Modă

Ce sacou să combinați cu o fustă plisată? – Acesta este modul în care fustele trend pot fi stilizate în fiecare sezon!

Fuste super feminine, incredibil de elegante și totuși aerisite și cu fuste ușoare au cucerit inimile tuturor fashionistelor cu ani în urmă și pentru un motiv întemeiat. Deși fustele plisate au fost considerate demodate și conservatoare pentru o lungă perioadă de timp, imaginea conservatoare și prăfuită a bunicii este, din fericire, deja un lucru din trecut. Fustele sunt acum mai versatile ca niciodată și au devenit o parte integrantă a dulapurilor noastre. De fapt, fustele plisate sunt tendința fustei pentru 2021 și au devenit una dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte pe care ar trebui să le dețină fiecare femeie la modă. Indiferent dacă sunt elegante cu tocuri înalte pentru birou sau sportive cu adidași în viața de zi cu zi – piesele de tendință merg mereu și pot fi îmbrăcate în interior și în interior după cum doriți. Cu toate acestea, aspectul ideal nu depinde doar de ocazie, ci și de vreme. Deci, ce sacou ar trebui să porți cu o fustă plisată primăvara sau iarna? Vă vom explica acest lucru mai jos!

Cea mai bună combinație a unei fuste plisate?

care sacou merge cu fusta plisată jachetă oversize trend 2021

Fie că sunt disponibile fuste mini, midi sau cu plisă lungă în toate variantele imaginabile, iar opțiunile de stil sunt, de asemenea, largi. Fusta plisată este celebrată de designeri de modă de zeci de ani și fiecare femeie ar trebui să aibă cel puțin un model în garderoba ei. Faldurile mici emană o anumită ușurință și cu blaturile și pantofii potriviți poți purta fusta ta preferată pentru orice ocazie și orice sezon. Atunci când coafăm, ar trebui să ne asigurăm mai întâi că fustele plisate sunt un adevărat punct de atracție în sine și trebuie tratate în consecință. Pentru ca aspectul să nu pară prea aglomerat, cel mai bine este să eviți topurile și accesoriile strălucitoare. 

Ce sacou să combinați cu o fustă plisată iarna?

ce se întâmplă cu ținutele de afaceri de iarnă cu fuste plisate pentru femei

Ai nevoie de ea primăvara și în zilele mai reci de vară și oricum toamna și iarna: o jachetă cu fustă plisată. Acest lucru nu trebuie doar să ne țină la cald, ci și să completeze și să completeze aspectul. De asemenea, este important ca jacheta să se potrivească cu stilul fustei în ceea ce privește culoarea și croiala. Deci, pentru lunile mai reci ale anului, cel mai bine este să porți o haină de pluș confortabilă și scurtă – astfel ținuta să nu pară prea grea și nici nu trebuie să înghețăm. 

Geacă de piele stil cu fustă plisată pentru ținuta perfectă de toamnă

Ce se întâmplă cu fusta plisată pentru a combina femeile cu geacă de piele

Jachetele din piele se găsesc în garderoba fiecărei femei și sunt unul dintre articolele vestimentare esențiale pe care fiecare dintre noi ar trebui să le dețină. Jachetele din piele care se termină aproximativ la nivelul oaselor șoldului și sunt tăiate bine sunt desigur ideale și clasice pentru toamnă. Țesătura care curge delicat al fustei plisate este un contrast ideal cu pielea aspră. Pentru o atingere elegantă, completează ținuta fustei plisate cu tocuri înalte. Și dacă doriți să purtați fusta plisată într-un mod sportiv, atunci sunteți pe mâini bune cu adidași sau cizme de luptă rezistente. 

Combinați jachetele cu bombă cu o fustă plisată

Fusta plisată elegantă combină ținuta de geacă de bombardier de nuntă

Îl preferați sportiv și casual și vă întrebați ce jachetă cu fustă plisată ar completa cel mai bine ținuta dvs.? Jachetele cu bombardier sunt în totalitate moderne și iau puțin austeritatea stâncii. Și cel mai bun lucru despre jachetele trend este că sunt foarte ușor de combinat. Jachetele bomber din satin, în culori pastelate moi, arată foarte romantice și fete, în ciuda tăieturii sportive și, prin urmare, ar fi jacheta perfectă cu o fustă plisată. 

