Modă

Bikini Trends 2018: V-Bar Bikini este noul hit de modă din această vară

bikini moda noua tendinta v-bar costume de baie albe ten exotic bronzat

În timp ce noi, în Europa, visăm vara viitoare și o așteptăm cu nerăbdare, în alte părți ale lumii, cum ar fi Australia, aceasta se apropie deja de sfârșit. Așa că ne putem pregăti pentru sezonul bikinilor și ne putem inspira. După ultima modă de bikini, s-a remarcat un model special: bikini V-bar. Evocă o siluetă frumoasă și pune în lumina reflecției figura feminină perfectă. Clivajul este subliniat în mod deosebit. Este subliniat de forma specială a vârfului. Are o paranteză care converge exact pe stern într-o bară în V inversată. Există, de asemenea, chiloți de bikini strânși și relativ îngustați, cu o tăietură adâncă a picioarelor care alungesc vizual picioarele. Fără îndoială, aveți nevoie de o figură perfectă pentru acest model de bikini, altfel efectul cu siguranță nu va plăcea ochiului.

Moda bikini 2018: bikini V-bar

bikini trend trend v-bar albastru siluetă frumoasă

V-Bar Bikini a cucerit acum Instagram în totalitate. Modele de top și vloggeri și-au prezentat corpurile perfecte în bikini atrăgători. Primul brand care îl pune pe piață este eticheta australiană "Bamba". Între timp, alte mărci oferă, de asemenea, modele similare, cu un decolteu adânc în V și un templu modelat în acest fel. Singurul dezavantaj al modelului este că partea superioară este slab potrivită pentru sutienele mari.

Bikini V-bar în conformitate cu cea mai recentă modă de bikini

moda bikini trend v-bar bambaswim modele culori

Moda bikini pentru femei este practic o variantă impermeabilă a lenjeriei de corp. Bikiniul V-bar amintește în mod deosebit de acest fapt. Constă doar din puțină țesătură și se caracterizează printr-un design foarte simplu și în același timp deosebit de atractiv. La fel ca un sutien convențional, are și sârmă, dar numai unul care trece pe toată lățimea pieptului și are o formă de V inversată în mijloc. Astfel, bluza bikini se potrivește perfect și nu alunecă sau se schimbă. Pantalonii de bikini au, de asemenea, o formă de V și constau dintr-o bandă relativ îngustă, cu o tăietură a piciorului înalt. Această croială evocă picioarele optic mai lungi și o figură deosebit de feminină.

Noua modă de bikini inspirată din anii 80 și 90

bikini trend trend v-bar modern șold alb albastru

Cele mai recente tendințe ale modei și, în acest număr, costumele de baie sunt în prezent puternic influențate de anii 80 și 90. În timp ce modelele florale, în special, erau încă populare anul trecut, în 2018 designerii de modă se bazează pe piese pe un sau două tonuri sau pe așa-numita blocare a culorilor. Un top într-o culoare puternică este de obicei combinat cu slip de bikini într-o culoare contrastantă. Cu cât combinația este mai diferită și mai vizibilă, cu atât mai bine. Bikiniul la modă V-Bar este disponibil în doar câteva culori, fără model, dar numai într-o singură culoare. Puteți alege între negru, alb, roșu, albastru închis și bej.

bikini trend trend v-bar sutien negru modern subțire

O tendință care a fost, de asemenea, populară în anii 90 și care este, de asemenea, în prezent, este tăierea piciorului înalt. Cei care îndrăznesc să aleagă un costum de baie și chiloți care să depășească hiposul. Un mare avantaj este că face ca picioarele să pară mai lungi.

moda bikini trend v-bar decolteu costume de baie vara

bikini trend trend v-bar costume de baie de plajă 2018 albastru bikini moda trend v-bar negru talie inalta costum de baie mijloc bikini fashion trend v-bar sutien underwire culoare albastru bikini tendință de modă v-bar roșu adânc figura decolteu bikini tendință de modă v-bar roșu închis figura subțire bikini trend trend v-bar culoare bej ten ten bronzat bikini trend trend v-bar costume de baie de vară culoare roșie bikini moda trend v-bar plaja neagra moderna V bar bikini trend negru 2018 bikini trend trend v-bar decolteu negru moda bikini trend v-bar model negru decolteu sold