Modă și stil

Ce pantofi pentru bărbați vara? Iată cele mai bune 5 stiluri de pantofi

Zilele frumoase și calde de vară sunt deja aici! Acum ne putem bucura din nou de grătare ușoare și plimbări lungi. Pentru ca noi să ne simțim confortabil cu fiecare ocazie, alegerea corectă a pantofilor este crucială în plus față de îmbrăcămintea aerisită. Dar ce pantofi poartă bărbații vara? Casual, dar foarte elegant – am creat cele mai bune pantofi de vară pentru bărbați pe care fiecare bărbat ar trebui să le aibă în dulapul său pentru pantofi.

Posibilitățile de aplicare ale mocasinului sunt aproape nelimitate pentru bărbați vara

Mocasini în maro cu chino verde și bluză albă pentru o ținută de vară

Mocasina este cel mai popular pantof de vară pentru bărbați și se potrivește atât cu aspectul șic, cât și cu ținutele casual, relaxate. Versiunea de piele în coniac sau albastru închis este deosebit de populară pentru ținutele de vară. Pentru ca pantofii la modă să intre în propriile lor, pantalonii ar trebui să se termine chiar deasupra gleznei.

Ce pantofi pentru bărbați vara

Cel mai bun lucru de făcut cu mocasinii este fie să nu porți șosete, fie să optezi pentru șosete. Spre deosebire de șosetele pentru adidași, acest tip de șosete este decupat la gât și complet invizibil în pantof. Datorită formei lor speciale, șosetele sunt perfecte pentru pantofii de vară, precum mocasini, mocasini, pantofi pentru bărci și espadrile.

Ce pantofi sunt ideali pentru bărbați vara

Pantofii pentru bărci sunt clasici și șic

Pantofii de bărbați pentru bărbați vara sunt casual și șic

Pantoful pentru barcă este un alt element esențial al garderobei de vară a fiecărui bărbat. Caracteristica acestui model de pantof este șiretul de pantofi care se desfășoară în jurul punctului de intrare al pantofului slip-on. Pantofii pentru bărci se potrivesc perfect cu afacerea estivală și ținutele casual casual inteligente și pot fi combinate de minune cu pantaloni chino, blugi și pantaloni scurți.

Pantofii pentru bărci sunt clasici și șic pentru bărbați vara

Adidașii albi sunt veritabili

purtând adidași albi cu blugi vara

Acest vechi favorit din anii ’80 și ’90 a revenit în tendințele modei și apare în stilul străzii din întreaga lume. Da, adidașii albi din piele sunt foarte populari ca pantofi de vară pentru bărbați, deoarece sunt foarte ușor și cochetați de îmbrăcat cu un costum. Cel mai bine este să optezi pentru modele clasice cu o linie simplă.

adidași albi cei mai buni pantofi pentru bărbați vara

Espadrilele sunt pantofii de vară supremi

espadrile albastre cu pantaloni albi vara

Espadrilele sunt pantofii de vară supremi. Deși sunt preferate pentru ocazii ocazionale, merită investiția. Cheia modului de a combina cel mai bine espadrilele pentru bărbați este să găsești nuanța potrivită pentru fiecare ținută.

Espadrile pentru bărbați vara

Dacă nu vă apar culorile strălucitoare și modelele complicate, alegeți modele monocrome în nuanțe conservatoare precum bleumarin sau kaki. Bejul nisipos, negru stins sau gri porumbel sunt, de asemenea, culorile la alegere pentru bărbați. Espadrilele sunt tovarășul perfect al chino-urilor potrivite și, desigur, la pantaloni scurți.

Vara combină espadrile cu pantaloni chino

Cu sandale de piele aerisite până vara

Sandale din piele pentru bărbați vara

Sandalele sunt o alegere bună pentru bărbați vara, deoarece lasă picioarele să respire. Sfatul nostru: alegeți modele simple cu câteva curele și un design minimalist. Asigurați-vă că încălțămintea rămâne de bun gust și nu arată de modă veche. În ceea ce privește culorile, maro închis sau negru sunt opțiuni bune și permit combinații versatile chiar și vara.

Combinați sandale din piele pentru bărbați în maro și negru vara

Această grafică vă va ajuta să vă alegeți pantofii

Ce pantofi poartă bărbații vara și cu ce ocazie?