Mod de viata

Restaurante Michelin în Germania – Descoperiți lista restaurantelor gourmet de lux

restaurante Michelin Germania ghid restaurant restaurante locații gastronomice de lux adrese vendôme bergisch gladbach

Producătorul de anvelope și ghidul de restaurante Michelin au anunțat numărul de stele pentru restaurantele Michelin din Germania. Anul acesta există o nouă vedetă printre cele mai renumite locații: atelierul bucătarului șef Jan Hartwig, un restaurant de lux din Bayerischer Hof din München. Acest lucru mărește numărul de stele cu alte trei la 11. Ghidul german are în prezent 300 de restaurante Michelin, comparativ cu 292 anul trecut. Michelin a adăugat, de asemenea, patru noi restaurante de două stele și 29 de restaurante noi de o stea. Acestea includ, de exemplu, restaurantele vegetariene Seven Swans din Frankfurt și Cookies Cream din Berlin.

Cele mai bune restaurante Michelin din Germania pentru 2018

restaurantele Michelin Germania ghidul restaurantelor locații gastronomice de lux adresează farfurii de creare a sosului verde

La fel ca în anii precedenți, restaurantele cu stele Michelin din Germania în 2018 reprezintă atât orașe mari, cât și orașe mici. Deși nu există restaurante Michelin de 3 stele în Berlin, Baiersbronn, un oraș din Pădurea Neagră, are trei dintre ele. Andernach a prezentat pentru prima dată restaurante în acest an: trattoria italiană Ai Pero și restaurantul cu sushi Yoso.

restaurante Michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux gastronomie locală victime rafinate aperitiv aperitiv starter

Ghidurile internaționale de restaurante Michelin sunt criticate în mod repetat pentru lipsa lor de varietate. Organizația are reputația că favorizează mesele rafinate franceze și japoneze față de alte bucătării. Restaurantele administrate de femei au neglijat un pic și experții culinari. Niciunul dintre cele unsprezece restaurante europene de trei stele din Germania nu este condus de o femeie. Cu toate acestea, mai jos este o listă completă a restaurantelor clasice Michelin germane.

Restaurante Michelin München – studio

restaurante Michelin germania restaurant ghid locații gastronomice de lux adrese atelier munich mâncare

Noua adăugare din acest an la această listă este condusă de bucătarul șef Jan Hartwig, care anterior a fost distins cu Chef of the Year de către Feinschmecker 2016. Atelier a fost fondat de renumitul dealer de artă belgian Axel Vervoordt și se descrie ca un restaurant de lux cu un design simplu care „răspândește flerul creatorului său cu o atmosferă intimă”. „Totul este întotdeauna perfect și aromat până în cele mai mici detalii”, spune criticul de la Gastro Guide „Gault & Millau “.

restaurante Michelin germania restaurant ghid de lux gastronomie locații adrese atelier munich bayerischer hof hall

Chef Jan Hartwig și echipa sa transformă perfecțiunea culinară într-o artă. Designul dealerului de artă belgian Axel Vervoordt emană flerul luxos și de bun gust al studioului unui artist, combinat cu o atmosferă intimă. Jan Hartwig a fost numit „Chef of the Year 2016” de revista Der Feinschmecker. Ascuns în spatele unui perete mobil de către Dirk Vander Eecken, veți găsi o cameră privată confortabilă și o terasă în Ahorn Amur, grădina liniștită..

Stele Michelin pentru Bareiss în Baiersbronn

restaurante Michelin germania restaurant ghid de lux gastronomie locații adrese bareiss baiersbronn carne colorată

Micul oraș Baiersbronn are două restaurante cu trei stele Michelin și a fost numit de New York Times unul dintre cele mai neașteptate restaurante Michelin din lume. Primul dintre cele trei restaurante cu stele Michelin din oraș este restaurantul Bareiss din hotelul cu același nume. Potrivit site-ului, bucătarul-șef Claus-Peter Lumpp combină atractivitatea vizuală și integralitatea cu semnătura sa pentru perfecțiune tehnică și bogăție aromatică. Bareiss a câștigat o varietate de premii pentru mâncare și servicii și a primit a treia stea în 2007. Ghidul Michelin îl descrie pe bucătarul șef Lumpp ca fiind strict, dar cu o atenție deosebită la detalii, ceea ce a făcut restaurantul unul dintre cele mai bune din Germania.

