Mod de viata

Gastronomy To Go: La ce ar trebui să fii atent atunci când comanzi catering?

Sărbători de familie, petreceri de ziua de naștere, prânzuri de afaceri: în vremurile Corona, majoritatea companiilor de delicatese și organizatori merg literalmente pe noi căi de a-și satisface clienții. Gastronomy To Go oferă o soluție pentru toți cei care planifică un eveniment în viitorul apropiat. Să te bucuri de mâncăruri și băuturi delicioase, decorațiuni și muzică împreună cu oaspeții într-un mediu sigur și familiar nu a fost niciodată mai ușor. Cu toate acestea, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când comandați servicii de catering.

Gastronomy To Go: Cum vor fi organizate evenimentele în viitor?

Gastronomy Order To Go ce să cauți când vine vorba de catering

Majoritatea companiilor de delicatese au folosit pauza forțată în timpul crizei corona pentru a-și adapta afacerea la noile provocări. Reorganizarea industriei a condus la un nou serviciu de livrare și gestionare care să satisfacă mai bine cerințele clienților. Acum, când primul val corona s-a încheiat, se pune întrebarea pentru mulți: Cum vor fi organizate evenimente mari și mici în viitor? Multe evenimente de afaceri, sărbători de familie și nunți au fost acum amânate pentru vară sau toamnă. Ce trebuie luat în considerare atunci când comandați catering?

Catering comandă mâncare delicioasă Sfaturi pentru sărbătorile de familie

1. Procese standardizate: furnizorii de catering cu experiență și-au standardizat procesele în zona evenimentului. În sensul distanțării sociale, se desfășoară conferințe video în care locația, decorarea, muzica și cateringul pot fi discutate în detaliu. De exemplu, majoritatea organizatorilor recomandă să nu servească un bufet și, în schimb, se oferă să ofere mese și scaune pentru petrecere. Deci, puteți sărbători fără mulțime.

Echipamente de bucătărie comerciale de înaltă calitate, furnituri de catering

2. Raționalizarea serviciului de catering: Cateringul este o provocare majoră pentru fiecare furnizor. Companiile delicatese cu experiență au una de înaltă calitate  Echipamente mari de bucătărie de la furnizori renumiți de aprovizionare cu catering. Într-o bucătărie proiectată profesional, lucrarea poate fi împărțită în mai multe stații. Aceasta înseamnă că chiar și comenzile mari pot fi pregătite și livrate rapid.

3. Livrarea rapidă a mobilierului și a vaselor: indiferent dacă se sărbătorește o aniversare sau o nuntă, mesele ar trebui livrate, amenajate și aranjate rapid. Depinde de o bună organizare, deoarece poate economisi nu numai timp și nervi, ci și bani.

4. Decorarea din flori și plante native: S-au dus zilele splendidelor decorațiuni florale cu orhidee și co. În zilele noastre, majoritatea organizatorilor se bazează pe flori și plante sezoniere. Acest lucru economisește costurile și timpul de transport.

Personalul de catering se pregătește important la comandă

5. Personal instruit: În special în epoca Corona, personalul trebuie să fie special instruit. Deoarece angajații joacă un rol important în bunăstarea oaspeților. Le primiți la intrare, atribuiți mesele și împiedicați mulți oameni să se adune la bufet sau în fața toaletelor, de exemplu.

Gastronomy To Go: Ia mâncare pentru sărbătorile de familie

Comandați un serviciu de catering pentru sărbătorile de familie după Corona

Dacă există o sărbătoare strânsă în familie, există o alternativă la serviciul de catering: Multe restaurante și pub-uri oferă acum „de luat masa”. Comenzile sunt plasate fie prin telefon, fie printr-o aplicație mobilă, apoi totul este pregătit în bucătăria restaurantului și preluat de client în ziua respectivă. În multe cazuri, livrarea este, de asemenea, posibilă; în orice caz, decorarea și servirea bufetului se face de către gazdă.

Organizați evenimente după criza Corona cu Gastronomy To Go

Mâncarea la pachet oferă multe beneficii gazdei. De exemplu, dorințele tuturor oaspeților pot fi luate în considerare și, prin urmare, mesele cu carne pot fi comandate de la un restaurant și mâncăruri vegane de la alt restaurant. Mâncare proaspăt pregătită, sisteme moderne de comandă și service rapid: așa arată viitorul industriei de catering.