Modă

Idei de modă la modă și sfaturi de stil cool de la Pendari Fashion

idei-modă-la-modă-sfaturi-de-stil-costum-femei-bărbați

Colecția noii etichete de modă PENDARI este păstrată în alb și negru, materialul este moale și curgător, tăieturile asimetrice și aproape deconstruite. Creațiile ei de modă emană un minimalism ultra-modern. Specialitatea design-urilor lor este liniile clare și tehnicile și nodurile interesante de înfășurare care transformă tăieturile simple de bază în declarații de modă sofisticate. Ne-am uitat mai atent la colecția lor actuală și am descoperit câteva idei de modă ultra-moderne și elegante, care sunt în prezent foarte la modă. De asemenea, veți găsi sfaturi de stil despre cum să purtați și să combinați articolele de tendință.

Idei de modă cu fler gotic: fusta din tul negru

idei-moda-stil-tinuta-fusta-neagra-tutu

Pictograma de stil Carrie Bradshaw a purtat deja fusta din tul multistrat în multe variante nebunești și elegante. Face ca fiecare femeie să se simtă puțin ca o prințesă. Dar o fustă din tul în negru nu dă deloc factorul balerină, dar radiază o notă de rock gotic chic. Rece Fusta din tul “Marico” cu o fustă opacă este un adevărat ochi. Poate fi combinat minunat cu un top simplu și un pantof fierbinte.

Hipster Urban Style: cămașă extra-lungă pentru bărbați

idei-modă-stil-ținute-bărbați-tricou-extra-lungi-pantaloni-aspect de piele

Tipurile de hipster sunt caracterizate în primul rând de dorința de a se individualiza. Doriți să vă distanțați de mainstream și să aveți un stil distinctiv care arată doar cool. Acea Cămașă de bărbați TAY deci se potrivește perfect cu imaginea modernă de hipster. Designul redus subliniază farmecul individual al purtătorului în loc să-i distragă atenția de la el cu buzunare fanteziste. Apropo, cămășile foarte lungi sunt perfecte pentru bărbații înalți, înalți, cu o construcție atletică.

Idei de modă stil-costum-bărbați-hipster-tricou-lung-lung-negru

Lederhosen-urile au fost, de asemenea, reinterpretate și sunt ceva ce bărbații la modă pot purta în viața de zi cu zi. Țesăturile moi cu aspect de piele creează un fler modern și garantează în același timp libertate maximă de mișcare și confort.

Pantalonii largi din piele 

Idei de modă styling-outfit-wide-lederhosen-urban-style

Pantalonii largi din piele sunt o alternativă excelentă la blugii skinny. Se așează ușor și este foarte confortabil. Pielea sintetică este, de asemenea, plăcută și moale și, prin urmare, confortabilă de purtat. Combinat cu tocuri înalte, un blazer șic și un tricou strâns cu imprimeu, pantalonii largi din piele arată mult mai elegant.

idei-modă-stil-costum-piele-harem-pantaloni-femei-bărbați

Pentru Modelul ARYA designerul etichetei de modă excentrică s-a inspirat din pantalonii Aladdin, care provin inițial din Orient. Pantalonii cu croi extrem de largă sunt oferiți în stil de piele și pot fi purtați de femei și bărbați.

Decupajele sunt o adevărată declarație de modă

idei-modă-stil-îmbrăcăminte-decupaje-mâneci-scurte-din-piele

Decupajele au devenit o adevărată declarație de modă în doar câțiva ani. Umerii, spatele, brațele și talia sunt puse în scenă seducător prin fante ingenioase. Decupajele arată cel mai elegant cu croieli simple și îmbrăcăminte de culoare simplă.

the Bluză „Eldarion” cu un aspect deconstruit este prevăzut cu decupaje inteligente pe coate. Acestea subliniază aspectul purist al vârfului și pun accentele izbitoare. Negrul contrastează deosebit de impresionant cu pielea deschisă.

Topuri de umăr

moda-trend-fara bretele-top-negru

Fie că sunt bluze romantice Carmen sau bluze fără umeri: bluzele fără bretele sunt must-have-urile sezonului, fashionistele sunt de acord cu asta. Arată elegant, dar în același timp feminin și jucăuș. În acest fel ne subliniem feminitatea și punem cu pricepere umărul în centrul atenției. the Bluză „Ive” combină un aspect purist cu un detaliu romantic: umărul liber. Bluza are o potrivire slabă și nu prezintă prea multă piele.

Puternică și încrezătoare: femeia samurai

idei-modă-stil-costum-fustă-mulet-samurai-arata-femeie

Samuraiul este cunoscut pentru puterea, dexteritatea, înțelepciunea și carisma sa. În istoria Japoniei au existat, de asemenea, mulți samurai legendari de sex feminin, numiți încă Onna-Bugeischa, care erau renumiți pentru abilitățile lor de arte marțiale și arme. Dacă vrei să te simți ca o femeie samurai modernă, asta este ceea ce primești Fusta DIVA fii încântat. Croiala este o reminiscență a culottelor japoneze Hakama, care inițial făceau parte din îmbrăcămintea tradițională de antrenament japoneză. Nota modernă vine de la aspectul asimetric, lungimea fiind mai scurtă în față decât în ​​spate. Aspectul asimetric este dinamic, incitant și extravagant. Fusta DIVA a fost combinată cu tunica IRRA. Tunica are o siluetă elegantă de kimono și mâneci largi 7/8.

samurai-styling-rock-shirt-wide-mâneci