Modă și stil

Casual casual: așa stilează bărbații aspectul elegant de petrecere a timpului liber

Vestiarul dvs. nu joacă doar un rol la ocazii extrem de oficiale, cum ar fi recepțiile de stat și la marile sărbători sau chiar covorul roșu. De asemenea, este important să vă îmbrăcați corespunzător în viața de zi cu zi. Indiferent dacă participați la o petrecere a prietenilor, participați la o conferință sau vă desfășurați activitatea de birou: în majoritatea cazurilor trebuie să vă adaptați la cerințele societății. Puteți face acest lucru în mod excepțional cu un amestec de look-uri de afaceri și de agrement, deoarece codul vestimentar smart casual este o alegere bună pentru aproape orice ocazie.

Ce înseamnă smart casual?

Ținută casual elegantă, cu adidași albi, chinoși și o jachetă

Codul vestimentar oficial pentru fuziunea eleganței și confortului este „Smart Casual”. El combină cerințele de îmbrăcăminte de afaceri cu dezinvoltura garderobei casual – prin slăbirea uneia și îmbunătățirea celeilalte. Stilul „smart casual” înseamnă a merge cu pricepere pe linia subțire dintre șicul obișnuit de birou și sportivitatea casuală. Acest lucru este mai ușor decât pare și îți deschide posibilități complet noi, ca purtător al aspectului casual inteligent.

În îmbrăcămintea de agrement modernizată elegant, vă puteți deplasa de la locul de muncă direct la bar sau la seară fără a fi nevoie să vă schimbați. Chiar regulile altfel necesare pentru garderoba de afaceri nu trebuie să acorde o atenție – pentru că dacă toți angajații poartă smart casual, nu mai există nicio diferență vizuală între angajații cu rang superior și inferior.

Cum se bărbații se stilează smart casual??

Look casual elegant, fără o jachetă cu chino și o cămașă în bej

Puteți amesteca cu ușurință șic și casual cu un costum pe un ton dezactivat. Puteți alege din paleta de gri și albastru, aproape fără restricții; Pe de altă parte, trebuie să evitați maro și negru, precum și culorile foarte deschise sau viu colorate. Asigurați-vă întotdeauna o potrivire bună, atât piesele prea strânse și, prin urmare, interesante, cât și hainele prea mari și, prin urmare, îndoite în pliuri, distrug imaginea bine îngrijită și arată neglijent. Acum există o gamă largă de cămăși, cămăși și jachete pentru toate dimensiunile & Co. Domnilor cu dimensiuni mari li se recomandă să cumpere un Outfitters specializați în supradimensionare a alege.

Spre deosebire de aspectul formal de afaceri, puteți omite cravata; cămașa, pe de altă parte, ar trebui să adere în continuare la Recomandări pentru haine moderne de birou orientează. De asemenea, sunteți legat de codul de îmbrăcăminte pentru afaceri atunci când vine vorba de accesorii. Asta înseamnă: centurile și încălțămintea închisă sunt obligatorii; Bijuteriile au voie să „poarte” doar într-un mod subtil.

cod vestimentar inteligent casual pentru bărbații de la birou fără sacou

Dacă nu dețineți un costum sau nu doriți să îl purtați, puteți alege în schimb pantaloni de pânză cu o cămașă asortată. Spre deosebire de îmbrăcămintea strictă de birou, sunt permise și modele aici – atâta timp cât au un design subtil sau sunt păstrate ton pe ton. În mod ideal, veți găsi o jachetă care să se armonizeze cu aceasta. Un pulover tricotat cu mâneci lungi este la fel de potrivit; Puloverele casual, cu glugă sau jachetele de piele, pe de altă parte, nu sunt. De asemenea, trebuie să vă lipsiți de blugi pentru aspectul casual inteligent, deoarece le lipsește eleganța necesară.

Mai multe sfaturi pentru stilul casual casual

Look casual casual pentru bărbați pentru evenimente de seară

Cea mai bună modalitate de a crea un aspect de petrecere a timpului liber sau elegant este prin practică. Aceasta include și obișnuința cu purtarea unui costum. Dacă vă simțiți inconfortabil în combinația de pantaloni-sacou, ar trebui să vă apropiați încet de acest tip de îmbrăcăminte pentru bărbați – de exemplu, optând mai întâi pentru pantaloni și jachete care sunt disponibile separat.

Asigurați-vă că acordați atenție potrivirii garderobei. Trebuie să stea perfect atât deasupra cât și dedesubt și nu trebuie să se întindă peste spate sau fese. Mânecile trebuie să ajungă la mijlocul spatelui mâinii; Comprimați ușor picioarele pantalonului deasupra gâtului. Acest lucru vă asigură că articulațiile inferioare ale brațului și ale picioarelor rămân acoperite chiar și atunci când vă deplasați și că arătați mai inteligent decât casual.

Ținută casual elegantă cu cămașă verde, chino maro și jachetă gri

O recomandare similară se aplică ciorapilor. Nu trebuie să prezinte nici o piele goală sau păroasă și, prin urmare, trebuie să ajungă cel puțin până la vițel. În ceea ce privește culoarea, acestea ar trebui să se potrivească cu pantalonii sau să fie în negru clasic. Aceasta înseamnă că șosetele și botinii sau ciorapii albi, viu colorați sau cu modele sunt eliminați din îmbrăcămintea casual de lux.

În aspectul casual casual, bijuteriile sunt folosite extrem de puțin. Un ceas de înaltă calitate și căsătoria ta sau un inel pentru bărbați singuri sunt suficiente pentru un lucru bun. Brățările, colierele și piercingurile vizibile sunt mai bine lăsate acasă; Orice tatuaje existente ar trebui să poată fi acoperite complet de îmbrăcăminte.

look casual inteligent pentru bărbați - sacou cu blugi

Nu în ultimul rând, îmbrăcămintea elegantă casual trebuie să aibă un aspect îngrijit. Este de la sine înțeles că garderoba dvs. este curată, călcată și fără daune, dar ar trebui să faceți și duș, să vă faceți părul și să păstrați unghiile curate. Un aftershave subtil sau o apă de toaletă completează aspectul smart-casual; cu toate acestea, nu trebuie să pară în niciun caz dominantă sau chiar „umplătoare de spațiu”.