxt-decolteu-lenjerie-alb-rochie-cocktail

Dacă vrei să plutești prin primăvară ca o celebritate, cel mai bun mod de a realiza această dorință este cu un decolteu XXT. Decolteurile extra adânci nu arată în niciun caz ieftine, cu condiția să vă puneți sânii în centrul atenției. Ca excepție, sutienul poate fi omis din acest decolteu. Pentru a evita o explozie pentru piept, se poate folosi bandă adezivă pe două fețe. Instrumentul multifuncțional al stilistilor păstrează țesătura acolo unde îi aparține și o protejează de privirile intime nedorite. Chiar și cei care au sâni mai mari, care nu sunt susținuți în mod adecvat de banda adezivă, nu trebuie să se descurce fără decolteul XXT. Un sutien plonjează cu puntea foarte joasă și cu decolteu în formă de V adânc este o alegere bună în aceste cazuri. Este mai bine să eviți sutienul push-up cu decolteuri foarte adânci, altfel arată repede ieftin.

Cu toate acestea, aceste look-uri aerisite nu sunt doar cu adevărat frumoase alegând lenjeria potrivită. O bună îngrijire a pielii este de asemenea importantă. Coșurile mici și zonele uscate ale pielii nu arată prea bine în niciun top. Cu un peeling și o loțiune pentru corp bogată în substanțe nutritive, vă puteți aduce gâtul, decolteul și umerii în formă maximă. Deci primăvara va fi și mai frumoasă.