Camera Pădurea Neagră în Baiersbronn

restaurante Michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux gastronomie tacâmuri farfurie creație culinară

Al doilea restaurant din orașul mic Baiersbronn care a primit râvnitul rating de 3 stele este Schwarzwaldstube din Hotel Traube Tonbach. Restaurantul are trei stele de mai bine de 20 de ani și se descrie ca o „simfonie a superlativelor”. Meniul pare să ofere o experiență unică în viață, în timp ce comanda regretatului Harald Wohlfahrt a fost preluată recent de protejatul său și de sous-bucătarul restaurantului, Torsten Michel, în vârstă de peste zece ani. Din fericire, nu există semne de scădere a calității ca urmare a schimbării, deoarece aceste restaurante Michelin sunt încă în top în acest an.

restaurante Michelin Germania ghid restaurant restaurante locații gastronomice de lux Schwarzwaldstube sufragerie

Experiențele gustative din restaurantul Schwarzwaldstube au făcut din Hotelul Traube Tonbach unul dintre cele mai bune locuri din Europa când vine vorba de gătit. Chef Torsten Michel este un maestru al aromelor. Compozițiile sale creează o bucătărie incredibil de ușoară și perfectă – delicată, intensă, plină de corp și gustoasă în același timp. Sommelierul Stéphane Gass combină fiecare fel cu un vin fin din pivnița excelentă a lui Traube.

Masa la Hamburg

restaurante Michelin Germania ghid restaurant restaurante locații gastronomice de lux se adresează mesei hamburg kevin Fehling

Masa Kevin Fehling, care a fost deschisă în urmă cu doar doi ani, a avut aproape imediat succes și a primit toate cele trei stele în primul său an. Chef Fehling, la 40 de ani, este cel mai tânăr bucătar german care a primit trei stele Michelin la 34 de ani. A câștigat acest lucru într-un alt restaurant în 2011. Într-un cadru destul de neobișnuit, restaurantul poate găzdui doar 20 de persoane, astfel încât rezervările pot fi rezervate cu luni înainte. Inspectorii Michelin au descris restaurantul ca „poate cea mai spectaculoasă redeschidere a anului” și au adăugat scaunele neobișnuite.

restaurant Sonnora în Renania-Palatinat

restaurante michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux sonnora desert desert national

Locul decorat în mod regal din micul oraș din sud-vestul Wittlich a primit prima sa stea acum mai bine de 30 de ani și a primit trei stele din 2000. Sonnora este specializat în bucătăria franceză și se mândrește cu a oferi oaspeților mâncare și, mai presus de toate, produse locale. Pe site, echipa susține că adevărata vedetă este produsul în sine. Din acest motiv, criticii Michelin sunt de acord că produsele reprezintă inima incontestabilă a bucătăriei sale clasice atemporale. În plus, acestea sunt prezentate atât de frumos și cu pricepere pe farfurie de Clemens Rambichler. După moartea subită a lui Helmut Thieltges, bucătarul șef a preluat conducerea bucătăriei restaurantului gourmet.

michelin restaurante germania restaurant ghid gastronomie de lux sonnora mese interioare candelabre vedere nobil

Restaurantul „Sonnora” este inima hotelului Wald, pe care Helmut Thieltges l-a ajutat să obțină faima internațională în ultimii 40 de ani cu bucătăria sa gourmet clasică. Cu 3 stele în Ghidul Michelin și 19,5 puncte în Gault Millau, restaurantul este una dintre cele mai bune locații gourmet din Germania. Bucătarul șef și cel mai tânăr bucătar de 3 stele din Germania, Clemens Rambichler, și echipa sa gătesc pentru oaspeți într-un mod creativ și sofisticat. Acest lucru se face conform tradiției exemplificate de mentorul Helmut Thieltges cu cea mai înaltă calitate a produsului, combinații armonioase și măiestrie precisă, care au prioritate maximă.

Restaurante Michelin – Trecere în Rottach-Egern

restaurante Michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux care traversează felul principal de carne

Al doilea restaurant al Bavariei, cu trei stele Michelin, este situat într-un oraș mic de pe Tegernsee, lângă granița cu Austria. Restaurantul se mândrește cu utilizarea celor mai bune produse din regiunea alpină, transformându-le în meniuri excepționale și reducând decalajul dintre bucătăria rustică și cea rafinată, potrivit site-ului web. Restaurantul Überfahrt a primit cea de-a treia stea în 2013, iar bucătarul-șef a primit numeroase alte premii, inclusiv Chef of the Year de la Gault Millau și Gusto Bavaria și Chef of the Year de la Der Feinschmecker. „Puțini bucătari manifestă o astfel de sensibilitate, finețe și gust”, scrie Michelin, „prezentarea este de clasă mondială”.

Restaurante Michelin Germania Ghid de restaurante Locații gastronomice de lux adresează traversarea ambianței interioare moderne

Excelență culinară plină de pasiune și perfecțiune – asta vă așteaptă în restaurantul Überfahrt de pe lacul Tegernsee. Acolo echipa vă invită să vă lăsați în spate în fotoliile confortabile și să vă relaxați complet, în timp ce Christian Jürgens evocă peisajul frumos al Tegernsee în creații unice și gustoase pe farfurie..

restaurante Michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux traversare rottach egern bavaria aperitiv

De cinci ani încoace, bucătarul-șef face parte dintr-un grup exclusiv de doar 100 de bucătari din întreaga lume, care au primit 3 stele Michelin. Gault & Millau l-a evaluat cu 19,5 puncte excelente. Experimentați o bucătărie care nu a primit doar cele mai mari prețuri de către ghizii de călătorie germani de renume. Christian Jürgens este, de asemenea, cunoscut la nivel internațional pentru bucătăria sa creativă. Pe lângă nivelul său ridicat de perfecțiune, felurile sale de mâncare stârnesc și emoții în care combină profunzimea, curajul de a fi independent și minimalismul potrivit..

