Mod de viata

Top 5 cele mai bune locuri de muncă din lume: când munca este distractivă

cele mai bune locuri de muncă-în-lume-organizatori-de-nunți-pentru-vedete-hollywoodiene

„Ceea ce este distractiv nu are impresia de muncă”. Puțini sunt băieții cu adevărat norocoși din lume care se distrează și sunt plătiți cu generozitate pentru asta. Deși calea către o slujbă de vis poate să nu pară deosebit de sinuoasă pentru unii, succesul depinde în mare măsură de calitatea serviciilor pe care le avem de oferit. O listă cu primele 5 din cele mai bune locuri de muncă din lume, Compilat de CNBC este o dovadă a acestui fapt. Acești 5 oameni de afaceri de succes au obținut ceea ce se crede că este cel mai bun loc de muncă din lume care are cele mai înalte niveluri de satisfacție.

Lista celor mai bune locuri de muncă din lume – al 5-lea cumpărător Ferrari

1948-Ferrari-Retro-Super-Car-166-MM

Istoricul profesionist Ferrari și cumpărătorul personal al Ferrari Marcel Massini are un ochi acut pentru mașinile retro Ferrari. Comisionat de super-bogați, expertul auto călătorește în jurul lumii în căutarea celor mai scumpe mașini Ferrari și le cumpără cu milioane de dolari. Marcel Massini are sediul în Zurich.

Expertul Ferrari Marcel Massini 

Job de vis-Ferrari-Expert-Marcel-Massini

Profesionist-Ferrari-istoric-cumpărător-personal-Marcel-Massini

4. Organizatori de mega-petreceri

Nunta-Mega-Petreceri-Colin-Cowie-Organizator

Se numește Colin Cowie. Sud-africanul cu sediul în New York este un celebru organizator de petreceri, guru al stilului de viață, vedetă TV și scriitor. Evenimentele grandioase de petrecere și nunțile luxoase de lux pentru vedetele și vedetele de la Hollywood i-au adus faima internațională.

Vis-organizator de locuri de muncă-mega-petreceri-nunți-colin-cowie

3. Designer de interior cu jet privat

eric-roth-private-jet-interior-modernizare-servicii

Eric Roth – cel mai mare furnizor mondial de echipamente pentru interiorul aeronavelor și servicii de modernizare găsește din ce în ce mai mulți fani printre vedetele de la Hollywood, multimiliardarii și șeicii arabi. Directorul general al Roth International Jet Interiors, cu sediul în Ronkonkoma, New York, este recunoscut la nivel mondial pentru talentul său creativ și abilitatea de a transforma interioare cu jet „învechite”. Cererile neobișnuite ale clienților săi includ scaune de toaletă cu piele de aligator și acoperite cu aur de 24 de carate și un cinematograf pe tabloul Private Jet.

Private-Jet-Boeing-Eric-Roth-echipamente-de-design-interior

lux-privat-jet-Roth-International-Jet-Interiors

2. Producător de iahturi de lux

Dubois-46m-Motor-Megayacht-Vries-Feadship

Henk de Vries face jucării pentru miliardari. Directorul general al Vries Feadship Company cu sediul în Aalsmeer, Olanda proiectează și construiește mega iahturi uimitoare pentru unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Henk-De-Vries-producător-de-jucării-pentru-miliardari

1. Dealer Lamborghini

Dealer-Lamborghini-Brett-David-cel-mai-bun-job-din-lume

Americanul Brett David a vândut deja mașini Lamborghini cu peste 2 miliarde de dolari, dintre care prima – rapperul Missy Elliot. În prezent, CEO al celei mai mari companii de dealeri Lanbourghini din SUA cu sediul în Prestige Imports, Miami, tânărul cu un bun simț pentru afaceri conduce un super model Lamborghini placat cu aur..