Modă

Apartament mic, cu mobilier viu colorat

Idei raft de perete cu pat dublu apartament mic

Echipa talentată de la Dupuis Design este cunoscută de mult în California și Paris datorită mobilierului său viu colorat. Aceste mic apartament este noua casă a unei fete care tocmai s-a mutat din casa părinților ei. Și designerii au încercat să creeze un interior confortabil și, în același timp, cu aspect tânăr, unde domnișoara se va simți cu siguranță confortabilă.

Apartament mic, cu mobilier în culori accentuate

Idei tablă vopsea litere covor

Astfel încât mic apartament Designerii au optat pentru designul pereților și podelei în culori neutre. Pereții erau vopsiți în alb, podeaua – așezată cu laminat în nuanțe de crem. În dormitor, pe perete a fost montat un raft mare de perete cu fronturi albe lucioase. Camera mică de oaspeți – în cazul în care părinții sau prietenii vin în vizită, a fost decorată cu tapet cu modele florale subtile.

Al doilea pas a fost alegerea pieselor de mobilier confortabile și funcționale. Forma puristă și liniile clare ale mobilierului au fost condimentate cu pricepere, cu mai multe accente de culoare. În dormitor, un frumos cuvertură de pat cu imprimeu alb și albastru este un adevărat ochi. Tapițeria scaunului a fost tipărită cu același model. În sufragerie, două mese laterale mici în roz adaugă un plus de fler. Canapeaua gri a fost împrospătată cu mai multe perne în culori vii, precum roz, galben și albastru. Împreună cu covorul cu litere și patul de zi cu o pătură confortabilă din bumbac, a fost creată o zonă de relaxare încântătoare. Un perete a fost pictat cu vopsea de tablă și fotografiile de familie au fost agățate acolo. Interiorul arată aerisit și relaxat, așa cum și-ar imagina o tânără de 18 ani..

Apartament mic, cu mobilier bine conceput

Idei pat alb tapet model luminos

Camera de oaspeți arată îngrijită și bine structurată – un scaun acrilic creează o iluzie optică și face camera să pară mai mare. Culoarea albastru închis a cuverturii de pat și a scaunului adaugă un strop de culoare interiorului. O cuvertură de pat și perne în galben muștar completează aspectul.

Baia mică are o chiuvetă albă și o cabină de duș cu perete de sticlă. Schema de culori neutre poate fi combinată cu accesorii de baie în culori accentuate.

Oglindă pentru baie

Baie moderna cu accente galbene

montare cabina de dus perete de sticla modern

Cabină de duș cu mozaic și aspect din oțel inoxidabil

Idei de proiectare baie plata cabina de dus