Vendôme în Bergisch Galdbach

restaurante Michelin germania restaurant ghid locații gastronomice de lux adresele vendôme bergisch gladbach desert

Bucurați-vă de cea mai bună bucătărie gourmet alături de cei mai buni reprezentanți ai așa-numitei „noi bucătării germane” în restaurantul Vendôme de lângă Köln. Magazinul, administrat de bucătarul de 3 stele Joachim Wissler, este unul dintre cele mai bune restaurante Michelin din Germania. Bucătarul oferă, de asemenea, un amestec de bucătărie clasică, creativitate și modernitate. În 2005 și 2013, revista „Der Feinschmecker” l-a votat pe Wissler „Chef of the Year”, iar în 2009 a fost numit „Cel mai bun bucătar din Germania”.

restaurante Michelin germania restaurant ghid de lux gastronomie locații adrese vendôme bergisch gladbach oglindă ambiente

Vendôme din Schloss Bensberg la porțile din Köln este simbolul bucătăriei germane moderne. Restaurantul servește mâncăruri provocatoare și creative. În plus față de trei stele Michelin, restaurantul Vendôme a primit 19,5 puncte Gault Millau și 5 Feinschmecker-F și este unul dintre cele mai bune restaurante Michelin din Germania în topul celor 50 de locații gourmet din lume din San Pellegrino.

Victor’s Fine Dining by Construcție creștină în Saarland

restaurante Michelin germania restaurant ghid locații de luat masa de lux victorii rafinate mese interior asiatice sticle

Restaurantul, condus de Victor și Yildiz Bau, este situat într-un castel și hotel renascentist, lângă granița cu Luxemburg și Franța. Deoarece Christian Bau provine din Baden-Württemberg și Yildiz s-a născut la Istanbul, mâncarea reflectă o paletă internațională de elemente clasice occidentale și estice. Asta înseamnă că masa dvs. cu mai multe feluri de mâncare poate varia de la sushi cu gheare de homar la rață în stil francez în aceeași vizită.

Pensiune Klaus Erfort în Saarbrücken

restaurante michelin germania restaurant ghid gastronomie luxoasă klaus erfort pensiune puristic întâmplare aperitiv

Pensiunea Klaus Erfort vă invită, de asemenea, să vă bucurați de o experiență gustativă de-a lungul graniței cu Franța. Chef Klaus Erfort și echipa sa evocă creații culinare de neuitat. În opinia ei, adevărata artă culinară se află pe farfurie. Ambianța plăcută include, de asemenea, o terasă cu vedere la grădinile în stil englezesc.

restaurante Michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux gastronomie klaus erfort pensiune minimalistă grădină terasă

Datorită ferestrelor din podea până în tavan, puteți arunca o privire la templul lui Klaus Erfort și la bucătăria clasică franceză înainte de a intra în această frumoasă vilă albă, scrie Michelin. Mâncarea este impecabilă, iar prepararea – perfectă.

Acea Aqua în Wolfsburg

restaurante Michelin Germania ghid restaurant restaurante locații gastronomice de lux adrese aqua wolfsburg servit începători

Restaurantul Aqua, situat în hotelul Ritz-Carlton, este situat adânc în Volkswagenland. Bucătarul șef la Aqua, Sven Elverfeld, este mândru că poate transforma cele mai banale alimente de zi cu zi în cultură culinară înaltă. Designurile moderne și creative fac parte integrantă din mâncărurile sale expresive și complet aromate. Serviciul elegant este, de asemenea, fără reproș.

restaurante Michelin germania restaurant ghid gastronomie de lux sonnora desert fel principal fel de mâncare din carne

Materialele și suprafețele din interiorul restaurantului urmează o temă naturală. Perdelele metalice pe care Sophie Mallebranche le-a realizat la Paris se combină perfect cu pereții în oglindă. Acest lucru creează un efect difuz, sclipitor, care conferă camerei mai multă lățime cu un element subtil de apă. Un candelabru nou pune un accent distinct în mijlocul restaurantului. Producătorul francez CreaLumin a emis acest lucru.

restaurante michelin germania restaurant ghid de lux gastronomie locații adrese ritz carlton aqua wolfsburg vedere exterioară

Instalația modernă măsoară, de asemenea, un diametru impresionant de doi metri. Elementele de sticlă cu forme organice de Brigitte Bonnave din Lille sunt iluminate din interior cu fibre fine de sticlă. Acestea evocă, de asemenea, imagini ale creaturilor imaginare din adânc. O oglindă rotundă de culoare bronz formează un contrapunct pe tavan și transformă candelabrul într-un nor plutitor.