Modă

Îmbrăcăminte de seară pentru femeile dolofane: la asta ar trebui să fii atent atunci când alegi

Fie că la o nuntă, în noaptea de date cu partenerul tău la operă sau la un bal, femeile strălucesc întotdeauna în rochii de seară uimitoare cu aceste ocazii. Chiar și femeile dolofane pot deveni o atracție absolută cu rochia de seară potrivită. Depinde doar de modelul potrivit. Vă explicăm la ce ar trebui să aibă grijă aceste doamne atunci când aleg îmbrăcămintea de seară și oferim câteva sfaturi.

femeie dolofană într-o rochie uimitoare de seară cu bretele A-line

Accentuează-ți propriile merite

Când femeile dolofane poartă ceva în care se simt confortabil, îl radiază și ele. Aceasta este prioritatea maximă. Deoarece o bună parte a încrederii în sine face ca fiecare femeie să strălucească și datorită Etichetă vestimentară special pentru femeile cu figuri Rubens este disponibilă și o selecție completă de modă. Atunci când alegeți rochia de seară potrivită, este important ca trăsăturile feminine să fie puse în scenă cu pricepere, în timp ce zonele cu probleme să fie ascunse cu pricepere. Întrucât fiecare femeie, indiferent de greutatea și silueta reală, are active diferite, este important să le găsiți și să le evidențiați.

Femeie dolofană într-o rochie de seară albastră cu un top brodat cu perle

Evidențiați punctele forte individuale

Atributele feminine ale unei figuri care reprezintă fertilitatea și feminitatea sunt:

  • Coapse mai late
  • Bust mare
  • Zona de fund extinsă
  • Trunchi subțire
  • Talie foarte îngustă

Multe femei care pretind aceste trăsături sunt nesigure. Tocmai aceste zone pot fi accentuate de minune cu îmbrăcămintea potrivită de seară. O rochie care se potrivește strâns în jurul corpului superior și cade mai departe în zona inferioară a corpului subliniază perfect avantajele feminine. În general, jocul de îmbrăcăminte largă și strânsă este o bună ocazie pentru femeile supraponderale de a-și sublinia punctele forte figurative individuale.

îmbrăcămintea potrivită de seară pentru femeile dolofane

Trucuri generale

Practic, îmbrăcămintea de seară ar trebui să măgulească silueta și să nu stea prea aproape de corp. Femeia ar trebui să fie confortabilă și să aibă libertate de mișcare. Culorile care sunt deosebit de potrivite pentru femeile dolofane și care susțin o linie subțire sunt negre, bleumarin sau verde închis – astfel încât rochia neagră este întotdeauna o alegere bună! Culorile foarte deschise sau luminoase accentuează adesea kilogramele în exces. Țesătura rochiei ar trebui să fie curgătoare, ușoară și slăbită, deoarece țesăturile prea ferme sau groase nu sunt necesare, mai ales dacă și ele strălucesc. Un must absolut sunt pantofii înalți cu ținuta ta. Acestea, precum și coafurile ghemuit întind întregul corp și îl fac să pară mai lung și mai subțire. Imprimările mari și aplicațiile atrăgătoare ar trebui evitate.

Figura de clepsidră cu bust mare, talie îngustă și șolduri largi

Designul potrivit

Doamnele cu kilograme în plus au, de obicei, fie o burtă mică, șolduri mai late și coapse strânse, fie acestea Figura clepsidră cu un bust mare, talie îngustă și șolduri largi. În funcție de figură, există anumite haine care sunt deosebit de benefice. Pentru femeile ale căror zone cu probleme sunt cele dintâi, rochiile în stil imperiu din satin sau sifon sunt deosebit de potrivite. Cu acestea, cel mai îngust punct se află direct sub sâni, astfel încât stomacul și coapsele să fie ascunse cu pricepere. Cifra de clepsidră, pe de altă parte, își face apariția în rochii lungi din satin, deoarece fesele sunt sculptate în jur.

Rochiile de seară în stil imperiu ascund zona problemă a stomacului

Un adevărat ochi

Dacă femeile care au mai multe de oferit rămân la aceste sfaturi și trucuri, acest lucru creează o linie mai subțire, setează avantajele respective în scenă și le face punctul culminant al serii în îmbrăcămintea lor de seară.

doamnă dolofană într-o rochie burgundă cu o centură în talie