Jachetele din denim funcționează întotdeauna

Geacă de blugi supradimensionată ținute în 2021 care geacă să poarte cu o fustă plisată

Ce port cu o fustă plisată vara când afară e puțin mai răcoros? Desigur – o geacă de blugi, desigur! Geaca veche din blugi vechi este un element de bază încercat și testat în fiecare garderobă și îl poți purta cu adevărat despre orice. S-ar putea să nu o ghiciți la prima vedere, dar jachetele din denim pot fi, de asemenea, decorate în mod minunat cu o fustă plisată și conferă ținutei o notă de casualitate..

Geaca de blugi supradimensionată combină care geacă cu o fustă plisată

Și dacă doriți să rămâneți în tendințe în acest sezon, puteți cumpăra o dimensiune mai mare, deoarece jachetele oversize din denim sunt complet la modă acum. Croiul liber XXL creează o pauză de stil răcoros și ia fustei altfel elegante plisate un pic din austeritate.

Ce sacou să porți cu o fustă plisată pentru birou?

Sacourile supradimensionate combină ce sacou se potrivește cu fusta plisată

Doriți să vă condimentați ținuta de afaceri și v-ați săturat de costumele clasice de pantaloni? Atunci o ținută de blazer cu o fustă plisată ar fi tocmai pentru tine! Clasicul pentru top este atât un element clasic de bază, cât și un mod obligatoriu pentru toate femeile.

Blaturi pentru fusta plisata tinute elegante blazer vara

Varietatea imensă de culori, modele și croieli face ca blazerul să devină un adevărat model care ne inspiră din nou și din nou cu potențialul său de stil. Combinația dintre fusta plisată și un blazer oversize este ideală pentru birou și este una dintre cele mai populare tendințe de modă ale anului. O centură poate adăuga definiție aspectului și vă poate face talia minunată.

Ce să poarte cu o fustă plisată pentru ocazii oficiale?

Fusta plisată roz combină ținutele de afaceri de vară

Ești invitat la o nuntă sau la o ocazie oficială, dar nu ai la îndemână o rochie potrivită? Nicio problemă, deoarece o ținută elegantă cu fuste plisate face la fel și poate arăta la fel de uimitoare. Cu toate acestea, pentru ca aspectul să nu pară demodat și conservator, cel mai bine este să folosiți parteneri de stil cool și ceva mai casual. Culorile deschise precum roz zmeură moale sau albastru deschis sunt deosebit de populare în această vară și conferă ținutei fustei plisate o notă romantică suplimentară. O cămașă de mătase aerisită sau chiar un tricou simplu ar fi o alternativă excelentă. Un blazer frumos și accesorii de calitate, precum și sandale înalte completează perfect aspectul.

Poartă jacheta perfectă cu o fustă plisată: cele mai frumoase înfățișări pentru a le remodela!

Ce geacă să poarte cu o fustă plisată. Ținute de afaceri de iarnă pentru femei

Fustele scurte plisate sunt la modă în acest an și sunt ideale pentru o ocazie oficială

Care jachetă pentru fusta plisată Tendințele fustei primăvara vara 2021

Ținută blazer cu fustă plisată pentru birou

ce jachetă să combini cu o fustă plisată, un blază oversize și o fustă

Chic și elegant: combinați o geacă de piele cu o fustă plisată

Tendințele fustei 2021 care sacou să poarte cu o fustă plisată

Accesoriile și pantofii colorate completează aspectul perfect

Primăvară stil fustă plisată, care sacou poartă cu o fustă plisată

Combină fusta plisată cu adidași pentru un aspect perfect de zi cu zi

Fusta plisată neagră combină tendințele fustei de vară 2021

Tinuta eleganta cu fusta plisata pentru toamna

Combinați geaca de piele cu fusta plisată care jachetă la fusta plisată

Sacourile supradimensionate sunt la modă și pot fi perfect combinate cu fustele la modă

Oversize blazer trend 2021 ce sacou să poarte cu o fustă plisată

De asemenea, puteți combina jachete din denim cu fusta plisată

Outfit de geacă din denim cu fustă plisată idei de ținute de primăvară

Paltonul de pluș este jacheta perfectă pentru o fustă plisată iarna

Fustele plisate combină ținute elegante de afaceri pentru iarnă