Mod de viata

Obțineți abonați YouTube: aceste sfaturi vor face ca canalul dvs. YouTube să aibă succes!

Nu se poate nega că marketingul video a crescut în popularitate în mod masiv, din ce în ce mai multe companii și mărci își dau seama de valoarea de a avea un canal YouTube în scopuri comerciale. Acest lucru se datorează în principal modului în care consumăm conținut s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Rețelele sociale precum Instagram, Facebook și TikTok au devenit o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi și ne țin mereu la curent. Cu peste două miliarde de utilizatori pe lună, YouTube este în prezent al doilea cel mai mare motor de căutare și cea mai populară platformă video din întreaga lume. Ți-ai creat recent propriul canal YouTube, dar videoclipurile tale nu sunt vizionate cu greu și nu primesc suficiente aprecieri? Mai presus de toate, ar trebui să obțineți mai mulți abonați YouTube, astfel încât efortul și timpul investit să merite cu adevărat. Am adunat mai jos câteva sfaturi pentru dvs. care vă vor ajuta să vă construiți un public mai mare!

Sfaturile referitoare la blogul bucătarului primesc abonați Youtube

De la tutoriale și rețete DIY până la prezentări de produse și recenzii – YouTube are ceva pentru toată lumea! De fapt, peste 400 de ore de videoclip sunt încărcate în fiecare minut – nu este impresionant? Nu contează dacă doriți să vă popularizați marca sau să vă transformați hobby-ul într-o profesie – cu un canal YouTube sunteți pe drumul cel bun. Dar dacă vrei să câștigi bani cu el și să devii partener YouTube, trebuie să ai cel puțin 1000 de abonați. Dar acum se pune întrebarea cum ar trebui să o faci acum. Ce zici de tine, de exemplu Cumpărați abonați YouTube? Acesta este un mod destul de simplu de a obține canalul dvs. nou-nouț și abonat fără prea mult efort.

Obținerea abonaților YouTube – alegeți o nișă

Abonații Youtube primesc sfaturi, filmează singuri videoclipuri, hacks

Doriți să înregistrați tutoriale DIY, să prezentați rețete de gătit sau să informați oamenii despre cele mai noi tendințe de modă? Pentru ca canalul dvs. YouTube să aibă succes și să obțină mai mulți abonați YouTube, ar trebui să vă decideți mai întâi asupra unei nișe specifice. După cum probabil știți din propria experiență, abonarea la un canal nu este doar pentru un videoclip, ci pentru că sunteți interesat de un anumit subiect și doriți să vedeți mai mult conținut similar în viitor. Găsirea fundației corecte a canalului este, de asemenea, importantă, astfel încât algoritmul YouTube să vă poată recomanda videoclipurile altora. În plus, fiecare canal are o mică secțiune de informații în care puteți informa utilizatorii despre conceptul dvs. și despre conținut. Oamenii nu au timp să ghicească ce urmărești – așa că încearcă să incluzi toate punctele și detaliile importante.

Coerența și continuitatea sunt cheile unui canal YouTube de succes

Abonații la Youtube cumpără beneficii sfaturi pentru rotirea videoclipurilor

Acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut și nu trebuie neglijat. Pentru că oamenii se pot abona la un canal YouTube și apoi se pot dezabona la fel de repede. Sigur nu vrei asta, nu? Pentru a atrage mai mulți abonați YouTube, nu doar tipul videoclipurilor este crucial, ci și când și unde le postezi. În special în era digitală de astăzi, suntem în mod constant atașați de telefoanele noastre mobile și dorim tot mai mult divertisment. Prin urmare, este important să puteți ține pasul cu dorințele și nevoile abonaților dvs. Arătați deci că aveți încredere și publicați întotdeauna videoclipurile dvs. într-un program fix. Cu toate acestea, nu doar apelurile sunt importante pentru dvs., ci și acelea „Apreciază” videoclipurile tale. Conținutul cu o mulțime de aprecieri face ca canalul dvs. YouTube să pară mult mai de încredere și îl dezvoltă și mai mult.

Rugați spectatorii să se aboneze la canalul dvs. YouTube

Abonații Youtube primesc sfaturi de filmare video

Uneori, consumatorii au nevoie doar de un mic memento. În timp ce butonul roșu mare nu poate fi ratat, oamenii nu prea se gândesc la asta. De asemenea, există mulți utilizatori care nici măcar nu știu că vă puteți abona chiar la un canal YouTube. Așa că încercați să încheiați videoclipurile dvs. cu o propoziție care ar putea fi de genul acesta – „Dacă vi se pare interesant videoclipul meu și doriți să vedeți mai mult din mine, nu uitați să vă abonați la canalul meu!” Pentru a menține spectatorii interesați, puteți încheia videoclipurile cu un mic indiciu despre următorul la care lucrați. Pentru a obține mai mulți abonați YouTube, asigurați-vă că oamenii înțeleg de ce merită vizionat conținutul dvs. Amintiți-vă că YouTube este o platformă de socializare și necesită contact social. Fii mai angajat și încearcă să răspunzi la fiecare comentariu.

Optimizați-vă videoclipurile cu cuvintele cheie potrivite

Rotiți singur videoclipurile Sfaturi obțineți abonați la Youtube

Acesta este probabil unul dintre cele mai importante sfaturi de reținut. Pentru că cum veți obține noi abonați YouTube atunci când oamenii nu vă pot găsi videoclipurile? Faceți-l mai „vizibil” și utilizați cuvinte cheie pentru titlu care se potrivesc cu subiectul videoclipului. De exemplu, uitați-vă la cuvintele cheie pe care alți YouTuberi le-au folosit deja pe acest subiect. De asemenea, nu uitați să partajați conținutul pe alte platforme, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram.

Influențierii vor primi sfaturi de la abonații Youtube